Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ezekrõl mindiga régi idõk jutnak eszembe, valamiért.
CS vagy CoD2...

Ezek a játékok idõszakában voltak álltalában ilyen felvételek, vagy legalábbis én ezzel a 2 játékkal kapcsolatban hallottam, de ebben a vidiben a gyerek is lefogadom hogy ez a 2 címbõl valamelyik játékkal játszik éppen. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Solid Snake
IMYke2.0.0.0
Meg tudom érteni - gondolom, rendesen "lemerítette" az akkumulátoraidat a játék 😊
Ilyenkor jobb egy nem túl gondolkodás-központú, casual lövöldével, vagy más, egyszerû(bb) játékkal szórakozni, vagy hagyni, hogy ülepedjen az élmény. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Hát igen az RPG-kel az a baj ,hogy ugyan élvezetesek de nagyon idõrablók. Én most mondjuk a JC2-vel játszom és abba is lehet ölni az órákat 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Ha most neki kéne állnom egy RPG-nek (akár a FNW-nak), hát térden állva könyörögnék, hogy ne-ne-ne :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman

Fabio Capello/Imi: Muszáj lesz neki, ez azért nem olyan amirõl ne lehetne írni :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Igen, most olvastam - hát drukkolok, hogy tényleg magyar játékos nyerje/nyerte 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Állítólag ki lettek tessékelve.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Sajnos, nem én - szerintem valamelyik pimasz külföldi... 😞

Shep
Na ki nyerte a New Vegast?

IMYke2.0.0.0
Tesztre én is kíváncsi vagyok 😊

Solid Snake
Grat mester <#pias>
Fabio Capello
blogpost lesz é? 😛

Tinman
Abba a topikba, ahol rendre felköpnek, majd aláállnak? <#ravasz1>

Amúgy feltoltam XP-t, kivettem 4 gigát, visszavettem a grafból teljesen, beállítottam a CPU affinitást 1-re és láss csodát továbbra is pontosan ugyan ott akadott ki. <#idiota>

Viszont rájöttem, hogy akkor akad ki, amikor az fõboss legyõzése utáni videó VÉGET ér és történne valami. Így szépen a vége elõtt 1 mp-el nyomtam egy esc-t, így úgy vette, hogy átugrottam a videót (holott 1 mp híján láttam végig), majd szépen megkaptam az irányítást, megcselekedtem, amit meg kellett és a legvégsõ videót már gond nélkül lejátszotta.

88 óra és Gothic 2 & Notr letérdelt :-)

HÁÁÁÁLELÚÚÚÚJÁÁÁ! :-D

IMYke2.0.0.0
Nem néztem végig - de: úgy tûnik, ez a srác játszott is ezekkel, hiszen elmondja az élményeit is velük kapcsolatban. Ez, szerintem, pozitívum - nem csak begyûjti, játszik is.

ZsZso
Ehhez valószínûleg semmi köze sincs a rációhoz. Addig örüljünk míg nem értjük ezeket a fazonokat. 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
"Hogy ha szarod a pénzt legyen hol lehúznod ."

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fabio Capello
Százezer forint? WTF?

davidka003
My xbox 360 collection

Nem értem miért jó minden szart megvenni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ZsZso
Magyar ember gyorsan akar meggazdagodni.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Persze mert rájöttek hogy még annyit sem ér a kinect, hasznuk meg így is van rajta.

ZsZso
Okéééé- - Tesztelve, mûködik!

Én már megkaptam a magam Hacker Evolution Duality -jét! (most 2. - 3. próbálkozásra)

w77d
azannnyát... vadi újonnan kinect-el majdnem 2/3 ennyiért lehet kapni bontatlant garanciával, hiánytalanul

DarkSector
Bocs ti x360-ról írtatok asszem én meg PS3-ra írtam hogy nincs rá 70 ezrem....😄

"De nincs ps3-am, megint gyûjthetnék, de nem akarok, mert egyenlõre nem olyan fontos a 70-80 ezres gép a GoW meg Uncharted miatt."

Mielõtt félreértés lenne.
Arty kollega erre írta hogy van 40-50-ért.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Hol?
Nekem boltot linket adjatok, énis megvettem x360 arcade-ot 42-ért részletre 2008-ban a Tesco-ban.
Már nincs Arcade ugye, de hol kapok ma vagy késõbb hol számíthatok rá hogy lesz PS3 40 ezerét?

Totti5
40ért vettem Slimet tavaly év végén.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Szíve joga így vélekedni, csak oda kellett volna írni a "NEKEM" szócskát és akkor nem értem félre és nem írok hogy de megéri...😄

Zomil
ez aztán a komoly érvelés 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
"Konzolokra csakis warez játszik ha már pc-re nem adnak ki sok game-et!"

Érdekes gondolkodás. 😊

Csak félreértettem a hsz-t mert ezekszerint, csak neked nem ér úgy semmit a konzol, de másnak meg ettõl még megéri.
Nekem ilyen aggályaim nincsenek

grebber
Számomra nem ér semmit! Ha veszek ps3-at akkor olyan veszek ami viszi a nem eredeti gameeket! Konzolokra csakis warez játszik ha már pc-re nem adnak ki sok game-et!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Miért ne érne semmit ha nincs kiütve? 😄

DarkSector
Linkelj légyszíves valami boltot ahol kapni néha ennyiért.

grebber
De az nincs kiütve úgy meg semmit nem ér!<#taps>

davidka003
Akcióban már 48 ezerért is volt újonnan.

davidka003

Na az még ezen is túltesz....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Mióta 40-50 ezer egy ps3? 😄

Igen ez is egy jó megoldás. De mostanában olyanokat veszek amiket nem adok el ha nem muszáj...😄

Hát ja kell egy tv vagy monitor is.

shaddam
Ez a gémer hobbi már csak ilyen költséges. Megyek is inkább golfozni

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Aztán még ahhoz nem ártana egy normális tv-m sem. Ezeken a régi cuccokon azért nem úgy mutatnak a dolgok gondolom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Gyakorlatilag ha az ember az AAA címekkel akar csak játszani akkor elég olcsón meglehet úszni. Megveszed pár hónap múlva használtan aztán eladod.
AAA címeket úgyis könnyû eladni.

arty
mármint 45-50ezres gép 😊

Forza.

DarkSector
Trendi vagy nem trendi, nekem a törés lehetett volna rég, de tök felesleges mivel az a pár cím ami még komolyan érdekel megér nekem annyi lovét hogy megvegyem...ez a törés azoknak jó akik sok játékkal akarnak játszani.

Pc-n is ritkán töltök le játékot már. Hála a jó áraknak.

DarkSector
Ezért mondtam igazság van mind2-õtõk véleményében, ezért kell ezt emberre szabva megnéézni és úgy eldönteni sajnos nem általánosítható.

Pl én ha nem lenne x360-om biztos gyüjtenék és nem vennék ilyen olyan nem kibontott editiion-okat meg olyan címeket amikkel még ingyen warezba sem játszottam.
De nincs ps3-am, megint gyûjthetnék, de nem akarok, mert egyenlõre nem olyan fontos a 70-80 ezres gép a GoW meg Uncharted miatt.
Inkább gyüjtök nextgen gépre meg 1-2 max 3 késõbb megjelenõ címre amit csak eredetiben tudok nyomni.

grebber
Google megmondja. Dióhéjban nem kell semmiféle lemez csak leszeded isot kibontod HDD-re és játszol!

arty
az az RGH, elírva 😊) (rgh = törés neve, ami után az xbox hddrõl is játszik warezt)

Forza.

RHG az mi?

grebber
21. században élünk aki lemez írogat boxra az már nem menõ. RHG rulez van!
Remélem a köv xboxot is törik majd<#taps>

Éljek, kenyéren és vizen 1 évig, csak hogy legyen boxom, mert azon vannak jó rpg-k? Lófaxt. Jöjjenek a jó rpg-k pc-re és meg van oldva! Mindenki happy.

Ez olyan, minthogy fázol télen, de nincs pénzed fûtésre? Költözz a Bahamákra... Kösz bammeg....

Ok! VAn egy használt Xbox-om... És akkor mit csináljak? Eredetim egy darab sincs. Vehetem a lemezt, hogy írkáljam ki a warezt... Szuper ötlet.