Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"RETRO hónap egész júliusban!
Kiválogattunk 7 banános doboznyi antikvár könyvet,
amiket most az eredeti, hátulján látható áron vehetsz meg.
Sok esetben ez még 20 Ft alatt van! (Azok a régi szép idõk...)
Az akció csak a boltban érvényes és július végéig,
a webáruházba nem vittük fel ezeket a könyveket.
Pár cím, csak úgy kedvhozónak:
99,- Ft - Jeffrey Stone: Az Éj Istene
139,- Ft - Robert E. Howard: Árnykirályok
54,- Ft - Garry Douglas: Hegylakó
199,- Ft - Brian Daley: Han Solo bosszúja
35,- Ft - E.T. A földönkívüli kalandjai a Földön
"
Szellemlovas Sci-fi/Fantasy könyváruház
1067 Budapest Szondi u. 18/a Tel.: 302-2326 Nyitva: H-P 12-20-ig, Szo. 10-18-ig
[merlinw.org]
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
DOTA 2
CS:GO
Steam Greenlight
Source Film Maker
Steam Linux
Steam Mac fejlesztések
Steam PC fejlesztések
Portal 2 DLC, Editor
L4D2 balanszolás, mutációk, Cold Stream DLC
TF2 foltozások, tartalmak, Pyro update 2
Source, HL😄M foltozások
Mindezt ingyen kapjuk meg.
Szóval nem mondanám, hogy csak ülnek a seggükön.
[merlinw.org]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tekintettel arra, hogy már számos trailert készítettek vele, így nem sokat kellett "szenvedniük" a végleges(nek szánt) verzió kiadásával - tekintve, hogy ez a munkaeszközük, évek óta...
Továbbra se értem a lufi hasonlatot...szoval van ez a big screen ami majd lesz...meg a hl3/ep3...szoval emiatt a kettö miatt hasonlitod össze a valve-ot egy lufival...nem nagyon értem a logikádat 😄
párorás ep nem lehet akkora melo...ilyeneket nem igazán jelentenék ki bármilyen ismeret nélkül...föleg ha normálisan meg akarják csinálni...másrészt meg valve már páréve megmondta, h az epizodikus rendszer megbukott és inkább majd egy hl3-at probálnak csinálni...
Rádaásul ott van az a dolog is, h a valve nem igazán hasolnit másik céghez...ugyanis itt nincsenek részelegek, mindenki azon dologzik amihez kedve van...ennek persze az a hátránya amit látunk. Bizonyos dolgok késöbb jönnek ki, mint mások.
De nem mondanám h a valve csak mereszti a seggét...Dota2-t fejleszti elég szépen, mellette probálja felfuttatni az esport-ban. Aztán közben még csinálják a cs:go-t is, meg folyamatosan fejlesztik a steam-et, támogatják a indie fejlesztöket, kiadnak source filmmaker-t.
Szoval igy végiggondolva nem igazán értem a lufis hasonlatot.
(egyébként egy párórás ep3 nem lehet akkora melo, mint a dio3 volt, hiszen az engine is adott... csak tartalmat kéne gyártani - na az nem megy a Valvenak)
Forza.
és nem a summersale a gond (az majd csak lesz gond 😄), hanem hogy kicsit sok az ígéret és kezd az egész egy nagy lufira hasonlítani... ami érthetõ, hiszen 0 meloval is lehet kaszálni, meg a steambõl amugy is dõl a lé, minek is TENNI bármit 😊
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Addig engem személy szerint nem érdekel a HL3!
Valve can't count to three...
Trolololtrollololol. <--- gyorsan elsütöm, nehogy bedobja valaki.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Wii r diffrent.
Viszont a HL3-at ha nem is, EP3-at nem értem miért nem lehetett kiadni...
Elmondtam én miért csípem õket, most mond meg te miért nem. Mert körülbelül így zajlik egy társalgás, és nem úgy, hogy idejössz behánysz egy mondatot és viszlát. Persze semmi sem kötelezõ, csak akkor ne várd el, hogy bárki is komolyan vegyen.
HL3: ez már mánia, mint a Duke esetében. Egyszer talán elkészül, majd természetesen nem fog megfelelni az emberek 10 év alatt felgyülemlett irreális vágyainak és jön a sírás. Ezt V is tudja, ezért nem foglalkozik vele.
[merlinw.org]
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
[merlinw.org]
Majd kiadják amikor ugy gondolják...de szerintem gyorsan eröltessék meg magukat aztán kapjunk egy diablo 3 féle eredményt...az aztán csodás lenne...
Már hogy ne lennék felindulva ha ilyen szarokat fejleszt a valve mint a half life.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
[merlinw.org]
Azért az még messze van a soha el nem készülttöl.
Ugye tisztában vagytok vele, h teljesen külön csapat dolgozik a dolgokon, de nyilván köcsög valve 😄
Meg most komolyan az a legnagyobb probláma, h még nem kezdödött el a summer sale? hát nagyon tudlak sajnálni 😄
Forza.
link
Forza.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!