Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Kímélheted, de minek?

Vagy az csak az Intelekre igaz, hogy rosszat nem látsz belõlük? :-D

Gondolom nekem még azét nem kapcsolt le, mert Intel-en kívül más még nem járt a házba, akárcsak cégnél.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Most épp olyan 54-55 n mozog a borderlands2ben. Elõtte volt 72 fölött is... ezzel még nem láttam 59 fölött. Mondjuk a szobában alapból kurva meleg van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Thermaltake amit én néztem az is ilyesmi. Hány fokos neked azzal a proci?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

benőmenő
Most én fogalmaztam rosszul?
Pont azt írtam, hogy 40 felé sosem megy, a 70 pedig hivatalos adat, hogy afelé nem kéne.
A ház szellõzésével pedig biztos nincsenek gondjaim, keress rá az aláírásomban lévõ aerocool kuckóra 😊
Botond
9800gx2-nek 100 fok volt a hõmérséklete desktopon, ha elkezdtem csinálni vmit, akkor elindult felfelé. 😄 Lett is helyette 4770-es.
benőmenő
Te olvasod, amit írok? 😄
Panelban jó az 38-40-nek is nyáron, és a phenomok 70 fokon szeretnek olvadni.
Te pedig írtad, hogy minek kímélni, mivel úgy is van benne védelem (lekapcsol), én pedig erre írtam, hogy azzal mennyivel elõrébb is vagyunk.
Nekem speciel már kapcsolt le "hõguta" miatt, de az konkrétan az északi híd miatt volt, mert iponnál gariban elmozdult a borda róla én pedig nem vettem észre.
Zomil
nemrég(fél éve kb.) vettem i3-as procit, és semmi gond nincs gyári hütövel, halk, nyáron se volt semmi baja 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
Nyugi itt mindig mindenki hülye 😊

MerlinW
72 fok teljesen normális terhelés alatt. 90-100 fok felett kezd el automatikusan csökkenni az áramfelvétel és ezzel a teljesítmény. Az újraindulás abban a pillanatban történik, amikor végzetesen hibázik a CPU. Ha 72 foko újraindulás volt, akkor az nem a proci miatt volt, hanem a borda nélküli RAM és a nem megfelelõen szellõzõ ház miatt.

[merlinw.org]

Fpocok

Tinman
28-30 fok van nyáron a szobába Káni Kula idején ahol a PC-t nyektetem... az életben nem indult még újra vagy kapcsolt ki hõproblémák miatt. Miért is tette volna?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Na errõl hadoválok itt a többieknek én is de mégis én vagyok a hülye. Amúgy milyet vettél?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Gyári cpu hûtõ? 😄
Nem. Olyan hangja volt, mint egy boeingnek, amikor felszáll 😄

Shep
Mi, nem vót jó a gyári? 😄

Fpocok
Az szép.
De igazából jelenleg nem olyan vészes, hogy egy ilyenre szükségem lenne. Nem rég lecseréltem a proci hûtöt, most elég halk. 😄

Shep
Ilyen házam van http://www.tomshardware.com/reviews/15-cases-review,588-28.html, annyi hogy elöl van nekem egy 12-es venti meg hátul is egy nem szigetelt és nem tervezek újat venni, akkor inkább egy hûtõ-

benőmenő
apróbetûsre: igen az sokkal jobb, ha LoL meccs közben lekapcsolgat a gép nyáron és azért bannolnak 😊
Az inteleknél egyébként is más a helyzet, mert alapból magasabb hõmérsékletre vannak hitelesítve. Phenom 2-nél, ha jól emlékszem 72 fok már veszélyes, szóval ha észrevenném, hogy 62 fokon van a cpu, minimum újrapasztáznám.
Nekem megért 7k forintot a cm 212, hogy nyugodt szívvel hagyom ott a gépet, hadd menjen a torrent 24/7 és minimum ventifordulaton sem megy 40 fok felé, pedig magot oldottam fel és 500 Mhz húzással el is értem az anno 15k-val többe kerülõ cpu teljesítményét.
Zomil
Uhh, de megütném azt aki kitalálta, h checkpoint rendszer legyen a metro 2033-ban...ez egy hatalmas marhaság az ilyen rendszer...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
A ház sajnos olyan dolog, amibõl nincs jó és olcsó. Ez nálam jelenleg a favorit, igaz 25k az ára. Cserébe komplett hangszigetelés, tágas belsõ, kényelmes kábelelvezetés és eszközelhelyezést kapsz. Tulajdonképpen nem drága a tulajdonságait tekintve, más gyártók 30-40k felett adják a hasonló darabokat.

Lehet venni házat 10k-ért is, de a fentiekrõl - vagyis a lényegrõl - többnyire le kell mondani. Azonban, ha pl ezt a házat megveszed, jó esetben akár több, mint 10 évig is lakhatsz benne. Ebben a topikban kapsz további alternatívákat.

[merlinw.org]

Fpocok
Én most akarom venni új házat... milyet ajánlasz? Kéne valami ami jól szellõzik és nem olyan drága, mert ramot is kell vennem 😄

MerlinW
Szerintem kifizetõdõbb venni egy normális tágas, szellõs, plexi mentes hangszigetelt gépházat.

[merlinw.org]

Shep
Rage-ben pont az a szép ,hogy mindenhol ugyanúgy néz ki és hacsak nem valami p2-esed van akkor még 60fps-el is fut.

Shep
Mikor beraktam a gépbe a q6600-at az is ilyen 50-70 fokos volt és hangos volt a venti a core i3 valamivel hûvösebb elvileg de nem olyan sokkal így vélhetõen ott is hangos lesz és én ezt nem szeretném. Nekem nem azzal van a bajom, hogy meleg hanem azzal ,hogy a melegség miatt hangosabb a hûtõ.

IMYke2.0.0.0
Csak az én gépem a tiédet hátul kullogva, nagyon messzi távolról nézi - már ami a teljesítményt illeti 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Pedig mindennemû babra nélküli képek a legutolsó javítással.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Hát nálam nem így nézett ki , nem mintha számítana 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dj Tommy
Ha már proci téma van, nekem egy ilyen van a gépben:
AMD Phenom II X2 550 Black Edition 3.1GHZ, ennek a fejlesztése annyiból állt, hogy aktiváltam a +2 magot kb 1 éve.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

MerlinW
Kár, pedig ritka élvezetes shooter, Borderlands-et meghazudtoló részletességû wasteland környezettel.

pár kép tõlem

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Megvallottan csak ~1,5 órám volt benne, így nekem eléggé nem mérvadó a véleményem RAGE-dzsel kapcsolatban, hiszen szubjektíven ítéltem meg: nekem nem jött be az, amit tapasztaltam.

IMYke2.0.0.0
Még az E8400-as gyári hûtõje sem hangos, pedig - úgy sejtem - az öregebb, mint a Te CPU-d...

MerlinW
De miért nem akarsz 50-70 fokot, ha egyszer az a processzorok hivatalos üzemi hõmérséklete? Gondolod, hogy az Intel - aki természetesen abszolút nem ért semmit a processzorokhoz *SARCASM* - olyan hûtõt ad ami nem megfelelõ a hosszútávú használathoz?

[merlinw.org]

MerlinW
Annyira csõjáték, mint minden ID Software FPS. A repetitív játékmenettel kapcsolatban pedig, Rage a legváltozatosabb ID játék. A Doom 3, na az repetitív csõjáték volt.

[merlinw.org]

Shep
Na de én nem akarok 50-70 fokot úgy már maxon pörög a gyári venti ami nekem hangos, ez a bajom, amúgy nem izgatna de engem zavar ha hagosabb a gép a megszokottnál.

Shep
2x vittem végig szóval szerintem nem rossz az 😄

MerlinW
Nekem is gyári hûtõ van a vasban és semmi gond vele. Egészséges 50-70 fokos CPU hõmérséklet, hangja nincs. Mindezt 20%-os fesz. emelés mentes szorzótuning mellett. Ha rendszeresen portalanítod a gépet, nem is lesz jó ideig. Extra hûtõt csak feszültségemeléssel járó tuning esetén éri meg venni, egyébként semmi értelme. LGA775 óta teljesen jó pörgõket ad az Intel is és az AMD is a processzoraihoz.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
De, idõben léptél át.
Én már öreg vagyok padban ülõnek 😊

IMYke2.0.0.0
Nekem repetetív csõjátéknak tûnt - igaz, max. 1,5 órát volt fenn a gépemen.
Ha bivaly erõs gépem lenne sem izgatott volna fel .
De, ízlések... ugye 😊

Tinman
Vegyész vagyok eredetileg :-D

MerlinW
Szerintem jó játék a Rage. Nekem nagyon tetszett.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Maximálisan egyetértek. <#vigyor2>

Tinman
Miért nem vagy okosabb?

Hajszálnyival csendesebb, akár 10 fokkal jobb CPU hõfok, mi kell még? :-)

Rage még fóliás... halomba állnak a jobbnál jobb címek, én meg a 400. órának kezdtem neki a hét elején Dark Soulsba, pedig már totál kimaxoltam.

Nem létezik más játék <#banplz>

Shep
Hát ez a szar ebben a játékban ,hogy nincs restart meg load opció

DarkSector
Én nem tudom mennyire igaz, de nemrég hallottam:

"FONTOS: a VPN már tiltott (ban és bukod az accod)"
idézve van.

Tudom senki nem olyan buta hogy a normál profiljára aktiváljon VPN-t de hátha!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Annyira nem jó az a játék. Hidd el. <#nyes>

Shep
Mondjuk egy Rage most jobban érdekelne 😄

IMYke2.0.0.0
Tudom. <#nyes>
Az élet engem úgy sodort, hogy nem azt tanultam és nem abban a témakörben képzõdtem tovább, ami mostanság érdekel - nem tudom mennyire lett volna jobb, ha akkoriban számtech-irányt veszek... lehet, hogy gyûlölném, mert 'meló', lehet, hogy én lennék a világon a legboldogabb programozó-mûszerész-vagymi... mint Sir Quno Jedi pl. 😊

Tinman
Az a jövõbeni áraktól függ, de szerintem lap + proci 40k körül :-)

Az elõzõ procim, mikor megvettem fél évvel késõbb bõ 10k-val többért ment még. Az egyetlen hw alkatrészem amit haszonnal adtam el ^^

Shep
Hát csak továbbra sem vagyok okosabb a hûtõt illetõen, hogy mennyire jó. 😊 másik alternatíva az Arctic freezer 7 pro de az +1 ezres.

Shep
Mennyi lesz? Lehet akkor most nem fejlesztek 😊

Tinman
Akkor 5k-ért van egy olyan hûtõd :-D