Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Mondjuk ebben igazad van, de ez már emberöltõk óta így megy hogy akkor nem látja egésznek a pénzt a magyar ember ha az nincs egy idõben egészben elõtte.

Könnyû mondani hogy fejben takaríts meg 1 év alatt 70 ezret, de gyakorlatban sokkal nehezebb, fõleg úgy ha a kisebb megvett játékokba még bele is játszik valaki. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ha van egy PS3-ad egy GoW 1-2 HD, GoW3 és GoW Ascension valamint egy Uncharted 1-2-3-ad, akkor azokkal kínoznám magam, de különben még ingyen sem kéne. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
ugye tudod, hogy ez a "sztori" melyik topikba illene? 😄D

Forza.

davidka003
De ha nem költenétek olyan semmitérõ Steam játékokra amikkel úgysem fogtok játszani akkor abból 1-2 év alatt kijönne egy használt Xbox Slim.
Persze mindenki arra költ amire akar, én nem veszek egy deka Steam játékot sem viszont nagyon jól elvagyok a Gears of War 1-2-vel, Red Dead Redemtionnal meg azokkal amik nem jöttek PC-re.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Xp-t telepítek éppen "nagygépre" + kivettem 4 gigát a gépbõl <#falbav>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hát kösz! Csak tudod nem mindenkinek van ám konzolja... Egyeseknek van 4-5 éves pc-je (pc-s társaim nagy része nem tud még évente sem gépet újítani!) és pc-n bizony ez a mûfaj nem tobzodik a sok címben.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Solid Snake
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nézd meg youtube-on a végét.
<#idiota>
Totti5
Jrpg dögivel van most is, csak megfelelõ platformokon kell keresni: Wii, DS és PSP + persze 360/PS3ra is van pár cím, sõt 360ra van az egyik legjobb. Versus vagy tényleg az FF 14 lesz vagy olyan kontár módon készült mint a DNF. Vitt e a pénzt minõséget pedig nem tudtak felmutatni és csiga lassan dolgoztak. Nem lenne meglepõ az sem ha sose jelenne meg és az FF14 teljesen más lesz. Persze olyan játék körül mindig nagyobb hypot lehet kelteni ahol ígértet vannak, közben pedig azt olvasni minden sarkon hogy milyen szar az FF13 és az FF13-2. Egyátalán nem szar egyik sem, és ezek léteznek, ezekkel tudsz játszani, van FF játék erre a generációra ami minõségre kiváló, a többi dolgát meg vagy szereti valaki vagy nem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Prince23
Az a fura ebben, hogy a rinyálók mégis megnézik a videóit 😊)û

El lehetne gondolkodni ezen

Tinman
Valaki megölne? Kés/balta/kötél van!

4x esek neki a Gothic 2 Notr legvégén 90 órányi játék után a fõbossnak és mi történik, na mi?

Access violation-al az endsequence vége felé kilép!!!

Megõrülök! A ~90 óra alatt 1x sem fagyott ki, vagy dobott ki desktopra <#rinya>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

shaddam
Semmit se vesz meg. Büszkén vállalja hogy a Dark Soulst 15 perc után törölte is mert 5 csapásból meghal. Zseniális mennyire elõhozza belõlem az agresszív állatot ez a hód.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

arty
tehát azért kell utálnod, mert utálod (és köztudatban van a sok utálat miatt) ... 😉

nem. kell. vele. foglalkozni. akkor. elmúlik!

Forza.

Totti5
Hát nem szép az biztos, de más nem volt. Cry 1 és 2 meg van digitálisan 360ra. Annyira nem érdekel, de ha már van gépem alá akkor egye fene😄

7k volt a JB. Mivel nincs rajta fólia az ár és a forgalmazó matricája is a dobozra lett ragasztva.......... botrányos.

Prince23
A holló címû filmbõl is fog készülni videogame. de errõl pszt 😊

IMYke2.0.0.0
Tényleg hozza a formáját - miért nem lepõdöm meg 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Crysis borító botrány.
James Bond cucc 7k volt?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
sry offért:

Jaka923
Ezt a gyökeret már GS-rõl és Iponról is kiutálták, jelenleg Prohardveren éli mindennapos fóruméletét. De nem mintha ott is annyira népszerû lenne.

IMYke2.0.0.0
Egyébiránt, néhányszor véletlenül én is belefutottam néhány videójába, mert a linkelõk nem közölték, hogy kitõl is származik a "forrás".
De, amennyiben lehetséges, akkor kerülöm a bénázásait. S ahogy írtam, a topikját is:

Nem Photoshop

Néha megkérdezem a srácokat, hogy mi zajlik odabenn és nekem elég annyi 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én aztán nem emelem õt sehová - sem a csatornáját, sem a videóit, sem a "topikját" nem látogatom.
Régebben olvasgattam, és rájöttem, minden épeszû, empatikus, megértõ embert ki tud hozni a sodrából - engem is sikerült, amikor élõ adásban rinyált, és beszólt nekünk, le irigy-pistikézve minket akkor is, amikor szimplán beszélgettünk vele...
Azután készült el a "topikjának" a végleges, most is mûködõ arculata, és számos csatorna, ami vele foglalkozik, majd videó-verseny is volt .

Igen, Tirexi kicsiben az, mint a zombi-vámpír-Batman-dollár-versus-euró-Bin-Laden-gazdasági-válság-stb.: azzal, hogy beszélünk róla, köztudatban és népszerû marad - de a világ már csak így mûködik...

arty
Tisztában vagyok vele, hogy létezik, sõt a youtube keresõ is vezetett már az õ gameplayére.

Õ abból "él", hogy Ti nézitek, és kinevetitek. Tinman jól írta, amikor lekiszeltündizte. Tele van a világ érdektelen hülyegyerekekkel, de Te/Ti emelitek egyiküket "reflektorfénybe".

Forza.

IMYke2.0.0.0
S ezek a kiszólások bizonyára szépen gyarapodtak az elmúlt idõszakban 😊

davidka003
réz hûttõ <#idiota>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Azért a tirexi-jelenséggel, mint olyannal ugye tisztában vagy?
Nem véletlenül készítettem én is például ezt a videót - s persze érdemes az "aranyköpéseit", a hozzászólásait, az ötletes, és szakértõ "cikkeit", vásárlásait, és az azokhoz hozzászóló emberkék oltásait is ismerni a teljes képhez.

arty
tehát át lehet verni a guglit, ha pl angolként regelsz gmailt és azzal youtubeozol, hm.

innentõl az a kérdés, hogy befogadták-e tirexit partnernek... ha igen, akkor pár videója után kaptt egy kis zsebpénzt. de mindez ugye csak feltételezés, amit irigy magyar emberek gerjesztenek "üggyé", gratulálok nekik 😊 (élen w77d-vel)

Forza.

davidka003
Japánról már volt szó, azt mondták a fejlesztõk, hogy egy AC nem lenne élvezetes ha a régi Japánban játszódna.
Én se tudom elképzelni, hogy jó lenne.

Õszintén? Én is hanyagolnám már Desmond-ot. Igazság szerint az õ sztoriszálát, csak egyfajta szükséges rossznak érzékelem (tudom, hogy körülötte forog az egész sztori).

Amint én szeretem AC-ben az a történelmi visszatekintõs részek: Keresztes háborúk, Damaszkusz, Róma, ezek adják a sava borsát az AC-knek.

Én el tudnám képzelni úgy a sztorit a továbbiakban, hogy mivel van ez a technológia a történészek visszatekintenének 1-1 korban, ahol egy ember szemével lehetne megismerni a kort (így kutatnának ugye). És hát véletlenül mindig beletenyerelhetnének a történelem egy olyan eltitkolt részébe, amiben a háttérben alvilági és világuralmi üzelmek zajlanak (assassin- templar harcok).

És simán lehetne annyi a chapterek között az átkötés, hogy elbeszélgetnek egymással a felfedezéseiken (ez így történt, húú ez nem semmi volt, hogy ez így alakult, közben meg a törikönyvekben totál másról van szó).

Nekem tetszene!

Így végig lehetne járni az egész világot: Kínától, Japánig, Babilontól, Európáig a lényegesebb korokat és a kevésbé lényegeseket is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Desmond rajongóknak rossz hír: "I think Desmond needs to end."

The Trouble with Ouya - lehet, hogy a szkeptikusoknak lesz igaza...

IMYke2.0.0.0
Így a Final Fantasy 13 Versus törlése után...

A jRPG-k PC-s újjászületése

"A Ghostlight jelenleg is tárgyalásokat folytat több japán szerepjáték PC-s megjelentetésének kapcsán."
"<<Az eredeti tervünk az volt, hogy a digitálisan jelentessük meg a címeket PC-re, de a visszajelzések után úgy döntöttünk, hogy fontolóra vesszük néhány kézzel fogható limitált CE változat kiadását is>> - írja Ross Brierley. "

IMYke2.0.0.0
"csybu 2009.04.30. 11:13:01

szia!

Én youtube partner vagyok, de angliában élek. De szerintem nem jelenthet gondot az, hogy Magyarországon élsz. Kb. 2 héten belül elfogadták a jelentkezésemet, de mondjuk nekem megvolt a nézettségem hozzá. De nagyon változó, hogy kinek fogadják el, van egy ismerõsöm, akit többen néznek de neki nem fogadták el, nem lehet tdni, hogy miért. Sõt volt egy tag (elfelejtettem a nevét), akinek 13000 subscribere volt és jelentkezett a programba és visszaírták, hogy nem elég eredeti hozzá.
Pontosan úgy van ez, hogy bizonyos részét megkapod a reklámoknak (ami változó egyes embereknél, én 1000 ember után kapok 1 dollárt, és ez még jó eset mert a legtöbben ennél kevesebbet kapnak).
Szóval ha nem néznek sokan nem érdemes jelentkezni, mert amég nem éred el a 100 dollárt nem fizetnek ki. persze türelmesen kell várni.
Meg persze nem minden videót lehet használni írásvédettség miatt. Sok sikert!"
forrás

IMYke2.0.0.0
Nagyon ügyesen tudsz rossz képet festeni magadról...
Ugye, nem vagy mindig ilyen?

arty
belátom, amint látok konkrétumot arról, hogy a google automatikusan fizet azoknak, akiknek néhány videoja átlépi az 1 millát 😉

egyelõre a youtube partner program magyarországon nem is létezik, ezért is lenne fura, ha kapna akár egy fillért is ez a balfaszgyerek 😊

remélem a irigy, seggfek feljelentgetõk lakását is átnézik majd, hogy nincs-e elfekvõben itt-ott egy lopott zene, film, játék, program...

Forza.

Maak
Pedig azon ne vacilalj, siman megeri az arat.<#eljen>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Amikor utólag azzal magyarázzák, hogy a plebs akarta, de most már a megjelenés elõtt teszik:

"Túl félelmetes volt a Dead Space

Az Electronic Arts marketinges fõnöke, Laura Miele elárulta, a Dead Space elsõ két része alapján érkezett visszajelzéseket elemezve arra jutottak, hogy azok túl félelmetesek voltak sok játékos számára. Habár rengetegen szerették, hogy igazi horrorisztikus hangulatú sci-fit kaptak, többen akadtak még ezek között is, akik féltek egyedül belevágni a játékba. Innen jött az ötlet, hogy a harmadik részbe integrálják be a kooperatív játékmódot - Miele szerint az érzés hasonló ahhoz, mint amikor egy horrorfilmet nem egyedül, hanem társasággal nézünk meg: továbbra is félelmetes, de mégis más."
IPON

Amitõl féltünk:

"Elkészült a Borderlands 2

A Gearbox bejelentette, hogy elkészültek a tartalommal, ami a Borderlands 2 lemezén eljut majd minden játékoshoz. Ez nem azt jelenti, hogy aranylemezre került az anyag: a stúdió elmondása szerint jelenleg a Microsoft és a Sony ellenõrzésére várnak. A konzoljátékok esetében bevett és kötelezõ szokás, hogy a megjelenés elõtt a konzolt kiadó cég saját teszterei is nyúzzák a címet, és alaposan végig ellenõrzik azt, mielõtt megadják az engedélyt a kiadásra. A Gearbox azonban addig sem unatkozik, máris az elsõ DLC készítésével töltik az idõt."
IPON

ZsZso
Bréking: Sztornó. Azért csak 3 példány jár russia -ba.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Érdemes a STEAM-topikban is rákérdezni. <#nyes>

ZsZso
Ratgab most szólt, hogy Õ 4800ért tud 4-es pakkot (1200/fõ). Vááááh, az félelmetes. Van jelentkezõ?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Kapott már itt valaki kódot?

ZsZso
(ratgab 1700ért szerzi be, úgyhogy nem nagy a difi. Most csak keresem a kibúvót, hogy miért nem kell bevásárolni belõle)

IMYke2.0.0.0
Pedig a Borderlands GOTY minden fillérjét megéri - az utóbbi idõk legjobb kiegészítõ DLC-ivel.
Egyedül a "Kingdoms of Amalur: Reckoning" kapott hasonlóan tartalmas DLC-ket.

ZsZso
Borderlands GOTYra nem lenne 4 jelentkezõ, ugye? (~ 1610 Ft / fõ)
(õszintén remélem, hogy mert, akkor megint költekeznem kellene)

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Hoppá! Benne van az elsõ négyben!

IMYke2.0.0.0
Bár, korábban volt egy valódi Top10-es lista jobb oldalt. Kár, hogy annak nem mentettem le a linkjét...

IMYke2.0.0.0

Tinman
Zeget úgy ismerem, mint a tenyerem, ott melózok, de jó messze élek tõle :-)

Tinman
+ Imi

<#eljen><#worship>

Tinman
Arty... lásd már be, hogy tévedsz:

w77d
ezt mi már intézzük a srácokkal 😄