Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Na akkor eljön a kemény világ...

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

grebber
Renjike
Most fejeztem be a Dijábló harmadik részét normál fokozaton (egyedül ) neki is álltam rémálmon csoportosan . összesen 1. végigjátszásra 25 óra de 45 körül játszottam vele mert Act 3 végén újrakelett kezdenem mert alapból Amcsi szerverre dobott be a játék és átmentem Eura.....

egy kérdésem van .... WTF-> diablonak miért van nõi alakja ? <#guluszem1><#guluszem1>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Talán egy Dawn of War retribution 1500-ért, de ez egy nagyon nagy talán!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hála istennek, hogy Arma 2! Ma tényleg nem kell semmin agyalnom. Semmi nem kell hálisten.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

KOar esélytelen! Tönkrement a fejlesztõ, aki egyben a steames verzió kiadója is volt...

Daell Drow
Kosz, es tenylega combined pack vasarolhato.
Amugy hihetetlen hogy egesz 2 het alatt dobogos volt, ma is elso volt akcio nelkul. De szamitottam ra hogy utolso napokban dobnak ra valamit, igy mar lehet meg veszem.
Shep
Ja, jó bamba vagyok 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fabio Capello
de az a vicc, hogy az arma 2 combined kapható nálunk rendesen, nem régiózáras, rofl.

Shep
Mi az ami nem elérhetõ nálunk a mai akcióban?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ZsZso
Arma 2

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
ARMA 2

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Daell Drow
Mar megint melyik jatekert nem kell a penzem?
HappyHunter
Zavvi 10% off - 2298-6048-4DDA

Be happy. :) Running!

Prince23
Kingdoms of Amalur leárazást várom nagyon. Szerintetek van rá esély?

Eddig 2 nagy EA-s játékot láttam OFF-ba: Crysis 2, Dragon Age (+Bulletstorm)

tototto
prince of persia pakkot akik oroszból veszik mennyiért tudnának szerezni legolcsóbban?

Solid Snake
Meg ha fenn van a magyarítás <#vigyor3>
Fpocok
Szerintem van különbség a között, hogy gyengébb gép miatt kompromisszumokat kell kötni és a neked manuálisan kell letesztelned és beállítani a játék sebességét 😄
Mondjuk csak több magos esetén szarakodik így... azt olvastam 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
A javítások a fontosak. Sem itt, sem otthon nincs brutál gép, így megszoktam, hogy kompromisszumokat kell kötnöm 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tesóm tudna mesélni a hévvel kapcsolatban - Sz.sz.miklóson lakik, és Pestre bejárva voltak esetek...

IMYke2.0.0.0
Van isten az égben! Köszönöm szépen a megnyugtató választ! <#vigyor2>

IMYke2.0.0.0
Abban az esetben, amikor pénzszûkében leszek, és elveimmel szemben, el kell(ene) adnom néhány dolgot - márciusig leszek csak munkában... :=(

Fpocok
Tökmindegy... amúgy is majd állítgatnod kell a sebesség miatt 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jaka923
De lehet

IMYke2.0.0.0
A dobozos "Saint's Row 2" ugye nem regisztrálható be STEAM-re - elsõsorban a javítások miatt kérdezem, mert máshogy nem lehet (tudtommal) az aktuális javításokhoz jutni.

Tinman
"Arról nem is beszélve, hogy ha késõbbiekben nekem is meg kell válnom a dobozosaktól"

Ez milyen esetben következne be?

Amúgy a -el tényleg vigyázni kell :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Kényelmi szempontból. Többet vagyok itt, mint otthon. Az otthoni gépem VGA-ja fût mint állat (2D-ben 70+ fok, gyárilag ilyen), s bár DVD-ket lehetne hozni-vinni, itt, a faluban még a falnak is szeme van...
Arról nem is beszélve, hogy ha késõbbiekben nekem is meg kell válnom a dobozosaktól, akkor így egyszerûbb 😊

Másik tényezõ: a hév 😊

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Igen akkor engem régen átbasztak nekem 4 lemezen volt. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
4 + 1 install = 5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Hát, sokak szerint a legjobb a 7. rész viszont nekem a 8. volt az elsõ, és ahoz jobban ragaszkodtam de mind a 2 részt kimaxoltam ...

Majd a 10. részt maxoltam ki, talán 1 ulti fegyó hiányzott talán.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Morro GOTY-t miért?

Én is nagy lánggal a kosárba dobtam, de aztán ki is vettem, mert a dobozos teljesen u.a. tudja, mint a Steam-es.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Tönkretesz a STEAM... 😞

IMYke2.0.0.0
Bocsi... Már kattintottam a King's Bounty-ra. 😞

A fenébe - megint elköltöttem egy kis pénzt!
Morrowind GOTY + Oblivion Deluxe

Tinman
AoE pls :-)

IMYke2.0.0.0
Sajnos, még a 7. résszel sem tudtam játszani - annak idején ráadásul tök hülye voltam az ilyesmihez <2000>, mostanság meg úszok a játékokban.

IMYke2.0.0.0
STEAM: Az új szavazás megint zavarba ejtõ - melyikre szavazzak?
Kit melyik érdekli jobban?

davidka003
Mondjuk azt kéne megtudni, hogy az eredetiben mit kell csinálni és itt mit kell csinálni a kulcs megszerzéséhez.
Mert ha nagyon gyökérség volt az alap akkor megértem, hogy miért rakták bele az új módszert is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Az egyik legjobb játék, amivel találkoztam, kár hogy csak 4 cd-s a játék és nem 5.

IMYke2.0.0.0
Érthetõ, elfogadható lenne - de csak egyet emeltem ki, a sok-sok hasonlóból, és figyeltem arra is, hogy ne legyen spoiler...

IMYke2.0.0.0

davidka003
Szerintem ez csak annyi, hogy más módon is megszerezhetõ.
De te csinálhatod ugyan úgy a fejlesztõk módszerével is. Ez csak egy kis extra.

DarkSector
Hát aki keres eleget az belevág vagy rugamasabb de ha nekem összejön 1x egy nagy összeg biztos inkább a 100%-ost választom mint a zsákbamacsit. 😊
"Lehet felesleges para, de utána nincs több para!" <#pias>

IMYke2.0.0.0
Én is. Nagyon-nagyon-nagyon ismernem és/vagy bíznom kellene abban az emberkében, akitõl ilyesmit megvennék.

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy ezek a Community Patch-ek az ilyen 'nekünk nem nagyon tetszõ' módosításokon felül rengeteg (!) hasznos, fontos javítást is tartalmaznak.
A dilemma komoly, és nem szabad félvállról venni:

Vagy játszol a vanila változattal, plusz a hozzá kiadott hivatalos javításokkal (kevés), vagy a CP-ket is felteszed, de akkor - ahogy nekem is - az jár majd a fejedben, hogy ez nem teljesen az a játék, mint amilyennek a fejlesztõk szerették volna <értelemszerûen az ordas bug-okon kívül>...

w77d
én sem vennék így konzolt. Ilyenkor mindig felmerül bennem a kérdés, hogy miért akarja eladni? nem e valami rejtett hiba van a dologban? vagy csak egyszerûen leejtette, eláztatta és nem akarja, hogy nála haljon meg a cucc... én ilyen üldözési mániás vagyok 😄

Tinman
Hát ez nekem sem fér bele!

Akkor szerinted melyik javítást érdemes feltenni?

A kényszeredett spoiler kerülésem miatt SEMMIT nem tudok a Gothic 3-ról.

Megvan viszont 3-féle verzióban is, természetesen, mind a 3 legális, eredeti :-)

davidka003

Solid Snake
Az igazi hard mód így legalább van némi kihívás a játékban <#hehe>