Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Hát ez kész.... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
ha már téma volt, GYûrûk Ura sztori

a mûfaji besorolás már csak hab a tortán 😄

Forza.

Renjike
éééés a fix nem mûködik .. az kurzor marad.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
hát nincs meg de már mélyen a (mérgezõ) sûrûlyében vagyok .... ha érted mire gondolok

Blight town 2. bonfire

MerlinW
Ha nincs meg a koponyalámpás akkor azonnal fordulj onnan vissza 😊

[merlinw.org]

wesker24
Jah és AA és Blur offon legyen !
wesker24
Renjike
link plííz

wesker24
Erre ott van a Dsfix 0.4 az kijavitja már akurzor hibát !
Renjike
amúgy a kurzor a játék felett van erre van valami pirula vagy még idegesíteni fog 1 darabig?

Renjike
Én perpill ezzel a mocsokkal végeztem , jól néz ki , de iszonyat gyengusz volt szegény .... de most valami nagyon para helyen vagyok sötét minden alig látok valamit....

Hát engem megütött feltartott pajzsal és feküdtem is a földön tõle...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Na ez jó hír, nekem van kontrollerem de igazából ps2 emus játékokon kívül nem igazán szeretem használni, mondjuk ahhoz se csak hát oda nem árt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Bizony, így az. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ez így is van (simán elhiszem). 😊

MerlinW
Bill és egér. Sosem volt kezemben kontroller😊

Igazából a játék nem olyan nehéz. Egyetlen ellenfeled a türelmetlenség. Nem szabad támadni soha. Pajzs fel, hátrálás - elkerülés és türelmesen kivárod amíg adódik lehetõség a támadásra. Ha 20percen át tart a harc, akkor fél órán át tart.

Az elsõ 2-3 óra nehéz csak amíg fel nem fedezed a környéket és össze nem kotrod a felszereléseket. Pénteken elölrõl kezdtem az egészet, tudtam, mi hol van, gyakorlatilag 1 órán belül összeszedtem mindent, a gargolye-k 5 erõs ütéstõl összeestek.

[merlinw.org]

Az edzettségi állapotommal nehezen menne, az ügyességi számokban sosem volt erõs. Na meg megszokás is kell, mert elsõre egy vadabb télikabátban is fura bonyolultabb mozdulatsort végrehajtani, de aztán meglepõen be tud melegedni az ember. Én nem szeretem a fegyverbuzulást, és nehézkes típus vagyok, de azt még én is megtapasztaltam, hogy az elsõre kényelmetlen overál 10 perc paintball után fel se tûnik. (Nem, nem a lemezpáncélokhoz kívánom mérni, csak valamiért kíváncsi voltál rám.)

Most sajnos nem találtam ennél jobb videót a YouTube-on, pedig korábban fenn volt valami BBC-n történelmi mûsort vezetõ (?) csávó videói, melyekben ezeket a legendákat cáfolta, és csinált mindenféle mutatványt. Mindenesetre jelenleg a korabeli haditechnika szakértõi azt állítják, hogy egy jó páncélnál az volt a cél, hogy flexibilis legyen, és igen, lehessen benne akár gurulni, vetõdni is. A teljes lemezpáncélok többsége el sem érte a 20 kg-ot, gyakorlatilag mai fullos katonai felszerelések többet nyomnak. Ez a hozzáértõk álláspontja, én elfogadom, rohadék vagyok érte. És láttam bemutatót videón, sõt élõben is, szóval a józan eszemen kívül a szemeimre is alapozom. És egy pillanatig sem állítottam, hogy egy picurit sem akadályozza a mozgást vagy nem fáraszt el jobban.

Ugyanakkor részemrõl nem szóltam a Dark Soulsra ezzel egy rossz szót sem (külön hangsúlyoztam), nem tudom, hogy miért ugrasz így nekem. Ráadásul szemmel láthatólag úgy, hogy nem mûvelõdtél komolyabban a témában, de valamiért mégis ellent akarsz mondani nekem. Ha valami személyes problémád van velem, azt elmondhatod PÜ-ben is, de itt flame-et kezdeményezni ilyen apróságon értelmetlen.
Illetve most nézem, már ott sincs, elfogyott.

Dobozos DarkSiders-t látott valaki 3eHUF-nál olcsóbban? CD Galaxisban ennyi (+ szállítás).

Shep
Kontrollerrel nyomod?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Jaja, és használja is a mocsok😊 Kergetõztem vele vagy 10 percig, de elsõre meglett. Türelem rózsát terem😊

[merlinw.org]

Tinman
Így már Imi is boldog lesz :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Nem az számít mikor vetted, hanem hogy mikor készült😊

[merlinw.org]

Shep
Hát eléggé túltáplálta magát akkor 😊

Shep
Most nézem, hogy a kard a szájában van 😊

MerlinW
Spoiler a saját topikjában van csak😊 A képet pedig lenyomtam 100k-ra😊

[merlinw.org]

MerlinW
Nem, ez normális farkasfarkas😊

[merlinw.org]

Shep
Ez a farkasfejû patkány? 😊

Tinman
Szegényke... de sajnáltam, ahogy a végén nem mondom meg mit csinált :-(

Viszont Imi 440kb-ot lát, a többiek meg egy keci nagy spoilert :-D

Engem holt nem zavar :-))

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Érdekelt, megszoktam, haladok, kb a játék felénél tartok. Mondjuk egyre lassabban, durvul a téma😊

Ezzel végeztem éppen (a kedvencem eddig😊):

[merlinw.org]

Ja igen, persze azóta lett tuningolva valamennyire. Pl. a videókártyát is tavaly vettem.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

DarkSector
Kontrolleren mit állítsak? 😄
Nem a gombkiosztás a szar hanem az irányítás, vagyis értendõ úgy hogy a karakter bénán mozog-reagál a dolgokra...nem az a baj hogy ugrásnál nem A-t akarok nyomni hanem X-et.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Akkoriban nem is 60 kilós csontkollekciók rohangáltak a mezõn😊 A páncél mellé számoljuk még a 10-15 kilós buzogányokat és hosszú kardokat is😊

[merlinw.org]

Renjike
át lehet állítani és akkor semmi gond nem lesz vele , csak az alap egy kalap fos.

Tinman
Én hiszek neked, de az LGA775-os foglalat 2006 óta létezik és az E2160-as proci ha jól rémlik 2006 õsz/tél körül került valamikor a piacra.

Szóval fiatalabb a géped :-)

DarkSector
Ha a szar irányítás nálad a szokandó, akkor igen.
Bár tény hogy ha szar akkor azt is meg lehet szokni, csak a kérdés hogy érdekel-e valakit annyira hogy megszok(p)ja?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mikor vettük a gépet, az 7-8 éve volt. Akkoriban meg még nem nagyon volt Xbox 360 meg PS3. Bevallom, tavaly eldöntöttem hogy egyszer veszek PS3-at. De ugye pénz kell, szóval ezt a vágyat még nem nagyon tudtam teljesíteni. Most pedig megint ott járok hogy egy új PC-vel jobban járnék, de ugye megint a pénz... 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Renjike
maradjunk annyiban hogy a játék nehéz 😄 és az irányítás pedig szokandó 😄

Tinman
Volt rajtad legalább golyóálló mellény valaha?

Nem mondom magam egy gyenge gyereknek, akit elfúj a szél, de k. mérges lettem volna, ha akárcsak abban arra kérnek, hogy na akkor gurulj csak oldalra... jó, akkor most tigrisbukfenc elõre.

Na most u.e. full plate armorba:

Persze neked gondolom csak a kriptonit a gyengéd.

IMYke2.0.0.0
Az én gépem árából kettõ konzolt is lehetett volna venni... <#wilting><#ravasz1>

A Dark Soulsban lehet annyi, a valóságban csatában a 25-30 már extrémnek számított a legsúlyosabb korokban is. A 20-25 már inkább bevett volt, természetesen lóháton. De ezek is ki voltak tömködve, jól el volt osztva a súly, meglehetõsen modern módon lehetett ezeket használni.
Tinman
Annak a gépnek az árából -amikor vetted- kijött volna egy konzol és nem szaggatna a Driver, sõt még a Dark Souls-al is ellennél, bár utóbbi esetében vannak ugye frame gondok konzolon, de túlélhetõ, végigjátszható, nem ez a nehézség benne.

Kimaradt egy "ha" a paranoid elõtt. Amúgy megnéztem, hogy honnan idéztél, bár forrás nincs feltüntetve, de továbbolvasva gyakorlatilag ugyanazt írja, amit én. Te is elolvashattad volna a másik bekezdést is.
Dehogy veszem bántásnak, tudom hogy szar a gépem! 😄 Tervben van már egy jobb gép vétele, de elõször a pénzt kéne ugye beszerezni hozzá, az meg nem nagyon van. Most nyáron is mentem volna dolgozni, de nem volt semmi munka, szóval cseszhetem. :S

DarkSector
Te nem figyelsz nem a játék nehéz hanem az irányítás szar...a kettõ közt van eltérés.

IMYke2.0.0.0
No, akkor jól tippeltem a 20-50 kg-nyi páncélzattal...

Tinman
Jah, a tény az neked hülyeség. Felírtam.

Pontosan azt írtam, hogy extrém páncélokat - beleértve a 70 kilósokat -csak a lovagi tornákon vetettek be (ott másfajta lovakat is használtak, esetleg darut a mûvelethez). Csatában ez öngyilkosság lett volna.

Egyébként pedig olyat látsz a hozzászólásomba, amit nem mondtam. Nem kötözködésnek szántam, csak sokan el szoktak tévedni ezen az úton, ezért helyénvalónak tartottam megjegyezni. Persze paranoid vagy, nyugodtan próbálhatsz visszaszúrni, csak ne hülyeséggel!
Tinman
PED=PES