Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
A játékban szebb a csaj azért. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa
Szobor:

Pakk:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Viccnek jóvót'.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Ja hát mint indok, elég vázlatos ez igaz. 😄
De nem kértük, hogy részeletesen írja le, mik nem tetszenek benne, nem?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

A szar az nem vélemény, ha nincs megindokolva. Számomra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Engem? Semelyikre. 😄

darkSectorxxx
Nem, ha szubjektív vélemény, hiszen vannak emberek akiknek szar. Mindaddig tökéletesen helyes dolog és érthető.

IMYke2.0.0.0
"várom már most a köv széria csúcsát az hátha elég lesz már a 4k hoz."

A régi játékoknál igen...
Mindig (!) lesz olyan aktuális játékcím, ami megfekteti majd a csúcs hardvereket 4 (később 8, majd 12, majd 16, majd...) Ká(naá)n...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jó-jó tudom...Csak viccelődtem. :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Ahogy én játszom baromi felesleges nyálcsorgató gépet venni.
Egy adott szériából a "maxot" venni az az alap ha maxon akar valaki játszani és még a 4k említése kanyarba sincs az egy másik univerzum sajnos. Azért is várom már most a köv széria csúcsát az hátha elég lesz már a 4k hoz.

Next PC upgrade: 2022

#285629 <#vigyor2>
Uncharted? Szar? Az azért elég meredek kijelentés.

Érdekelne modern grafikával. Minden további nélkül. Pl. Bulletstormnak nem kell az újítás, mert az még most is egész jól kinéz (azt pl. én várom nagyon).

Sok. Dead Rising 1 is egészen népszerű volt, pedig mikor jött az már ki konzolra. Ami régen jó volt az általában ma is jó.

Fpocok
Viccnek szántam. Tudom, hogy rajtam kívül nem igazán érdekel senkit. ¯\_(ツ)_/¯

Parasite Eve 2, best game EVER!

Őszintén? Nem izgat. Azért ennek dobhattak volna egy grafikai tuningot igazán. Jó a retró, szép a retró, de ha kapott volna egy modern grafikát azért nagyobbat tudna ütni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.03.08. 17:52:43

Egyszer olyan gépet vesz majd abból a pénzből, hogy itt fogunk 3 hétig nyálcsorgatni a leírása után is. Vagy akár évente vesz majd olyan gépet, ha éppen arra támad majd úri kedve. Nem rossz a spórolt pénz azért.

Nagyon jó játék, de....És ezt majd kifejtem a napokban.

Fpocok
Turok 2 16án jön.

Egész jó ár, de számomra ez a hónap a Dead Rising 4-é és a Mass Effect Andromédáé....

A következő meg masszívan a Dawn of War 3 jegyében fog tellni (és az aprólék). A május meg nagy eséllyel a Prey-é lesz...Augusztus meg a Shadow of War-é...Kezd beindulni ez az év is. :-)

Voltan
Respect.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ezzel nincs is baj. Oda is kell figyelni azért a költésre csak úgy lehet előre lépni (én se költök fölösleges pl üdítőre, viszont amit ott megspórolok azt időnként elverem játékra. Nekem ez az egyik gyengesém :-D). Én csak annyit akarok mondani ezzel, hogy én tökéletesen értem Imy helyzetét, hiszen jártam abban a cipőben (és mégegyszer maximális tiszteletem érte, hogy még így is áldoz a hobbijára...holott ha valaki ő megtehetné, hogy a warezistvánok útjára lép ismét). Soha senkinek nem kívánom, hogy ilyen helyzetbe kerüljön.

zorrobomber
<#eljen>

Fpocok
RAID
Payday 2 WW2 kiadás? 4fős coop btw.

IMYke2.0.0.0
Hátha érdekel valakit:

Divinity Original Sin Enhanced Edition - Better Camera - by tomsolo
http://steamcommunity.com - Itt a guide és a letöltési link.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Erre még reagálok és részemről ez a téma lezárva (max az offban ha lesz még kérdés észrevétel)
Nálam a vásárlás nem bemondásra történik 😊 Mondtad ,hogy lenne tipped... Ha valami kell megveszem. Pl tesom eskűvőjére drágább ruha szettet vettem mint ő maga meg is lepődték hogy 150k-t kiadtam rá. És lesz rajtam 2* egyszer volt ugye az esküvön meg majd abban temetnek.
Ha kell valami megveszem de egyelőre nincs olyan 😊 Majd ha kijön az nvidia 1090Ti vagy bármi lesz a neve akkor megint megy gépre ~650k

IMYke2.0.0.0
Andule: <#eljen>
//Cipőre én sem vagyok hajlandó 10+ ezreket költeni. Az én lábam is kinyír bármilyen varrt szuper drága valódi bőr cipellőt (is!). Tapasztalat.

Andor: <#buck>

3Error
Respect ! <#worship>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.03.08. 17:07:48

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egész pénzes, ki mennyiből kell h megéljen témára reagálnék és előre szeretném közölni h nem célom senkit se megítélni.
miután saját tapasztalatból tudom milyen az amikor az embernek 15k huf-ja van az adott hónapra kajára (meg úgy mindenre a lakhatáson és bérleten felül) így minden tiszteletem azoké akik emellett még tudnak a hobbijuknak is hódolni. Én így utólag visszagondolva arra sem emlékszem h éltem meg. Érthető okoból erősen warezhuszár korszakomban voltam így amikor behúztam a dio2-t 1500ért dobozosban ill. szülnapomra megkaptam a Stalker SoC-ot úgy örültem mint majom a farkának és újra beleraktam egy rahedli órát ezekbe csak mert meg lett végre "eredetibe".

Grebber ekézését az elvei miatt nem értem továbbra sem mivel sztem elég szépen levezethető a dolog azon része miszerint annyira és annyit csalódott már a kiadókkal, játékokkal kapcsolatban h neki egyik sem ér meg 5 dollárnál többet. (fel a kezekkel aki még nem csalódott általa nagyon várt címben!) Én pl. cipőre nem vagyok hajlandó 8k-nál többet költeni mert egyrészt mégismiajóbüdösfranc kerül azon annyiba és amúgy is max 2 évig bírja mind. 46-os lábam van plusz a Hülye Járások Minisztériumában külön ügyosztált vezetnek a kedvemért szal az acélbetétesemen kívül semmi nem tartott tovább ennél, de az meg tök evidens h idényjellegű darab szal egyhuzamban hordva az se végezte volna tovább gyanítom. Azt is tök át tudom érezni h milyen az amikor nem hajlandók elfogadni a te álláspontodat vmiben (pl. az egész karácsony pont annyira érdekel mint egy pár dingókutya vese mégis ezer hiszti van minden ismerősöm részéről ha nem akarok ajándékozni és 'együttünnepelni').
Viszont sztem élni is meg kell tanulni. a pénz az csak egy eszköz, pusztán önmagában értéktelen ha nincs használva. Jó ha az embernek van megtakarítása vész esetére és az is ha nem költ ész nélkül minden szarra de ha csak áll? az off topicban leírtak alapján nekem lenne ötletem h kezdésnek mire tudnád költeni de egyrészt miért kéne a véleményemre adnod, másrészt észt osztani mindenki tud, pláne kéretlenül 😄 (ergo inkább nem is teszem ... tovább 😊 )

Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.03.08. 16:38:16
IMYke2.0.0.0
PH-n maross hívta fel a rá a figyelmemet, és kiderült egy kis turpisság, amit nem szándékosan követtem el:

"Máj bed...

Rossz oszlopot néztem az átszámoló táblámban... a zölddel jelölt a jó, és a pirossal jelöltet írtam be (euro)...
Upszycska."

//Röviden: a GMG-s ár sem "jó" ár... 😞((

IMYke2.0.0.0
Én is ezért nem vásárolok náluk.
A CDKeys-t például kedvelem, és a G2A-val sem voltak még gondjaim. Amíg erről a két oldalról, illetve a még legálisabb többiről meg tudom venni magamnak azt, amire jut, addig az Instant Gaming felé sem szagolok.

IMYke2.0.0.0
grebber: "Van elég tartalékom"

Nekem is volt... csak tudod, jött egy krach (az a bizonyos egészség)...
Gyerekek: itt már mindenki 30+ (talán)... be kell látni: lassan többet fogunk költeni olyasmire, amire nem szeretnénk, mint amire nagyon is szeretnénk.

Voltan:
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy
- középfokú földmérő az első megszerzett szakmám (Pécs, középiskola, érettségi)
- fél tucatnyi ilyen-olyan tanfolyam (amikkel tudjuk mit lehet kezdeni a toaletten)... olyasmi mint AutoCAD, pályázatíró, közfoglalkoztatás szervező, mediátor és társaik.
- szociálpolitikus (Pécs, egyetem, nappali tagozat)

Könyvtáros végzettségem nincs. Az érettségi miatt lehettem itt könyvtáros, falun. 2009 óta nyüstölöm itt magam. 2014 óta vagyok "fix" megélhetésű sok év után újra... igaz, közfoglalkoztatottként... aminek a megszüntetését a közeljövőben már tervezi a Kormány... (!)

Fpocok
Nem? Új zelda.

zorrobomber
Firewatch? Borderlands?

Fpocok
Decay of Logos. PCre. Na vajon melyik játékra emlékeztet?

jarlaxxe
Nagyon jó kis játék lett mert az egy dolog, hogy a szakma túlnyomóan ódákat zeng, a lényeg, hogy user oldalon is nagyon elégedett a többség.

Én már várom, nagy mázli, hogy lesz pc-re is.

darkSectorxxx
😊

wesker24
Nekem is bejön a játék de vannak benne egyes dolgok amik nehezen emészthetőek, amint lesz egy Modder aki csinál ennél sokkal jobbat , és le is lehet öket cserélni már egyböl veszem is mint a huzat.
Nekem bejön, de elismerem, hogy van pár dolog benne, ami egyesek számára nem a könnyen emészthetô dolgok közé tartozik.
wesker24
Amint lesz rá valami lehetőség és lehet Moddolni a játékot és valamelyik Modder lecseréli ezeket a robotokat valami sokkal fasszábbra az lesz az elsö dolgom hogy megveszem mert alapból ahogy a design kinéz az nagyon idegen számomra.
darkSectorxxx
Hát igen, sokat számít a dizájn.
Hiába lenne amúgy sok játék jó gameplay-ben, ha a stílusa idegen számomra.

wesker24
Én is néztem a Nier Automata-ból pár streamet a story ígéretesnek tűnik, és maga a játék stílus bejön mert végigjátszottam az összes Devil May Cry-t, a harcrendszer is tetszik, de valahogy egyszerűen nem tudom komolyan venni ezt a játékot, a legnagyobb bajom ezzel a játékkal az maga a design mert egyszerűen az enemy design az nevetségesen röhejes, értem én hogy Android/Robot téma de akkor már nézzenek ki valahogy ne ilyen igénytelenül, nekem semmi bajom ha Robotok ellen kell harcolni de a megvalósítás ahogy itt kinéznek az nekem nagyon nem jön be. Jobbra is megcsinálhatták volna.

Én csak emiatt nem veszem meg majd ha valamikor olcsóbb lesz évek múlva, láttam már sok más H & S játékot mint a Devil May Cry, Darksiders, God Of War , mind tökéletes játék designban és minden másban de ami a Nier-ben van nem veszi be a gyomrom.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.03.08. 12:12:08
zorrobomber
Szerintem meg az a szerencse, hogy eljött nekünk az indie forradalom, és nem csak ezek a torkunkon letuszkolt, a bennünk lakozó géneket kizsigerelő (kúrás+gyilkolás) pénznyomdák vannak. Persze bennem is megvannak ezek az ösztönök, de szeretném azt hinni hogy tudom kontrollálni őket (nem). Szomorú téma ez inkább.

grebber
Mekkora szerencse ,hogy a folyatásoknál nem az egyéni izlések döntenek, hanem a pénz, amit meg halomba termelnek ezek az istencsászár játékok.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.03.08. 10:50:18

darkSectorxxx
Ez így van rendjén.

zorrobomber
Szerintem az Uncharted meg a TR a szar.

darkSectorxxx
Van, csaj azok 1-2 kivételével szarok.

Ilyen súterben pl van Uncharted meg TR azt szevasz.

Voltan
Nem, ez "furabogárság", és ezzel nincs is semmi baj.
A baj ott van, hogy tőlünk egy kockadobásnyival nyugatabbra a furabogár éppen a hatodik katanáját, vagy autentikus claymore-ját veszi (ki mondta, hogy én nem vagyok furabogár?😄), és meg sem érzi havi szinten, mert ez a hobbija. Kész, ennyi, nincsen kompromisszum, vagy minimális. Negyedévente egy olyan 1500-2000 Euro az nem tétel. Mindez persze a családon, megélhetésen felül.
Holott ugyanazt a munkát végzi, mint sokan itt, ugyanakkora svunggal. Csak éppen pár kilóméterrel odébb.

Na ez kezdi felkúrni az agyamat egyre inkább, ahogy az évek telnek.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
Nincs autós meg lövős játék? Uhh

darkSectorxxx
Szerintem sokan megvennék, hiszen még manapság sem találsz hasonlókat a maguk stílusában.