Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lostprophet
Közvetlenül bankkártyával vásároltam (megúszva a Paypal +2 EUR-os költségét, amit felszámol az oldal), de úgy tűnik, hogy akkor itt ez van. Már feloldották a "zárat", meg a kódokat is megkaptam, de pl. G2A-n meg Kinguin-on se találkoztam ilyesmivel.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

grebber
Persze ez csak játék a gondolattal ,meg persze soha nem lesz ilyen ,de kíváncsi lennék ha pl a régi címeket kiadnák pc-re mennyi fogyna belőle.
Pl Uncharted 1-2, Grand Tourismo stb.

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Majd ps4 emulátorral. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

kigyi
Mindenki el tudja dönteni mi szükséges neki az életben, mitől érzi jól magát, vagy mitől nem. Én nem vagyok hajlandó egész évben zsíros kenyéren élni, 1-1 koncertre nem elmenni, vagy csak úgy nem beülni valahova, mert ma ahhoz van kedvem, esetleg nem meghívni a kolléganőket valamire (mint ma is virág helyett sok-sok sütit kaptak, mert a virág elhervad, de a kilók megmaradnak 😄 ) csak azért, hogy elmenjek 1 hétre valami puccos helyre nyaralni. Így lemaradok 1 hét nyaralásról, de a további 51 héten is jól érzem magam. Kinek mi fontos... Grebber ilyen ő nem költ, mert gyűjt az, hogy mire és miért ő tudja (vagy még ő sem).
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.03.08. 09:39:27

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

TBTPumpa
Horizon mellett nem is kell más nekem. <#idiota> Aloy és a világ fantasztikus.
Tökéletes játék számomra, kár, hogy PC-n nem játszható. 😞 Pedig nagyon kíváncsi lennék, hogy PC-n mit művelne a Guerrilla Games.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.08. 09:36:36

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

FEARka
Én 4x vásároltam ott és egyszer se kértek személyit.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

bakvarnyu
Nem olyan fura ez. Van olyan cimborám aki panelba lakik egyedül, sok milliója van a bankban , mégse kötteti be a netet, hanem átsétál a plázába a laptoppal, ahol ingyen van a wifi 😊 Meg még lehetne sorolni. Ez spórolás vagy szarrágás vagy jövőre gondolás? Ki-ki döntse el maga .

Sheltem
Köszi az infót, instant-gaming akkor felejtős innentől nekem(úgyis jobban kedveltem a cdkeys.com ot mindigis).
És Nem, nem azért mert nehezemre esik egy fotót, egyszerűen elvi kérdés.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.08. 08:24:25

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Nekem az a bajom ezzel - csak hogy énis hozzászóljak a témához, mert én ebaynél jártam így- hogy, teljesen rendben van tudod, hogyha akarnak igazolványképet a neveddel és letakart adatokkal, de az patkányság(2szer töröltem ki a szót, de nem tudok jobbat), hogy a vásárlás előtt ezt nem tudják közölni veled, azért nem mert tudják, hogy akkor máshol fogsz vásárolni inkább....
Én legszívesebben támadnám az ilyeneket, perelném stb, mert vásárlás előtt miért nem tájékoztatnak arról, hogy utána nekem fotózkodni kell stbstb...ha előre közölnék egy rossz szavam nem lenne. Ez így unfair és ez még egy nagyon finom szó rá...Tudom sokan majd nem értetek egyet velem.
szerk.: Ha ezt a weboldalon írják(ebaynél nem volt infó előre erről) akkor a hozzászólásom tárgytalan természetesen.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.08. 08:25:17

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Rapid81
Évek óta. Én ezért nem vettem még ott soha semmit és nem is fogok.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Szerintem pár éve biztos csinálják.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lostprophet
Kösz, én is elolvastam ezt az oldalon, csak érdekel, hogy mióta kér egy 3rd party oldal ilyesmit?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Fpocok
oh boy... here we go again...

Csak a fénykép meg névnek kell láthatónak lennie, nem az egész személyinek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lostprophet
Gyors kérdés: mióta van ilyen fas*ság, hogy vásárolni akartam Istant-gaming-en bankkártyával, adatokat megadtam, kifizettem, erre kiírja, hogy küldjek másolatot a személyimről, mert addig blokkolják?

Tinman
Örülök, hogy másnak is feltűnt ez a naiv mondat...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
<#worship><#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Számomra nagyon jó az idei év eddig. Baromira erős. Gravity Rush 2, Resident Evil 7, Horizon. Mind remek játék. Niert is tudom, h az lesz, mivel játszottam a demót. Ott van még a Yakuza 0, Tales of Berseria, Hollow Knight, amik már megjelentek és még várnak rám. Közben egy csomó másik remeknek ígérkező itt van a küszöbön. Egyszerűen nem tudom tartani a lépést. 😄

Szerk: Amúgy nálad nincsenek frame problémák a Hollow Knightnál? Mondjuk vicces, h egy 2D játéknál ilyen előfordul, de a negatív értékelések mind frame problémákról szólnak és nem éppen gyenge gépeken.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.08. 01:28:30
Voltan
Hát, én az előző évből nagyon tragikusan másztam tovább, nem volt nagy "húúúbazz" élmény. Idén viszont már hozta a szintet a RE7, és ez a ragyogó kis csoda, szóval eddig jó a mérleg. Új konzolom nincs (bár most vettünk tévét, és megvan a régi 360, szóval a Red Dead Redemptiont látni akarom batár képernyőn), de komoly fenntartással én is nagyon várom az Andromeda-t😄

Mindezek fölött viszont a Hollow Knight ott van, mint régi Dark Souls fan belebolondultam.
Amazing. Mezmerizing. Total. Awesomeness.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hát végigviszem a Horizont, aztán a Niert. Aztán ha "szerencsém" lesz, akkor a ME Andromeda szar lesz (nem sokat várok ettől a Bioware-től) és akkor sort kerítek rá. 😄
Voltan
Takaríts el mindent, vedd meg, és kukkants bele! Színtiszta aranyból van 😄

Ott van a listán, de annyi minden más is jön. 😞
Voltan
Nem, nem teszem fel a kérdéseket privátban sem, mert nincs semmi közöm hozzájuk, puszta érdeklődés.
Érdekelne a családi háttered, a mindennapi rutinod, hogy miért lettél az, ami vagy. Viccen kívül, az egyik legbizarrabb, legfurább ember vagy, akit ismerek, akár csak a neten is. Pedig nekem azért volt dolgom egy pár fura versenyzővel életem során.

Ezek a kérdések azonban nem egy fórumra valók, még privátban sem.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.03.08. 00:17:33

grebber
Privátba jöhetnek a kérdések érdekel engem is más miket kérdezne egy ilyen embertől mint én. Nincsenek titkaim mindenre válaszolok.

Voltan
"Én ebből a rétegből kiszállnék " de nem sokan vannak itt, akik köhögés nélkül bármikor megengedhetnének maguknak egy gépcserét, vagy egy új konzolt, vagy akár a Steam-en egy 60 eurós premier játékot, mert "hah, mit számít az a kis pénz" alapon"

Nem, nem szállhatsz ki, mert az élet időnként mocsokül fejbe tudja ám baszni az embert. És ez nem a "ha", hanem a "mikor" kérdése.
Nem csak a játékokról van ám szó. Hálistennek én is megtehetném, hogy megveszek minden konzolt, meg minden játékot. Pillanatnyilag. De pontosan tudom, keserű tapasztalatból, hogy ennek a nagy része kelleni fog máshova. Időnként megengedek magamnak egy kisebb-nagyobb kilengést, de veled ellentétben pontosan tudom, hogy mire kell, illetve kellhet az a pénz, ami van.

Lennének feléd kérdéseim, nem támadásból, puszta érdeklődésből, de ezeket nem teszem fel, mert ez nem az a fórum.

grebber
"Látszik, hogy nem voltál sosem olyan helyzetben" Igen és soha nem is leszek. Van elég tartalékom ami lassan annyit hoz csak mert "áll a bankban" mint amiből itt megkell valakiknek élni + full nem érdekel semmi amire a pc-n kívül költenék nem az hogy nincs nagy igényem hanem semmi sincs. Ennél könnyebben nem lehetne spórolni. Tudod én olyan vagyok hogy hiába vagyok szomjas akkor se megyek 30 lépést a megszokott utamtól a boltba azért a 200 Ft-os üdítőért ,mert ha hazaérek ott van amikért nem kell pénzt adnom külön...
Ez egy életérzés <#nyes>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.07. 23:56:29

A bankot és a hazát még egy mondatban se említsük, mert köze nincs a kettőnek egymáshoz. És ezt a kérdést nem boncolgatnám tovább, mert durva offhoz vezetne.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Látszik, hogy nem voltál sosem olyan helyzetben, amikor még 60 000 Ft-nak is örülsz havonta (3 évig csináltam én is, mert hiába volt diplomám nem vettek fel sehova...nehéz idők voltak), mert 9 hónapja semmi bevételed nem volt. Vidéki kőkemény valóság pedig.

És bizony örömmel felkelsz 60k-ért is, ha több mint a 0 Ft nekem elhiheted (én is mondtam eleinte ilyesmit, ilyen összegekért nem kelek fel...aztán eljött az a pont, amikor már utcaseprést is vállaltam volna, csak legyen valami...mert, hogy nem vesznek ám fel akkor sem ha valamira túlképzett vagy).

Költés meg: Ha ennyire vegetál az ember, akkor kiemelten fontos néha (nem havonta, nem kéthavonta, hanem 3-4 havonta vagy ahogy sikerül) azt mondani, hogy na most akkor 3 napig vagy két hétig zsíroskenyér, de ezt a játékot akkor is megveszem (ezt nyilván hosszas tervezés és kuporgatás előzi meg, vagy akár követi is). Leegyszerűsítve az Önérzetének hatalmas nagy dolog, hogy képes megspórolni annyi pénzt, hogy a hobbijára is jut belőle.

Részemről minden tiszteletem Imyé, mert nagyon is élénken él még bennem az a kilátástalanság, amiben én is voltam a közfoglalkoztatotti munkabérnek csúfolt valamiből. Nekem is nehezemre esett akkoriban játékra költeni, de megoldottam, igaz sok lemondással járt, de megoldottam (nekem akkor a fizum 90%-a elment minden hónapban).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Én ebből a rétegből kiszállnék " de nem sokan vannak itt, akik köhögés nélkül bármikor megengedhetnének maguknak egy gépcserét, vagy egy új konzolt, vagy akár a Steam-en egy 60 eurós premier játékot, mert "hah, mit számít az a kis pénz" alapon"

Pontosan én az a fajta vagyok anyagilag hogy bármi új cucc kijön egyből megvehetném (HW, konzol, teljes áras game) Mégse teszem. Jó amióta látom milyen zsírkaraj a max grafika csúcs VGA alatt én már soha nem fogok venni gépet. Konzol valahogy nem érdekel mert hiába van itt az xbox 360 és a ps3 is a közel 120 olyan játékkal ami nincs és már nem is lesz soha pc-re hozzájuk se nyúltam. PC-n világ életembe jobban szerettem játszani. Teljes áron meg egyszerűen nem látom értelmét játékot venni. Már többször megénekeltem,hogy miért.
Inkább a bank forgassa a pénzem a magyar hazának jobban szüksége van rá mint nekem <#eplus2>

Voltan
Ki tudja mi az, amiből ki-ki a megélhetőségét fedezi. Örökség, ingatlan bérbeadás, satöbbi, önmagában a nyers bevétel nem feltétlenül jelent sokat.
Nem is ez a lényeg, de az azért akkor is botrány, hogy képzett, tanult emberek (Imi, ha jól emlékszem, könyvtáros volt-van-lesz, valami hasonló jellegű értékes munkát végez), Grebber ha jól tudom a gyógyszergyártás vonalán mozog, sokan itt számteches guruk megélhetésileg.

Szóval itt beszélgetünk játékokról, mindenki valahogy elevickél a maga kis morzsáiból - több, vagy kevesebb. A botrány az, hogy azt hiszem, ebben a topikban már szinte mindenki dolgozik jó ideje, és még mindig probléma az új játékok-hardverek megvétele, és ez alighanem így is marad. Mi vagyunk itt a magyar gamer elit átlaga szerintem. Mindenkinek szívügye a dolog, de nem sokan vannak itt, akik köhögés nélkül bármikor megengedhetnének maguknak egy gépcserét, vagy egy új konzolt, vagy akár a Steam-en egy 60 eurós premier játékot, mert "hah, mit számít az a kis pénz" alapon. És ez szégyen, szégyen a régiós hülyeségre, és főleg szégyen az itthoni viszonyokra nézve.

grebber
Szüleimmel élek elosztottuk a cumot. Magamra meg abszolút nem költök Legjobb példának mindig a kedvenc kötött pulcsim hozom fel ami általános 6. óta "velem" együtt nő<#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.07. 23:31:49

jarlaxxe
Ha 240-ből 200-at elraksz akkor te meg havi 40-böl élsz?...<#fejvakaras>

grebber
Ez a pénzes téma amúgy nem semmi dolog. Nem is kell találkozni,látni, tudni hol kikkel élsz ez a fórumozás sokat elmond a magyar emberek életviteléről.Elég sok típus van azt meg kell hagyni.

A kettő legsarkalatosabbat kiemelném. I2k ...a fizetéséhez mértem (absz semmi bántás de ezért én felse kelnék és bizony nem csak én vagyok így ezzel) hihetetlen hogy lehet ennyiből megélni úgy hogy többezres játékokat vesz (persze a családi hátteret nem tudom kivel hogy van közös-e valami büdzsé stb)
+ én aki saját magam szerint "murvajól" keresek 240k átlag amiből kb 200-at lazán felérerakok már 12 éve (ha kínoznának se tudnám megondani mire) mégse költök lószarra sem. <#banplz>

Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.07. 23:15:04

jarlaxxe
Nem játszottál még egy PlatinumGames játékkal se? én leginkább a Metal Gear Rising: Revengeance-hez hasonlitanám, mert a Bayonettára annyira azért nem hasonlit

Voltan
Akkor megint csak halványan csipogva: HOLLOW KNIGHT!!!!!!!

Nyitok basszus egy topikot neki, ha itt senki sincs 😄

grebber
Nem kell megvenni egyből, ennyi 😊

Tinman
Remek ár, csak az a gond vele, hogy belefulladunk a játékokba. Mit belefulladunk? Már rég bele vagyunk fulladva. Veszítettünk. Vége.

Voltan
Értem, de akkor győzzél meg 😊 A Devil May Cry pár részét próbáltam, és üvöltve menkültem.
Ez ugyanolyan? Már ami a harcrendszert illeti? Mert mondom, amúgy érdekesnek tűnik, de a kombózós kattingatós dolgot nem tűröm 😊

IMYke2.0.0.0
"A maximum, amit be tudok fogadni az a Darksiders ebből a stílusból."

Hát, annál sokkal jobb narratíva ígérkezik pedig - sőt, a harcok is jobbak.
Persze, igazságtalan is az összehasonlítás. Alma vs. más gyümölcs.

//Egy kis érdekesség:

"“Auto Mode” Available for Beginners – Novice players can elect “Auto Mode” for easy attacks and evasions."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.07. 21:27:40

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
The NieR: Automata™ Day One Edition includes the following bonus content:

Cardboard Pod Skin
Retro Grey Pod Skin
Retro Red Pod Skin
Grimoire Weiss Pod
Machine Mask Accessory

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Nézegettem, hogy ez mi ez, mert az anime dolog nem feltétlenül az ellenségem, a háttértörténet még érdekes is lehet, a látványvilág tetszik, de ez a Devil May Cry kombózós levegőbe felrepülős kattingatós harcrendszer nagyon nem az én világom. A maximum, amit be tudok fogadni az a Darksiders ebből a stílusból.

IMYke2.0.0.0
Hátha mást érdekel --- és őszinte leszek, én is elmerengtem felette:

https://www.greenmangaming.com/games/nier-automata-day-one-edition/: "NieR: Automata™ Day One Edition" --- oldalra belépést követően -18% OFF --- 32,79 font = ~10170 Ft.

//Csak összehasonlításképp:
- STEAM --- 59,99 euro = ~18600 Ft
- CDKeys: 44,99 = ~13960 Ft
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.07. 21:22:10

Voltan
Hibázni egy dolog, sőt, üdvös a fejlődés tekintetében. A bölcs embert az teszi bölcsé, hogy belátja, és korrigálja a hibáit.
Ergo, ezek tényleg kicseszett ostobák 😄

Tinman
Totálisan rossz régióban vagyunk... nem értem ki alkotta meg ezeket a besorolásokat, de rohadt nagy kretén volt.

Tinman
Valhalla Hills - Azért erre érdemes ránézni, főleg ennyiért.
Legends of Eisenwald - Remek cucc, szégyen már 1 dolcsis bundliban látni.
The Journey Down 1+2 Bundle - Ezt értelmezni se tudom, annyiszor láttam már bundliban. Már rég a 3. fejezetet kéne bundlizni...

BTA:
Warhammer: End Times - Vermintide - Humbli ismétlés, de jó cucc, nem vitás.
Jotun - Jó cucc, de ez is vótmá'.
Turmoil - Biztos jó, ez megint az a kat, hogy pls. szedd össze magad küllem tekintetében utána méltóztatlak megtekinteni.

10$:
Verdun - Biztos jó. Multis cucc, skip.

IMYke2.0.0.0
Voltan:
Hát ha valamit örököltem (a betegségen felül), az a spórolós véna.

MerlinW:
Papíron megkapom (- csak ugye adózom is...
Sőt, most megnéztem a februári bérlapomat... elfelejtettem, hogy megkaptuk a január 1 óta járó bruttó 5000 Ft-os "béremelést"...
Így a bruttó 106000 Ft-omból a számlámra (adóelőleg, munkaerő piaci járulék, nyugdíjjárulék, természetbeni egészs.bizt.jár, pénzbeli eg.bizt.jár levonása után = ~36000) egy majdnem kerek 70000 Ft összeg került...
Szóval, most már dőzsölhetek is akár... 😞

//8 órás vagyok - ahogy a többi közmunkás is. Sőt, ugye én 8 órán felül is dolgozom, nagyon sokszor, juttatás nélkül. Mert ez nem igazi munkahely, ami ismert tény, ugye.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.07. 20:49:59

MerlinW
Nem kapod meg a 84k-s minimálbért sem? Nem 8 órázol vagy hogy?

[merlinw.org]

Voltan
Semmi jogom vájkálni az életedben, és tudom, hogy itt nagyon off, de muszáj megkérdeznem, hogy a fenébe jössz ki a pénzből, főleg úgy, hogy játékokat is veszel?

Ha nem akarsz válaszolni, azt is teljesen megértem, lévén semmi közöm hozzá. Ha gondolod, írj privátban, vagy ide, vagy hajts el a fenébe, csak érdekel. Nem áskálódni akarok, de ez komolyan foglalkoztat. Nem csak nálad, mindenkinél. Én, viszonylag jól megfizetett fővárosi középszintű droidként csak ámulok, mikor ilyesmire terelődik a szó.

Bandicoot
Erre ennyit tudok mondani (amúgy lejön az csak kicsit nehezebben de lejön)

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

IMYke2.0.0.0
Konkrétan 63000 Ft-ból élek --- és így is többet kapok, titkárként (!), mint a többi, egyedülálló (tehát nem CSP és más juttatást kapó) közfoglalkoztatott, itt... a világ végén.

Persze, ha normális, a "magyar átlaghoz" mérten jó fizetésem volna, akkor nem lenne ez: <#schmoll2>

Rapid81
Ööööö... Ebben az országban meg a lakosság 60-70%-a 50-100 ezret sem visz haza. Akkor nálunk miért is 60€, ami az ugyanilyen életszínvonalon élő oroszoknál 20?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/