Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs attól, akit kiütöttem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Láttad a javított Dark souls képeket Mester? Na az már úgy néz ki, ahogy videóban is láttuk.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ZsZso
Dióhéjban, hol hallottad, hogy akciós lesz? 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Ha ez így megy tovább lehet, hogy inkább az autószereléssel kezdek el foglalkozni a gaming helyett:

"Guild Wars 2 Gem Card - (2000 gem-et tartalmazó kártya) - várható kb.: augusztus 31. - várható ára: 7990 Ft helyett, 12% kedvezménnyel: 6990 Ft"

Fákjeeeee. <#falbav>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
mosmivan????

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ZsZso
A kotor2 hírt én hoztam, de csak annyit állítottam, hogy 75%-os akcióban jó áron lesz - azt nem mondtam, hogy akciós lesz. Esetleg máshol hallottad, hogy "olcsósítják"?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sir Quno Jedi
Bezsákoltam egy just cause 2-t, meg egy mirrors edge-et, meg ha igaz, hogy ma ócsó lesz a kotor2, akkor azt is bé fogom.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
DaS P2D: Úgy gyûlölöm, hogy wrz elõbb van, mint eredeti... alig aludtam valamit, annyira játszani akarok vele <#falbav> Mégiscsak egy tartalommal bõvített verzióról van szó!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
most olvasom, az uplayben mekkora biztonsági rés is volt

vegyé' eredetit, zombigép lesz a pécédbõl <#eljen>

Forza.

w77d
fasza... ahelyett, hogy egy sör mellett megbeszélhetnénk velük XD

Seth
A démonokat csak úgy elvbõl, az angyalokat meg önvédelembõl, mert minket okolnak amiért ideje korán elindítottuk az apokalipszist 😄

PSN ID.: Beegabor

w77d
gyerekek elkezdtem a Darksiders 1-et, de az elején nem értek valamit... most mi melyik oldalon állunk? az angyalok és a démonok ugyanúgy irtandók? Valami az introban elkerülhette a figyelmem..

Shep
Hát nem lehet valami nagy játék ez a Dark Souls még ezren sem töltik 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Jah, sry 😄

Shep
Transzformátorokról van szó 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Nem tudom elképzelni, ha az elsõt végigvitted, hogy ez ne tetszene. Márpedig a Demons Souls-t csak az viszi végig aki élvezi 😊

jarlaxxe
Ilyen volt. Érdekes modon a Demon's Souls sokkal szebb volt igaz az ps3 only játék.

Tinman
Megnéztem a képeimet 106 centis tv-n 3 méterrõl.

Sokkal jobb az összhatás! Komolyan mondom!

grebber
Shep
Én ennek már az elsõ 10 percét untam a video alapján. Bár igaz az elsõt is aztán csak végigjátszottam és nem volt olyan borzasztó de ezt majd csak akkor ha nagyon nem lesz más, az meg szerinte nem most lesz 😊

Shep
Hát legalább a karakternek már van árnyéka de a többi, hát inkább nem mondok semmit, fõleg ha ez konzolon is ilyen volt.

Totti5
Na ez egy kiváló játék lett! Elsõt pedig a felénél meguntam és a gameplay itt sem jobb, de a pályák és a tempó meg a jelenetek azok ütnek végig!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
szerverrõl jönnek a cuccok. szar a neted 😄DDD

Forza.

Totti5
Mondjuk amint mentem 3 lépést már reszelt a kép... SSD kõ neki e?😄 remélem csak az volt a gond hogy ment egy pár dolog a háttérben és csak egy restart kell. Majd hétvégén nekiesek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Nektek Dark Souls-t hozott ma a jézuska, nekem meg ezt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Transformers.Fall.of.Cybertron-SKIDROW

Gyülnek a játékaim amiket le kéne tólni...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Nem ez, de k. nehéz megszokni a grafikát... IPS paneles monitorom napokig állítgattam, D3D modot ki-be kapcsolgattam.

arty
fosjpg + totti a legszarabb, legkietlenebb helyet lõtte le 😊

szóval nem, nem ez a dio3 😊

Forza.

Tinman
Hát igen... most, hogy újra nekiálltam elkapott a gépszíj rendesen, megértem meggyõzni magam, hogy nem menti el a progresst semmilyen szinten, így jobb, a lesz kilépek.

arty
jajaja, youtube nem olyan homályos, mint a ....oh, wait! 😄

Forza.

Ha jön ki normális release rálesek én erre a játékra.

Tinman
Árnyék, ha mondom <#falbav>

4. kép

Tinman
Tudod milyen ára lesz annak?

Így is ha füst vagy köd van, a 30 FPS-bõl 1 mikrosec alatt 20 alá beesik és ez nem hw gyengeség. Ez engine gond.

Láttad a javított grafikát, na úgy már azért igencsak más a dolog! Meg ott vannak az azzal készült videók! Az úgy már igencsak rendben van!

Tinman
Tudom szemétségnek hangzik, de szerencsére NINCS SEMMILYEN NEHÉZSÉG állító csúszka és harcolva az elsõ boss-al örömmel közlöm, hogy ez pontosan u.o. nehézségû, mint a konzolos verzió.

Hála az égnek quicksave se lesz úgy látom.

Így is kell ezt... itt ha 2 lépésenként mentesz elveszik az egyik fõ lényege a játéknak, nem lesz súlya annak amit csinálsz.

Ez még mindig egy k. jó játék, sajnos szegényes technológiai csodákkal.

HDR van... örültök? :-D

grebber
A nehézség miatt szerintem nem ,mert ugytudom lehet állítani benne vagy csak urban legend?

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Shep-nek külön!

Árnyék!

[url=4. kép]4. kép

Tinman
Faxláma módon az elsõ 2 shotot én is JPG-be mentettem, a 3. PNG.

1. kép

2. kép

3. kép

Rossz hír és tényleg õszintén: A füst nagyon rosszat tesz a frame-nek. Mindenféle verzióba, nagy boss-al is atomstabil 30 FPS.

Csak füst és köd ne legyen... láttam én ott egy pillanatra 17-et is... SSD-rõl, Ci7-el, 6 GB 2000 MHz-es rammal, 460GTX gyárilag OC 2GB VRAM-al.

De felteszem magamnak a kérdést: Mire számítottam? Konzol portot kaptunk, de tényleg 1:1-be szinte... nem lepõdök meg, hogy ahol ott leesett a frame, úgy itt is megtörténik.

Sajnos ebbõl a szemszögbõl vizsgálva tényleg nem szép dolog, hogy olyanok portolnak, akik hozzá nem lõnek.

Abból a szempontból nézve viszont, hogy ez a játék elkészült egyáltalán PC-re... hát nem mondom, hogy nem örülök neki, mert nagyon örülök :-)

XBOX360 wired controllerrel tolom, semmi gondom nincs az irányítással, pedig és PS3-on toltam végig.

Írták néhány helyen, hogy az egérkurzor zavaró... félrehúztam és nem látom :-) Persze, aki egerezik annak ez elég gáz ezt el kell ismerni!

Még egy dolog... maxra tolt brightness mellett is nagyon sötét a játék. Monitoron kellett utána állítanom, de ez perszeapróság.

Õszintén sajnálom, hogy a PC-sek a küllem, a frame gondok és a nehézség miatt úgy, de úgy kukázzák ezt a játékot, hogy öröm lesz nézni :-(

DarkSector
Magyarázkodunk? Ferdítünk? 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

benőmenő
Engem eléggé hidegen hagy a diablo 3, de nyugtass meg, hogy ez valami indie játék és nem az amiért 10+ ezreket dobtak ki úgy, hogy állandóan ledobálta õket a szerver és úgy általában szidják, mint a bokrot mert az ah megöli az egészet.
Shep
Igen, csak az nem szó szerint értendõ 😊

Tinman
WoW! Ez nagyon jó hír! Köszi az infót... vevõs lesz picit olcsóbban.

Renjike
még 5 óra és DARKSOULS ... már izzadok srácok 😄DD <#banplz> bár hárman tolnánk coopba .. úgy lehet könyebb ://

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Shep
Na akkor lássuk a képeket

Tinman
Egyet mondok: Beléptem 2 mp alatt kapcsoltam ki a Blur-t... nem is tudom, hogy néz ki vele a PC verzió :-D

Még tolom kicsit (képeket már készítem), de eddig ez dettó konzol verza, csak ATOMSTABIL fix FPS, amiért én hálát adok mindennek ami szent ezen a Földön.

DarkSector
Amit kiemelnék az az hogy MIKOR ELBESZÉLSZ MELLETTEM! 😄

Shep
Persze mikor a hülyeségeidet beszéled, meg elbeszélek melletted 😊 azt nem is lehet levenni. Viszont mikor így normálisan adod elõ magad akkor más a helyzet.

DarkSector
Asszonják tölthetõ a Steam-es eredeti Dark Souls...azt megnézhetitek hogy csak a warez ilyen-e vagy a fullos is.

DarkSector
Hát bocs de ez nem jellemzõ rád. 😄

Shep
Én ne venném? 😊