Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ne fárassz már könyörgöm.

Nem a tûzlabdákat, meg a sárkányokat kell itt nagy bölcsen az IRL történelembe elhelyezni, hanem arról van szó, hogy egy páncél mindenképpen visszafogja a karaktert.

Ha csak mikronnyit is ismernéd a DaS-t, tudnád, hogy itt a str a fõ meghatározó paraméter a páncél viselés kapcsán és azt is tudnád, hogy komplett vasból és kõbõl készült páncélok is elõfordulnak, azokban meg aztán fõleg remekül lehet ugrálni.

De ha már IRL és ha már történelem:

"A complete suit of plate armour made from well-tempered steel would weigh around 20 kg (44 pounds)"

"Specialized jousting armour produced in the late 15th to 16th century was heavier, and could weigh as much as 50 kg (100 pounds), as it was not intended for free combat, it did not need to permit free movement, the only limiting factor being the maximum weight that could be carried by a warhorse of the period."

Megnézem amikor te egy 20-50 kilós páncélban ugrálsz, a könnyebb verzióban lehet, hogy képes vagy rá, de lomhává és lassúvá tesz.

Én sem elemzem Beckham taktikáját a PED/Fifa topikban... nem véletlenül.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Renjike
Darki darki , a játék eleje iszonyat könnyû 😄DD a vége felé mond azt hogy játszottál nehezebb játékkal amikor már semmid nincs a cuccaid romlottak a bonfire a boss után van és 1 ütésbõl megöl úgy hogy õ a levegõben van és távolról minden getvát lõ rád ... 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tinman
Ne vedd bántásnak, de a VGA-t leszámítva ez egy régebbi irodai gép szintje. Meg sajnos a graf kártya se rúgja ki a ház oldalát :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Mondjuk télleg régi a cucc...de ez szerintem azbban merül ki hogy a vga driverek már eleve nem is támogatják ezt a 9600GT-t.
Vsync-et nem driverben kéne offolnod?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mondjuk elég esélyes hogy nem fog futni normálisan a Dark Souls sem ezen a gépen. De azért egy próbát megér. :\

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Proci: Intel Pentium DualCore E2160 (1.8 Ghz)
RAM: 2 GB
Videókártya: Gigabyte GeForce 9600GT (512 M😎

De amúgy lefogadom hogy a vertikális szinkron miatt van. De azt meg nem tudtam kikapcsolni.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

DarkSector
Miért lenne maxon zero gépigényû?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fery02
Õ azért gondolom nem a legelsõ Driver-re gondol, hanem a mostani álomvilágosra.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

arty
milyen géepd van, amin a ZÉRÓ gépigényû driver is akadt?!

Forza.

DarkSector
OFF:

Sleeping Dogs.
Haver menüben rányom hogy New Game...és kifehéredik a képernyõ és ennyi...valakinek ötlet van hogy mi lehet a baj?
Gép:
Q8200, HD4870, 4GB ram.

Nekem töltõdik lefele a DaS. Nem mondanám magamat éppenséggel profi játékosnak (a Dragon Age-ben is elakadtam), de azért kíváncsi leszek a játékra.

Ha ez is szaggatni fog, mint a Driver, akkor nem tudom mit csinálok! 😄

jarlaxxe
Igaz, ilyen videókat általában már tapasztaltak csinálnak de maga a követendö példa tisztán látszik.

arty
a jó játékosok által készített videok brutálisan megtévesztõek 😊

mondjuk én egy atombéna játékos vagyok ... és nem hiszem, hogy valaha is képes lennék végigjátszani.

Forza.

MerlinW
Pedig egyáltalán nem olyan nehéz ez, csak rá kell érezni. Amennyire utáltam én is az elsõ pár órában, annyira megtetszett miután ráéreztem.

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

Mivel ott jön a boss, meg 2 élõhalott kutya, ezért ott csak ez az 1 opció van.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Így könnyûnek tûnik a játék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
" hogy futottam volna föl a párkányra, "

futottál??!?! 😄
itt a gond! 😄

én anno a "hype" hatására megvettem még anno a daemon soulst, hogynamajd... kézbekaptam, nekiültem, haltam, csak haltam... és egyre idegesebben, egyre gyorsabban akartam eljutni oda, ahol meghaltam - igy mindig egyre hamarabb haltam meg.

5 órával késõbb* már megvolt rá a vevõm és vittem a postára 😄

(kis tulzással, asszem csak másnap tudtam postázni)

a világ tetszett, a harc is, a fizika is, a csapdák is... minden. csak nem volt normal fokozat, very-very-very hardon meg nem élvezetes játszani.

Forza.

DarkSector
na az jó...de persze ettõl még nem telepitem vissza csak érdekességképpen.

jarlaxxe
Már négy graf fix jött azóta rá se ismernél.

DarkSector
Az lehet hogy nálam a warez ettõl csúnyább?...volt míg le nem töröltem....

MerlinW
DarkSector
RE-nél is mondták a fejlesztõk hogy azért volt legalábbis az 5.részig ilyen az irányítás mert különben túl egyszerûen lehetne a lassú/néha gyors zombikat megölni...
Csak annyi hogy ott nekem nem voltak olyan érzéseim hogy valamit az irányítás miatt baszok el...és ha kigyakoroltam egy pisztollyal vagy késsel a játék 70%-át megcsináltam.

Shep
Na de látod ez az, ha már az felidegelt akkor ez hogy fel tudna. Bele sem merek gondolni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
"Meg tudnám ezt is csinálni, csak egyszerûen nincs hozzá már kedvem se."

Itt a fõ gond...mint említettem én elvagyok ha egy játék nehezebb, csak legyen kedvem hozzá, mert hogy ennél nincs hogy utána sablon pályákon szaladgálva szivassam magam megint ilyen okok miatt...azt neem...majd inkább 10x a Resident Evil Pro fokozatot.

Tudom, és félig-meddig Tinmannek is szántam. A "reális" tévképzetérõl beszéltem, valójában ugyanis sose volt az cél, hogy egy harcos ne tudjon mozogni vagy visszakapaszkodni a lóra, így a lovagi tornák speciális cuccaitól elvonatkoztatva még a lóról lebukó teljes lemezvértes lovagok is tudtak normálisan mozogni vagy rövidebb távon úszni.

De jól látod, ez az egész tank vagy szuperreflexû hálóinges tolvaj inkább szabályrendszer és balance kérdése, mint realitásé. Legalábbis azon a szinten, amelyen olykor tálalják, én sme kívánom bagatellizálni a dolgokat.
Tudom melyik platformról beszélsz, az piskóta ehhez képest. Agyilag lefáradsz úgy kell figyelni.

Shep
Nekem inkább commandosokra lenne igényem, vagy legalábbis arra a stílusra, pedig azok is pepecselõsök.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Óóóó... bocs, Seth volt, tényleg! Ne haragudj 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Hát ok de a játéktermik lényege a pénzszerzés volt szóval ott nem fura. Régen meg persze voltak ilyen játékok gépre is de ezek nagy része nem 100 órás volt hanem mint a Prince 1 😊

Hiány van ebbõl a stílusból és vevõ is rá a nép, csak éppen nekem nem fekszik! Ennyi.

Valószínû, hogy már nagyon elkényelmesedtem a sok casual játék miatt. Már idegesít ha nem haladok.

Meg tudnám ezt is csinálni, csak egyszerûen nincs hozzá már kedvem se.

Shep
Hát én biztos nem 😊

Shep
Hát mert van aki szórakozni akar, van aki meg élvezi ,hogy még egy szar játékban is szívatják. Nekem anno az is bõven sok volt mikor az elsõ új PoP-ban a vége fele hosszabb platform részeknél leestem és kezdhettem elõröl a centis ugrásokat. Úgyhogy itt ezek az újra kell ölni õket, meg hasonló dolgok nagyon elriasztanak a játéktól.

IMYke2.0.0.0
Shep képe volt - csak õ a 600+ kb-os PNG-képpel tette, én meg JPEG-é alakítottam, és linkeltem.
Shep érdeme a poén fellelése 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tudtommal, a PC-(játéktermi-konzol)játékok (h)õskorában voltak olyan játékok is, amik esetében pályán halál = instant játék újrakezdés...
A Dark Souls nem találta fel a spanyolviaszt, egyszerûen más játékos rétegnek szól, mint mi.

DarkSector
Akkor visszaszívtam a csõtésztát. sorry.

Azt vettem és én is úgy érzem jól döntöttem.

Inkább visszamegyek virágot szedni, fát vágni, meg kaját fõzni a Skyrimbe (Ahogy Imy is mutatta...XD), csak mert az való nekem.

DarkSector
Hát nemtudom...😄

Shep
Nekem egyre inkább az az érzésem ,hogy a készítõk ezt a játékot direkt szívassuk a népet célzattal csinálták és ezért lett olyan "népszerû" és nem azért mert olyan hú de nagy játék lenne persze lehet tévedek.

Nem vettem hálisten! Ha vettem volna biztos végigizzadom!

IMYke2.0.0.0
Csak arra szerettem volna utalni a magam suta módján, hogy egészen mást szoktunk meg a súlyos karaktereinktõl, mint amit - én is csak a bátor játékosok beszámolóiból tudom! - a Sark Souls-ban tapasztalhatunk meg.
Én, végül is, jobbnak tartom azt, ha a választásunknak "súlya" van.
Legyünk-e tankok már az elején, és vállaljuk be annak minden nyûgjét, hogy késõbb legyen abból elõny (vagy sem), vagy válasszunk egy fürge harcos(nõt), aki könnyedén pattog az ellenfelek orra elõtt, de védtelen, kiszolgáltatott, és csak türelmes, kitartó harccal gyûrheti le a nála erõsebbeket, hogy a végén váljék tank(icáv)á...

Fast Travel van a legközelebbi tábortûzhöz, de ez egy külön tárggyal megy, ami ha elfogy marad a séta.

Shep
Asszem végül DS2-t vett és szerintem jól tette 😊

Nem a falon nem ütsz át, hanem mellette! Ha rálóg a falra a fegyver nem biztos, hogy sebzel, ergó az ellen szépen felszabdal, te meg max védekezni meg hátrálni tudsz. DE ugye védekezni sem a végtelenségig, mert elfogy a stamina és utána szívás.

Shep
Jól sejtem ,hogy fast travel, mint olyan csak álom kategória ebben a játékban?

DarkSector
Ha már megvetted lenyomhatnád...😛

Shep
Szerintem fõcím lenne belõle 😊

Ráadásul lerongyolódott a kedvenc kardom mehetnék a halál faxa szántóra vissza a kovácshoz, amihez semmi hangulatom.

Shep
Hát de az a reális, nem? Nem ütünk át csak úgy a falon? bár gondolom az ellent ez nem zavarja 😊

Jah meg szûk helyen minden ütés megakad a falban.... baró.