Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Be happy. :) Running!
Amúgy az a fórumbejegyzés, amit Tinman felrakott 2012 január elején kelt! Azóta már sokunk vett orosz cuccot minden probléma nélkül.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Régen még értettem, hogy NTSC vs PAL... ok... de 2012-ben, amikor CSÁD-ba is lehet Skyrim-et venni, meg Kaliforniába is Steam-en keresztül, akkor ez azért valljuk be: gennyes, undorító fekély a digitális disztribúció fekáliacsimbókos fenekén.
(Nem megy szebben, nyitva a bicska zsembembe. Community???? A nagy lószart azt! Szavazhatok, de nem ér semmit! Mi ebben a Community???)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha oroszoknál veszem, akkor nem fizetek a játékért? Akkor milyen jogon veszik el azt, amiért én fizettem?
Ebbõl csak azt látja az egyszeri vásárló, hogy oké, kicsit átvertem a steamet, lebuktam, de nem warezoltam mint a milliónyi egyéb pc-s játékos, aki még inkább (!) kiröhögi a játékot pénzért vásárlókat.
És még engem baszogat a steam azzal, hogy miért onnan vettem a játékot, ahonnan.... Holott én nem károsítottam meg senkit, sõt becsületesen jártam el, mert fizettem a termékért, igaz kerestem egy olcsó megoldást,de fizettem, ebben a korrupt warezzal teli világban.
Nem visszás kicsit ez a dolog szerintetek?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Steamnek meg lehetne annyi esze, hogy felvilágosítja õket, hogy "na de srácok, ilyen árakon eléggé nagy teret engedünk a fekete gazdaságnak"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Mi az a szám, ami még megengedett és mi az ami már tiltott? Ki dönti el, hogy 2 még OK 3 már nem? Ha nyertem 3 orosz játékot steamgifts-en és aktiválom, akkor mi van?
Nem fognak ezért senkit bannolni. Ha meg bannolnak véletlen, akkor warezolok... úgyis fizettem már érte. Az én lelkiismeretem tiszta. Az õ lelkiismeretük nem lehet tiszta, hogy ilyet megengedjenek, hogy ekkora árkülönbségek legyenek, csak mert valaki 1000 km-el arrébb lakik.
Steamesek még arra se képesek, hogy normálisan váltsák végre az eurót és a dollárt... még mindig 1:1 arányban teszik.
Nem képesek összehangolni az áraikat, amivel ez az egész ügyeskedés totál okafogyottá válna (annyit kéne csak csinálni, hogy normálisan váltják az usd-t, rúbelt és eurót). Mindenhol ugyanannyi lenne Ft-ba átszámolva rögtön 1 gonddal kevesebb nekik, mivel nem vpn-ezne senki.
Ha õk ennyire nem képesek nehogy már én ne próbáljak már ügyeskedni, mikor képen tojják az európai vásárlót (Régiózáras játékok se kellenének, mert nem lenne érdeke az embernek máshonnan venni max a nyelv miatt, most meg mi van? Skyrim, Rage nem kapható, mert közel laksz Oroszországhoz... Kösz szépen Steam!
Vagy ha nagyon ügyes vagy csinálsz egy zárt csoportot steamen, felrakod nekik steamgiftsre a játékot 10 perces sorsolási idõvel és csak az adott emberkét engeded be a steam csoportodba... Voilá máris legális, mert steamgifts is legális.
Ergó mindkét megoldás tök ugyanazt szolgálja és ugyanaz az eredménye, mintha direktbe vennéd külföldrõl.
Ráadásul mindkettõre steam azonosítóddal kell belépni, tehát a Valve támogatja a dolgot, ugyanis össze van kötve a 3 szolgáltatás!
Legalábbis tuti, hogy tudnak róla és mégse tesznek semmit ellene... Érdekes nem?
2. csak a proxym IP-jét látta, ami angol. pont mint amikor az angol kollega vásárol 😊 a belsõ IP-m nem számít semmit.
3. bankkártyaszám jogos (ill paypallal annyira mégse, steam walletrõl már nem is beszélve)
szerintem ez annyira nem egyértelmû... hiszen miért ne vásárolhatnék angol bankkártyámmal hollandiából, miközben a steamen magyarként regeltem?
Forza.
De van helyette:
Crysis 2 maximum edition
Dungeon Siege complete
1. Mikor regisztrálsz Steam-re, megadod az országot
2. IP alapján bárki megmondja hol vagy (geoip)
3. Bankkártyaszám alapján ismert nemzetiséged
[merlinw.org]
Forza.
Személy szerint nem is nagyon erõltetem a dolgot, inkább kifizetem az EU-s árat. Mondjuk én 500 játékot buknék, így érthetõ. Olyat viszont lehet csinálni, hogy külön accountra vásárlod az orosz cuccokat, és max azokat bukod. Még jobb, ha orosz ismerõssel regisztráltatod az accountot. Csak ez esetben magyar bankkártyával nem szabad vásárolni.
[merlinw.org]
Okosan csinálják, fizetéskor paypal gift lekövethetetlen. Némelyik azt is csinálja, hogy kér 1-2 TF2 itemet, csak hogy ne az legyen, hogy átadja fizetség nélkül a játékot (ne azt lássák valve-sok)
Az már más, ha 20-asával veszed a játékot, de ilyen kis tételben higyjétek el lexarja a steam. 30 millió felhasználót folyamatosan monitorozni nem könnyû, tehát itt is csak a kirívó esetek szúrnak szemet.
Proxy-ért ugranak ez nem újdonság.
eddig én még csak egy CoD MW3at meg Dead Island-et regeltem be ukrán vpnel steamre, emiatt még nem volt gondom, remélem nem is lesz.. 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elnézést Imi, csak miután szóltál jöttem rá, hogy elcseszte a normál store -t is.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Biztos, hogy vak vagyok a témában, de holt tudom a valutát visszaállítani Euróra?