Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én az ingyenesen közül a Might & Magic: Clash of Heroes-t próbáltam ki - sokáig ott volt a megnyitott játékok listájában, és nem is tudtam indulni a Steamgifts-en érte.
Ám, amikor annyi játékot indítottam el a STEAM-mel, hogy eltûnt a listából, akkor már tudtam indulni a Steamgiftsen is érte - szerintem, akkor már a STEAM-en is meg tudtam volna venni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A support se dísznek van írsz neki egy emailt,hogy távolítsák el és kiszedik ennyi.
Next PC upgrade: 2022
De most már eltünhetne a rákba!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A 20 GB-os Western Digital meg a húgomnak adott gépben duruzsol, hibátlanul - 12 éves.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2. egyet sem 😄 legközelebb a DNF van hozzá-
Aztán mióta jött a meló, asszony, gyerekek timesink, azóta jó, ha 1x végig jutok vmin. Talán egy két stratégia kivétel (civ5, anno1404 pl), de rpg duplázás nem volt. (Mást alig játszom, csak strat meg rpg)
2. Áh, kinek van arra ideje. Meg monkey island2-ben is kimaradt vagy 2 acsi...
Amúgy nem sok játékot játszok újra, nehézségi szintet gyakran szoktam menetközben emelni, akciójátékokat és akció-RPG-ket pedig gyakran a legmagasabb szinten kezdem el eleve, így az újrajátszások sem érnek ennél a kérdésnél (elsõre a Risen és az Alpha Protocol ugrott be, melyeket kétszer is végigjátszottam, de mindkétszer legnehezebb szinten).
2. DeathSpank
Elnézve mondjuk a Monkey Islandek új verzióit, az achikat már "megszereztem" a régiekben. Egyébként többnyire azt sem tudom, hogy miket szereztem meg adott játékban, illetve többnyire 10 évnél idõsebb darabokkal játszom.
Végigjátszás: Diablo 1-2-LoD magasan vezeti a listámat. A 3 játék kábé 30x van végigjátszva.
Egyetlen játékot sem játszottam 2-nél többször végig, utánuk.
Hátha érint vkit:
Asphalt 7: Heat is FREE on Samsung Apps / Kies. Listed as being available for Galaxy S3. Not sure about other Samsung devices.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Én nem tudok értelmezni?
Mert ha az a kérdés, hogy hány játékot játszottál újra, az n+1. De tudtommal nem ez volt a kérdés.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én örülök a hírnek!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Parasite Eve 2: 8 végigjátszás(Ezt kiadhatnák Pc-re, mondjuk Parasite Eve 2 HD néven, ezt tuti 0 dayes vétel lenne)
Homefront: 3 végigjátszás
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Acsiknál kicsit trükkös, mert sok alapjáték van kimaxolva, de DLC-k nem...vagyis erre a LC GoL és Crysis-t mondanám azokhoz nincsen DLC.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Már ~60 videóm van (ebbõl 30 felöltve), szépen lassan aktiválgatom õket publikusra.
Aki ránéz annak meg: <#worship>#worship>, hogy megtisztel :-)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
2. 4 db. ---> Dark Souls + Assassins Creed II + Fallout 3 + King Kong.
2. Egyetlen egy kimaxolt acsis játékom a Fortix 1<#idiota>#idiota> Terverztem az Alan Wake-et is ott 2 acsi kellett volna,de mivel debil modon elkurtam és mentésekkel együtt rötöltem így 2 végigjátszás kellett volna megint de 4x-re már nagyon untam így majd valamikor egyszer visszatérek rá.
Sleeping Dogsot is maxolni akartam,de ott meg érdekes modon 2 küldetés eltünt az éterbe + 3 ruhadarab amik nélkül sosem lesz max.
1. Hány játékot játszottál újra magasabb nehézségi fokozaton?
2. Hány játéknál szerezted meg az alapjáték/DLCkkel együtt számított összes achiját?
Én azt hiszem csak 1. -re tudok példát mondani és ez is picit becsapós, mert a Diablo(k)ról van szó. 2. -hoz nekem sose volt türelmem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Stronghold and Stronghold Crusader being re-released in HD next month
Már nem is kell újat alkotni minden õs cuccot adjanak el újból "HD"-be.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"