Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nagyon kíváncsi leszek, hogy Neked mennyire tetszik a játék, ha majd sorra kerül. Õszintén várom a leírásodat 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Majd én is letolom egyszer.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

ollie
Nem ütlek. Konkrétan rosszat nem hallottam róla azon kívül, hogy rövid a single része.

fery02
Mindenképpen jön, csak már nagyon régóta halogatják.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sir Quno Jedi
Na csak megvettem azt a homefrontot az uccsó pillanatban! Üssetek!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jani21
Hopp, benéztem. Még csak jön.

Jani21
IMYke2.0.0.0
Csak erõsen kell kampányolni itt: GOG Whislist - s szerintem, összejöhet 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

fery02
Carmageddon jelenhetne már meg náluk!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IMYke2.0.0.0
Akinek megvan GOG-on az "Ultima IV: Quest of the Avatar", az a járulékos finomságok között újabbakat tölthet le a gyûjteményébe:
* reference card (9,2 M😎
* Interview with Richard Garriott (87 M😎

IMYke2.0.0.0
Ne kérdezd, hogy sikerült így, mert még én sem tudom <#vigyor2>

Tinman
Én csak ezt az ánusz dolgot nem értem <#idiota>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
11 óra alatt én sem akadtam még el - a beépített nyomkövetõnk/cheat-nk (Dust, a holló) ugye sokat segít -, de én hajlamos vagyok rá 😊

IMYke2.0.0.0
No, ha csak az 1/4-énél vagyok, az engem csak vigasztal. Az persze nem annyira, hogy egyre nehezebb lesznek a fejtörõk .

DarkSector
Én nem is néztem statisztikát.
Nem vásároltam semmit
csak az alap dolgokat felszedtem az utamba kerülõ ellenfelekbõl meg ládákból...azt ennyi.
Eddig 1x sem sikerült elakadnom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Ja, bocsánat... úgy látszik, kezd kiújulni az üldözésmániánuszom 😊

Igen, tényleg nem enged "meghalni". Persze, elkönyveli.

Nekem:
Deaths: 53
Environment deaths: 51
Combat deaths: 2

DarkSector
Értem. Nem is arra írtam hogy tök ugyanaz.
Most akkor te nem értettél engem? 😄
Arra irtam hogy itt sem enged meghalni. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Kár, hogy már tele van a hátam regisztrálásoktól... 😞

IMYke2.0.0.0
Azt-a-rohadt... ez így tényleg csábító!

IMYke2.0.0.0
Az 1:1 erõs túlzás volt, de ha nem érted az analógiát, akkor rosszul fogalmaztam.

IMYke2.0.0.0
Nem 5-ös szintû vagyok 😊 Hanem (és ott is van a fegyveres képemen): Level 11
Ennyi fõ és mellékküldetést csináltam meg tegnap hajnali fél 1-ig: KLIKK

ollie
Mindegyik Steam-es.

ollie
Na ez se rossz akció, válassz kettõt a négybõl 12 euróért:

http://getloadedgo.com/
Serious Sam 3: BFE Seriously Digital Edition
Red Orchestra 2 GOTY
Deus Ex Human Revolution: Augmented Edition
Dungeon Siege III + DLC bundle

DarkSector
Ekkora baromságot azóta sem láttam...

"Az animációja szinte 1:1-ben a "Prince of Persia (2008)"-as "megmentõs" dolog (Elika nyúlt értünk, és rántott vissza az életbe)"

wesker24
Ha továbbra is igy haladsz akkor késõbb szívni fogsz ezerrel mert a Bossok ugy széjjel szednek mint a szart !

Meg ne aggódj ahol most vagy az semmi ahhoz képest hogy még mennyi van hátra kb most lehetsz csak kb a játék negyedénél !

A fejtörõk miatt ne aggódj késõbb olyan nehezek lesznek hogy visszasírod majd a könnyebb fejtörõket ami a monstereket illeti késõbb azok is nehezebbek lesznek ha meg amiatt sírsz hogy túl könnyûek a Bossok akkor beszélj Thane-el és gyözz le a 4 Bosst akit javasol !

Amig le nem gyözöd a 4 Boss-t akit Thane javasol addig ne szólj egy szót se 😄
wesker24
Lvl 5-ös szinten már a Foundry-nál vagy nagyon nem lesz ez jó túl gyorsan haladsz a Fõ sztoriban !

Késöbb igy nagyon sokat fogsz vele szivni mert nem leszel elég erõs majd tessék rágyurni a Side Questekre hogy megerösödj mert késöbb egy csapással ugy széjjel csapnak hogy csak nézel !
DarkSector
Lemaradt még 1-2 jó cucc.

Saints Row 2 3.75 dollár
Saints Row 3 12.5 dollár
Darksiders 5 dollár
X-Com Collection 3.75 dollár
Syndicate 10 dollár

zorrobomber
Crusader Kings 2 stratégia vonalon a Paradox zászlóshajója, €40, és nem mellesleg az eddigi legjobb is 😊

DarkSector
Nem geciségképpen de nem azért rakom be lassacskán ezeket, hanem részben meghitt társaság kialakulása végett ha tehetném feltenném ha nem is mindet de 1-2-õt giftbe...1050ft egy játék...ha van kuponod akkor ingyen...most kicsit oda kell figyelnem a költekezésben, de ebbõl tudnék mit feltenni gift-be. 😊

Mivel nekem mind megvan már. 😊

IMYke2.0.0.0
Nem rossz akciók.

DarkSector
Arra írtam hogy a 40%-a DLC meg kis már arcade-nak számító játék...vagyis a Magicka ami ebbõl szerintem jó, a többi is annak aki ezt a stílust szereti.

DarkSector
Negatív ja...de itt egy pozitív:

Metro 2033 - Red Faction Armageddon - Dead Space 2 - Homefront - Arcania Ghotic 4
5 - 5 - 5 - 5 - 5 dollár

Tinman
Ízlés kérdése... én pl. kizárólag a Warlock miatt mentem fel amazonra, mert imádom a körökre osztott hexa alapú stratégiát. Erre látom, hogy OLCSÓBBAN van ez a hatalmas pakk, ráadásul a Majesty pakkokra már régóta fájt a fogom. Saját magamnak meg nem vagyok ugye ellensége.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Egy Majesty-t, Magickát, vagy egy Victoria-t le-jelentéktelenezni... hát...

[Warlock-ot, Crusader Kings-et nem ismerem - de mivel kereszteslovagok lehetnek a fõszereplõk, így ennek is a lefitymálása tuti kivágja a biztosítékot Tinman-nél...]

Mostanság szinte csak negatív tartalmú üzeneteket olvasok Tõled. 😞

DarkSector
Már elnézést sok jelentéktelen játék egy pakkban.

DarkSector
Vegyél egy pakkot, haveromnak kell úgyis Darkness 2. 😄

IMYke2.0.0.0
Mostanság szinte minden játékot kontrollerrel játszom. A Sleeping Dogs-ot, és a Darksiders 1-2-õt is.
A második rész még inkább controller-freindly-bb, és (szerencsére) itt már keveset kell szórakozni a gombás célzással. Ez nekem jó, a kihívásokat keresõ, és az automatikus célzásokat elvetõk számára ez átok.

Még a legnehezebb ellenfelek sem okoznak túlságosan komoly szenvedést - köszönhetõen Death teleportálós támadás és Necromancer képességeinek. A támadások elöli kitérést már az elsõ részben is mûvészi szinten lehetett használni, de a 2. részben az maga a Szent Grál: minden helyzetben kimenekít a támadások elõl, s ráadásul, egy jó ütemben megindított támadás instant ellenfél lesebzést eredményez.

A kontroller sajnos már megkerülhetetlen a PC-s (port)játékok esetében. S ez csak fokozódni fog az új generációs konzolok megjelenésével.
A matatós irányításról (képernyõ tapi) még nem beszélhetünk (és kinect), de ha csak a mikorfoson múlna, már most is tejelhetnénk az újabb vezérlõért...

ollie
Controllerrel játszol? Az elsõ részt azért hagyam abba kb 10 óra játék után, mert eljutottam egy bosshoz, amit egyszerûen már lehetetlen volt billentyûzettel legyõzni. Nagy csalódás volt, mert addig nagyon jól elvoltam controller nélkül. Viszont tuti nem fogom megvenni a második részt, ha ahhoz is kell.

IMYke2.0.0.0
Az animációja szinte 1:1-ben a "Prince of Persia (2008)"-as "megmentõs" dolog (Elika nyúlt értünk, és rántott vissza az életbe) - amikor Death lezuhan a lávába, vagy mély szakadékba, akkor nem tûnik el teljesen, hanem a játékbeli "Reaper" (Kaszás) alakban transzmutálódik, és a következõ pillanatban az "elhalálozáshoz" legközelebbi, stabil ponton vagyunk, Death megszokott alakjában.

A kérdés maga pedig valóban érdekes dolgokat feszeget 😊
Szerintem, a vén "Crowfather", a titkok ismerõjének széttört amulettje (aminek egy része - a benne õrzött Nephilim lelkek egy része beleékelõdik a testébe) okozta ezt a mellékhatást.
De, ennek utána kellene olvasni valahol.

A játék maga (a kezdeti WoW-s utánérzés-sokkot követõen), szerintem, árnyéka csak az elsõ résznek. Persze, szórakoztató - fõleg Easy fokozaton, de, véleményem szerint, erõsebb szinten sem lehet észvesztõen komoly, hiszen csak az ellenfelek életereje, és mozgásfázisa változik (kicsit gyorsulnak): saját tapasztalat - és ez a lényeg.
A "filmes" fíling, szerencsére(?) eltûnt, helyette masszív játék van - ami egyeseknek unalom lehet, másoknak szórakoztató. A "masseffectes" dialógus rendszer (ami talán az átvezetõ jelenetek kispórolását és a Bioware-hype meglovagolását is jelentheti) tényleg tök felesleges, de cserébe elhiteti a hiszékenyekkel, hogy beleavatkozhatnak a történet menetébe.
A feladványok (eddig) még nekem is gyerekjátékok voltak. Igaz, eddig 1 ládát nem sikerült kinyitnom csak - a beépített cheat (Dust, a fekete holló), meg a megtalálható térképek ugye felfedik a "titkos" ládákat.

ollie
Arra azért kiváncsi vagyok, hogy hogyan hal meg a halál. 😄

IMYke2.0.0.0
Jellemzõen a karakter-elhalálozásaim az "environment" kategóriát gyarapítják 😞 A láva pl. kifejezetten vonzza, mint rovarokat az UV.

IMYke2.0.0.0
Teljességgel egy véleményen vagyunk. 😊

"Darksiders 2" - még csak Update 1, 11 óra 12 és fél pernyi játék mellett

Hát, a grafika nem Crysis 2 + HD-textures + DirectX 11 mod, de cserébe néhol kellemes, szinte gyönyörû összhatást kelt, és még az én ósdi gépemen is átlagosan 30+ FPS-t pumpál a képernyõre .
Saját kép: KLIKK
Ezzel a fegyverrel aprítok mostanság (jól megetettem a kicsikét): KLIKK

Carlos
Visszatértem nyaralásból, közben nyertem egy Portal 2-t, nagyon szépen köszönöm Arty-nak.

Történt valami az elmúlt 5 napban?

Þór vígi þessi rúnar

arty
😊)))))

isten õrizz! ezek a modok szerintem poénnak jók egy félórát szórakozni, de ennyi.

Forza.

IMYke2.0.0.0
Flame war-t akarsz? <#ravasz1>

Lila mûbráner: nem kötelezõ használni.

A GTA 4 MOD erõsen azt sugallja, hogy búcsút mondhatunk az igazi fõhõsünknek (Belic) és cserébe kapjuk a "nyuszivagy"-fõhõst, és a garázsban, vagy tucatszám utakon rohangáló, szeméttel üzemelõ járgányt.

ollie
SR3-ban még az is lehet. 😄

Tinman
Vagy a buzitóni.

IMYke2.0.0.0
Konkrétan az jutott eszembe, hogy a "szemesnek áll a világ" elven élõk egyszerûen meglátogatják a lakásánál Lajost, amikor éppen dolgozik... vagy bulizik... és, nos, amíg nincs otthon, hát beengedik, és kiszolgálják magukat, ha már ott vannak...

arty
Legalább nem kell attól tartani, hogy szembejön egy lila mûbráner.

Forza.

IMYke2.0.0.0
Így, videón jópofa - a GTA 4-ben: garbage. Fõképp sztori módban.