Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kártyával vásárolsz azonnal meglesz minden. Hivatalos oldalnál felejtsétek már el a paypal-t! Fölösleges.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Eddig nem volt kliens (uplay for pc az új), de volt a uplay "mellékszoftver" (amit te annak mondassz).

Amit eddig dobozos AC-t felraktam, azt ugye a mellékszoftverbe regisztráltam, de azok az új kliensben mind megjelennek.

Azonban a steamen vett játékok csak a mellékszoftverben jelentek meg, ugyanúgy regeltem õket, mint a dobozosaimat, de ezek Nem jelennek meg az új kliensben. Ezt nem értem, hogy miért, mikor a steam csak letöltést ajánlja fel a telepítés többi része az uplay segédprogramon belül zajlik ugyanúgy, mint a dobozos verzió. Még a védelem is az ubié az új kliens mégse érzékeli, hogy azok nekem regelve vannak.

Egyszerûen nem értem, hogy miben különbözik a 2. Ennyi.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Az alábbi képen a 7.5 euro az egy SR3 amúgy. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Valaki elmondaná hogy megveszek valamit Gamersgate-en és miért van még mindig a status szerint "Pending"-be?

Még jó hogy ránéztem mert ahányszor próbáltam 1 dolgot megvenni annyiszor beirta nekem ....még szerencse hogy GECISZAR oldal és nem vonta le az összeget....
Lassú és GECISZAR eddig ez a gamersgate.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Carlos
Ez jól hangzik... Megnézem. Köszönöm.

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
Intkeys.com-on is akció van ott a legolcsóbb a Saint 3 mindössze 17 $ és EU/US steam verzió !
IMYke2.0.0.0
30 euro, STEAM-es - csak alapjáték.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Intkeys.com-on jelenleg 17 $ steam kulcsot ad ami kb 3800 FT !
DarkSector
Nálam 10k most...😄

Carlos
Hol a legolcsóbb a Saint Row 3 ? (STEAM-es)

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
Szeretjük Jeremy Soule-t 😊
(GW2 egyik zenéje ami kapott éneket is)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Valaki vásárolt valaha valamit valakinek valahogy GamersGate-en?

DarkSector
Lekopogom nekem megy minden...Steam-Origin-Uplay-Capsule-Deshura....meg a többiek

DarkSector
ja értem.

arty
ubisoft = amatõrök, kezdõk. az egész uplayes marhaságukat átjárja a koncepciótlanság. régen azt hittem az origin sz*r, de az uplay olyan szinten alulmulja, amit eddig elképzelni sem tudtam volna.

a saját tragédiám meg csak hab a tortán 😞

---

darksector: dobozosbol csak a settlers volt beregelve

Forza.

DarkSector
Amúgy most sem értem, asszem nem is fogom, az Ubisoftnak 1 darab kliense van...ez az Uplay kliens vagy ha éppen letöltöd akkor a weboldal Uplay PC-nek nevezi...én nekem nincs tudomásom más kliensrõl....

Ha viszont az Uplay-t te a belsõ pontokat számláló hálózatra érted akkor meg már értem de az nem egy KLIENS hanem csak egy mellékszoftver amirõl beszéltem...az elindul minden Ubisoft játék alatt nem csak amit a kliens-be veszel...vagyis most kérdés hogy az általad írt Uplay a sima azt te mire érted?

Egy másik Ubisoft kliens-re vagy arra ami a játékon bellül az indítás UTÁN indul el?

DarkSector
Emlékezetbõl kéne.
Milyen játékaid voltak beregelve?

grebber

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Akkor a Goblins trilógiát, csak az a baj, hogy a hajadat fogod tépni, mikor rájössz arra, amire még álmodban sem gondoltál, hogy azzal kell tovább jutni. <#circling>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Nincs olyan, hogy steames kulcs! Azt is uplay-ben írod be! Ubis játéknál a steam csak közvetítõ közeg!

Pont ez az, hogy felírja! Csak az Uplay meg a Uplay for pc 2 külön programnak bizonyul, ami nettó hülyeség. Minden uplay for pc-re vett játék ugyanúgy használja a uplay-t, de nem minden uplay-es használja az uplay for pc-t (steamesek úgy tûnik ilyenek).

Uplay az adott játék védelmi rendszere, míg az uplay for pc maga a shop.

De dobozos AC-imnél mindkettõt használja a játék, steamesnél meg csak az egyiket és én ezt nem értem igazából, hogy miért.

mooo
Nekem kifejezetten tetszett a nõi fõhõs,a szinkronhangja is rendben van bár a stílusa néha az õrületbe kergetett 😊
mooo
Egyik kedvenc kalandjátékom!Jó történet, szuper magyarítás <#kacsint>
arty
scifi? 😊

nõi fõhõs 😞 abból a tombraider elég 😉

Forza.

Rapid81
Elsõ kalandjátéknak én a Secret Files: Tunguskát ajánlanám, mert nagyon jó a sztori, nem frusztráló és picit azért is, mert én csináltam a magyarítását. <#nevetes1>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ZsZso
Nem túl nehéz, nem túl könnyû. Old school grafika nagyon kellemes környezetet varázsolt. A sztori mesés, minden percét élveztem.

Ha tetszik, érdemes végigmenned az összes WadJet Eye játékon. Resonance nekem nem bejövõs, mert néhol elég logikátlan és a játék egy bizonyos pontján annyi mindent csinálhatsz, hogy walkthrough használata nélkül évekig próbálkozhatsz. A BlackWell sorozat viszont egytõl egyig szuper!

@Imy: Õk kalandjátékok, nem annyira nagymenõ ez a stílus mint a hack & slash, FPS vagy más akció játékok de a Day of the Tentacle óta szívem csücske ez a genre.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

arty
Gemini Rue-ról pár szó? elsõ kalandjátékomnak szánom, majd... 😄

Forza.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, az általad említett játékokat nem ismerem. Én sem élek-halok a platformerekért , de néha jól jönnek az ilyen játékok.
A Prince pedig minõségi, ilyen szempontból - PC-n.
A "superior" konzol fílingrõl nem tudok, csak hírbõl-Tinman-beszámolókból-és-más-videókból, de elhiszem, hogy ott több, és remekebb platformerek léteznek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Tudom, hogy jók, próbáltam párat, de bennem egy Gemini Rue vagy egy Lost Horizon sokkal mélyebb nyomot hagyott. Ugribugri játékokkal is eljátszogatok néha, de nem élek-halok értük.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Jaja, ez a 24-kattintás-után-kapsz-egy-játékot referral? Evidens, hogy fake, de kíváncsi lennék hogy oldják meg, hogy mégse kapd meg a játékot - sose éri el a 20 kattintást a számláló? Vagy eléri, de szól, hogy most kifogytak a kulcsból?

IMYke2.0.0.0
Nem rábeszélés, vagy "én megmondom a tutkót", akar lenni a hozzászólásom, de az újkori Prince of Persia-sorozat tényleg megéri a pénzét = minden forintja.
Én az összeset "egy szuszra" végigjátszottam - úgy, hogy a The Sands of Time-ot a megjelenéskor is.
A "klasszikus" trilógia ráadásul egységes történetet alkot - az újabbak közül a 2008-as és a Forgotten Sands alternatív szálakkal próbálkozott.

Kellemes, néhol nehéz platformer játékok. Az utolsó részben a "jeges ugrabugra" kifejezetten nehéz volt.

ZsZso
Errõl nem tudok nyilatkozni, nekem annyira nem jött be a Prince of Persia sorozat így kihagytam az 1 EURos ajánlatot.

IMYke2.0.0.0
Csak a reakciótokra vártam - nem akartam azonnal törölni 😊
STEAM-topikban is volt már 😞

soo277
FAKE!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

davidka003
Töröld az ilyen referralos szarokat Imi.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tudom, de megér egy próbát, valaki mondta h sikerült neki
IMYke2.0.0.0
Bocs "serioustomy", de az ilyen "ingyen AAA+ játékok"-dolgokban nem bízunk - mind felnõttek vagyunk, és már nem hiszünk a meséknek.

IMYke2.0.0.0
Én bevallom: lusta voltam. Bepótolom 😊

arty
nem irják hova regelhetõ... lehet h sehova? mert ugytudom az ubi cuccok gamersgaten tages védelmet kaptak, amit senkinek nem ajánlok 😊

Forza.

arty
nem.tudok.belépni. nem tudom egyszerûbben leírni 😄

igy nem tudom azt se megnézni hogy hova s hogyan regelõdött be a settlers7em 😄

Forza.

Tinman
Risen 2

Baldur's Gate

Alan Wake: American Nightmare

MÁR MIND MAGYARUL!

Respect a fordítóknak <#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
*Természetesen nem az ár 90% vagy a fölötti, hanem az akció ...

ZsZso
Igen, de amikor betettem még 1.01 EUR volt! GamersGate reggel 9-10ig sokkal jobb áron ad 1-1 terméket (90% vagy a fölötti ár). Érdemes akkor ránézni.

Tinman
+DarkSector
Rossz a fényképezõgépetek?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Mindegy nekem honnan telepited, de ez a probléma? erre gondoltatok hogy ezzel szemben steam-es kulcsot meg nem fogad el?

Még mindig nem írtad hol lehet megadni cd-kulcsokat....😄

Maak
Nekem a heroes6 szinten nem indul uplay nelkul.Dobozos

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

DarkSector
Kapsz 1-et tõlem...😊
Nem sikerült azóta ellintézned?

arty
dobozos játék kulcsát redeemeltem és ubi szerverérõl leszedte és játszottam is vele!!! NEM a lemezrõl telepítettem!

Forza.

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

arty
segítenék, ha nem törölték volna az accom 😄DDDDD

Forza.