Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Indiegale Gala Store Active Deals
* Syberia 1 - Steam Key - GalaPrice up to: $1.99
* Pacific Storm - Steam Key - GalaPrice up to: $1.49
* Pacific Storm Allies - Steam Key - GalaPrice up to: $1.49
* Penguins Arena: Sedna's World - Steam Key - GalaPrice up to: $0.99
* Scratches - Director's Cut - Steam Key - GalaPrice up to: $1.99

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jaka923
Mi érdekel cserébe?

Tinman
Korrózió javítás szerkezeteken.<#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Prince23
Korrigálva, javítva, szerkesztve? 😊

zorrobomber
mit jelent az hogy "korr.jav.szerk"?

Tinman
Autós, én nem ismerem <#nemtudom>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Farc Cry 3: Lost Expedition --- korr.jav.szerk - "Far Cry 3: Lost Expedition"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
5 euróért sem kéne az a trágya

IMYke2.0.0.0
Farc Cry 3: Lost Expedition (PC) elõrendelés, IPON, 7100 Ft.

Tinman
Valakit nem érdekel esetleg 2.000 Ft-ért STEAM-re Dirt-Showdown? Cserébe is benne vagyok!

Inkább megkérdezem, mint, hogy 576-ba megvegye valaki 8.000-ért -.-

ollie
Akarom mondani 9.4

ollie
Ráadásul nem valószínû, hogy a Runic lefizette a sajtót, na meg ott van a User score is, ami 9.2.

TBTPumpa
Pedig igaza van. Nekem eddig mindig Nvidia kártyám volt és egyikkel sem voltam elégedett. Sõt hosszabb távon sem volt kifizetõdõ.
Bezzeg a mostani Randeon kártyám (6970) amit tavaly tavasszal vásároltam minden igényemet kielégíti. Igaz az epic fail, hogy a gyári lemezén olyan driver van, ami még a kártya piacra bocsájtásának elõtti dátumot viseli, de ez az ASUS hibája. Konkrétan ha a gyárit telepítem fel, akkor csak Radeon HD 6900 Series-nek ismeri fel, ha a legfrissebbet, akkor már pontosan tudja, hogy ez egy 6970-es kártya. Nekem bevált ez a Radeon kártya és legközelebb is Radeon kártyát fogok majd vásárolni. Nvidia féle zöldség már nem érdekel. Hazai viszonylatban az Nvidia combos kártyái úgyis megfizethetetlenek, míg a Radeonok hasonló teljesítménnyel, de mégis barátibb áron vannak.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MerlinW
MerlinW
100x? De nem számoltam pontosan😊

[merlinw.org]

Prince23
TheGrinder-t valaki ismeri innét?

Mert nyert egy steamgiftset, de csöszik rá jelentkezni 😊

arty
birka

Forza.

HappyHunter
Ha Pandorán jártok keressétek SoooHappy-t! 😊

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Borderlands 2 jóság:

Borderlands: Origins képregény ingyen
"The first issue of IDW Publishing's Borderlands: Origins limited comic book series released on Tuesday. The digital edition is currently free to read on IDW's website. This story is written by Gearbox Software's own Mikey Neumann with art by Agustin Padilla, and tells the story of how Roland, Mordecai, Brick, and Lilith ended up on a bus together.

You can read the first issue right here."

IMYke2.0.0.0
Újabb szereplõ teszi le a voksát a Free To Play mellett.

Ubisoft’s Thomas Paincon on embracing free-to-play and why console is the next battleground
"Ubisoft is taking free-to-play seriously. PC shooter Ghost Recon Online may have been the publisher’s first major free-to-play game, but the likes of Anno, Settlers and Silent Hunter have followed, and its Digital Day in Paris earlier this month played host to announcements of several more, including its first free-to-play effort on console, Spartacus Legend."

IMYke2.0.0.0
Bocsánat a kismókusoktól...: A kurva életbe!

Holnap reggel megyek vissza melózni úgyhogy nem nagyon lesz pihenés (még akár vasárnap is befigyelhet) Ez egy ilyen hét.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Ati hotfix akart lenni az elején

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

"*If you purchased Borderlands 2 in Russia, you will receive two versions of the game in your library at launch. Both version are playable for you, but cannot be gifted."

Ne reménykedj!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Emlékszem én ezekre, meg a sok nvidia hot fixre is, nyilván azokról is csak az nvidia tehet. ATI is ugyanúgy lefizethetné a népeket és akkor lehetne hibás az nvidia kártyán a cucc de ilyen mégis elég ritkán van. Engem meg személy szerint nem érdekel ki kit fizet le, nem tudok ellene tenni viszont mivel nem akarom magam szívatni azt a kártyát veszem amelyikkel kevesebb a gond ha ez nvidia akkor azt, ha ati akkor azt, ha s3 akkor azt nem érdekel csak ,hogy jó legyen és óccsó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Hiányoztál is. <#wink>
Jó pihenést 😊

IMYke2.0.0.0
danih válaszolt - õ még abban a tudatban írt, hogy régiózáras a Borderlands 2.
Felvilágosítottam (külön köszönet az általatok beszúrt linkekért!), és reménykedem, hogy még a hétvégén szól nekem, hogy utalhatok 😊

Dolgozok mint a gép. Rendezvény van egész héten meg se állok.

Elsõ nap a héten, hogy hamarabb végeztünk, mint terveztük.

Kilowattban számolják és egy kilowatt legutóbbi tudomásom szerint 50 Ft körül mozgott.

arty
megoldás: cata 11.3 és utána NEM updatelgeted, mert ilyen gépekben nincs rá szükség 😊 ami mûködik, ugye...

(nekem htpc-ben van AMD Llano-m és pontosan ugyan azzal szivNÉK, mint te, ha updatelgetnék

és jah, AMD már a 11.6-ra ígérte a javítást, de persze minden maradt a régi...)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Szívesen. Te is megtaláltad volna a jó megoldást, én csak besegítettem 😊

IMYke2.0.0.0
Érthetõbben: mindezt az nVidia követte el.

Tinman
Van egy Foxconn netbox A350-es barebone PC-m.

AMD HD 6310 kártya van benne. Gyûlölöm.

1. Szépen mindig szól a Catalyst update, hogy van új drv, mit tegyen. Rámegyek a letöltésre, leszedi, felfrissíti. Majd másnap újra írja, hogy még mindig a 2010-es driver van fent, van újabb, frissítse-e. Vicces kedvemben vagyok rábökök a frissítésre, majd kiírja, hogy a legfrissebb drv van fent, de azért másnap újra kiírja, hogy a 2010-es van fent, ami hülyeség, mert eszközkezõleb a drv verziónál látom, hogy minden ok.

2. És ez a nagy gondom. Ha bekapcsol a képernyõvédõ és kikapcsolja a monitort/tv-t, akkor utána a HDMI-n keresztül NINCS hang!
Csak úgy lesz jó, ha letiltom, majd újra engedélyezem az eszközkezelõben a VGA-t, akkor hirtelen megjavul. Baxott idegesítõ és egyetlen drvr se oldotta még meg a problémát.

Ettõl függetlenül köszönöm szépen a felbujtást, mert lemondtam az áramzabáló 2010-es technológiával megvert GTX580-at és helyette az lesz, aminek a képét linkeltem. Igaz +3000 Ft, de áramba behozza.

Kvázi ezekben jobb a 7870:

- 244W vs. 175W
- csendesebb
- 1.5 GB vs. 2 GB
- PCI-E 2.0 vs. PCI-E 3.0
- Open GL 3.2 vs. Open GL 4.2
- 40nm vs 28nm
- 512 vs. 1280 shader proc.
- 64 vs. 80 texture unit
- GPU/MEM: 782/4008 vs. 1100/5000
- 1581.056 GFLOPS vs. 2560 GFLOPS
- 49408 MTexels/sec vs. 80000 MTexels/sec

KÖSZI IMI!

IMYke2.0.0.0
Hihetsz amit akarsz - már nem csak a júzer tudják, hogy mi folyik itt Gyöngyösön, a teszter oldalak is.
Jótékony emlékezeted meg elfelejti a háromtrémárk-bakikat, a Cryisis 2 lefizetést és a kényszerített pálya alatti víz renderelést ATI-n stb.

IMYke2.0.0.0
Gratulálok! <#nyes>

IMYke2.0.0.0
Cserébe nagy ház kell neki, mert a hûtõ túllóg a PCB-n.

zorrobomber
Egyrészt tegnapi a hír, és mivel a készítõk jelentették be így nyilván igaz. Másrészt, nem region free, hanem telepítéskor választhatsz az orosz és az international változat között. Lehet hogy késõbb region free lesz, de mivel ez egy utolsó pillanatban meghúzott változtatás, így egyelõre így tudták megoldani.

Magát a döntést azért hozták meg, mert az orosz változatban csak orosz nyelv van(más a kiadó is), és ezt kapják a korábbi FÁK országok is, miközben pl. Észtországban a lakosság 10%-a beszél oroszul.

Shep
Már megint a gonosz NVIDIA lemez és az összeesküvések?

grebber
És igaz is! Borderlands 2 nél ott van már a region free és az angol felirat mindössze ~3430 ft-ért!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Hát figyelj, TL 2 ugye isten igazándiból egy letölthetgõ cím, és máris többet nyújt mint Diablo 3, tudomásom szerint a dio 3 sztorija 15-20 órás. És a TL2-nek is ennyi. Szóval?😊

Akkor én nem vagyok józan. Havi 700kW-ot fogyasztok egy egyszerû 2 szobás lakótelepi lakásban.

wantonly
Nekem is volt Sapphire, kettõ is és szerintem is megbízható. Egyikkel sem volt gond soha, évekig használtam és mûködõképesen adtam el. Késõbb vettem egy Gigabyte-ot, merthogy az majd milyen jó lesz, és néha csinál érdekes dolgokat...
wesker24
A Pc-nek csak kevés köze van hozzá !

Családi házban vagyok szóval nálunk ezek vannak ! 😄

300 Literes fagyasztó 2 DB 1 Db Zanussi hütö fagyasztóval 4 DB TV 2 DB DVD lejátszó Gáz Bojler Központi fütés Hegesztõ trafó 380 V körfûrész 380 V
arty
46 körül, de szolgáltatón is múlhat

Forza.

Tinman
VGA Asus PCIe 3.0 HD7870-DC2TG-2GD5-V2 - HD7870 2GB GHz Edition (Diablo III egér pad)
GPU: 1100MHz, MEM: 2GB GDDR5/256bit 5000MHz, Stream: 1280, DVI-HDMI-DP, ventilátor, 2 slot

A termék eredeti ára: 69 325 HUF + ÁFA
Akciós ára: 61 450 HUF + ÁFA

Nagyker és ez is frankó hûtõs! Sõt picit fel is van rángatva gyárilag ^^

IMYke2.0.0.0
"csak hulladék drivereket"

Látszik, hogy "fingod sincs" - bocs 😊
Az nVidia tejel, az AMD meg szív a játékokkal. Ez van.

wesker24
Nekem is ilyen van csak Nividia-ban ! 😄

Mármint 2 ventillátor csendes höcsöves !
IMYke2.0.0.0
Persze, mert 7/24 játszol 😊)))

IMYke2.0.0.0
ATI-s vagyok, amióta saját gépem van és mindkettõ VGA-mat a Sapphire gyártotta. Egyik sem döglött meg.