Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Semmi baj. 😊
Lám, most Darksiders 1-ezek, ahelyett, hogy Prototype 1-et honosítanék.
Ha játszom, az a bevállalt hobby-honosításaim, vagy az éppen aktuális hivatalos honosításaim, a megígért remixeim, vagy a másik hobbim, az animézés kárára megy.
S emellett, esténként akkor nem nézhetek élõszereplõs filmet, vagy sorozatot.
Ezért kívánom, bárcsak 48 órából állna egy nap.

A listámon nagyon súlyos játékok vannak - amolyan bepótolandók, és persze a KoAR 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Nanaá, az is be fog csorogni idõvel, amint jóárasodik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkSector
nm.
és melyik kívánság teljesült? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
szerintem nekem is nehéz lesz, a kombós verekedõsök SEM az erõsségeim... lásd még: Conan normalon vérthugyozva 😄

Forza.

Carlos
Ezeket semmilyen hamacsi meg tímszpík nem helyettesítheti...

p.s.: Hóba sárga Quake jel rajzoló verseny??? 😊))

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
Öcsémfacsiga, mikor farkasordító hideg télben a sokcentis jégen csúszkáltunk monitorokkal, meg gépekkel a kézben lefelé a pince, meg garázslejárókon... azok voltak a goldentimeok! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Apropó!

A Steam-es kívánságlistádon mik vannak?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Pont arra próbáltam rávilágítani, hogy egy mondatban a Darksiders és a nehéz szavak nem is értem, mit kereshetnek.

"az elmúlt évtizedekben, jó ha 15-20 játékot végigjátszottam"

Így már más! Elnézést ezt nem tudtam... azt hittem te is olyan zombi módra függesz a játékokon, mint én, hogy ha egy évben csak 30 játékot toltam le, akkor biztos beteg voltam, vagy valami sokk ért :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Kiragadva a mondatból valóban el-ó-el, de ha a mondat egészét nézed, akkor már nem: "hogy niiiiincs lövõ-kütyüm, csak a Crossblade + Kard."

Ráadásul, én - ahogy már írtam - vasárnapi játékos vagyok. Szívesen játszanék naponta, de nem tudok, nem megy, és az elmúlt évtizedekben, jó ha 15-20 játékot végigjátszottam :=(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
The Guild - Complete Collection nincs 500 Ft! A jelek szerint Steamen nem aktiválható.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
"Darksiders 1" "Hihetetlenül nehéz"

Öööö...lol? :-DDD

Solid Snake
😊<#pias>
IMYke2.0.0.0
Darksiders 1: A Griever-rel nem bírok. Hihetetlenül nehéz, hogy niiiiincs lövõ-kütyüm, csak a Crossblade + Kard.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen Neked is 😊

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen, így, utólag is 😊

arty
bárcsak tényleg ennyi lenne...

Forza.

Carlos
Ifjú barátom.
Amikor mi ilyen lan party-kat csináltunk te maximum togyogtál a csörgõvel... Annó nem volt internet. Még annó "kisiparosoktól" kellett venni a játékokat CD-nként 1000 ft-ért.
Kicsit más világ volt.

Davidka003: Annó nem voltak ennyire elkényelmesedve a népek. Ha multizni akartak, akkor bizony át kellett menni géppel a haverhoz. És akkor nem számított, hogy mennyibe volt a gép. Akkor még nem volt para abból, hogy hûûû kilötyög valami most mit csináljak. Ha valami nem ment, szétszedtük a gépet és megcsináltuk. Nem mentünk sírva a szervízbe, hogy "nemmegy".

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Megtévesztõ Carlos hsz-e. Igen, volt szopás is, de nem attól volt jó, attól csak emlékezetesebb. Attól jó, hogy társasági élmény. A mikrofon ebbõl a társasági élménybõl átad mondjuk jó 5%-ot.

ZsZso
<#eljen> Szinte elérzékenyültem miközben olvastam. 😊 Régi szép emlékek! 😄

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

benőmenő
Hát igen. Manapság fel megyünk ts-re és izzítunk egy hamachit és már megy is a játék. De szar nekünk xd
davidka003
Én mondjuk sosem szerettem a hosszú LAN partikat. 2-3 óra játék után megunom a dolgot.

"debuggolni a hálót nem látó gépet."

Ilyen nálunk is volt már XP-n 7-8 éve. Vagy 6 óra elment vele, hogy jó legyen aztán a sok szarakodás után az ember kedve is elmegy.
Illetve én már tuti nem hordozgatnám a 100 ezres gépet meg a monitort.
Minden szépen be van itthon állítva, nem szedném szét.
Viszont ha lenne Gamer laptopom akkor úgy könnyû de az meg árban nem éri meg.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

wantonly
Na végre! Már nagyon vártam a bejelentést. Istenkirályos lesz. 😊
Carlos
Pontosan.
A jó öreg haveri Lan partyk. Kocsival átmászni haverhoz, begyömöszölni mindent a táskába, cipelni a 20 kilós monitorokat... Szenvedni a koax kábellel, hogy melyik csatlakozó vagy végzáró szar, aztán debuggolni a hálót nem látó gépet. Véget nem érõ AoE party-k, Motorhead versenyek, Half Life 1 DM-ek. <#sir>
Gyermekkorom meghatározó élményei. 2-3 napig minimál kaja ami egészésgtelen, több liter kóla, alvás nuku vagy csak 1-2 óra... A mai fiatalok ezt már nem tudják átélni.

Þór vígi þessi rúnar

davidka003
Haverjaim WOW-ban leülnek beszélgetni a tábortûz köré és azt is élvezik. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

zorrobomber
Élõben SOKKAL jobb együtt marhulni. Mondhatni ég és föld a különbség.

arty
mert ha átjön a haver, akkor tutira ráérünk mindketten + jobb élõben együtt marhulni

Forza.

MerlinW
Lokál koop-ot PC-n én utoljára a 90-es évek közepén játszottam😊 Miért jó az? Fõleg így hogy ingyen van a játék?😊

[merlinw.org]

arty
tegnap ráugrottam, nagynehezen meglett, erre kiderült, hogy a coop nem lokális, hanem lan/online + az irányítás diablos, nem a jól megszokott bal+jobbgomba 😞

Forza.

Carlos
óhogyba***ák meg!

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
A C&C4 még akkor sé kéen ha ingyen lenne olyan egy borzalmas fostalicska lett a játék hogy azt nem tudom elmondani !

Minden kiveszett belöle ami valaha is köze volt a Red Alerthez !
wesker24
A Red Alert 3 Uprisingot ki ne hagyd ! Standalone különálló kieg nem kell hozzá az alap RA3 !

Red Alert 3 Uprising nagyon jó fõleg az olyan fanoknak mint te akik szeretik a kihívást !

4 kisebb kampány van benne (Usa Szovjet Japán Yuriko)

Ami a lényeg 50 World Map challenge van benne ami csak hadrcore playerek-nek készült ! 😄
Sir Quno Jedi
A C&C First Decade kell még majd, meg a C&C4 és meg van akkor steam-re is a full cuccom (esetleg még pár kieg., pl. a Red Alert 3-hoz). 😄DD

Ahogy jóárasodnak jönnek befele.

mooo
Kedvenc játékaim!Ezért is érint érzékenyen ez: Törölték a Generals 2-õt...
Sir Quno Jedi
friss szerzemmények steam-en, totyiglakó kollega jóvoltából:

Vampire: The Masquerade - Bloodlines
Risen
C&C 3 Tiberium Wars
C&C 3 Knae's Wrath
Red Alert 3

MerlinW
Greed: Black Border ingyenes GMG-n

[merlinw.org]

HappyHunter
És az a poén hogy ez tuti valakinek megér 2.5€-t XDD

Be happy. :) Running!

DarkSector
Az is igaz. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Kevesebbet kell kattintani. 😄

DarkSector
Megint nem értem a Steam-et...7.5 euro a Dead Space 2 és 2.5 a Dead Space 1....
Namármost a Packban ez ugyanúgy 10 euro...ezt nem értem. minek a pack? <#nemtudom>

Curze
Köszönöm szépen!
Úgy látszik ma van a szerencsenapom! 😊

tutituti
Én nekem bejött.Kicsit nehéz és lassan indul be,amikor beindul akkor sokszor nem tudtam hova irányítsam az egységeimet.Jól meg kell fontolni mit tesz az ember.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
Én azt mondom mindent aktiválj és gift-be csak másodpéldányt.

DarkSector
Jah de mindegy is...engem amúgy sem izgat a pont...
De azért thx jó tudni azért.

Rapid81
Ez a Reign: Conflicts of Nations jó játék? Nem tudom, hogy aktiváljam, vagy feldobjam.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
De kapsz érte pontot, de csak X százalékát. Ha éppen futó komplett bundle-t raksz föl, azért viszont nem kapsz semmit.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Carlos
Ok, megoldva ratgab segítségével.
Steam szarul telepítette fel a gfwl-t. Manuális telepítés után megy.

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Hát mit tippelsz? 😊

Szarásig vannak IB csomagos játékokkal a Steamgift, gondolom külön vehették....😊
Naná hogy pakkból van, de nem kapsz érte pontokat.

Carlos
Play gomb, majd jön, hogy a valve szeretne valamit csinálni, engedélyezem. Aztán semmi...
Se hibaüzi se semmi.

Þór vígi þessi rúnar

Steamgifts-en már nincs olyan megkötés, hogy bundle-ökbõl származó játékokat nem lehet külön-külön fölajánlani? Csak mert ugye most tele van az oldal az 1$-os indie gala-ból származó játékokkal, és most átböngészve a faq-t, már nem találtam benne ezt a kitételt (amiér anno engem bannoltak is egyszer).

tutituti
Itt is megköszönöm!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict