Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Forza.
Blight town 2. bonfire
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Igazából a játék nem olyan nehéz. Egyetlen ellenfeled a türelmetlenség. Nem szabad támadni soha. Pajzs fel, hátrálás - elkerülés és türelmesen kivárod amíg adódik lehetõség a támadásra. Ha 20percen át tart a harc, akkor fél órán át tart.
Az elsõ 2-3 óra nehéz csak amíg fel nem fedezed a környéket és össze nem kotrod a felszereléseket. Pénteken elölrõl kezdtem az egészet, tudtam, mi hol van, gyakorlatilag 1 órán belül összeszedtem mindent, a gargolye-k 5 erõs ütéstõl összeestek.
[merlinw.org]
Most sajnos nem találtam ennél jobb videót a YouTube-on, pedig korábban fenn volt valami BBC-n történelmi mûsort vezetõ (?) csávó videói, melyekben ezeket a legendákat cáfolta, és csinált mindenféle mutatványt. Mindenesetre jelenleg a korabeli haditechnika szakértõi azt állítják, hogy egy jó páncélnál az volt a cél, hogy flexibilis legyen, és igen, lehessen benne akár gurulni, vetõdni is. A teljes lemezpáncélok többsége el sem érte a 20 kg-ot, gyakorlatilag mai fullos katonai felszerelések többet nyomnak. Ez a hozzáértõk álláspontja, én elfogadom, rohadék vagyok érte. És láttam bemutatót videón, sõt élõben is, szóval a józan eszemen kívül a szemeimre is alapozom. És egy pillanatig sem állítottam, hogy egy picurit sem akadályozza a mozgást vagy nem fáraszt el jobban.
Ugyanakkor részemrõl nem szóltam a Dark Soulsra ezzel egy rossz szót sem (külön hangsúlyoztam), nem tudom, hogy miért ugrasz így nekem. Ráadásul szemmel láthatólag úgy, hogy nem mûvelõdtél komolyabban a témában, de valamiért mégis ellent akarsz mondani nekem. Ha valami személyes problémád van velem, azt elmondhatod PÜ-ben is, de itt flame-et kezdeményezni ilyen apróságon értelmetlen.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Viszont Imi 440kb-ot lát, a többiek meg egy keci nagy spoilert :-D
Engem holt nem zavar :-))
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezzel végeztem éppen (a kedvencem eddig😊):

[merlinw.org]
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nem a gombkiosztás a szar hanem az irányítás, vagyis értendõ úgy hogy a karakter bénán mozog-reagál a dolgokra...nem az a baj hogy ugrásnál nem A-t akarok nyomni hanem X-et.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
Szóval fiatalabb a géped :-)
Bár tény hogy ha szar akkor azt is meg lehet szokni, csak a kérdés hogy érdekel-e valakit annyira hogy megszok(p)ja?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nem mondom magam egy gyenge gyereknek, akit elfúj a szél, de k. mérges lettem volna, ha akárcsak abban arra kérnek, hogy na akkor gurulj csak oldalra... jó, akkor most tigrisbukfenc elõre.
Na most u.e. full plate armorba:
Persze neked gondolom csak a kriptonit a gyengéd.
Egyébként pedig olyat látsz a hozzászólásomba, amit nem mondtam. Nem kötözködésnek szántam, csak sokan el szoktak tévedni ezen az úton, ezért helyénvalónak tartottam megjegyezni. Persze paranoid vagy, nyugodtan próbálhatsz visszaszúrni, csak ne hülyeséggel!