Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Pl Uncharted 1-2, Grand Tourismo stb.
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.03.08. 09:39:27
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Tökéletes játék számomra, kár, hogy PC-n nem játszható. 😞 Pedig nagyon kíváncsi lennék, hogy PC-n mit művelne a Guerrilla Games.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.08. 09:36:36
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
És Nem, nem azért mert nehezemre esik egy fotót, egyszerűen elvi kérdés.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.08. 08:24:25
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Én legszívesebben támadnám az ilyeneket, perelném stb, mert vásárlás előtt miért nem tájékoztatnak arról, hogy utána nekem fotózkodni kell stbstb...ha előre közölnék egy rossz szavam nem lenne. Ez így unfair és ez még egy nagyon finom szó rá...Tudom sokan majd nem értetek egyet velem.
szerk.: Ha ezt a weboldalon írják(ebaynél nem volt infó előre erről) akkor a hozzászólásom tárgytalan természetesen.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.08. 08:25:17
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Csak a fénykép meg névnek kell láthatónak lennie, nem az egész személyinek.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerk: Amúgy nálad nincsenek frame problémák a Hollow Knightnál? Mondjuk vicces, h egy 2D játéknál ilyen előfordul, de a negatív értékelések mind frame problémákról szólnak és nem éppen gyenge gépeken.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.08. 01:28:30
Mindezek fölött viszont a Hollow Knight ott van, mint régi Dark Souls fan belebolondultam.
Amazing. Mezmerizing. Total. Awesomeness.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Érdekelne a családi háttered, a mindennapi rutinod, hogy miért lettél az, ami vagy. Viccen kívül, az egyik legbizarrabb, legfurább ember vagy, akit ismerek, akár csak a neten is. Pedig nekem azért volt dolgom egy pár fura versenyzővel életem során.
Ezek a kérdések azonban nem egy fórumra valók, még privátban sem.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.03.08. 00:17:33
Nem, nem szállhatsz ki, mert az élet időnként mocsokül fejbe tudja ám baszni az embert. És ez nem a "ha", hanem a "mikor" kérdése.
Nem csak a játékokról van ám szó. Hálistennek én is megtehetném, hogy megveszek minden konzolt, meg minden játékot. Pillanatnyilag. De pontosan tudom, keserű tapasztalatból, hogy ennek a nagy része kelleni fog máshova. Időnként megengedek magamnak egy kisebb-nagyobb kilengést, de veled ellentétben pontosan tudom, hogy mire kell, illetve kellhet az a pénz, ami van.
Lennének feléd kérdéseim, nem támadásból, puszta érdeklődésből, de ezeket nem teszem fel, mert ez nem az a fórum.
Ez egy életérzés <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.07. 23:56:29
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
És bizony örömmel felkelsz 60k-ért is, ha több mint a 0 Ft nekem elhiheted (én is mondtam eleinte ilyesmit, ilyen összegekért nem kelek fel...aztán eljött az a pont, amikor már utcaseprést is vállaltam volna, csak legyen valami...mert, hogy nem vesznek ám fel akkor sem ha valamira túlképzett vagy).
Költés meg: Ha ennyire vegetál az ember, akkor kiemelten fontos néha (nem havonta, nem kéthavonta, hanem 3-4 havonta vagy ahogy sikerül) azt mondani, hogy na most akkor 3 napig vagy két hétig zsíroskenyér, de ezt a játékot akkor is megveszem (ezt nyilván hosszas tervezés és kuporgatás előzi meg, vagy akár követi is). Leegyszerűsítve az Önérzetének hatalmas nagy dolog, hogy képes megspórolni annyi pénzt, hogy a hobbijára is jut belőle.
Részemről minden tiszteletem Imyé, mert nagyon is élénken él még bennem az a kilátástalanság, amiben én is voltam a közfoglalkoztatotti munkabérnek csúfolt valamiből. Nekem is nehezemre esett akkoriban játékra költeni, de megoldottam, igaz sok lemondással járt, de megoldottam (nekem akkor a fizum 90%-a elment minden hónapban).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Pontosan én az a fajta vagyok anyagilag hogy bármi új cucc kijön egyből megvehetném (HW, konzol, teljes áras game) Mégse teszem. Jó amióta látom milyen zsírkaraj a max grafika csúcs VGA alatt én már soha nem fogok venni gépet. Konzol valahogy nem érdekel mert hiába van itt az xbox 360 és a ps3 is a közel 120 olyan játékkal ami nincs és már nem is lesz soha pc-re hozzájuk se nyúltam. PC-n világ életembe jobban szerettem játszani. Teljes áron meg egyszerűen nem látom értelmét játékot venni. Már többször megénekeltem,hogy miért.
Inkább a bank forgassa a pénzem a magyar hazának jobban szüksége van rá mint nekem <#eplus2>#eplus2>
Nem is ez a lényeg, de az azért akkor is botrány, hogy képzett, tanult emberek (Imi, ha jól emlékszem, könyvtáros volt-van-lesz, valami hasonló jellegű értékes munkát végez), Grebber ha jól tudom a gyógyszergyártás vonalán mozog, sokan itt számteches guruk megélhetésileg.
Szóval itt beszélgetünk játékokról, mindenki valahogy elevickél a maga kis morzsáiból - több, vagy kevesebb. A botrány az, hogy azt hiszem, ebben a topikban már szinte mindenki dolgozik jó ideje, és még mindig probléma az új játékok-hardverek megvétele, és ez alighanem így is marad. Mi vagyunk itt a magyar gamer elit átlaga szerintem. Mindenkinek szívügye a dolog, de nem sokan vannak itt, akik köhögés nélkül bármikor megengedhetnének maguknak egy gépcserét, vagy egy új konzolt, vagy akár a Steam-en egy 60 eurós premier játékot, mert "hah, mit számít az a kis pénz" alapon. És ez szégyen, szégyen a régiós hülyeségre, és főleg szégyen az itthoni viszonyokra nézve.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.07. 23:31:49
A kettő legsarkalatosabbat kiemelném. I2k ...a fizetéséhez mértem (absz semmi bántás de ezért én felse kelnék és bizony nem csak én vagyok így ezzel) hihetetlen hogy lehet ennyiből megélni úgy hogy többezres játékokat vesz (persze a családi hátteret nem tudom kivel hogy van közös-e valami büdzsé stb)
+ én aki saját magam szerint "murvajól" keresek 240k átlag amiből kb 200-at lazán felérerakok már 12 éve (ha kínoznának se tudnám megondani mire) mégse költök lószarra sem. <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.07. 23:15:04
Nyitok basszus egy topikot neki, ha itt senki sincs 😄
Ez ugyanolyan? Már ami a harcrendszert illeti? Mert mondom, amúgy érdekesnek tűnik, de a kombózós kattingatós dolgot nem tűröm 😊
Hát, annál sokkal jobb narratíva ígérkezik pedig - sőt, a harcok is jobbak.
Persze, igazságtalan is az összehasonlítás. Alma vs. más gyümölcs.
//Egy kis érdekesség:
"“Auto Mode” Available for Beginners – Novice players can elect “Auto Mode” for easy attacks and evasions."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.07. 21:27:40
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Cardboard Pod Skin
Retro Grey Pod Skin
Retro Red Pod Skin
Grimoire Weiss Pod
Machine Mask Accessory
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
https://www.greenmangaming.com/games/nier-automata-day-one-edition/: "NieR: Automata™ Day One Edition" --- oldalra belépést követően -18% OFF --- 32,79 font = ~10170 Ft.
//Csak összehasonlításképp:
- STEAM --- 59,99 euro = ~18600 Ft
- CDKeys: 44,99 = ~13960 Ft
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.07. 21:22:10
Ergo, ezek tényleg kicseszett ostobák 😄
Legends of Eisenwald - Remek cucc, szégyen már 1 dolcsis bundliban látni.
The Journey Down 1+2 Bundle - Ezt értelmezni se tudom, annyiszor láttam már bundliban. Már rég a 3. fejezetet kéne bundlizni...
BTA:
Warhammer: End Times - Vermintide - Humbli ismétlés, de jó cucc, nem vitás.
Jotun - Jó cucc, de ez is vótmá'.
Turmoil - Biztos jó, ez megint az a kat, hogy pls. szedd össze magad küllem tekintetében utána méltóztatlak megtekinteni.
10$:
Verdun - Biztos jó. Multis cucc, skip.
Hát ha valamit örököltem (a betegségen felül), az a spórolós véna.
MerlinW:
Papíron megkapom (- csak ugye adózom is...
Sőt, most megnéztem a februári bérlapomat... elfelejtettem, hogy megkaptuk a január 1 óta járó bruttó 5000 Ft-os "béremelést"...
Így a bruttó 106000 Ft-omból a számlámra (adóelőleg, munkaerő piaci járulék, nyugdíjjárulék, természetbeni egészs.bizt.jár, pénzbeli eg.bizt.jár levonása után = ~36000) egy majdnem kerek 70000 Ft összeg került...
Szóval, most már dőzsölhetek is akár... 😞
//8 órás vagyok - ahogy a többi közmunkás is. Sőt, ugye én 8 órán felül is dolgozom, nagyon sokszor, juttatás nélkül. Mert ez nem igazi munkahely, ami ismert tény, ugye.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.07. 20:49:59
Ha nem akarsz válaszolni, azt is teljesen megértem, lévén semmi közöm hozzá. Ha gondolod, írj privátban, vagy ide, vagy hajts el a fenébe, csak érdekel. Nem áskálódni akarok, de ez komolyan foglalkoztat. Nem csak nálad, mindenkinél. Én, viszonylag jól megfizetett fővárosi középszintű droidként csak ámulok, mikor ilyesmire terelődik a szó.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Persze, ha normális, a "magyar átlaghoz" mérten jó fizetésem volna, akkor nem lenne ez: <#schmoll2>#schmoll2>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/