Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Elküldtem a kódokat mélben. Jó szórakozást srácok!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Jaka923
Nem csinál semmit? Hibaüzenetet ír ki? Kicsit konkrétabban, ha lehet!

Carlos
No volna egy kis problémám a Flatout Complete-el.
A flatout 2 elindult simán.
Viszont az Ultimate Carnage nem indul el.
Volt már restart gépen, steam-en, de semmi. Van valakinek ötlete?

Þór vígi þessi rúnar

Curze
Kipróbáltam a Spacechemet S2-esen. Futni fut, de sok élvezet nincs benne, annyira apró minden. Tablet nélkül nem sok értelme van, tényleg.

Curze
Ehh... már én érzem kellemetlenül magam ezért az egy dollárért...
Többet kellett volna rádobni.
Spacechem egyébként önmagában megérte volna, anno jóval többet fizettem érte.

tototto
és csak a második rész akkor szintén 1000?

Carlos
Hát jóvan igymár megvan... Avatar képeket nézek nem neveket. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Curze
pffff 😊)
Jópofa kis cucc ez. Kár, hogy nem támogatja a 16:9-es monitorokat.

btw, Carlos!
Én vagyok Curze, akit kérdeztél, és akit felvettél steamen... 😊
Helló ismét!

Carlos
ááá Curze... 😊
Megvagy. 😊

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Ja...

Azt hittem valami játékot nyertél. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Curze
Én személy szerint Space Rangers-t.

DarkSector
mit nyertetek?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Curze
És én is! 😊
Nagyon köszönöm, szintén!

Carlos
Nincs mit.

Þór vígi þessi rúnar

Bence94
Végre nyertem steamgifts-en... !!!4<#vigyor>
Köszönöm szépen Carlosnak a felajánlást!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
Az akciók új generációja...0% OFF
Facepalm

ZsZso
Ez a baj... hogy csak ennyi. Egyik játék se keltette fel az érdeklõdésem igazán, de ennyiért nem hagyom ott. Remélem majd adnak hozzá valami fincsi ajándékot a késõbbiekben 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Hát nem magamnak akartam...magamnak nem veszem meg, mert nincs benne olyan ami érdekel.

De ha 3-4 ember kéri, akkor veszek egyet és bedobom gift-be...!

Ha valakit érdekel akkor egy kommentbe írja hogy "HIB 3 +1"

Carlos
Nem igazán láttam még erre...vagy nem emléxem.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Mé'? PC-re nem jó?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Ugyanaz....😄

DarkSector
Akko nekem bukta.

Carlos
azt vágom, de mi itt a nickje?

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
*BIT.TRIP BEAT - Android OS: Android 2.2 or later Misc.: Multitouch, Accelerometer .apk size: 49.1 MB

*Fieldrunners - Android OS: Android 2.1 or later .apk size: 36.9 MB

*SpaceChem - Android OS: Android 3.0 or later Misc.: Tablet only, 1280x800 min. resolution .apk size: 23.4 MB

*Spirits - Android OS: Android 2.2 or later Misc.: Multitouch .apk size: 45 MB

*Uplink - Android OS: Android 2.2 or later Misc.: Tablet only, 480px height min. .apk size: 43 MB

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Bazd itt a topik tagja....😄

Carlos
Urak, ki az a Curze? <#zavart1>
Felvett steam-en...

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
jah nagyon nem csak 225ft-ot max...😄
Amúgy ehez milyen android kell?
2.0 feletti?

Tinman
225 Ft-ért nagyon mellényúlni nem lehet :-)

DarkSector
Jó csak inkább megkérdezem még1x nehogy utolag legyen esõköppeny...😄

Tinman
Nem tudom másképpen leírni: "Steam kulcs van" :-D

DarkSector
Ezeket steam-re is beregelhetem?

Tinman
HIB PC IS, Steam kulcs van_Akár 225 Ft-ért_4 játék

Már a SpaceChem miatt lazán megérte.

Van új Humble Bundle for Android!

Simán neki fogok állni! 😊

davidka003
Én már nem állnék neki végigjátszani de youtube-on végig akarom nézni a teljes magyar végigjátszást. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Köszi! Gondoltam, hogy nem éri majd meg, csak kíváncsi voltam 😊

Játszottam, nagyon fain kis játék. Az volt a legjobb benne, hogy nagyon nehéz tudott lenni, és rohadtul kellett taktikázni, mert nem voltak teleszórva a pályák lõszerrel - de ez adta az igazi szépségét 😊 Miután sokadjára nagy keservesen megnyertem egy-egy nehezebb csatát, na az igazi sikerélmény volt 😊

Épp pár hete vettem meg GOG-on féláron, mondom jó lesz majd nosztalgiázni 😊

TBTPumpa
Boldog születésnapot Imyke! <#eljen>

Bocs, hogy nem írtam korábban, de nem olvastam visszább és melóhelyen nem lehet gépezni. Netezni lehetne, ha lenne Wifis kütyüm. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
Persze vágom hogy nem "no limit"-es.

Maak
meg meg is van valahol a lemeze 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fabio Capello
csak a Skeleton Kingig, gyakorlatilag mintha egy Starter Editiont játszanál.

cataflam02
Várható most gamescomon a dragon age 3 ? vagy felejtõs ?
tudom hogy kint volt a tervezettek között.. de le is szedték..

One more story

Botond
Persze, jó kis gamma volt, végig is vittem.
Botond
Elõvették a map editort, de azért várós. <#eljen>
DarkSector
Ha...igen ez a HA....😄

DarkSector
FTP lett a Diablo 3.

davidka003
Olyan képet eddig is lehetett berakni ami a topichoz kapcsolódik. Ha játékos képet raksz be és 300 KB alatt van akkor nem kell spoiler sem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Isten éltessen.

Születésnapod alkalmából 2 kérésem lenne.
- ne legyen privát a profilod..... steam-en!
- valamint ma kivételesen legyen betólhatsz képet és videót spoiler-ben napot. 😄

Elég lesz ha csak ebbõl 1-et teljesítesz. 😛

IMYke2.0.0.0
Én is játszottam vele - teljesen végig nem, mert közbejött valami. Ellenben, itthon teljes honosítást kapott.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
jah.. Gamestar melléklet vót ezeréve 😄 de nagyon jól szórakoztam vele