Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Szerintem most azt gyanítom hogy feltehetõleg ti most azt feltételezitek hogy mivel egy dobozos játékot feltesztek és a kulcsot beirjátok rákerül az Uplay-re, míg egy Steam-es verziónál is kér cd-kulcsot mikor elinditod és azt nem irja fel az Uplay accountra?
Ez a probléma jól értem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
jogos, sry 😄

Forza.

DarkSector
Igen HA BEREGELED, de nem magától csinálja meg...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
ez sem igaz: csak az újabbakat 😊)

Forza.

DarkSector
Hová írod be a kulcsot amúgy mert én nem láttam sehol erre opciót.

IMYke2.0.0.0
Kikérem magamnak, most nem én voltam. <#eplus2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
"Uplay-re csak venni lehet játékot, beregelni nem..."

mondtam már, hogy ez nem igaz! a settlers7 dobozos verziomat is be tudtam regelni.

Forza.

DarkSector
Na mindegy...nem értem mirõl van szó...
Én megvettem 4 játékot...azok még most is ott vannak nem tûntek el...

Meg máig nem értem hogy a Steam-nek mi köze az Uplay PC-hez...

Most én nyomtam be a gta 4 unalmas-t...xD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Amit ubishopban, vagy dobozosba veszek azt látja, amit steamrõl (ami egyébként hulla tök ugyanaz a játék, csak onnan települ) azt meg nem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
nem így volt. minden flame ugy indul, hogy Imy benyomja hogy a gta4 unalmas... utána jön a válasz-atomcsapás, a lila mûbroki...

Forza.

Azt ember, hogy uplay-rõl indul az is! BE van regisztrálva uplay-re egyszer utána elválaszthatatlan része kéne, hogy legyen.

Érdekes, hogy amit lemezrõl telepítek azt látja az uplay for pc, de amit máshonnan telepítek, de ugyanúgy regisztrálom a kódját uplay-re azt meg nem látja.

Egyszer beírod a kódot és azt hozzáadják a fiókodhoz, többet nem is kell kódot írni.

IMYke2.0.0.0
És én sem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Példát kérhetek?

DarkSector
Ja mert én nem fényképeztem le amiket mostanában vettem....😄

arty
"Hát oks...bár nem tudom mi a baj az Uplay-el..."

hátööö ... a supportja?

Forza.

DarkSector
Erre azt tudom mondani hogy a Uplay for PC egy új kliens hibákkal.

Valamint a másik dolog, hogy még mindig nem értem hogy a steam játékon mit kell látnia az Uplay-nek...az Uplay kliens azt fogja látni amit most 1 ft-ért vettél...a Steam-est ha nem látja akkor az nem hiba...

Tinman
Na ez az... rákényszerültem a Steam-re, de a többit ahogy csak bírom elkerülöm. Egyébként én tettem utoljára dobozos játék képet ebbe a topikba <#bee1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Te beszélsz steam(tin)man? XD

Meg azért is vettem Driver-t mert ha netalán nem megy a steam, akkor uplay-en is tudok vele játszani, ha akarok.

Azt feltételeztem, hogy látja majd a program a steames verziót, így csak rákattintok majd steam nélkül uplay for pc-n belül és játszom vele ha steammel gebasz van.

Tinman
És mondá vala: Eljõ az digitális pokol! <#falbav>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Megvettem steamre korábban... Tetszik.

De megvettem uplay-re is mert....olcsó volt és amúgy is ott vannak az AC játékaim is beregelve.

Jó, de az originbe például be tudod regeleni a steames játékodat, de a uplay-ben ezt nem tudod megtenni.

Ez tiszta is, meg értem is! De ubisoftos játékot vettem annó steamen, ami be van regelve az uplay-re mert csak úgy mûködik.

Szóval az egyik uplay kliens látja a játékot, az uplay for pc meg nem. Tetszik érteni a paradoxon-t?

Elindítom a Driver-t és behozza az Uplay oldalát, szóval használja be is van regisztrálva is ugyanaz a cég ugyanazon programja nem látja, hogy én azt már regeltem??? Ez akkor se normális!

Nálam 3-at ír....

DarkSector
Azt elismerem hogy Uplay-en kicsit zavaróbb ezt átlátni és sokaknak jobban megtévesztõ, mint az EA profilos hasonlat, de a lényege ez lenne. 😊
Amúgy nem értelek, azt mondtad megvetted már Uplay-re is a Driver-t nem? 😊

DarkSector
Ez olyan mint:

Steam-re megveszed a Crysis2-õt!
Használod Steam-rõl és igen be kell jelentkezned az EA profilodba, hogy az EA rendszerét használd, de NEM ÍRÓDIK AZ ORIGIN PROFILODRA ETTÕL A Crysis 2.

DarkSector
Asszem most nem hozlak cikis helyzetbe...mert haver vagy.
Gondolom tudod mit jelent az hogy "ha valamit megveszel Steam-re azt nem Uplay-re veszed meg. 😄"

Vagyis hogy érthetõ legyen, neked van egy Ubisoft játékod Steam-re...oda vetted meg.
Ha ott vetted meg indulákor használja az Uplay rendszert, de ez nem azt jelenti hogy úgy veszi és automatán neked Uplay profilra beregeli azt a játékot...EHHEZ ODA KELL ELEVE MEGVENNED.
Uplay-re csak venni lehet játékot, beregelni nem...CSAK KÖZVETLEN VÁSÁROLNI AZ UBI Store-ból.

Ha egy játékot nem ott vettél akkor magát a rendszert eléri a játék az Uplay pontok miatt, de csak ennyi semmi több. 😊

ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

mooo
Renegade Ops giveaway SG csoport tagjainak! Good Luck!
Érdekes, hogy fel van telepítve a játék steamrõl, de az uplay for pc kliens nem látja, hogy telepítve lenne.

DarkSector
Az szép...jól jártál...én az 1 euro-t sem sajnálom mikor a kis arcade cuccok kerülnek ennyibe egy Indie packban és azokkal lehet soha nem is játszom majd...ezért nem is vettem meg a Humble Android-iot.

Nem a kivonat a Driver-re is 1 Ft-ot írt....XD

Mondjuk én kérdeztem volna, hogy a GTA 4 meg tetszett-e neki... My bad.

Konkrétan leszarozták az optimalizáció miatt az sr2-t, mi meg mondtuk, hogy az igen is jó annak ellenére.

Valaki bedobta a bezzeg a GTA4 ütõkártyát, a mûbrokizásos hajléktalanverést. Ment a sarkítás ezerrel, ezt nem hagyhattuk annyiban. Nem az SR-esek kezdték megint csak. Tessék visszaolvasni.

Tinman
+1

... és még annyit, hogy engem meg a városokkal, a hangulattal még pluszba. Sok városban ugrándozva mindig csak mondogattam páromnak, hogy ide el kell mennünk IRL is, mert ezt látni akarom.

Taknyon csúszó autók a mérce? Én kérek elnézést....

Dj Tommy
Nem az, hogy sajnáltam volna érte a pénzt, mert tudom, hogy jó játék.
Most nem volt rá pénzem, gondoltam adok egy esélyt a nyerésnek.<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

<#eljen>

Ac ügyileg én elfogult vagyok! Engem ott a harcrendszerrel és a korszakkal megvettek kilóra:

1. rész Keresztesháborúk, bérgyilkos, törökök, harcrendszer <#finom>
2. rész Róma, bosszúhadjárat, összeesküvés, harcrendszer, mellékküldetések, városfelújítás, vásárlási lehetõségek <#finom>
Brotherhood rész Róma, bérgyilkos céh, tanoncok, harcrendszer, Ezio újra, történet folytatása, muliplayer<#finom>
Revelations rész öreg ezio, történet tovább folyik, más mozdulatok, újra Isztambulban, tanoncok újra <#finom>

Most eléggé lejtmenetbe került a sorozat, de majd a 3. rész!

DarkSector
Hát bazze AW-et nyerni...nah ez valóban egy fasza gift...😄
Én 3.75 euro-ért vettem. 😊

JethroHUN
75%-os "hogyishívjákizé" <#fejvakaras>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Dj Tommy
Meg azt sem szabad elfelejteni, hogy bent van a játékban a Ford GT, az is meg dobja a játék értékelést.<#vigyor3>

Viszont rám talált a szerencse, nyertem egy Alan Wake's American Nightmare-t.<#eljen>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

DarkSector
NFS-ekbõl elegem volt...😄
Újabbakat meg se néztem már...Hot Pursuit meg a Shift 2. Meg kitudja mik voltak.

Ez a Driver elsõnek nekem nagyon nem tetszett, mert furának mutatkozott...
De mivel megvettem és tegnap lenyomtam pár küldit, azt kell mondanom hogy igenis JÓ JÁTÉK.
Legalábbis ez a szellemesdi nem olyan gagyi dolog, a lényeg hogy a lelked át tud vándorolni más személyekbe...kb mint a sorozatban amikor egy faszi mindig más személybe költözött bele és addig nem hagyta el a testét még meg nem oldotta az illetõ személy problémáját.

A kocsik jók, legalábbis nekem nem volt gond sem az irányítással sem a kinézettel.
A város igazából szegényes lett, nem egy GTA szint, de a folyamatos akció elvonja majd a játékos figyelmét... 7/10-es kategóriába saccolom.

DarkSector
Felrakhatod, én feldobtam 1-et, arra is volt 5 jelentkezõ, ebbõl 2-nek megoldódott a helyzet és 3 ember még tuti szeretné a Portál 2-õt...meg Totti a 4. ember....

Semmi sem kötelezõ de helye az lenne. 😊

Totti5
Érdekel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Mivel megvan a Portal 2 + senkinek se kell a 75%-os hogyishívjákizé (helyesírás-ellenõrzõ szerint van ilyen szó 😄), ezért a nap folyamán felrakom a játékot giftként. Van itt érdeklõdõ? Nem akarom feleslegesen felrakni.
Én már hajnlai 1-kor megvásároltam. 😊 Még kitolom gyorsan az NFS:MW-t, a Carbon-t meg esetleg a ProStreet-et, aztán jöhet a Driver. Már alig várom! 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

DarkSector
Thx a köszönetért, de ettõl nem vagy lekötve...csak akkor dobj fel ha lesz valamid, és nem kell...ez miatt nem kell viszonozni. 😊

wantonly
Én voltam a szerencsés Portal 2 nyertes, nagyon szépen köszönöm DarkSector kollégának itt is! <#worship> Ha minden jól megy a jövõ hónapban már én is fel tudok dobni valamit viszonzásul.