Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adok egy tippet (steamrõl esélytelen): Batman Arkham city

Harley Quinn's Revenge 1175 Ft
Robin bundle 822
Nightwing bundle 822

Egyedül azt nem tudom, hogy hogy lehet aktiválni õket. Feltételezem GFWL-en keresztül csak. Ha esetleg te rájössz írd már le ide én is nyomozni fogok (harley már repül is a kosárbe ennyiért!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Ez a community patch nagyon durva... elképesztõ miket beletettek és mennyi hibát kijavítottak ^^ Talán nem véletlenül 1.5 GB! (A játék ~3 GB.)

Helyesbítek: Ha a Steam kliensbõl indítod a játékot, akkor továbbra is megy Steam alatt, ha nem fut a Steam és úgy indítod, akkor elfut úgy is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Most komolyan ennyire jó ez a Gothic 3 már? Megjelenéskor a sok hiba elrettentett még a wareztól is, de ha ennyira kiforrott és alapmûvé vált, akkor lehet kap 1 esélyt majd valamikor ha meg tudom venni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Errõl nekem az jut eszembe, hogy ma van utolsó nap summer sale-bõl.
Aki faszolni akar az még ma tegye....XD

Tinman
Ez több, mint jó hír :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Prince23
Nincs

Törölt felhasználó
Aki vett esetleg most Prince Of Persia játékokat steamen, az meg tudná mondani, hogy a 2008-as Prince of Persiában és a The Forgotten Sands-ban van-e választható magyar felirat?
Fpocok
Láttam, hogy le van árazva a batman... gondoltam megveszem a dlct. De nem tudom... nem is látom STEAMen... wTF?

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Nyert az AGE

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Borderlands 2 Community

Csak fanoknak

Botond
G3 az rpg mûfaj egyik csúcsa. 1.74-es community patcht nyomd rá, és utána már csak azt a 200-300 órát kell rászánnod életed egyik meghatározó élményére. 😄
w77d
nálunk magyarul jelent meg.. ha a steam-es nem tartalmazza eleve a magyar nyelvet, akkor biztos van hozzá valahol nyelvi fájl

davidka003
Valamelyik nap volt szó a nyelvjárásokról:

Faszolás

Sosem hallottam még ilyen értelemben.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Sorry nálam nem is látszik hogy tölti a képet, ezért nem vettem észre elfelejtettem lekonvertálni és spoiler mögé tenni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Daell Drow
Vennem is meg instant ha lenne magyaritas hozza, de nem letezik tudtommal.
Tinman
~6 Megabites netem van, de ez még nálam is úgy töltõdött be, mintha 56.6-os modemmel toltam volna... ilyenkor azért picit megértem Imi-t.

5-6 ilyen kép lenne 1 oldalon és tépném a hajam én is... fõleg mobilról :-/

Tinman
Gothic 3-ról:

1. 1.5 óra alatt levánszorgott.
2. Crashelve indult, menü és feliratok nélkül és még hozzá sem értem semmihez :-/
3. 45 perc alatt a community patch is lejött.
4. Totál kilõtte a Steam-et... egyáltalán nincs szinkronban ha a G3-at elindítom, magyarul nem kell neki Steam... mint valami ócska crack egyszerûen a patch megölte a Steam-et belõle.
5. AZTAQRVA, hogy ez milyen elképesztõen jól néz ki mindent maxra tolva! A 2. rész után tényleg mintha kiégetné a szemem... fúúúúúúúúú ^^
6. Magyar felirat alapból, menübõl állítható! HDR, FXAA, Anizo 16x, V-sync, mindenféle finomság van! Ász!
6. Megy mint állat, régi ismerõsök közül már párral összefutottam, jó érzés :-)
7. Iszonyúan bejön!
8. Mi lesz velem eztán? Már megint hónapokig nem játszok majd mással :-D

Ilyen a PC gaming! Ha egyszer elindul, utána öröm és bódottá'... csak az a pár órás petting ne lenne elõtte :-(

DarkSector
Bocs gagyi fraps.
Elfelejtettem spoiler-be tenni.

davidka003
2 MB-os kép?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Nem azzal van a baj, ha valaki játszik ;-)

davidka003
Mind a kettõ jó film végülis.

Totti5
M1 Sherlock ( 2010 ) , én nyertem😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty

Forza.

wesker24
Én a 300-at a Cool TV-n ! 😄
Én A gyûrû átkát nézem!

davidka003
TV2-n Cloverfild.

Totti5
<#idiota>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
felköptem és aláálltam.

azaz: betmen 3. 66%-os akcióba kerülését "isteni" jelnek vettem ... 😄

rohadj meg sztím!!! 😄

Forza.

Egyébként meg Batman-t kérdezték elõbb.

És az a 3k bizony egy grammal nem olcsóbb, mint itthon.

Sajnos az én oroszom nem adja ilyen olcsón.... 3000 Ft alatt nem tudom megoldani. A másik orosz meg nem válaszol.

wesker24
Ahogy Ratgab is mondja most is 10 $ a POP Pack !
DarkSector
Nekem azt mondták a többiek hogy holnap is lesz kulcsosztás.

MerlinW
ARMA 2 pakkon gondolkodom. Nem szeretem a háborús cuccokat, de a videók, leírások alapján kõkemény szimuláció, irdatlan mennyiségû tartalommal és lehetõséggel... Van itt valaki, aki úgy tud mondani valamit a játékról, hogy már játszott vele 10+ órákat?😊

[merlinw.org]

DarkSector
THX ismerõs érdeklõdik.

DarkSector
nem tudom, de már én is kb 30-60 percel késõbb találtam 1-et, talán ha mind a 250-et végignyálazod...én majdnem feladtam már...

Itten vannak a linkek

2280-ért megy most is!

Dj Tommy
Lehet még ilyen kulcsot szerezni, vagy esélytelen már?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

tototto
Ratgab vagy Wesker mennyiért tudtok szerezni PoP pakkot?

grebber
Ratgab vette ,hirtelen nem tudom akkor mennyi off volt rajta!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Most vetted? Mert most -66%off -os nálunk. 😊

ollie
Nem igazán van rá esély Steam-en sajnos.

grebber
2280FT volt nekem még!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Batman AC-re valaki tud mondani egy orosz árat? Megéri ott venni?

DarkSector
Jah nekem nem kell, de gondolatolvasni tudok. 😊

DarkSector
Jaja én nem személyes indittatásból nem veszek így, elhiszem hogy pakoo korrekt, de mivel én személyessen nem ismerem nekem még tabu...😄
Azért thx jó vétel.

ollie
Remélem az AoE3-ra szavaztatok. 😊

arty
26 pozitívja van pakooonak, én is boltoltam már vele, bár csak játékot adott el 😊 mondjuk megértem, a posta tényleg necces konzolvásárlásnál. (a régi ps3 slimemet is postán vették meg, furcsálltam is, de én mindig kiadom a nevem, címem, vezetékes telszámom - így tudja ki vagyok, hol lakom - szal azért nem teljesen vakrepülés ez sem... ha postától parázol, 1500-2000ft a futár, esetleg felét lehet eladó is átvállalja alku gyanánt, stb.)

én, ha tehetem, mûszaki cikket használtan, de még lehetõleg garisan veszek 😊 az elsõ kemény ezreseket bukja el egy paragép, ne én 😄

Forza.

DarkSector
PH-s kollegák kedves segítsége árán regeltem magamnak egy ilyet.
Elvileg a beta után a végleges játék is megmarad ezzel a fajta kulccsal.

Ami nekem elsõre feltûnt, hogy a kinézete tiszta RAGE, és nézzétek a nevét: RAvaGEd!

arty
külön a downloadable contentsbõl inditható, de ha endsave kell, akkor azt is el t'om küldeni

Forza.