Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HappyHunter
Ez már tényleg az... Legalább a látszatra odafigyelhetnének hogy ne legyen a store fõoldalon egyszerre négy "bocsi, de nem kell a pénzed" feliret.

Be happy. :) Running!

Regiózármentes, angol, vpn nélkül simán aktiválható (én is vettem elõzõ akcióban).

Amúgy az a fórumbejegyzés, amit Tinman felrakott 2012 január elején kelt! Azóta már sokunk vett orosz cuccot minden probléma nélkül.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szóval, tõlem lehet venni Skyrimet, ha nem fosol a bannolástól (nem kell).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Vicc ez a kiba. régiós faszkodás és már qrvára elegem van belõle!

Régen még értettem, hogy NTSC vs PAL... ok... de 2012-ben, amikor CSÁD-ba is lehet Skyrim-et venni, meg Kaliforniába is Steam-en keresztül, akkor ez azért valljuk be: gennyes, undorító fekély a digitális disztribúció fekáliacsimbókos fenekén.

(Nem megy szebben, nyitva a bicska zsembembe. Community???? A nagy lószart azt! Szavazhatok, de nem ér semmit! Mi ebben a Community???)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Irgumburgum fapapucs, hát nem ki tetszett ütni???<#nevetes1>

MerlinW
Sosem volt itthon kapható Steam-en, szal jah. Komoly😊 Ahogy Rage sem. Bethesda powa...

[merlinw.org]

MerlinW
Kevesebb, mint az amerikai. Bethesda egy unoritó köcsög kiadó lett az utóbbi években. Tuti az Activisionnal és az EA-val sörözik...

[merlinw.org]

HappyHunter
Ez most komoly? A skyrim megnyerte a szavazást de nálunk nem kapható?

Be happy. :) Running!

Tinman
Postal, Depth Hunter értelemszerûen nem regelhetõ Steam-re...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mennyi az ausztrál átlagkereset?... Nincs több kérdésem.

Még egy apró adalék az 1 oldalas Rage írásomhoz:

Ha oroszoknál veszem, akkor nem fizetek a játékért? Akkor milyen jogon veszik el azt, amiért én fizettem?
Ebbõl csak azt látja az egyszeri vásárló, hogy oké, kicsit átvertem a steamet, lebuktam, de nem warezoltam mint a milliónyi egyéb pc-s játékos, aki még inkább (!) kiröhögi a játékot pénzért vásárlókat.
És még engem baszogat a steam azzal, hogy miért onnan vettem a játékot, ahonnan.... Holott én nem károsítottam meg senkit, sõt becsületesen jártam el, mert fizettem a termékért, igaz kerestem egy olcsó megoldást,de fizettem, ebben a korrupt warezzal teli világban.

Nem visszás kicsit ez a dolog szerintetek?

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Akkor a kiadó a hülye! Nekem mindegy ki az, de valaki hülye az biztos!

Steamnek meg lehetne annyi esze, hogy felvilágosítja õket, hogy "na de srácok, ilyen árakon eléggé nagy teret engedünk a fekete gazdaságnak"

<#rolleyes> Van mentõkérdés Professzor úr? <#nevetes1>

NEOreg3
a kiadók árazzák a játékokat a steamnek nem igen van ebbe beleszólása, ha a kiadó azt mondja, hogy USÁban 1 dollár, Európában meg 20 Euró, akkor bizony úgy lesz, de ezért nem a steam-et kell hibáztatni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ZsZso
"Az õ lelkiismeretük nem lehet tiszta" - Steamesek lelkiismerete? Please define that! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Másik: Ki dönti el, hogy meddig engedélyezett a külföldi játék vásárlás (és ha dobozost veszek pl. angoloktól, akkor mi van, vagy ha amcsiktól veszem és vpn-el aktiválom, akkor mi van? Azt azért csak nem szabja meg steam, hogy honnan vehetek én terméket.)

Mi az a szám, ami még megengedett és mi az ami már tiltott? Ki dönti el, hogy 2 még OK 3 már nem? Ha nyertem 3 orosz játékot steamgifts-en és aktiválom, akkor mi van?

Nem fognak ezért senkit bannolni. Ha meg bannolnak véletlen, akkor warezolok... úgyis fizettem már érte. Az én lelkiismeretem tiszta. Az õ lelkiismeretük nem lehet tiszta, hogy ilyet megengedjenek, hogy ekkora árkülönbségek legyenek, csak mert valaki 1000 km-el arrébb lakik.

Steamesek még arra se képesek, hogy normálisan váltsák végre az eurót és a dollárt... még mindig 1:1 arányban teszik.
Nem képesek összehangolni az áraikat, amivel ez az egész ügyeskedés totál okafogyottá válna (annyit kéne csak csinálni, hogy normálisan váltják az usd-t, rúbelt és eurót). Mindenhol ugyanannyi lenne Ft-ba átszámolva rögtön 1 gonddal kevesebb nekik, mivel nem vpn-ezne senki.

Ha õk ennyire nem képesek nehogy már én ne próbáljak már ügyeskedni, mikor képen tojják az európai vásárlót (Régiózáras játékok se kellenének, mert nem lenne érdeke az embernek máshonnan venni max a nyelv miatt, most meg mi van? Skyrim, Rage nem kapható, mert közel laksz Oroszországhoz... Kösz szépen Steam!

Ha tiltott lenne nem lenne steamtrades (itt amúgy is igen nagyban megy a játék), pláne nem lenne steamgifts (Elméleted alapján ez gyakorlatilag tök ugyanaz, megveszed külföldön feldobod steamgiftsre. Honnan tudod, hogy milyen országban nyerik meg? )

Vagy ha nagyon ügyes vagy csinálsz egy zárt csoportot steamen, felrakod nekik steamgiftsre a játékot 10 perces sorsolási idõvel és csak az adott emberkét engeded be a steam csoportodba... Voilá máris legális, mert steamgifts is legális.

Ergó mindkét megoldás tök ugyanazt szolgálja és ugyanaz az eredménye, mintha direktbe vennéd külföldrõl.

Ráadásul mindkettõre steam azonosítóddal kell belépni, tehát a Valve támogatja a dolgot, ugyanis össze van kötve a 3 szolgáltatás!

Legalábbis tuti, hogy tudnak róla és mégse tesznek semmit ellene... Érdekes nem?

arty
most nézem, a profilomban a country: "do not display" , a nevem se valós...

Forza.

arty
1. megadom, hogy hol leszek 6 év mulva, egy novemberi szerdán?
2. csak a proxym IP-jét látta, ami angol. pont mint amikor az angol kollega vásárol 😊 a belsõ IP-m nem számít semmit.
3. bankkártyaszám jogos (ill paypallal annyira mégse, steam walletrõl már nem is beszélve)

szerintem ez annyira nem egyértelmû... hiszen miért ne vásárolhatnék angol bankkártyámmal hollandiából, miközben a steamen magyarként regeltem?

Forza.

Az már nem látszik rajta, hogy honnan származik (Giftre nincs rá írva). Ugyanazt kapod, mintha itthon vennéd, semmi különbség.

Daell Drow
Na ez a steam nem akar beken hagyni, megint szegenyebb lettem.
De van helyette:
Crysis 2 maximum edition
Dungeon Siege complete
MerlinW
Használhatod (letölthetsz, játszhatsz), de nem vásárolhatsz. Tudja hol vagy, miért ne tudhatná, internet. Olyannyira, hogy nem is tudsz külföldön vásárolni. Mikor kint voltam Jordániában (karácsonyi akció idején) vagy Törökországban, próbáltam vásárolni, és szimplán visszadobta a kérelmet, azzal hogy nem teljesíthetõ tranzakció.

1. Mikor regisztrálsz Steam-re, megadod az országot
2. IP alapján bárki megmondja hol vagy (geoip)
3. Bankkártyaszám alapján ismert nemzetiséged

[merlinw.org]

NEOreg3
nem valami hihetõ, hogy a vásárlás után pár perccel visszateleportálsz Magyarországra

arty
mivel a steam kliensem bárhol használhatom, honnan tudja a steam, hogy nem kint vásároltam ténylegesen?

Forza.

MerlinW
Õszintén? De, tiltott. Valve csak azt látja, hogy magyar IP-rõl jelentkezel be az accountodra, ami tele van orosz kulcsokkal. Ez ugyanúgy sérti a szabályzatot, mintha proxy-znál. Nem a proxy használata tiltott, hanem a más régiókból való beszerzés. Ez feketén-fehéren le van írva az általános szerzõdésben. Ha van 1-2 ilyen játékod, az még beleférhet (nekem is van 3-4), de ha 10-20+ van az már rizikós.

Személy szerint nem is nagyon erõltetem a dolgot, inkább kifizetem az EU-s árat. Mondjuk én 500 játékot buknék, így érthetõ. Olyat viszont lehet csinálni, hogy külön accountra vásárlod az orosz cuccokat, és max azokat bukod. Még jobb, ha orosz ismerõssel regisztráltatod az accountot. Csak ez esetben magyar bankkártyával nem szabad vásárolni.

[merlinw.org]

arty
anno cégtõl vásároltam úgy, fontért... (céges proxy angol földön lép ki a netre)

Forza.

Én orosz tradereim folyamatosan vásárolnak már hónapok óta és semmi bajuk!

Okosan csinálják, fizetéskor paypal gift lekövethetetlen. Némelyik azt is csinálja, hogy kér 1-2 TF2 itemet, csak hogy ne az legyen, hogy átadja fizetség nélkül a játékot (ne azt lássák valve-sok)

Én nem proxy-zok! Orosz megveszi én fizetem és kapom! Ezért nem bannolhatnak. Nem tiltott valakit megkérni, hogy vegyen neked valamit. Az meg, hogy "hálából" kap 1-2 dollárt, szintén nem tiltott.

Az már más, ha 20-asával veszed a játékot, de ilyen kis tételben higyjétek el lexarja a steam. 30 millió felhasználót folyamatosan monitorozni nem könnyû, tehát itt is csak a kirívó esetek szúrnak szemet.

Proxy-ért ugranak ez nem újdonság.

Fpocok
Az más. Regelni lehet, csak vásárolni nem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

tototto
elindult a Build a Bundle 2, aki megvette elõrendelésbe már megkapták a kulcsokat (nemtudom érint e valakit 😊)

eddig én még csak egy CoD MW3at meg Dead Island-et regeltem be ukrán vpnel steamre, emiatt még nem volt gondom, remélem nem is lesz.. 😊

Fpocok
Proxyval, más régióból senki ne vásároljon STEAMen...

Parasite Eve 2, best game EVER!

ollie
GamersGate-nél viszont nyugodtan lehet proy-val vásárolni. Persze nyilván a Steam-es és Origin-os játékok érdekes úgy.

Jah és proxy-zott a srác, ami tényleg tiltott!!!

Orosz trader volt a srác, nem ilyen kis fingilingi egyszerû kis noname játékos (õ 100-asával vette a cuccot)! Hidd el elõbb bannolnak, ha 100-asával veszed naponta a gift-et, mintha veszel akcióban 5-10-et (wesker-t már simán bannolták volna, neki szinte csak orosz cucca van!) No para!

Zomil
Megint lemaradtam rola? fenébe :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Nem léptem be szerencsére :-)

Fabio Capello
a proxyzásra ugranak, ez köztudott, a tradere (még) nem.

ollie
Uhh, proxyvan nem szabad trükközni Steam esetén, mert ha lebuksz, azonnal jön a banán.

Tinman
Éppen mûködésre bírtam egy orosz proxy-t, léptem volna be steam-re, amikor random ráakadtam erre. Azonnal bezártam minden ezzel kapcsolatos témát és be is fejeztem a dolgot. K. sok játékom van már Steam-en nem akarom elbukni az accom.

Shep
Na akkor én inkább nem is rizikózok, amilyen az idei formám tuti letiltanák amit onnan veszek, fölös ezreseim meg nincsenek csak úgy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Mégis banánt kapott...

IMYke2.0.0.0
Illetve hát múlt idõben na... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, õ kivétel - hiszen jelenleg Oroszországban tartózkodik és ott vette a játékokat, majd ajándékozta el...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Semmi gond 😊 Köszi a segítséget 😊

Tinman
Okosan ezzel az orosz témával azért...

... én pl. ebben a pillanatban xartam be és nem kicsit. -.-

ZsZso
Jelentem kiderítettem: http://store.steampowered.com/?cc=hu

Elnézést Imi, csak miután szóltál jöttem rá, hogy elcseszte a normál store -t is.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
Tényleg eladó? Ha igen, hogyé'? (csak érdeklõdés)

IMYke2.0.0.0
Ellátogattam az oldalra, és most már akkor is rubelben írja ki, ha ki-bejelentkezek, átváltom a nyelvet angolra, majd magyarra...
Biztos, hogy vak vagyok a témában, de holt tudom a valutát visszaállítani Euróra?

ZsZso
OKé. A hátározottságom már a múlté. Ezek szerint érdemesebb kérdezni, értettem! 😊