Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen! Nem rossz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Van már videó is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ZsZso
Steamen mától kapható a KotOR 2 10 USDért. 75% -os akcióban egész jó áron lesz.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Na tudtam én hogy veszed a lapot...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Oks így már értem...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Mondjuk lehet Kevin Bacon a fõhõsünk? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jarlaxxe
Ott a kép a DaS topikban ide nem merem beszúrni nehogy imyke letépje a fejem.

DarkSector
Árnyék nélkül?

ZsZso
Nekem sokkal magasabban van az ingerküszöböm 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shep
Felbontásos dolog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na de most komolyan, rajtam kívül tényleg senkit nem zavar, hogy nincs (nem látszik) szinte semmilyen árnyék a képeken?

DarkSector
Mi az az az?

wesker24
Most olvasom a Dark Souls topikban hogy az egyik tagnak sikerült azt megcsinálni amit a fejlesztök nem ? xD

Mondták hogy nem értenek a PC-hez na de ennyire ? xD
jarlaxxe
Negativ dolgokat ne várj egy fantol, biztos minden szép és jó.

ZsZso
Visszavonva, már nem annyi.

ZsZso
Sniper: Ghost Warrior -93% akció a GMG-n. ~550 Ft

Na nálad hogy néz ki a dolog?

Tinman
Trolllolol.

Jobb, ha én írom le -aki egyetért veled-, mint más. :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Milyez diablõ 3?

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Elképesztõ érzéked van az idõzítéshez... éppen most jött le.
Azt se tudom most mit csináljak... lányos zavaromban kibontottam az iso-t. My name is Warez. Steve Warez. Sure. Yeah.<#banplz>

GFWL ellen nem is akarok tenni, semmi gondom nem volt még vele. Tudom másnak igen. Sajnálom.

Ha arra utalsz, hogy nem tudom menteni az nem érdekes, mert nem végigtolni akarom, csak látni a saját szememmel az igazságot, mert mire elindítom úgy fest kiderül, hogy szép és jó lett a játék :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Miattam ugyan ne! Akármilyen tökéletes port lenne, semmiképp nem venném mostanában. Ráadásul én a gafika miatt sem pánikoltam be, a GfWL ellen pedig semmit nem tudsz tenni.
És még csak nincs is egyedül! Szerintem (is) annyira jól eltalálták az egészet, hogy folytatásos teleregényben is megnézném.
Tinman
Ne hallgass rájuk, szvsz jövõ héten megkapod! :-)

davidka003
Tuti nem fogod. De azért majd írj ha igen. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

balee4
Szóval akkor van esély arra, hogy jövõ héten megkapjam.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ez meg is felelne pc-n is, ha ilyen lenne.

Tinman
5 munkanap minimum. Ha szerencséd van 4.

IMYke2.0.0.0
Erre is utaltam korábban...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Érdekes, PS3-on sem néz ki rosszabbul a játék, mint ebben a videóban.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wesker24
Esetleg lehet azért mert a Data.exe modositva van azért néz ki ugy ahogy mivel az eredeti Dark Souls.exe nincs feltörve mivel az kéri a dátum ellenörzést !
wesker24
Az új crack-el tényleg lehet felbontást állitani de viszont nem lehet menteni én is tudtam felbontást állitani de ezen még az sem segitett csak a képet nyujtotta szét !
Láttad a videót?

balee4
Kb. 2 éve nem rendeltem zavvi-ról, akkoriban emlékeim szerint nem voltak olyan gyorsak, 5-7 nap volt mire megjöttek a csomagok. Gyorsultak azóta?

wesker24
Megnéztem a videot amit Ratgab linkelt !

Ha tényleg ilyen lenne akkor nekem sincs vele gondom de amit a warezban láttuk az pocsék volt én is találkoztam azzal a sárkánnyal de ahogy kinézett az kritikán aluli volt mosott szar volt az egész meg homályos közel sem ugy nézett ki amit ratgab linkelt a videoban !
Tinman
Egy warezmihály írta:

"Üdv leszedtem ujj crack és tökéletesen fut felbontást is tudok álltani"

jarlaxxe
Ez is csak álom.

Teóriám: Warez verzió egy korai buildbõl származik és azért néz ki úgy ahogy!

Nekem nem a kinézettel van gondom elsõsorban, hanem legyen éles a kép. Semmiképp se homályos! Nekem ez fontos!

Jaka923
Engem meg még ijesztgetni próbáltál, hogy ez egy rossz vétel volt. Ez a grafika több mint jó ehhez a játékhoz.

Megnézhetjük itt a fõszörnyit, amit korábban láthattunk!

Tû éles a dolog! Ez így nagyon rendben van!!!

Shep
Nem néztem végig csak az elejébe beletekertem és továbbra is az a kérdésem ami eddig? Hol vannak ...

IMYke2.0.0.0
Én ennél rosszabb grafikával is megelégedtem volna. Nyilván, némiképp nem elhanyagolható, hogy milyen PC futtatja, de ha közel ilyen jól nézne ki nálam is, boldog lennék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pont azért linkeltem, mert ez már így rendben van szerintem is.

IMYke2.0.0.0
Mifelénk sem ismeretlen kiszólás ez, csak valahogy, fõképp ilyen kontextusban, nem ilyenre számítottam egy kulturált beszélgetés közepette 😊
Semmi baj, nem sértõdtem meg 😊

Nem baj az, hogy leszeded! Legalább kiderül, hogy korai build-e vagy sem!

Ha tényleg olyan gány mint a korábbi képeken, akkor korai build volt és nincs ok aggódni.

Nem is kevéssel néz ki jobban! Így már rendben van a dolog szerintem!

Ez mifelénk egy vicces kis beszólásnak számít! Nem akartam vele megsérteni az érzéseidet! Ha mégis megtettem akkor bocsánatot kérek!