Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A pécsi szervert kiválaszt ilyet mértem most (ez az új béta speedtest):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A régi speedtesttel (Budapestet választva)

Most be van lassulva. Átlagban 990+ download / 990+ upload szokott lenni.
Munkahelyi, üvegkábel, gigabit.

S igen, STEAM verzió, lekapta, s gyakorlatilag installálta, a Social Clubbal elszórakoztam a végén pár percet, és indítottam a játékot.
Plusz infó: én NEM a premier napján telepítettem, hanem tavaly ősszel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Napi szinten van vele gondunk továbbra is. Nem tudom meddig tart ez még, de már szívesen váltanék a DX12 + game mode miatt, de még mindig thx, but no thx.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Azt azért hozzátenném a dologhoz, hogy ha már kijött játékot töltök le akkor nincs ilyen gond, csak ha nagyméretű játékot kicsomagol.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mondjuk a win10-nek rendszeresen szokása orvul töltögetni a háttérben.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.03.16. 15:54:58

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Atisz
Nekem annak idején az Alien Isolation 23 GB-ját 16 perc alatt installálta fel DVD-ről és baromira örültem, hogy nem a netről kellett mindezt letöltikéznem.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
De most ezt úgy jött le, hogy én savazok itt bárkit? Ne már gyerekek. Mi ez a hiperérzékenység?

Egyszerűen sokkoló, amit Ratgab írt... nem rossz gépe van, nem gyenge CPU-val és tudtommal nem 5400-as HDD-vel.

4TB-os vinyómra egyik mappából a másikba áttolni 60GB-ot HDD-n belül az kb. 12-15 perc...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
"59 GB-ot töltöttem le 23 perc alatt"

Mármint installálta?
Máskülönben megkérdezném, hogy milyen neted van? 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Grand Theft Auto 5

GTA V Average Installation Time?
- Írnak ott 4-5 órákat , de 8-9-et is...
- S írnak ilyet is: "the 60GB download took me 12h but thats difirent and mi install is also fsr broken and i dont know why and what is"

Amire utalni akartam: legalább MI ne lökjük egymásnak a savat, hiszen ahány PC, annyiféle "helyzet.

IMYke2.0.0.0
59 GB-ot töltöttem le 23 perc alatt --- GTA 5 ---, és vártam rá még pár percet a végén (Social Club), és ment a "Play".
Ez sok volna?
...
Hidd el, hogy találsz olyat, kinek még EZ IS SOK...

Szerk.: Itt is csak "ócska-szar-hulladék" SATA 3 HDD van. Errefelé nem gyűrűzött még be a SSD hevön.

//Mondjuk, nem is fog, mert nem tervezem.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.16. 15:43:41

Tinman
Persze ok noti és 5400RPM az rendben, de Sata 3-as porton lóg neki a Sata 3-as vinyó, nem is lefingott op. rendszer. Talán max úgy tudom elképzelni, hogy valami víruskeresőnek is éppen akkor jutott eszembe lecsekkolni a rendszert, talán még a win update is éppen akkor gondolt rá, hogy frissítsen. Normál működés közben, ha annak a HDD-nek nincs baja, a 1.5 óra betegesen sok.

kigyi
Tény, hogy SSD-re, de akkor legyen ez winyóra mondjuk 10 perc, vagy legyen 20, de az már nagyon ki van húzva. Az, hogy 1.5 órán keresztül tartson az nagyon durva.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Csinálj rajta pls. akkor egy olvasási sebességet. Mittomén' HDTach is teljesen jó rá, vagy Crystal Disk Mark.

Azt fogom tenni...Áttekintés fülön azt írja tökéletesen működik.

IMYke2.0.0.0
"Másfél óráig nem csomagol ki játékot."

Az Életben egyetlen biztos pont van: mind meghalunk...

Dzsini
Ha ugyanarról a (fragmentált) lemezről olvassa és ugyanoda írja az aktiváláskor az előtöltött dolgot, akkor azzal bizony nagyon sokat el tud szöszölni. Nem az írási-olvasási sebesség miatt, hanem a sokszoros access time miatt (ott van a sok nagyságrendnyi különbség az SSD és a HDD között)

... nekem főleg a laptop kis 5400 fordulatos vinyójával voltak ilyen élményeim, ha sok tízezer filet kellett mozdítani.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
HDD átlag 4-5x lassabb, mint egy átlagos SSD. Ha neked 1.5 óra volt, az továbbra sincs rendben, mert akkor SSD-n meg min. negyed órának kellene lennie. Ez pedig olyan jelenség lenne, amit még soha nem tapasztaltam. Egy normálisan működő HDD-n max pár perc. Egy sentinellel lehet ránéznék a helyedben...

SSD-re vagy HDD-re?

Hát pedig ennyi volt. HDD-re persze.

kigyi
Ott porszem került a gépezetbe a 60GB-os GTAV-öt kb 1 perc alatt megoldotta és indíthattam, de lehet annyi sem volt csak pár másodperc, mert közben megnéztem az e-mailjeimet. Azért nem ez a jellemző. Az tény, hogy megjelenéskor lejött még hozzá egy méretes javítás, de ez meg már megszokott.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.03.16. 14:54:49

Tinman
+1

Fpocok
Másfél óráig nem csomagol ki játékot. Szerintem nálad volt a bibi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ugye volt róla szó, hogy vettem a Dead Rising 4-et. Hétfőn elő tudtam tölteni, gyorsan le is jött. Kedden kijött a játék így elkezdte kicsomagolni, ami 1,5 óráig tartott (!). Ehhez képest ha megveszem dobozosban és esetleg lemezeket adnak hozzá az se lett volna több idő, de még az is lehet, hogy kevesebb.

kigyi
Biztos, de ott ülni és lesni ahogy végez majd betenni a következőt és várni, hogy azzal is végezzen régen jó volt, minden perc csoda volt amit a gép előtt tölthettünk, de nekem már nincs rá szükségem. Elindítom aztán játszok vele, ha lejött vagy másnap esetleg 1 hét múlva, az már mindegy a lényeg, hogy a folyamat automata. (arról nem is beszélve, hogy a 400 Steam-es játékom közül jó, ha 6-7 db van lemezen szóval mit is rakjak be, vagy miért tartsam a meghajtót? 😄 )
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.03.16. 14:45:31

IMYke2.0.0.0
Isten látja a lelkemet, nem kötekszem: de a lemezcserélgetés "fáradtsága" túl van misztifikálva.
Szerintem.

kigyi
Persze, de ahhoz mindig lemezt keresni, cserélgetni a 6-7 lemezt. Inkább nekiállítottam és szépen leszedte.

IMYke2.0.0.0
"Amúgy sem telepítettem lemezről már a 15Mbit korában sem."

Az azt jelenti, hogy ~1,9 MB/s-el tudtál maximum letölteni... szemben egy helyi olvasótól kapható 1x - 2x - 3x MB/s-al...

kigyi
Most úgy Gbit környékén van a letöltési szóval mondhatjuk nagyobb mint a lemezes egységé. Amúgy sem telepítettem lemezről már a 15Mbit korában sem.

Nem, a Tyrannyre nem kalapoztak a játékosoknál egyáltalán. A Pillars of Eternityre gyűjtöttek KS-en, a PoE 2-re Figen. Talán az inXile-féle Tormentre gondolsz, az tényleg KS-es volt.
Tinman
Sajna +1.

IMYke2.0.0.0
" Játékot meg letölteni gyorsabb mint lemezről telepíteni 😄"

Kiegészíteném:
1 - akkor, ha egyáltalán van interneted,
2 - és ha van, akkor meg úgy, ha a letöltési sebességed stabil, és nagyobb, mint egy lemezes egységről való telepítés.

kigyi
Van mindenféle win telepítőm pendrive-on, de akkor kellett a lemezes verzió mint írtam teszt jelleggel. Játékot meg letölteni gyorsabb mint lemezről telepíteni 😄

Tinman
1. Cégesben nekem is az van, pedig talán emlékszel, hogy Becker Indianapolis Pro volt benne, ami nem egy vacak. S80-ban gyári van, az rohadtul tudom szeretni, mert kormányvezérelhető és a gyári navival + kihangosítóval remekül együtt működik. Cserébe CD only. És a GPS is lemez only, igaz az DVD onyl.
2. Külsővel megoldottam laptopnál... nagyon kellett már, pedig ugye, ahogy írtam nekem az asztaliban volt.

zorrobomber
Ez mind jogos, és rájöttem ezekből, hogy kvázi csalok, mert nyilván ezekre a célokra nekem is kellHET bármikor, de
1. van mp3 lejátszós lemezes cucc az autóban
2. van laptop, optikai meghajtóval

IMYke2.0.0.0
Létező személy.
Nem vagy sem skizofrén, sem olyan ember, aki légből kap dolgokat csak azért, hogy beszéljen. Sőt, tovább megyek: hazudós sem vagyok.

Józsi falumbeli, haverom. Ha kilépek a lakásunk elé, akkor a református templom előtti területen átnézve még a házát is látom .
A srác látástól mikulásig dolgozik, néha hétvégente is. Egyetlen szórakozása a PC. Nem olyan, mint grebber.

Mivel erről sosem beszéltünk vele, értelemszerűen nem fogom az incognitóját felfedni, ill. semmiféle szosül infót róla.

Tinman
- másolhatatlan autista szimbólumokat tartalmazó progi futtatásához páronak
- apámnak negyed évente új zenék kellenek és egy méregdrága deckje van az autójában 12 férőhelyes
- Volvo RTI only lemezen van még a régebbi szériákban
- netmentes helyen kincset ér... de akkor vicces, amikor LAN drivered optikán van, lenne net, de nincs optikai meghajtó
- olcsó módja, ha idősebb korosztály képeket akar elvinni tőlünk (kipörkölöm egy 80 Ft-os CD-re 3 perc alatt és viheti)
- nem egy játékom még lemezes verzában van meg kizárólag
- audio cd gyűjtemény hallgatásához, mert tök jó, hogy megvettem, de FLAC-ben nyilván nem kapom meg free -.-

Tinman
Colombo felesége :-D

Tinman
Ilyeneken én is átesek néha a világ végén... egy élmény tud lenni :-/

Tinman
Penről telepítek régóta, de rengetegszer kell még optika, nyilván nekem szakmai ártalom is, mert nem csak a saját problémáim kell megoldanom, hanem másokét is.

Dzsini
Nekem a 7 éves laptopomban egyszer "dolgozott" az optikai meghajtó, amikor szereztem kölcsön egy blu-ray lemezt kipróbálni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Win telepítés tök jól működik pendrive-ról, még talán kényelmesebbnek is mondanám.

zorrobomber
Azt is írd már meg hogy mire kellett. Nekem évek óta nincs, és valahogy nem is hiányzott sose. Kíváncsi vagyok milyen szerepkörben pótolhatatlan 😊

kigyi
Én mondjuk az otthoniba nem raktam bele lassan 5 éve nincs a gépben, de nem is kellett. 1x telepítettem róla win-t teszt jelleggel, de ennyi időre csak mellé állítottam nem raktam bele. A notimban sincs bár abban még gyárilag volt, de már winyó van a helyén.

Fpocok
Ez az fps józsi egy létező személy? Vagy magadra gondolsz ilyenkor? Nem tudom eldönteni. És nem sértésként írtam.

IMYke2.0.0.0
Meséltem már, hogy mekkora czopás volt FPS Józsi új gépének telepítése RW és létező internet kapcsolat nélkül? 😊

Fpocok
10-15 perc alatt így is megvan.

Én mióta kipróbáltam a pendrive-os telepítést teljesen leszoktam a lemez használatról (én is azzal telepítettem korábban). Pendrive-ról annyival gyorsabb.

Fpocok
Filléres tétel, én mindig lemezről telepítem a winfost. Egyelőre még ragaszkodom hozzá.

Tinman
A DVD rom valóban rohadt ritka jószág. Íróm van nekem is mindenhol, cégesben is.

Tinman
Mindenki magyarázott már 2 éve is, hogy minek DVD író. Hallgattam rájuk, DVD-író nélküli slim Toshiba gamer notit vettem. Azóta havonta 1-2x tuti kellett a DVD író. El is untam vettem egy külső USB-set. -.-

Asztali gépemben term. van, lesz is, marad is.