Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
😊))))) Sajnos (?), akkor lesz okom mással foglalkozni - sok egyéb fincsi játékot veszek meg "feleslegesen" 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HappyHunter
Jó ár ez, csak tényleg, karácsony tájékán ne nagyon nézd meg az árát. 😄

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
A fenébe! Megvettem a Deus Ex Collection-t, még azon sejtésem tudatában is, hogy karács közelében lehet, hogy olcsóbban is lehetett volna.
<#vigyor5><#nyes><#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HappyHunter
Így még nem is gondoltam rá.. és most szégyellem magam. <#shakehead> <#idiota>

SG Premium user.

Be happy. :) Running!

Rapid81
Korlátozott fórum DLC. 😊

Idézek:
- Saját üzenet törlésének lehetõsége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
- Saját üzenet szerkesztésének lehetõsége bármely témában a hozzászólástól 4 percig

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#nevetes1>

ZsZso
(Csak azért sem fogok fizetni egy centet se, hogy szerkeszthessem a hozzászólásaim ... "fórum DLC" ...)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
* ha valaki ennyi idõt kibírt nélküle, akkor tudja, hogy elõbb-utóbb biztos lesz jobb ajánlat.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
No offense, csak gondoltam megemlítem, hogy ha valaki ennyi idõt kibírt nélküle, akkor elõbb-utóbb biztos lesz jobb ajánlat.

IMYke2.0.0.0
Láttam a filmet, még annak idején az igazi filmbuzi barátom ajánlása végett, az egyetemen.
Ákossal (így hívják), emlékszem, órákon át filmekrõl és élményekrõl, érzésekrõl, szinte már teológiai/filozófiai magasságokig repítõ témákról diskuráltunk - a legtöbbször csak hallgattam, mert õt igazán érdemes volt.

Neki volt köszönhetõ számos, kiváló filmélményem. A Bergman filmek például.

Én szinte látatlanban is biztos vagyok benne, hogy jobb lesz. Ettõl függetlenül butaságnak tartom, ha azért szól be valaki valakinek mert a mozis változattal kezdett be. Mintha valami védhetetlen gaztettrõl lenne szó.
Ha értékeled az ázsiai filmeket, akkor ajánlom Kobajasitól a Harakirit, kissé régi (1962), de nálam az összes többi idén látott filmet zsebre tette. (Pedig a Transformerst is csak nemrég láttam <#idiota>) Szóval ez is dumálós dráma, nem kell hozzá szamurájfilmkedvelõnek lenni.

Tudom, hogy nagy klasszikus, de ha véletlenül mégsem láttad, akkor talán megérte megemlítenem. Tavaly került amúgy a mozikba a remake-je, azt nem láttam, de az eredeti kortalan klasszikus.
Rapid81
Számtalan, a nagy hálivúdi produkciókat mérföldekkel túlszárnyaló film létezik, csak azokban nem játszik "világsztár", vagy nem valami "nagy" ember rendezte, esetleg nem költöttek dollármilliókat rá vagy a reklámozására. Az ilyenek nincsenek a letöltési vagy eladási listák élén, mégis nagyságrendekkel nagyobb élvezetet nyújtanak, mint sok-sok "szuperprodukció".

Elég gáz, hogy itt még mindig nem lehet a hsz-t módosítani.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Így jártunk. De ha valahol még egyszer meglátom, hogy fikázzák a PC-t a warez miatt, hát...

Vígasztaljon a tudat, hogy X360 verzióban nincs repkedõ kendõ, meg a többi PhysX ficsõr.

Rapid81
"Ha magas neked, az nem az én gondom."
"Senki nem fikáz senkit."

Ja, persze... <#nevetes1>

Rapid81
Akkor ezek szerint a Titanic is jó film? XD Ne nevettess.

IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy volt. Ez most van - ennek is lehet örülni.
Én nem merek költeni .

ZsZso
Az drága. Volt már sokkal jobb ajánlat is!

Annak is van! Na de tényleg befejeztem a témát.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Senki nem fikáz senkit. A letöltési statisztikák és az eladások magukért beszélnek. Nézz utána.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Nem titkolt szándékom volt erre rámutatni 😊
S közben - persze - irigy is vagyok, mert õk halál kényelmesen, napokkal elõbb játszhatnak. :=(

Rapid81
Na és akkor a konzolosok fikázzák a PC-seket, hogy sok a warez és azért nem fejlesztenek PC-re. XD

Rapid81
Ja, tudom. Elmondja az élet értelmét. XD Ami mi is? 49! Ja, nem, az egy másik film.

Bírom, hogy ha valami nem tetszik valakinek és errõl nyilatkozik, akkor azok, akiknek tetszik, azonnal elkezdik lehülyézni azokat, akiknek nem tetszik.

Hamarabb van értelme és elgondolkodtatóbb a Man from Earth vagy Kocka 1-2-3, mint a Gyûrû Kúra. Sõt, még a Bizarr románcnak is több értelme van, mint annak. Utóbbit legalább végig bírtam nézni és néhol jót nevettem rajta. Ennek van mögöttes mondanivalója, ellentétben az imádott filmeddel. 😉

IMYke2.0.0.0
Hááááát.... :=(
Lesz mit javítani a játékon. <#vigyor1>

Totti5
Less rá a dzsátubé csatornámra. No comment.

IMYke2.0.0.0
X360-ra már kijött a "csúnya verziós" Borderlands 2. <#merges2><#wilting>

Prince23
Sok az unlike :S

IMYke2.0.0.0
GMG: Darksiders 1 - STEAM-es - 7.99 €
STEAM: Darksiders 1 - 19.99 €

Darksiders 2 - mindkét helyen 49.99 €

IMYke2.0.0.0
GMG: Titan Quest GOLD - STEAM-es - 4.99 €
STEAM: Titan Quest GOLD - 9.99 €

Köszi. Most már ezt is tudom.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Jani21

Köszi, de amúgy tényleg, hol található ez a kód? Én néztem a fõoldalt, de sehol semmi. :S

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

4000-ért steamest kapsz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nagyon nagy tévedés, mert amirõl te beszélsz az a képi világ, ennél többrõl szól. Van mondanivalója! Ha magas neked, az nem az én gondom. Téma lezárva.

ZsZso
GMG25-1BW0K-K1A3G

Csak az a gáz hogy még mindig nem tudom hogy hol található ez a bizonyos kód. 😞

Shep
Utolsó ázsiai film nekem a Vörös Szikla volt Woo-tól de csak a mozis változat, a 3 órás. És na az pl nagyon tetszett, pedig elvétve voltak benne semmibe nézõs jelenetek. Vagy ott volt pl. az a katonás ázsiai film aminek az elsõ fele csak harc a második fele meg az öreg viszontagságait mutatja be, címe most nem ugrik be.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Jatekaim.hu-n van egy srác, aki a Dark Souls Limitedbõl !!!PC!!! árulja csak a játékot + kisfüzet + tok + aktiváló kód 5.000 Ft-ért. Szerintem ennyit simán megér, aki komolyan akarja venni a játékot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Company of Heroes 1.6 EUR a GMG-n (+ erre még rájön a 25% -os kupon = 1.2 EUR ~ 340 Ft)

Steames

davidka003
Te annyira vagy Gyûrûk ura gyûlölõ, mint én Steam gyûlölõ. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Rapid81
Most azt mondod, hogy egy ilyen gagyi filmnek kötelezõ, hogy "teccen" mindenkinek? Ekkora baromságot. Utálom ezt a fajta fantasy világot. Nem csak a Gyûrû Kúrát, hanem például játékból, ami ilyesmi, a DOTA 1-2t, a Diablo-kat, a Heroes of the Might and Magic-eket és az összes többi egykaptafás cuccot. Nem látom értelmét. Egy elbaltázott fantáziavilág, aminek semmi értelme. Se füle, se farka. Ilyen egyszerû.

jarlaxxe
A LotR ha nem tetszik hát nem teszik emiatt ne rágd magad, senki se tökéletes.

Totti5
Gyûrük Ura látványa brutális. Ha nem lenne, akkor a film sem jönne át úgy ahogy most. Fontos eleme a CGI, meg a környezet, elsõsorban ez adja meg az epikus faktort. Minden más, a történet, karakterek, sotry, ZENE kiegészítik a látványt és hozzáadják az esszenciáját.

Rapid81
Speciel én ilyet nem állítottam. A Man from Earth az egyik kedvenc filmem. Abban semmi más nincs, csak beszélgetés.

A Gyûrû Kúra egy Orkos, Elfes, Tündés, tök gagyi fantasy. Utálom az ilyeneket, mert hányingerem van tõlük. ilyen egyszerû. 10 perc után, meg elõtte a több hónapnyi beharangozók, meg elõzetesek után ez simán leszûrhetõ volt számomra.

A nagyon mélyenszántó történet meg annyi, hogy egy hegyesfülû törpe kap egy gyûrût, amit bazisok gyaloglás után bedob egy vulkánba. Ez nekem nem történet. Nincs mély mondanivalója és nem gondolkodom el rajta.

IMYke2.0.0.0
Ahogy korábban már írtam: meg nézek én minden filmet, amiben találok valami érdekeset - ha az éppen egy "Tigris és sárkány"-stílusú, akkor az.
Legutóbbi jó ázsiai film élményemben például volt révedés, akció, lövöldözés, robbantgatás is, ja és "mi vagyunk a Föld megmentõi" amcsik is. A cím pedig (amcsiul): "Oba, the last samurai. Valódi címe: "Taiheiyo no kiseki - Fox to yobareta otoko" - magyarul: "A férfi, akit rókának hívtak".
Igaz történet alapján.

arty
Hiszem, hogy itt jobb lesz. A moziban egy jó, pörgõs akció-scifi-t láttunk, de nem volt idõ semmire, feszültségre a legkevésbé. Bízom benne, hogy csak a moziba nem engedték a producerek az "uncsi" részeket, otthonra viszont megkapjuk a magunkét 😊

(hozzáteszem, nekem a mozis is nagyon tetszett, bár az idõ távlatában egyre inkább azt gondolom, hogy elsõsorban a "grafikával" érte ezt el. ezért kell TÖBB háttér, feszültség, mittomén még mi maradhatott ki 😊

aki meg a csonkára kíváncsi nézze azt meg utólag 😉 )

Forza.

arty
Mivel nem láttad, nem tudod értékelni sem 😛

Forza.

Engem levett a lábamról. Anno már pont az volt a bajom hogy néztem-néztem a filmeket, volt köztök jó, volt köztük rossz, de olyan kiemelkedõen jó film még nem nagyon volt. Aztán megnéztem egy Tarantino filmet és ez zajlott le magamban: "A rohadt életbe, végre megtaláltam azt a filmet ami az én stílusomat tükrözi." 😄

<#eljen><#taps><#wave>

Shep
Kutyaszorítóban egyik legrosszabb filmes élményem 😊 de ettõl függetlenül vannak olyan Tarantino filmek amik tetszenek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!