Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csalódni nem fogok semmiképp, mert elég jól be tudom lõni mi lesz az ami tetszik majd. Meglepetést pozitív vagy negatív értelemben nem igen szokott már nekem okozni semmi.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ötlet lenne?
Film rögzítéskor nem, de vágás után keletkezett 1 db. gyenge szektor a HDD-n (bár adtam már volna el a francba -.-).
Eddig oké de a köv. furcsa helyzet állt elõ:
- A kb. 3 GB-os állomány NEM másolható! Eljut kb. 60%-ig majd I/O errort dob. Természetesen minden más állomány szabadon másolható, semmi gond velük, pont ott van az a fránya gyenge szektor ahol a rögzített film.
- A film jelenlegi, DE NEM TÖMÖRÍTETT állapotában szabadon nézhetõ, nyitható!
- De, ha tömöríteni akarom, másik meghajtóra -nagyon kéne, mert túl nagy-, akkor sajnos az összes konverter progim behal rajta egy idõ után. Gyak. jelzik, hogy olvashatatlan.
Mi a fenét csináljak? Ha regenerálom azt a szektort tuti elveszik a film, az meg érvágás lenne.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
és éppen ezért más egy játékra használó embernek a nézõpontja meg egy olyan akinek van pénze ÉS játszani is akar.
Én speciale mind2 ipart ûzöm.
Van egy 80-100ezres gépem ami alapnak számít játékra meg pc-vel kapcsolatos funkciókra és van egy boxom.
Én úgy érzem ha nem figyelem az árakat valóban lehet PC-n ellennék.
De ott van a kisördög.
Exclusive játékok, Arcade cuccok. Meg a megannyi elõny ami mellé ha hátrány is párosul a konzolnál mégsem tudnám azt mondani hogy eladom mert már nem kell.
Tudjuk jól a 2005 végén megjelent konzolban régebbi hardver van, nem 2005-ös.
Ehhez képest durva dolgok vannak rá és így nézve ár/értékben mindenképpen sokkal jobb.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Így legalább nem fogsz csalódni, meg bánkódni, ha mégsem jönne be... de szerintem neked és IMI-nek is bejön majd azért. Nem fogtok tõle hasra esni, de jól ellesztek vele szvsz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
szumma: nem vagyok meggyõzve, hogy a pécéd jobb vétel 😊
Forza.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Manapság ez van képcsövesbõl csak kisebb, de drágábbakat árulnak elvétve, szóval nehéz manapság nem HDTV-t venni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem anno 3k-ba fájt az XBOX360 verzió használtan, de arról tudtam, hogy 2.5k-ért úgyis elviszik, tehát 500 Ft-ot nótaszóval megért.
Szerintem megér többet is... mondjuk 1.5k steamre és azt mondom jó vétel!
Ja még annyit, hogy annyira nem is rövid ám! Olyan 30-35 óra körül megy bele laza tempóba, kisebb titkokat felfedezve.
Tudjátok már páran, hogy eléggé kifacsarodott játék ízlésem van (wesker azt mondaná, hogy egy elfajzott hibrid állat vagyok XD) és képes vagyok olyan mások által B kategóriásnak, szarnak, unalmasnak tartott cuccokkal is kiválóan szórakozni, ami más játékost hányingerrel töltene el.
Immár nem az a kérdés, hogy játsszak-e a játékkal, hanem hogy eredetiben van törtben tegyem ezt!
Egyébként meg nagyon szépen Köszönöm az elemzést! Megfontolom az olvasottakat!
[merlinw.org]
Ratgab... 3 sziget van, mind a 3 szigeten kvázi u.a. kell csinálni.
A graf, színek egész kellemesek. Rengeteg benne a heckenszlesh téma, jól lehet fejlõdgetni, de az RPG elem annyi ebbe a játékba, mint DarkSectorba a fogalmazásgátló.
Sajnos ami az 1. szigeten még újdonság, és szórakoztató, az a 2. szigeten már csak ok-ok, a 3.-on meg már unalmas. Szerencsére mire nagyon beleunnál, már jön a végsõ háború és az meg elég frankó!
Vannak benne lopakodós részek, de nem sikerültek túl jól... nem egy Hitman, meg Splinter Cell, de azért elmegy és színesíti a játékmenetet.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szórakoztam egész korrektül, mert de!
A Viking egy nagyon erõs közepes játék, néhol már rádobnék egy 4-est is az 5-bõl, de a sok "csináld u.a." kissé elveszi az élét.
Kihagyhatatlan? Nem. Skippelhetõ, de valamiért azt érzem az eddigi ízlésed alapján, hogy szerintem nem bánod meg ha OLCSÓN megvásárolva 1x végigtolod.
Frankók a harcok, relatív elég látványosak is, de már kissé öregecske a játék. Egész kellemes helyszínek is vannak, ellenfelek változatossága lehetne jobb is, de nem panaszkodom... vannak nagyobb dögök is néha ;-)
Zenék, hangok szerintem maximálisan rendben voltak, simán jók. Irányítás konzolon nagyon rendben volt, ha van pad-od lehet, hogy azzal próbálkozz inkább, de majd mindjárt jön valaki és kioktat, hogy paddal szar, billentyûvel meg király :-D Nekem mindegy, egy biztos: Paddal semmi baj nem volt a konzolos verzióba...
Egy biztos: Nem szar játék! Nagyon messze van attól, de a legendától is!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De sajnos mivel Boxot monitorra is lehet kötni ezért ugye nem érdemes beszámolni. 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
E4400, 4giga DDR2 800, gigabyte alaplap, GTS 450 ehhez hasonló vagy jobb konfigokat lehet itt nálunk kapni 25-30-ért +20 a monitor és kész.
Film letöltésre, vagy youtube videó feltöltésre az alábbi eszközt használom:
Na és?
Na hát csak annyi, hogy ez az eszköz az utóbbi idõben 18/7 megy. De én nem vagyok a közelébe! Nagyjából 50km-re tolom a melót, miközben a cucc otthon dolgozik!
Na és??????
Ezen a kis cuccon van egy Steam kliens, amit azért szeretek, mert az integrált HD6210-es 512 MB-os VGA-val, többek között a Faerie Solitaire-el is kényelmesen tudok játszogatni, ágyból, fekve, sõt a Steam-es vásárlásaim is így szoktam intézni... de mindezt csak akkor, ha a KÖZELÉBE vagyok!
Na éééééésssss????? ^^
Sajnálatos módon gyakran nem lépek ki a Steam kliensbõl és este hazaérve, látom, hogy ebbõl a topikból is többen rám írtak, kérdésük volt, stb.
Bunkó is vagyok, meg paraszt is, de ekkora azért nem!!!
Ne tessék tehát rám haragudni, ha nem írok vissza, mert:
a, nem vagyok közelbe
b, párom ül a kis gép elõtt és netezik és le sem tojja a steam-en írogató emberkéket
c, éppen nem dugtam rá a billentyûzetet, csak képernyõ billentyûzetem lenne, azzal meg nem tudunk érdemben beszélgetni.
Figyelmet és megértést köszönöm szépen :-)
Másrészt pedig azért szeretem olvasgatni ezeket a hozzászólásokat, mert nagyon jól tükrözik a hazai fiatalság hozzáállását és hogy mennyire ismerik a saját anyanyelvüket! Sajnos sehogy. Rengetegszer sírva fakadok az ott olvasottaktól. A fogalmazás pocsék, a szókincs minimális és rengeteg a nyelvtani hiba. A nyelvtantanár öngyilkos lenne, ha meglátná.
És még ezek írják és rinyálnak, hogy idegen nyelvet kõ tanúni az oskolában. Uramisten. Elõbb a saját anyanyelved tanulnád meg töki...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Néztem a Witcher 2õt, maxon tényleg brutál, de 5-10 fps. Ha belövöm boxos szintre, akkor jól is fut és jól is néz ki de alig szebb.
Egyedül a Mass Effect 3 volt ami maxon fix 60 fpsel ment a prológ amíg demóztam, boxon meg fix 30, a grafika meg ugyan az volt.
Batman már közel sem ment 60al, ott kimondottan szar volt az fps, fizikszel meg nagyon szar. Ugrált mindig, így ha odanéztem 50-60, ha amarra akkor meg 20-40. Agyonbutítani meg mi értelme...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
(amugy milyen géped van? mert nekem ez még mindig picit sánta... minden megy és szebb mint konzolon, mindez negyvenért.. hááát 😄 )
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Kb 40perc alatt eljutottam valami éjszakai részhez (ez még az eleje)
Uramisten, nem azérthogy fikagyár legyek, de:
- Elején megvan az 5 perces ultrareflektoros mézesmadzag ami amilyen szép összeségében olyan rövid...
Majd mintha egy másik játékot látnák indul az elsõ misszió
- My God miért kell a pusztulat kiképzés? Hogy hosszabb legyen a single?
Story eddig egy középszar.
- (valszeg a virágbolti miatt) Brutálisan akad a menüben, meg játékközben véletlenszerûen.
Van mikor szalad a játék és utána hirtelen meg-meg akad, ez egyértelmûen optimalizálási gond...
- MIÉRT MIÉRT kell ilyen idióta sniperes rész, lófaszt nem lehet normális egérrel célozni, még 400DPI-n sem.
- ÉS az autós rész...Uramisten, kilép a játék beáll 1280x720-ba jön egy a TRAILER alapján bemutatott szuperizgi autós résszel HOMLOKEGYENESEN szembemenõ BUTA-IDIÓTA-IDEGESÍTÕ szar jármûves üldözés....a GTA (amit az ilyen üldözések miatt hagytam abba) szar üldözéseire hajaz, irányithatatlan tele idegesítõ értelmetlen-logikátlan akadályokkal!!! VAN ahol úgy állnak a kocsik hogy nem tudsz rajtuk átmenni annélkül hogy ne kelljen Faild Mission képernyõt megtekintened.
Bturálszar. És ronda, köze nincs a trailerekhez. Ettõl is pár percel hosszabb lett a játék és kb ennyi.
Komolyan mondom MEGLEPETÉS a játék, nem számítottam ekkora idiótaságokra, gondoltam ez az 5-6 óra ha rövid is de elszórakoztat, erre kb mintha egy noname FPS lenne, kb a filmek alapján készült 1 estés FPS-ekhez érdemes méregetni.
Jól mondták elõttem az elõzõ Medal-ból csak 2 missziót láttam de az is jobb volt ettõl.<#wow3>#wow3>
Most pihenek kicsit mert felkúrta az agyam ez az autós rész, hiába nincs már türelmem az ilyen igénytelen játékokhoz.
Az autós résznél szerintem ne szopassátok magatokat, nézzétek meg a youtube-on szedjetek le egy mentést utána és kész...nem éri meg."
Én úgy vagyok, hogy játszok monitoron, 23 col annyira nem vészes aztán majd pár év múlva ráérek TV-t venni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Én hiába irányítottam át a játék topikjába, mutattam videókat, nem tántorodott el.
Megizzadtam.
Mellesleg lapostévé már elég sok háztartásban van, például nagyszüleimnél is, akik se PC-t, se konzolt nem láttak még életükben. Monitorjuk viszont nincs.