Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lám, most Darksiders 1-ezek, ahelyett, hogy Prototype 1-et honosítanék.
Ha játszom, az a bevállalt hobby-honosításaim, vagy az éppen aktuális hivatalos honosításaim, a megígért remixeim, vagy a másik hobbim, az animézés kárára megy.
S emellett, esténként akkor nem nézhetek élõszereplõs filmet, vagy sorozatot.
Ezért kívánom, bárcsak 48 órából állna egy nap.
A listámon nagyon súlyos játékok vannak - amolyan bepótolandók, és persze a KoAR 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
és melyik kívánság teljesült? 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Forza.
p.s.: Hóba sárga Quake jel rajzoló verseny??? 😊))
Þór vígi þessi rúnar
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Steam-es kívánságlistádon mik vannak?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"az elmúlt évtizedekben, jó ha 15-20 játékot végigjátszottam"
Így már más! Elnézést ezt nem tudtam... azt hittem te is olyan zombi módra függesz a játékokon, mint én, hogy ha egy évben csak 30 játékot toltam le, akkor biztos beteg voltam, vagy valami sokk ért :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ráadásul, én - ahogy már írtam - vasárnapi játékos vagyok. Szívesen játszanék naponta, de nem tudok, nem megy, és az elmúlt évtizedekben, jó ha 15-20 játékot végigjátszottam :=(
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Öööö...lol? :-DDD
Amikor mi ilyen lan party-kat csináltunk te maximum togyogtál a csörgõvel... Annó nem volt internet. Még annó "kisiparosoktól" kellett venni a játékokat CD-nként 1000 ft-ért.
Kicsit más világ volt.
Davidka003: Annó nem voltak ennyire elkényelmesedve a népek. Ha multizni akartak, akkor bizony át kellett menni géppel a haverhoz. És akkor nem számított, hogy mennyibe volt a gép. Akkor még nem volt para abból, hogy hûûû kilötyög valami most mit csináljak. Ha valami nem ment, szétszedtük a gépet és megcsináltuk. Nem mentünk sírva a szervízbe, hogy "nemmegy".
Þór vígi þessi rúnar
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"debuggolni a hálót nem látó gépet."
Ilyen nálunk is volt már XP-n 7-8 éve. Vagy 6 óra elment vele, hogy jó legyen aztán a sok szarakodás után az ember kedve is elmegy.
Illetve én már tuti nem hordozgatnám a 100 ezres gépet meg a monitort.
Minden szépen be van itthon állítva, nem szedném szét.
Viszont ha lenne Gamer laptopom akkor úgy könnyû de az meg árban nem éri meg.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A jó öreg haveri Lan partyk. Kocsival átmászni haverhoz, begyömöszölni mindent a táskába, cipelni a 20 kilós monitorokat... Szenvedni a koax kábellel, hogy melyik csatlakozó vagy végzáró szar, aztán debuggolni a hálót nem látó gépet. Véget nem érõ AoE party-k, Motorhead versenyek, Half Life 1 DM-ek. <#sir>#sir>
Gyermekkorom meghatározó élményei. 2-3 napig minimál kaja ami egészésgtelen, több liter kóla, alvás nuku vagy csak 1-2 óra... A mai fiatalok ezt már nem tudják átélni.
Þór vígi þessi rúnar
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[merlinw.org]
Forza.
Minden kiveszett belöle ami valaha is köze volt a Red Alerthez !
Red Alert 3 Uprising nagyon jó fõleg az olyan fanoknak mint te akik szeretik a kihívást !
4 kisebb kampány van benne (Usa Szovjet Japán Yuriko)
Ami a lényeg 50 World Map challenge van benne ami csak hadrcore playerek-nek készült ! 😄
Ahogy jóárasodnak jönnek befele.
Vampire: The Masquerade - Bloodlines
Risen
C&C 3 Tiberium Wars
C&C 3 Knae's Wrath
Red Alert 3
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Namármost a Packban ez ugyanúgy 10 euro...ezt nem értem. minek a pack? <#nemtudom>#nemtudom>
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
De azért thx jó tudni azért.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Steam szarul telepítette fel a gfwl-t. Manuális telepítés után megy.
Þór vígi þessi rúnar
Szarásig vannak IB csomagos játékokkal a Steamgift, gondolom külön vehették....😊
Naná hogy pakkból van, de nem kapsz érte pontokat.
Se hibaüzi se semmi.
Þór vígi þessi rúnar