Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Könnyû mondani hogy fejben takaríts meg 1 év alatt 70 ezret, de gyakorlatban sokkal nehezebb, fõleg úgy ha a kisebb megvett játékokba még bele is játszik valaki. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Persze mindenki arra költ amire akar, én nem veszek egy deka Steam játékot sem viszont nagyon jól elvagyok a Gears of War 1-2-vel, Red Dead Redemtionnal meg azokkal amik nem jöttek PC-re.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
4x esek neki a Gothic 2 Notr legvégén 90 órányi játék után a fõbossnak és mi történik, na mi?
Access violation-al az endsequence vége felé kilép!!!
Megõrülök! A ~90 óra alatt 1x sem fagyott ki, vagy dobott ki desktopra <#rinya>#rinya>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
nem. kell. vele. foglalkozni. akkor. elmúlik!
Forza.
7k volt a JB. Mivel nincs rajta fólia az ár és a forgalmazó matricája is a dobozra lett ragasztva.......... botrányos.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
James Bond cucc 7k volt?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De, amennyiben lehetséges, akkor kerülöm a bénázásait. S ahogy írtam, a topikját is:
Nem Photoshop
Néha megkérdezem a srácokat, hogy mi zajlik odabenn és nekem elég annyi 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Régebben olvasgattam, és rájöttem, minden épeszû, empatikus, megértõ embert ki tud hozni a sodrából - engem is sikerült, amikor élõ adásban rinyált, és beszólt nekünk, le irigy-pistikézve minket akkor is, amikor szimplán beszélgettünk vele...
Azután készült el a "topikjának" a végleges, most is mûködõ arculata, és számos csatorna, ami vele foglalkozik, majd videó-verseny is volt
Igen, Tirexi kicsiben az, mint a zombi-vámpír-Batman-dollár-versus-euró-Bin-Laden-gazdasági-válság-stb.: azzal, hogy beszélünk róla, köztudatban és népszerû marad - de a világ már csak így mûködik...
Õ abból "él", hogy Ti nézitek, és kinevetitek. Tinman jól írta, amikor lekiszeltündizte. Tele van a világ érdektelen hülyegyerekekkel, de Te/Ti emelitek egyiküket "reflektorfénybe".
Forza.
Nem véletlenül készítettem én is például ezt a videót - s persze érdemes az "aranyköpéseit", a hozzászólásait, az ötletes, és szakértõ "cikkeit", vásárlásait, és az azokhoz hozzászóló
innentõl az a kérdés, hogy befogadták-e tirexit partnernek... ha igen, akkor pár videója után kaptt egy kis zsebpénzt. de mindez ugye csak feltételezés, amit irigy magyar emberek gerjesztenek "üggyé", gratulálok nekik 😊 (élen w77d-vel)
Forza.
Én se tudom elképzelni, hogy jó lenne.
Amint én szeretem AC-ben az a történelmi visszatekintõs részek: Keresztes háborúk, Damaszkusz, Róma, ezek adják a sava borsát az AC-knek.
Én el tudnám képzelni úgy a sztorit a továbbiakban, hogy mivel van ez a technológia a történészek visszatekintenének 1-1 korban, ahol egy ember szemével lehetne megismerni a kort (így kutatnának ugye). És hát véletlenül mindig beletenyerelhetnének a történelem egy olyan eltitkolt részébe, amiben a háttérben alvilági és világuralmi üzelmek zajlanak (assassin- templar harcok).
És simán lehetne annyi a chapterek között az átkötés, hogy elbeszélgetnek egymással a felfedezéseiken (ez így történt, húú ez nem semmi volt, hogy ez így alakult, közben meg a törikönyvekben totál másról van szó).
Nekem tetszene!
Így végig lehetne járni az egész világot: Kínától, Japánig, Babilontól, Európáig a lényegesebb korokat és a kevésbé lényegeseket is.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
The Trouble with Ouya - lehet, hogy a szkeptikusoknak lesz igaza...
A jRPG-k PC-s újjászületése
"A Ghostlight jelenleg is tárgyalásokat folytat több japán szerepjáték PC-s megjelentetésének kapcsán."
"<<Az eredeti tervünk az volt, hogy a digitálisan jelentessük meg a címeket PC-re, de a visszajelzések után úgy döntöttünk, hogy fontolóra vesszük néhány kézzel fogható limitált CE változat kiadását is>> - írja Ross Brierley. "
szia!
Én youtube partner vagyok, de angliában élek. De szerintem nem jelenthet gondot az, hogy Magyarországon élsz. Kb. 2 héten belül elfogadták a jelentkezésemet, de mondjuk nekem megvolt a nézettségem hozzá. De nagyon változó, hogy kinek fogadják el, van egy ismerõsöm, akit többen néznek de neki nem fogadták el, nem lehet tdni, hogy miért. Sõt volt egy tag (elfelejtettem a nevét), akinek 13000 subscribere volt és jelentkezett a programba és visszaírták, hogy nem elég eredeti hozzá.
Pontosan úgy van ez, hogy bizonyos részét megkapod a reklámoknak (ami változó egyes embereknél, én 1000 ember után kapok 1 dollárt, és ez még jó eset mert a legtöbben ennél kevesebbet kapnak).
Szóval ha nem néznek sokan nem érdemes jelentkezni, mert amég nem éred el a 100 dollárt nem fizetnek ki. persze türelmesen kell várni.
Meg persze nem minden videót lehet használni írásvédettség miatt. Sok sikert!"
forrás
Ugye, nem vagy mindig ilyen?
egyelõre a youtube partner program magyarországon nem is létezik, ezért is lenne fura, ha kapna akár egy fillért is ez a balfaszgyerek 😊
remélem a irigy, seggfek feljelentgetõk lakását is átnézik majd, hogy nincs-e elfekvõben itt-ott egy lopott zene, film, játék, program...
Forza.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
"Túl félelmetes volt a Dead Space
Az Electronic Arts marketinges fõnöke, Laura Miele elárulta, a Dead Space elsõ két része alapján érkezett visszajelzéseket elemezve arra jutottak, hogy azok túl félelmetesek voltak sok játékos számára. Habár rengetegen szerették, hogy igazi horrorisztikus hangulatú sci-fit kaptak, többen akadtak még ezek között is, akik féltek egyedül belevágni a játékba. Innen jött az ötlet, hogy a harmadik részbe integrálják be a kooperatív játékmódot - Miele szerint az érzés hasonló ahhoz, mint amikor egy horrorfilmet nem egyedül, hanem társasággal nézünk meg: továbbra is félelmetes, de mégis más."
IPON
Amitõl féltünk:
"Elkészült a Borderlands 2
A Gearbox bejelentette, hogy elkészültek a tartalommal, ami a Borderlands 2 lemezén eljut majd minden játékoshoz. Ez nem azt jelenti, hogy aranylemezre került az anyag: a stúdió elmondása szerint jelenleg a Microsoft és a Sony ellenõrzésére várnak. A konzoljátékok esetében bevett és kötelezõ szokás, hogy a megjelenés elõtt a konzolt kiadó cég saját teszterei is nyúzzák a címet, és alaposan végig ellenõrzik azt, mielõtt megadják az engedélyt a kiadásra. A Gearbox azonban addig sem unatkozik, máris az elsõ DLC készítésével töltik az idõt."
IPON
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Egyedül a "Kingdoms of Amalur: Reckoning" kapott hasonlóan tartalmas DLC-ket.
(õszintén remélem, hogy mert, akkor megint költekeznem kellene)

<#eljen>#eljen><#worship>#worship>