Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torrenten ránézek azért, aztán ha jó behúzzuk majd olcsó verzióban.

Csalódni nem fogok semmiképp, mert elég jól be tudom lõni mi lesz az ami tetszik majd. Meglepetést pozitív vagy negatív értelemben nem igen szokott már nekem okozni semmi.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Samsung HDD pártiak!

Ötlet lenne?

Film rögzítéskor nem, de vágás után keletkezett 1 db. gyenge szektor a HDD-n (bár adtam már volna el a francba -.-).

Eddig oké de a köv. furcsa helyzet állt elõ:

- A kb. 3 GB-os állomány NEM másolható! Eljut kb. 60%-ig majd I/O errort dob. Természetesen minden más állomány szabadon másolható, semmi gond velük, pont ott van az a fránya gyenge szektor ahol a rögzített film.

- A film jelenlegi, DE NEM TÖMÖRÍTETT állapotában szabadon nézhetõ, nyitható!

- De, ha tömöríteni akarom, másik meghajtóra -nagyon kéne, mert túl nagy-, akkor sajnos az összes konverter progim behal rajta egy idõ után. Gyak. jelzik, hogy olvashatatlan.

Mi a fenét csináljak? Ha regenerálom azt a szektort tuti elveszik a film, az meg érvágás lenne.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Az tény hogy nagyon összetett a kérdés, hiszen a PC, nem csak játékra van (lassan már a konzol sem)
és éppen ezért más egy játékra használó embernek a nézõpontja meg egy olyan akinek van pénze ÉS játszani is akar.

Én speciale mind2 ipart ûzöm.
Van egy 80-100ezres gépem ami alapnak számít játékra meg pc-vel kapcsolatos funkciókra és van egy boxom.

Én úgy érzem ha nem figyelem az árakat valóban lehet PC-n ellennék.
De ott van a kisördög.

Exclusive játékok, Arcade cuccok. Meg a megannyi elõny ami mellé ha hátrány is párosul a konzolnál mégsem tudnám azt mondani hogy eladom mert már nem kell.
Tudjuk jól a 2005 végén megjelent konzolban régebbi hardver van, nem 2005-ös.
Ehhez képest durva dolgok vannak rá és így nézve ár/értékben mindenképpen sokkal jobb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Igazán nincs mit :-)

Így legalább nem fogsz csalódni, meg bánkódni, ha mégsem jönne be... de szerintem neked és IMI-nek is bejön majd azért. Nem fogtok tõle hasra esni, de jól ellesztek vele szvsz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nincs is gond ezzel, de én ezt az áras-kijelzõs megközelítést kissé sarkítottnak éreztem, illetve bizonyos - amúgy nem szokatlan - élethelyzetre, preferenciára kiírt tendernek, ezért reagáltam.
arty
hardverapróra pár percet vetve nem nagyon látok hasonló konfigot 25-35 között, ilyen vgaval már inkább a 45-50et nyaldossák a gépek... namost ez a gép valóban sok játékot a boxnál szeben elvisz, de van amiket egyáltalán nem 😊 miközben drágább a boxnál (amik 30-35 körül már mennek aprón).

szumma: nem vagyok meggyõzve, hogy a pécéd jobb vétel 😊

Forza.

Szóval akkor 50 % offra érdemes várni! Megfogadom a tanácsodat Tin! Köszönöm szépen az észrevételed!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
0%-ra vettem, mind a 2 eddigi tv-m... nem szégyellem, evvan, egybe nem ment volna. Ez a hobbim gyerekkorom óta. Más pecabotra meg dísztárcsára veri el, az sem jobb.

DarkSector
Öregapáméknak is van 2 HDTV és nem xbotolnak. 😄

Manapság ez van képcsövesbõl csak kisebb, de drágábbakat árulnak elvétve, szóval nehéz manapság nem HDTV-t venni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mi nem mérvadó? Én nem írtam semmi általánosítást, csak egy példát, és hogy azért sokaknak van már "normális" tévéjük. Ha már jó látványról beszélünk, akkor azt jobb, "hitelesebb" nem Junoszty készüléken elérni - legyen az film vagy játék. Aki pedig csóró, az tévét és konzolt egyaránt dughat a monitorhoz. (Én nem dugnék, ha már konzol legyen hozzá tévé, de könnyen beszélek, mert egyrészt itt ülök a PC-m elõtt, másrészt ott a tévé a szomszéd szobában. De nem azért, mert annyira elvagyok eresztve, és nagyvárosi sem vagyok.)
Tinman
2700 Ft sok érte!

Nekem anno 3k-ba fájt az XBOX360 verzió használtan, de arról tudtam, hogy 2.5k-ért úgyis elviszik, tehát 500 Ft-ot nótaszóval megért.

Szerintem megér többet is... mondjuk 1.5k steamre és azt mondom jó vétel!

Ja még annyit, hogy annyira nem is rövid ám! Olyan 30-35 óra körül megy bele laza tempóba, kisebb titkokat felfedezve.

<#crazya>

Õszintén 2700 Ft+ Paypal-ért tudnék belõle példányt venni, ami eléggé vonzó ajánlat!

Tudjátok már páran, hogy eléggé kifacsarodott játék ízlésem van (wesker azt mondaná, hogy egy elfajzott hibrid állat vagyok XD) és képes vagyok olyan mások által B kategóriásnak, szarnak, unalmasnak tartott cuccokkal is kiválóan szórakozni, ami más játékost hányingerrel töltene el.

Immár nem az a kérdés, hogy játsszak-e a játékkal, hanem hogy eredetiben van törtben tegyem ezt!

Egyébként meg nagyon szépen Köszönöm az elemzést! Megfontolom az olvasottakat!

Tinman
Már válaszoltam is :-D

Tinman! Semmi gond, ha nem válaszolsz! Párodat meg Üdvözöljük sok szeretettel!

Tinman
PC-s verzióval játszottál? Komolyan érdekelne, te, hogy látod a játékot? Meg, persze az is, hogy milyen lett a PC-s port?

DarkSector
3. bekezdésnek semmi értelme...😄

MerlinW
Ne felejtsük el megemlíteni, hogy ebben a játékban halomra tudja ölni a Capra-kat😊

[merlinw.org]

DarkSector
Nekem mindegy hogy számoljuk. 😄

Tinman
Spoiler nélkül?

Ratgab... 3 sziget van, mind a 3 szigeten kvázi u.a. kell csinálni.

A graf, színek egész kellemesek. Rengeteg benne a heckenszlesh téma, jól lehet fejlõdgetni, de az RPG elem annyi ebbe a játékba, mint DarkSectorba a fogalmazásgátló.

Sajnos ami az 1. szigeten még újdonság, és szórakoztató, az a 2. szigeten már csak ok-ok, a 3.-on meg már unalmas. Szerencsére mire nagyon beleunnál, már jön a végsõ háború és az meg elég frankó!

Vannak benne lopakodós részek, de nem sikerültek túl jól... nem egy Hitman, meg Splinter Cell, de azért elmegy és színesíti a játékmenetet.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szórakoztam egész korrektül, mert de!
A Viking egy nagyon erõs közepes játék, néhol már rádobnék egy 4-est is az 5-bõl, de a sok "csináld u.a." kissé elveszi az élét.

Kihagyhatatlan? Nem. Skippelhetõ, de valamiért azt érzem az eddigi ízlésed alapján, hogy szerintem nem bánod meg ha OLCSÓN megvásárolva 1x végigtolod.

Frankók a harcok, relatív elég látványosak is, de már kissé öregecske a játék. Egész kellemes helyszínek is vannak, ellenfelek változatossága lehetne jobb is, de nem panaszkodom... vannak nagyobb dögök is néha ;-)

Zenék, hangok szerintem maximálisan rendben voltak, simán jók. Irányítás konzolon nagyon rendben volt, ha van pad-od lehet, hogy azzal próbálkozz inkább, de majd mindjárt jön valaki és kioktat, hogy paddal szar, billentyûvel meg király :-D Nekem mindegy, egy biztos: Paddal semmi baj nem volt a konzolos verzióba...

Egy biztos: Nem szar játék! Nagyon messze van attól, de a legendától is!

Shep
Miért, most nulláról számolunk, nem úgy, hogy van tv de nincs xbox, van gép de nincs box stb. 0 semmi nincs és melyik mennyibõl jön ki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Jah az lehet.
De sajnos mivel Boxot monitorra is lehet kötni ezért ugye nem érdemes beszámolni. 😄

Shep
Nincs itt semmilyen magas ló leírtam ,hogy konzolon gyengébb a képminõség erre nekem ugrottak. Ez nem szituáció, hát ill. lényegében az, mert ha elég messzirõl nézem, vagy kicsit oldalra állok stb. akkor tényleg más a képlet. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
De utána volt szó róla, hogy a +20 al is kevesebb, mint a box+monitor vagy tv

DarkSector
Az már több mint 40ezer. 😄

Shep
Miért magában a boxal mit érsz? Nézegeted, meg hallgatod ahogy búg? A gép sem sokat ér monitor nélkül ill hát nehezéknek mondjuk elmegy, vagy ha jól körbetömíted akkor mondjuk akváriumnak megteszi, esetleg hörcsögöt tartani benne, vagy egyéb kisemlõst.
E4400, 4giga DDR2 800, gigabyte alaplap, GTS 450 ehhez hasonló vagy jobb konfigokat lehet itt nálunk kapni 25-30-ért +20 a monitor és kész.

DarkSector
néhány játékkal én is így vagyok. 😊

Shep
Annyira lehúzza mindenki így tuti, hogy nekem tetszeni fog 😊

Tinman
Szolgálati közlemény!

Film letöltésre, vagy youtube videó feltöltésre az alábbi eszközt használom:

Na és?

Na hát csak annyi, hogy ez az eszköz az utóbbi idõben 18/7 megy. De én nem vagyok a közelébe! Nagyjából 50km-re tolom a melót, miközben a cucc otthon dolgozik!

Na és??????

Ezen a kis cuccon van egy Steam kliens, amit azért szeretek, mert az integrált HD6210-es 512 MB-os VGA-val, többek között a Faerie Solitaire-el is kényelmesen tudok játszogatni, ágyból, fekve, sõt a Steam-es vásárlásaim is így szoktam intézni... de mindezt csak akkor, ha a KÖZELÉBE vagyok!

Na éééééésssss????? ^^

Sajnálatos módon gyakran nem lépek ki a Steam kliensbõl és este hazaérve, látom, hogy ebbõl a topikból is többen rám írtak, kérdésük volt, stb.

Bunkó is vagyok, meg paraszt is, de ekkora azért nem!!!

Ne tessék tehát rám haragudni, ha nem írok vissza, mert:

a, nem vagyok közelbe

b, párom ül a kis gép elõtt és netezik és le sem tojja a steam-en írogató emberkéket

c, éppen nem dugtam rá a billentyûzetet, csak képernyõ billentyûzetem lenne, azzal meg nem tudunk érdemben beszélgetni.

Figyelmet és megértést köszönöm szépen :-)

TBTPumpa
Én ezért szeretem a hazai torrentoldalakat... Már alig-alig töltök le valamit, mert igyekszem megvenni azt, amit érdekel, minthogy letöltsem, így inkább csak olvasom az egyes feltöltéseknél és a fórumban a hozzászólásokat... Hát ott rengetegen istenítik az új MoH játékot. Sokaknál olvastam, hogy szerintük az eddigi legjobb rész. Pörgõs, jó grafika és lebilincselõ történet.

Másrészt pedig azért szeretem olvasgatni ezeket a hozzászólásokat, mert nagyon jól tükrözik a hazai fiatalság hozzáállását és hogy mennyire ismerik a saját anyanyelvüket! Sajnos sehogy. Rengetegszer sírva fakadok az ott olvasottaktól. A fogalmazás pocsék, a szókincs minimális és rengeteg a nyelvtani hiba. A nyelvtantanár öngyilkos lenne, ha meglátná.
És még ezek írják és rinyálnak, hogy idegen nyelvet kõ tanúni az oskolában. Uramisten. Elõbb a saját anyanyelved tanulnád meg töki...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
100 ( najó 109 )ért vettem PCt és ha fix 30 fpsel akarok játszani akkor beza butítani kell és akkor ott vagyok ahol a box dupla áron. Ha csilli villi DX11 akkor hulladék az fps ( persze játéka válogatja ), de ha a játék elején nem is, késõbb az lesz ha beindul, szóval ez csalóka PCn😊

Néztem a Witcher 2õt, maxon tényleg brutál, de 5-10 fps. Ha belövöm boxos szintre, akkor jól is fut és jól is néz ki de alig szebb.

Egyedül a Mass Effect 3 volt ami maxon fix 60 fpsel ment a prológ amíg demóztam, boxon meg fix 30, a grafika meg ugyan az volt.

Batman már közel sem ment 60al, ott kimondottan szar volt az fps, fizikszel meg nagyon szar. Ugrált mindig, így ha odanéztem 50-60, ha amarra akkor meg 20-40. Agyonbutítani meg mi értelme...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
hát nagyon szûkösen lehetne ilyen gépet, nem tudom tök pontosan de az ár nagy részét tuti a HDD+VGA+CPU vinné. Szerintem tesók közt is 30 ezer legalább ez a 3.

DarkSector
1-2 hibát utólag lehet patch-el javítani, vannak olyanok mint maga az egész autós rész, meg az a tény hogy a bevezetõt kivéve középszar a megvalósítás nem hiszem hogy 1 patch megoldaná, nemtudom késõbb milyen a cucc, de szerintem a fejlesztõknek véletlen vagy direkt az elsõ bevezetõ után elszállt a képzelõereje, nem az hogy futurisztikus képzeletbeli paradicsomokba játszódjon, de egyrészt nem éreztem összefüggést a pályák közt, meg annyira snassz és leegyszerûsödött minden hogy szerintem szándékosan tették középszerûvé, pedig mekkora marketingje volt.

arty
mármint mint a box+monitor? johogy a boxhoz nem álmodsz meg konzolszobát is <#falbav>

(amugy milyen géped van? mert nekem ez még mindig picit sánta... minden megy és szebb mint konzolon, mindez negyvenért.. hááát 😄 )

Forza.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hát, nem túl biztató. Mondjuk, én még WRZ-verziót sem fogok játszani.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
DarkSector
Irtam véleményt az elsõ 30-40 perc örömérõl ezt mutasd meg neki:

"Kb 40perc alatt eljutottam valami éjszakai részhez (ez még az eleje)

Uramisten, nem azérthogy fikagyár legyek, de:

- Elején megvan az 5 perces ultrareflektoros mézesmadzag ami amilyen szép összeségében olyan rövid...
Majd mintha egy másik játékot látnák indul az elsõ misszió
- My God miért kell a pusztulat kiképzés? Hogy hosszabb legyen a single?
Story eddig egy középszar.
- (valszeg a virágbolti miatt) Brutálisan akad a menüben, meg játékközben véletlenszerûen.
Van mikor szalad a játék és utána hirtelen meg-meg akad, ez egyértelmûen optimalizálási gond...
- MIÉRT MIÉRT kell ilyen idióta sniperes rész, lófaszt nem lehet normális egérrel célozni, még 400DPI-n sem.
- ÉS az autós rész...Uramisten, kilép a játék beáll 1280x720-ba jön egy a TRAILER alapján bemutatott szuperizgi autós résszel HOMLOKEGYENESEN szembemenõ BUTA-IDIÓTA-IDEGESÍTÕ szar jármûves üldözés....a GTA (amit az ilyen üldözések miatt hagytam abba) szar üldözéseire hajaz, irányithatatlan tele idegesítõ értelmetlen-logikátlan akadályokkal!!! VAN ahol úgy állnak a kocsik hogy nem tudsz rajtuk átmenni annélkül hogy ne kelljen Faild Mission képernyõt megtekintened.
Bturálszar. És ronda, köze nincs a trailerekhez. Ettõl is pár percel hosszabb lett a játék és kb ennyi.

Komolyan mondom MEGLEPETÉS a játék, nem számítottam ekkora idiótaságokra, gondoltam ez az 5-6 óra ha rövid is de elszórakoztat, erre kb mintha egy noname FPS lenne, kb a filmek alapján készült 1 estés FPS-ekhez érdemes méregetni.

Jól mondták elõttem az elõzõ Medal-ból csak 2 missziót láttam de az is jobb volt ettõl.<#wow3>

Most pihenek kicsit mert felkúrta az agyam ez az autós rész, hiába nincs már türelmem az ilyen igénytelen játékokhoz.

Az autós résznél szerintem ne szopassátok magatokat, nézzétek meg a youtube-on szedjetek le egy mentést utána és kész...nem éri meg."

davidka003
Ezt én se értem mikor írják, hogy már milyen sok helyen van LCD TV. Hát marhára nem. A legtöbb ember nem költ 100k felett TV-re, fõleg az idõsebbek. 100k alatt meg csak szarok vannak úgyis, vagy TN panel, vagy fos felbontás vagy kicsi kép.
Én úgy vagyok, hogy játszok monitoron, 23 col annyira nem vészes aztán majd pár év múlva ráérek TV-t venni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Vagy nálunk, itt a vidéki porfészekben...

Rapid81
Ez nem mérvadó. Én speciel senkit nem ismerek itt a városban vagy ismerõseim közül, akinek lenne nagy képernyõs LCD TV-je. Persze Pöstön, meg nagyvárosokban nagyon menõ, meg trendi, mint a szifon, de szerintem a 2 kezed elég lenne összeszámolni, hogy nálunk, ebben a 8000 fõs kisvárosban hány darab LCD TV van.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
De: gameplay videók (nem trxi) engem nem gyõztek meg.

Vikingrõl senki nem tud nekem továbbra sem nyilatkozni valamit?

Rosszul áll a magas ló, amikor te nem akarod érteni a másik megközelítését. Nem arról volt szó, hogy a te egyenleted helytelen, hanem arról, hogy korántsem sem az az egyetlen, ami elõvehetõ ebben a szituációban. Persze ha a végeredmény csak az bizonyos lehet, amibõl kiindultál, akkor nyilván minden mást érdemes lesöpörni az asztalról. (Amúgy monitoron játszom, csak és kizárólag PC-n.)
IMYke2.0.0.0
FPS-Battlefield-buzee barátom meg akarja venni, mert a játékostársai is megvették.
Én hiába irányítottam át a játék topikjába, mutattam videókat, nem tántorodott el.

Még a feltételezés is sértõ...XD

DarkSector
Ha valaki közületek megvette a Medal of Honor-t akkor részvétem.

DarkSector
20 m2 volt...😄
Megizzadtam.

Shep
Most tök mindegy hogy mellé mit veszel akkor is több és részemrõl ezt a témát lezártam, véleményemet kifejtettem ,tudom, hogy megint én vagyok a hülye, már megszoktam. Na de igazából tényleg én vagyok az idióta, mert minek is állok le itt magyarázni? Olyan, mintha a kutyámat akarnám megtanítani takarítani.

De Box+anyahajó kombóhoz képest még sokkal olcsóbb. Most komolyan, konzolt is lehet monitorra kötni, ahogy PC-t is tévére. Nyilván nem ez az általános felállás, de egyrészt létezik, másrészt nem közvélemény-kutatást nézünk.

Mellesleg lapostévé már elég sok háztartásban van, például nagyszüleimnél is, akik se PC-t, se konzolt nem láttak még életükben. Monitorjuk viszont nincs.