Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Nem a nõk kefélik halálra?

wantonly
Ez volt már? GTA IV: Back to the Future Mod. 😊
Tinman
Persze! Invoice, aztán pár hét és vagy megkapod a kulcsot, vagy a pénzed.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
amúgy ha az intkeys nem küldi a cuccot, a paypal-al valahogyan vissza tudom szedni a pénzem?

w77d
hehe 😄

IMYke2.0.0.0
Hát, nem ez az indoklás jutott volna elsõként eszembe, ha rákérdezel... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
jah, nehogy megostromoljanak otthon a nõk, a végén még halálra kefélem magam XD

IMYke2.0.0.0
Eszembe jutott nekem is, de Lali nevét már amúgy is mindenki tudja. A cím miatt viszont jogos.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
mondtam én... valahol az uton elakadtak az angol csomagok, ez most szvsz nem a magyarposta sara volt!

már csak a shopto-s kell megjöjjön :/

Forza.

Tinman
Befutott! :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
törölje a házigazda akkor pls!

arty
irtam, hogy az én fájlom 250k, a kep-feltoltes ujratomoritette a jpg-t 😞 ilyet még nem láttam, töröltem is a használt oldalak listájáról.

Forza.

Tinman
Egyetértek... név és cím szerintem sem kell ide.

tototto
nem akarok vészmadár lenni, de szerintem töröld Imi az adatokat, nehogy valaki valahogy visszaéljen vele

Sir Quno Jedi
Amúgy leáldozósban mindég leírtam a modern warfare-es kalandjaimat, sõt a krájzisz ketteseket is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Homefront: végigtoltam, természetesen.
Nem túlzok - egy este alatt végigjátszható (4 óra kábé), ha van kedved hozzá.

Tinman
Tip <#banplz>

Fpocok
És akkor mi ez az 51euró, amikor a kettõ játék 8000bõl kijön?

Parasite Eve 2, best game EVER!

w77d
Sleeping Dogs multi language + Dirt Showdown

Tinman
Végigtoltad? Gametime?

Tinman
Bizony! Szemeztem vele 9.99 Euro-ért is, de így meg... pazar :-D

IMYke2.0.0.0
Homefront: életemben nem játszottam ilyen gyenge játékkal...

Tinman
Ezeket aktiválta:

- Majesty GOLD HD
- Majesty: GOLD Edition

Fpocok
Mit vettél?

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Hú, most mit kapsz... 😊

ollie
Az a Warlock amúgy tényleg jó, gyakorlatilag fantasy CIV5, némileg egyszerûsítve.

w77d
fasz se tudja intkeys mit csinál, a leveleimre sem reagálnak.. máskor pár óra alatt megjöttek a kulcsok, most három napja semmi, csak csücsülnek az 51 eurómon...

ollie
A Majesty 1-gyel az eredetit, a HD-t, vagy mindkét verziót aktiválta?

zorrobomber
Egyetértek, én is bezsákoltam, hiába van már meg a CK2. Legalább így bezsákoltam hozzá - az amúgy elég pofátlan - DLC-ket 😊

Tinman
Na most ha csak azt nézed, hogy a pakkban található egyetlen egy db. Warlock game jelenleg 19.99 Euro a steam-en, de még akcióban is nem olyan rég 9.99 Euro volt, akkor azért az ember csak elismerõen bólogathat, mert k. jó kis pakk ez vicc áron.

zorrobomber
Igaz, vannak szarabb game-ek is a steam könyvtáramban 😊

Sir Quno Jedi
Amúgy most hogy adventure week van a GamersGate-en érdemes benézni oda. Pendulo gammák, de pl. a Gray Matter stb. is akcijjjós! 😄 És minden nap újabbak csatlakoznak hozzá. Egy Syberia, Still Life, vagy Tunguska pack még érdekelne pl., hamár a Pendulo packot bezsebeltem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Sõt jobbat mondok, a krájzisz, meg a warhead most is itt nyugszik gyári dobozában a polcon. De a chrome-tól kezdve az AVP-k, Prey, HF-ek stb. mind mevoltak. Nem mindegyiket toltam feltétlen végig, de mindet alaposan megjárattam.

arty
sqj nemtudtam, sose reklámozod ezeket 😄

tinman 😊) akkor legalább annyit ígérj meg, h csak akkor fanyalodsz rá, ha már minden más játékod végére értél 😄

Forza.

Sir Quno Jedi
Ezt mégis honnan veszed? Mohaak, battlefieldek, modern warfare-ek, krájziszok stb. mind megvolt kb. kijátszottam õket, sõt MH és BF multiztam is anno sokat lanban. Nem vagyok nagy fanjuk, de egy golyót megérnek.

Tinman
Vennék és CoD-ot is csak iszonyat drágák ^^

arty
Tinman, sqj: nektek homefront minek?! jó lövöldéket is kerülitek, akkor a bénákat... ???

Forza.

Tinman
Steam-en is csak 4.99 Euro, de ha spórolhatok 280 Ft-ot, miért ne tegyem? :-D

Figyi... ha singlibe, ad kb. 5 óra gametime-ot ezért a pénzért, az nekem már teljesen ok.

Tinman
Persze, de miért ne aktiváltam volna?

Frankó kis fullos pakkok!

Majesty I. Gold tartalma:
- Majesty:The fantasy kingdom
- The Northern Expansion

Majesty II. Collection tartalma:
- Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim
- Kingmaker
- Battles of Ardania
- Monster Kingdom

Sir Quno Jedi
Linkelte, hogy amazonról milyen olcsó az egyik fospack, aztán írta, mennyit vontak és hozzácsapta a homefrontot is, namost ebbõl nehéz kitalálni, hogy AMAZONON?!?! 😄

zorrobomber
Rapid81
Ezt akartam kérdezni. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sir Quno Jedi
Én is a homefronton rágódok. A baj az, hogy szingliben ultrarövid, multija meg nem izgat, nullás, zéró.

Dj Tommy
Hol vetted meg a Homefront-ot 5 dollárért?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

zorrobomber
Majesty-ket is szó nélkül aktiváltad? Abból én max az elsõt..

Tinman
2108 Ft-ot vontak!

13 db. kódot kellett beaktiválnom Steam-en :-D

+ 1108 Ft-ot vontak a Homefrontra, mert a tököm veszi 5 Euro-ért, amikor 5 dollárért is lehet ^^

Minden ok!

arty
retkes kep-feltoltes.hu ujratomoritette a 250(!) kbyte-os képem! 😞

normálisak?!

Forza.

Tinman
Egyszerre :-D

Azért köszi!

Mindjárt írom, hogy mi lett az a tuti!

Tinman
Külön megnéztem majdnem mind és ott van, hogy Steam acc kell hozzá!

Fúúúú basszus, ez az évezred biznice' lesz mingyá' :-DDD

Dj Tommy
Ha megnézed külön a játékokat, akkor oda van írva, hogy Steam account required for game activation and installation, a DLC-khez pedig:
Steam account required for game code redemption.

Nézd meg Te is, hogy jól láttam-e.<#rolleyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX