Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Úristen - tényleg olcsó!
Itt, szó szerint a déli határ mellett, haver vezeték nélküli internet hozzáférésért ❤️ megabit> 6000+ Ft-ot kell perkálnia...
A szolgáltatás meg olyan, amilyen, és erõsen "frontfüggõ" is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ollie
Viszont nagyon olcsó (3100 Ft a 20/10-es), így nem panaszkodom.

ollie
Nálunk Budapesten kábelnettel is elõferdül az ilyen.

ZsZso
ÓÓóóóóó hát én még anno az Axelero -nál dolgoztam - modemeket szállítottam ki/telepítgettem. Csoda egy világ volt... a usernek még akkor is azt mondták, hogy látják a modemet, s tuti a felhasználónál van a probléma, holott számukra egyértelmû volt, hogy Szegeden behalt minden.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Magyarország, én így szeretlek....

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Már azt hittem, hogy valami elmaradásom volt vagy nem fizettem számlát, de néztem az E-bakomat és láttam, hogy már réges régen levonták ezért a "szolgáltatásért" járó díjat.

Januárban is eljátszották már velem ezt. Akkor nagy nehezen sikerült felhívni az Ügyfélszolgálatot, de ott is teljesen hülyének néztek. Nagynehezen, mert nem volt elérhetõ!
Ott viszont azt mondták, hogy nézzem meg, hogy jól van-e összedugva a modem, világítanak-e rajta a lámpák, mert egészen biztos, hogy NEM NÁLUK van a hiba. Majd benyögi nekem, hogy látja, hogy a TV elõfizetésünkön nincs HBO-s elõfizetés, erre elkezdi reklámozni nekem, hogy milyen jól fogok járni, ha majd a HBO-ra is elõfizetek.
Erre mondom neki, hogy rosszkor reklámozod a szolgáltatást!
Internet sincs nemhogy TV! 😄

Majd elindította a Problémamegoldó vagy Hibaelhárító eljárást - pontosan nem emlékszem a szakszerû nevére.
Másnap reggel viszont csodák-csodájára már volt net. Fel is hívtak és azt mondták, hogy sajnos MÉGIS náluk volt a hiba és nem nálam... Lol! Szolgáltatás és ügyintézés 100%-on! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Huh...
Az ember azt hinné, hogy csak minket, vezetéknélküli internetesek tesznek folyton szopóágra... erre kiderül, akad szépen szívás a vezetékes "szélessávúak" között is 😞

zorrobomber
Jó kérdés.. az tuti hogy nem 0day játszottam hanem jóval késõbb.

IMYke2.0.0.0
w77d kolléga él és virul - rendesen pakolgatta a kosarát 😊))

TBTPumpa
Csak 2 órára? 😊
Tegnap nekem reggel 10-tõl 19 óráig nem volt abszolút netem! Mindez úgy, hogy reggel 10-kor pont egy League of Legends-es mérkõzés (5v5) közepette szakadt meg a net, pont amikor nyerésre álltunk! Köszönöm T-Online!

MerlinW
"NWN2-nél nem rémlenek a bugok"

Az idõ szépít?😊 NWN2 az elsõ 10 patch-ig szinte játszhatatlan volt, és még most is botrányos az irányítása😊

[merlinw.org]

Pedig mirõl maradtál le.....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Durván elment a net itt a "huszenegyedik-századi-szép-magyarország-modern-határvidékén" ~2 órára...
Bekaphatják a környékbeli szolgáltatók!

Nos, ezért nem tudtam semmit sem nézni, olvasni, írni 😞

zorrobomber
Kotor 2-nél a kiadó sürgette õket, NWN2-nél nem rémlenek a bugok, Alpha Protocol meg a boss fightok kivételével kellemes volt nekem. Sztoriban mindig hozzádobnak valami extrát az adott világhoz.

Ebbõl a DS 3 lett rossz, a többi jó volt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ollie
New Vegas?

Amúgy nem az õ hibájuk, hogy a kiadó nem várja meg, amíg kész lesz a játék. Mivel másodvonalbeli fejlesztõcsapat, ezért nem tudnak nyomást gyakorolni a kiadókra.

TBTPumpa
Nekem csak annyi, hogy eddig csak összecsapott játékot láttam tõlük! 😄
KotoR 2, Neverwinter Nights 2, Alpha Protocol, Dungeon Siege 3
Számomra az Obsidian név mára garancia lett a félkész és bughalmaz játékokra.

Hát az nagyon nem a legjobb mûvük az a baj. Dungeon siege-hez nem sok köze van (nem is csapat alapú játék!)

Tényleg nem? Hát akkor az tényleg nem ér sokat. Erre nem is gondoltam, hogy csak a 3. rész teljes (pont, ami egyáltalán nem érdekel a packból)!

Kösz szépen, már ez sem fog idegesíteni, hogy nem tudom megvenni. <#eljen>

zorrobomber
Obsidian-al mi baj? Én szeretem õket, bár ezt még úgy mondom hogy DS3at nem próbáltam.

TBTPumpa
Ezzel a Dungeon Siege Complete Pack-kal csak annyi a probléma, hogy sem az elsõ rész kiegészítõjét (Legends of Aranna) sem pedig a második rész kiegjét (Broken World) nem tartalmazza.
Bezzeg az idétlen harmadik rész (ami már sajnos az Obsidian mûve) és annak kiegészítõje már virít a csomagban...

Solid Snake
Humor on

Úgyis már meggazdagodtam belõletek, legközelebb már a Bahamákról nyitok új fiókot Jozé Ratgabosz Stímosz álnéven....XD

Jöhet a Bannhammer!!!! Arcba kérem....XD

ZsZso
/humor on
Nincs értelme félrebeszélni. Mi még megúszhatjuk, de Te TUUUUUUUUTI NEEEM! <#vigyor>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MerlinW
Egyrészt 40 már millióan vagyunk, másrészt szerintem ebbõl 100.000 sincs aki trükközik.

[merlinw.org]

Daell Drow
Akinek meg van a Majesty gold, en karacsonykor vettem meg de sokat nem toltam mert baszta a szemem a 4:3 alacsony felbontas. Most megjelent meg egy peldany a konyvtarban Majesty gold HD neven, ezzel mar full HD-ban is faszan lehet tolni.
Ez oké, de a nagy számok törvénye dönt itt is.

Most 30 millióból szerintetek hány trükközik ilyenkor sale-kor? Szerintem
10 millió biztos, ha nem több! Még az amcsik is igen nagy számban.

Tényleg hallottunk már magyar steam bannról? (egy román srác mesélt egy ilyen sztorit, de õt csak 2 hétre eltiltották a trade-tõl, nem bannolták!)

MerlinW
A rendszer bizonyos feltételek alapján kidobálja a gyanús felhasználókat. Nem kell ezzel foglalkozniuk, csak ránéznek a rendszer által generált listára, átnézik a profilt és intézkednek. Bizonyos feltételek esetén, pedig automatikus a ban, majd felhasználói panasz esetén vizsgálják ki személyesen. Automatikus minden.

[merlinw.org]

De így hívja a steam (Gift), akkor minek nevezzem fapapucsnak?

Ha ekkora nagy spílerek a steamesek, akkor miért nem oldják meg, hogy ne lehessen, csak országon belül gift-et adni? Ennyi! Lehetetlen bizonyítani, innentõl meg tehetnek egy szivességet.

Visszakövetés: Most komolyan mi alapján szúr ki téged a 30 millióból? Nyilván a kirívó esetek számítanak nem az én akció ideje alatt vett 10 játékom.

Ennyi erõvel az orosz kettõt adott, hogy adjak havernak is mert õ most jófej akar lenni... Bizonyíthatatlan (és ha tényleg így van és bannolnak? Az eléggé visszás állapot lenne)

Nem bannolgatnak õk ennyi miatt. Ahhoz azért súlyosabb dolgokat kell csinálni. Proxy azért jóval feltünõbb, hogy egyik percben Moszkvában vagy másik percben meg Karakószörcsögön. Gondolom a bannolt tag sem 2x játszotta ezt el.

ZsZso
Ne úgy képzeld, hogy huzogatják az ujjukat a képernyõn és pipálják egy excel táblába, hogy XY gyanús -e 😊. Adatbázisra ráengednek egy progit, aztán a kihányt listából szemezgetnek. Így annyira nem elképzelhetetlen a story.

Jó hogy szóba jött a Saints Row mert magamtól biztos nem néztem volna utána és vettem volna meg 😊
Most ezzel a Dear Estherrel szemezek.Valaki valamit tud róla esetleg már beszerezte?

Nyilván erre van idejük, hogy 30 millió felhasználót figyeljenek. Na ne már.

Hát ezt saját magamnak vettem, de ha 3500-ért elviszed a tiéd! Az 1000 Ft az a fosási adószámítás (fosunk, hogy orosz játékunk van, akkor bannol a steam) mértéke miatt annyi...XD

Egyébként 50%-os offban most is csak 2500 Ft rássönöktõl.

ollie
Nem egészen így van. Szerzõdése van a Cenegával (1C), hogy csak az utóbbi cég árulhatja Kelet-Európában a Bethesda játékokat. Ezért nincs Steam-en nálunk, mert ott a Bethesda árulja, és azt az 1C nem engedi a szerzõdés miatt.

ollie
Mûás régióból nem vásárolhatsz játékot, mint ahol vagy helyileg. ez tiltott. Ha fizetsz az ajándékért, azt ne nevezzük már ajándéknak, mert elég röhejesen hangzik. Az más kérdés, hogy szinte lehetetlen bizonyítani, hogy az orosz haverod csak jófejségbõl áraszt el téged ajándékokkal. De azt ne gondold, hogy nem tudják visszakövetni, hogy mikor, kitõl kaptál gifteket, és azokat kiknek adtad tovább. A Valve-nál nem hülyék dolgoznak, hogy ne tudnák kilogikázni azt, hogy te kereskedsz a játékokkal. És ha valamelyikük látókörébe kerülsz, semmi nem menthet meg a bantól, mert ahhoz bizonyítaniuk sem kell semmit.

Daell Drow
Mar megint nem bir a steam magaval, vetetett velem egy Age of Empires 3 completet.
MerlinW
É is passzolom. Annyi biztos, hogy jobban fut mint a Brotherhood😊

[merlinw.org]

Nálam nem járt warez a gépen AC ügyileg a 2. rész óta.

HappyHunter
Ha már revelations - nem tudtok valami olyanról hogy a warez esetleg rosszabbul futott volna a gépeken mint az eredeti? A múltkor megdemóztam de eléggé röcögött :/

Be happy. :) Running!

Thiefemel gyomron szabdallak...<#eplus2>

<#eljen>

MerlinW
Óóó AC-bõl mind a 4 rész fent van😊 Törzslakók😊

[merlinw.org]

Fent van még AC revelations? Majd ott lerendezzük...<#eplus2><#smile>

MerlinW
Ennyi, gyerteeek miiiind😄

[merlinw.org]

davidka003
"egy nagy halom játéknál eur=usd...ami egy hatalmas marhaság"=warez elõsegítése

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
USD + Forgalmi adók ~= EUR. Oké kerekítenek rajta kicsit... felfelé...😊

[merlinw.org]

Ma ilyen verekedõs napod van (megint kiütöttél valakit).<#nevetes1>

MerlinW
Ez rosszabb, mint a régiós faszkodás. Bethesda konkrétan pikkel ránk. Minden szomszédos országban árulja a szarjait, csak itt nem.
No para, Beth is az EA mellé került nálam. Tõlük sem veszek többet semmit.

[merlinw.org]

Zomil
én sokkal undoritobbnak tartom, h egy nagy halom játéknál eur=usd...ami egy hatalmas marhaság, de persze a kiadok/készitök szarnak bele...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"