Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
THX.
Én is érdeklõdtem de nem írt senki hogy valakinek kéne a csoportból...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty

Metro 2033 giveaway weekend ;-)

vasárnap 18:00-ig, SG-HU csoport tagjainak

Forza.

Rapid81
Már érik egy ideje. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Prince23
Fuck yeah! Killing Floor steamworkshop támogatást kap!

DarkSector
kis off kérdés:

Ti ezek közül melyiket vennétek és milyen okból?

ZTE Atlas 3.5W vs Sony Experia Tipo vs Hauwei Ascend Y200

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Kaptam Loadout bétakulcsot. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Akkor ilyen DS2 érzés van? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Pedig az Assault Squad nem is olyan jó, sõt talán az egyik leggyengébb kieg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Már most is van betraidelés! 50 helyett pont ezért kapod 42-ért az új XCOM-ot. Nem írja külön, csak otómatice levonja a 7 eurót.

Szóval beszámítva a 20%-off-ot, akkor már 33 euró lesz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lalakov
Én is azt írtam, hogy nem tetszik az eleje, most hogy 13-as szintû vagyok, azt kell mondjam jobb lett. ;-)
DarkSector
Én elõrendeltem collectors-ban.

DarkSector
Jó a zene.

MerlinW
zorrobomber
A kiírás szerint ha betradeled most az XCOM-ra akkor €7 bónuszt kapsz érte, gyakorlatban a checkout screen-en sajnos €0-t ír. Viszont a 20%-os voucher még mûködik szóval ha késõbb tényleg lesz Age of Fear betradelés akkor azzal €33 lesz az XCOM.

HappyHunter
Jah, ez igaz. Mondjuk én orbitálisakat röhögtem claptrap meg jack szövegein, pont az én stílusom. De most már tényleg kezd beindulni, egyetlen helyszínen 4bossféleséget legyaktam aztán az ötödiknél abbahagytam mert beletört a bicskám. Mindegyikhez más taktika, bonus objective.. Jó lesz ez 😛

Be happy. :) Running!

zorrobomber
<#eljen> ne tedd ezt velem, egész héten az OST-t hallgattam, de nagyon nincs már keret erre a hónapra... 😊

Azért ezt nem hinném. Mondjuk a DAS felé tett kitekintésem óta 1 játék tudott igazán szórakoztatni és az a Men of War Assault Squad.

Sleeping dogs és Darksiders is mondjuk, habár ezeket valamiért most hanyagolom, de ami késik nem múlik.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Moo1+2 és MOM instant get lenne ipadra. Ilyeneket miért nem portolnak? 😞
Tinman
DaS után kicsit más a világ<#hawaii>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Vagy túl nagy elvárásokat támasztott Benned a Dark Souls, vagy szimplán fáradt vagy - esetleg, mindkettõ. 😊(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én semmibe sem ragadtam bele. Pedig, én Quake 2-õs módiban, W+A vagy D irány gombok egyidejû nyomása, plusz egér jobb egérgomb használatával, pattogva futok, mint a szélvész és benéztem minden helyre, ahová csak lehetett.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Kis off:
Mobiltelón, Samsung Galaxy Mini-n.
Ha egy játéknál ezt az üzenetet kapom akkor mit kell csinálni vagy állítani?

"server error 5002"
az üzenet hosszabb de a lényege hogy nem tudja letölteni a játékot...:S

IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy a topik lakói között nem népszerû a GOG, de szerintem, azért egy pillantást megérnek az éppen aktuálisan akciós játékok:

Vannak megmosolyogtató jelenetek, meg szöveg ez tény. Csak valahogy motiváció nincs elõre haladni. Nekem.

Totti5
"S már az elején vannak Easter Egg-ek ."

Bezony, úgy beragadtam az egyikbe hogy másfél óra játékom veszett oda😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
szerk.korr.jav.: "akinek unalmas a Borderlands 2 eleje,"

IMYke2.0.0.0
Nem rosszmájúság, vagy beszólás vagy ilyesmi, de akinek unalmas a Borderlands eleje, az vagy nem ért angolul, vagy nem olvassa el a szövegeket - olyan poénok is vannak, amik lassan ütnek.
S már az elején vannak Easter Egg-ek .

Továbbá, az elsõ Dumagép (Claptrap) szövegei is "halálosak".

Lehet, hogy velem van a baj, de én a fordíthatóság kedvéért mindent elolvastam, összeraktam már a fejemben egy várt sztorit, és emiatt nem érzem unalmasnak... sõt, alig várom, hogy megint legyen egy kis szabadidõm a játékra!

IMYke2.0.0.0
Nekem nem volt unalmas az eleje sem - igaz, Maya, a szirénem még csak 4-es szintû. S bizony, az elején el is hullottam négyszer. Még engem is meglepett.

Fabio Capello
Játszom egy kis FTL-t a streamemen, ha van kedvetek, kapcsolódjatok be 😊 A poénos jelenetek, jó zene, és a kommentár garantált 😛

Totti5
Elsõ sem indult be😊 hiányzik a storytelling, a "szkriptek", valami durvulás. Amúgy a harcok jobbak lesznek, mert jönnek erõsebb enemyk csak el kell jutni a menedékig, ami amúgy jól fest és "élettel teli" a maga módján, de 3-4 óra alatt semmi az ég világon nem történt benne és attól tartok, hogy nem is fog, hacsak nem durvul be úgy isten igazán.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fabio Capello
Erre sokan panaszkodnak, hogy az eleje unalmas. Én sajnos csak hétfõn eshetek neki, a hely ahol rendeltem, nem kapta meg a külföldi szállító hibájából... :|

grebber
Majd egyszer valamikor szeretnék 3D-s TV-t venni. (Többnyire filmekre lesz)

A kérdésem,hogy ha játékokat is majd 3D-ben akarom játszani (persze amiben van 3D-s támogatás) akkor ahhoz külön kell majd pl Nvidia 3D kit vagy elég lesz az a szemüveg amit a TV mellé adnak?
És van-e még esetleg valami ami feltétlen kell a 3D-ben való játszáshoz?

Aki esetleg már játszott 3D-be leírhatná a dolgokat mivel hogyan milyen kábel stb!

Next PC upgrade: 2022

9-es szintig elvittem a Borderlands 2-ben ZerO karakteremet.

Most vagy még nem pihentem ki magam, vagy még késõbb indul be, de nekem ez eddig uncsi.

Amúgy minõségi a játék tényleg: ellenfelek, fegyverek (!), hangok, grafika (popup van még mindig menüben).

De valahogy nekem ez annyira nem jön be... Majd még próbálkozom vele.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen, hogy szóltál - be is gyûjtöttem .

IMYke2.0.0.0
Hát, valóban nem kicsit el vannak szállva... :=(

Tinman
GMG-n ingyen játék:

Age of Fear

Aki kipróbálta megszerette, turn based cucc, de szvsz jól lesz ez trade in-be, nekem most nincs türelmem hozzá.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
Az origin sokkal jobban el van szállva az árakkal már a kezdetektõl.. de ezek szerint veszik még így is onnan a játékokat.

IMYke2.0.0.0
Bocs, dühömben rosszul írtam - nem 60 dollár, hanem 60 euro!

IMYke2.0.0.0
Darksider 2 Digital Deluxe Edition az Originen: hatvan dollár! - Elment ezeknek az a csöppnyi eszük is?!?!

IMYke2.0.0.0
Torchlight II - egy ezressel olcsóbban, mint STEAM-en 18,99 € (~5355 Ft) - (STEAM-es kód) - 4335 Ft-ért.

zorrobomber
ehh <#szomoru2>

IMYke2.0.0.0
KocZka 😊)))

Fabio Capello
Az elmúlt két hét termése nálam játékidõben 😊 Gondolom nem kell mondani, az Arma2OA az DayZ 😊

IMYke2.0.0.0
Far Cry 1 + Far Cry 2: nem STEAM-es, 6,25 euro

IMYke2.0.0.0
<#wink>

Tinman
<#kuss>

IMYke2.0.0.0
Emlékeztetõ, elõrendelésre:
Aki netán meg akarja majd venni a "Baldur's Gate (1) Enhanced Edition"-t - itt biztosan megteheti (http://www.beamdog.com - a fejlesztõk oldala): 17,99 dollár

IMYke2.0.0.0
Igazad van 😞
Most néztem meg, a kosárba rakás teszttel 😞
Igaz, csak átlagos 30 eurocenttel drágábbak úgy is.

Tinman
Ezek sajnos csak akkor kerülnek ennyibe, ha van egy vödörnyi Gala pontod.

IMYke2.0.0.0
Syberia 1-2 Pack - DRM Free - 6.00 €