Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Jövõ tavasszal már tuti lesz 75%-osan, de lehet, hogy már Karácsonykor is. Az elsõ rész is kapott 75%-ot pár hónappal a megjelenés után.

IMYke2.0.0.0
Elhiszem, hogy korai lenne, de az örömöm is nem e világi, ha megtörténne 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
75%-ért én is vinném. 50%-ért még nem, de szerintem is leghamarabb jövõ halloween-kor lesz lesz 75% -os akciós... talán...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Na az aztán végképp korai Imy. Egy 33%-ot talán kap karácsonykor.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
75%-on lecsapnék egy Torchlight 2-re.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én Walking Deadre vadásznék olcsón, habár nem igen hiszem, hogy 75 % off-ot kapna halloween alkalmából! Egy 50%-ot azért el tudok képzelni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tototto
szerintem 75 lesz, és az alkalom a halloween 😊

Rapid81
Valaki véletlenül nem tudja, hogy a L4D2 mennyire lesz most leárazva a hétvégén? Egy 75% lesz szerintetek? Mert erre a játékra még mindig vadászom. 😊 Meg kíváncsi vagyok, hogy mi az alkalom. Lehet jön a L4D3. 😊 Bár a Valve nem tud 3-ig számolni, az már kiderült.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Passzolom 😊)))

IMYke2.0.0.0
Warsow nem volt még az accountomon - köszönöm, hogy szóltál! 😊

Magicka Collection (Amazon kulcs) giveaway az Sg.hu csoportnak.

A nyertes +1 ajándékot is kap mellé (Stars Are Left dlc).

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#worship>

DarkSector
De a valóságban egy Közepes (70-80k) PC + 1 vagy 2 konzol szerintem az ideális ha valaki csak médium szinten is foglalkozik játékkal meg iyen dolgokkal.

Médium az nem a természetfeletti erõvel rendelkezõ lényre (rám) vonatkozik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
"Mindenki azon játszik amelyik neki a legmegfelelõbb ill meg tudja fizetni"

Én ennek ellenkezõjét soha nem írtam le.

"ár/érték csak akkor igaz ha játékra szûkítjük a vizsgálatot + a néhány netes alkalmazás + média"

Ezt viszont te nem tudtad megcáfolni, vagyis nem mondtunk eddig ellent egymásnak.
Akár barátok is lehetünk. <#puszi><#pias>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Hát lényegében mindegy 😊 Mióta ember az ember ideológiák éltetik, ezt kár is lenne tagadni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ZsZso
Walinkg Dead $15 (GameStop)

Imy Imy! Ingyen Left 4 Dead 2 hétvége lesz Steamen! 😛

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Aki eddig kihagyta, az most megveheti:
World of Warcraft: BattleChest Digitális verzió $5 <#idiota>

MerlinW
Szövegdoboz alatt "URL Beszúrása gomb"

[merlinw.org]

Mindenki azon játszik amelyik neki a legmegfelelõbb ill meg tudja fizetni,

Vagy azon, amihez meggyõzõ ideológiát tudnak gyártani maguknak vagy a szülõknek 😊
Ha valaki tudja hogy kell berakhatná képes-link formájában is, lövésem sincs hogy lehet
SG.hu csoporttagoknak, holnap reggelig 😊

http://www.steamgifts.com/giveaway/VdN3z/europa-universalis-rome-gold-edition
MerlinW

[merlinw.org]

grebber
Star Citizen Lazán meglett az 500ezer dollár és még van 25 nap!
Várom ezerrel!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Én egy igazi egyéniség vagyok...😄

Te nagyon tudsz hallod-e! XD

Hmm...Merre is laksz te sötét elf? XD

Fpocok
wow... elsõre kitaláltam a jelszavam/nevem 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Rájöttem, te Totti alregje vagy 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Ez a planetside milyen játék? Csak mert hívtak bétázni...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Nekem még forrásban van a birsalma, három hordóban az udvaron. 😊 A fõzde Karácsony elõttre adott idõpontot. Majd hívjam vissza december elején. <#ticking>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Daell Drow
Hmmm en szeretem, csak az a baj nem birja a szervezetem 1 poharnal tobbet. XD Pont nemreg vegeztunk az utolso lefozesevel is, idei felhozatal: vegyes, szilva, korte, meggy, sarga brack. Sargabarack a kedvencem, mikor megszagolod olyan eros illata van mint ha barack lekvarba szagolnal bele. <#finom><#pias>
Rapid81
Okés. False Alarm. 😊 Ezek ha minden igaz, akkor amúgy is ingyér' vannak, csak aki már fönn van GoG-on, annak kézzel kell kiválogatnia.

Rapid81
Aki még esetleg nem lenne fönn GoG-on, az most regeljen, mert kapni fog 10db, azaz tíz darab ingyen játékot!

Teen Agent
Tyrian 2000
Lure of the Temptress
Beneath a Steel Sky
Dragonsphere
Ultima 4: Quest of the Avatar
Warsow
Worlds of Ultima: The Savage Empire
Ultima Worlds of Adventure 2: Martian Dreams
Treasure Adventure Game

Rapid81
Végre sikerült felraknom desurán az ERIE nevezetû játékot. Eltûnt a Tahoma betûtípus a gépemrõl, ezért az UE3 Redist telepítõ és UDK alapú játékok összetojták magukat. 😊 Aranyos tõlük. Na mindegy. Kipróbáltam a játékot és egyetlen dolgot nem értek. Mi a francot keres egy rakás döglött macska szanaszéjjel a pályán és hogy a frászba nyávognak a víz alatt?! <#fejvakaras>

DarkSector
Hát AAA címekre értettem nem a sok garázscuccra, meg a kijelzõszimulátorra. 😄

Errõl jut eszembe, hogy rég voltam bepálinkázva... Ebbõl egyetlen dolog következik...XD Ami késik nem múlik alapon! XD

Rapid81
<#puszi><#pias>

Shep
Akkor nem sok józan pillanatod lehet 😄 (nem tudtam kihagyni, bocs)

Rapid81
Legtöbbször házi pálinkát. Olyankor szoktam ide hülyeségeket irkálni. <#idiota> Amúgy szívesen. Örülök, hogy segíthettem. 😊

Shep
Mond egy wow-osnak, vagy egy olyan mmo-t nyomónak ami only PC mert nem kevés ilyen van és lehetne azért még sorolni single játékokat is tehát ...

Shep
Egy olyan elég is lenne a mostani helyett 😊

DarkSector
ha játékokra szükítjük akkor tökmindegy a bemeneti eszköz kínálatban alázat van.

Tinman
Még régen kaptunk ajándékba egy 100Hz-es síkképcsöves 82 cm-es Samsung CRT tv-t!

Már vagy 6x el akarta adni apám, hogy minek, mert a helyet foglalja, de õ nem tudja, hogy a Yakuza 1-2 PS2-ön még végigvitelre vár ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
ár/érték csak akkor igaz ha játékra szûkítjük a vizsgálatot na de ha meg csak arra akkor jön a kontroller, meg játékstílus, igény stb és máris nem olyan egyértelmû a dolog. Mindenki azon játszik amelyik neki a legmegfelelõbb ill meg tudja fizetni, ennyi de az eredeti témától azért megint jól elkanyarodtál. Imy megint fizetett? 😄

Tinman
Mit iszol és hová küldhetem?

Érdekes és tanulságos, hogy a videó így lementve SEHOL, semmilyen hibát nem tartalmaz... mondjuk az is furcsa, hogy a hibás HDD-n is gond nélkül megy. A hiba mégis ott van, látszik a képen is.

Azt vártam, hogy 1 mp legalább elveszik, de semmi!

Köszönöm!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Ja és igen képcsöves szar 54 cm-es tv-nk van legalább 10 éves Thompson márka, NCIS-re meg F1-re pont jó 😊

Shep
Én nem is akartalak meggyõzni, csak azt mondtam, hogy a pc szebb képet ad és erre jött DS az árral, erre reagáltam.

Rapid81

Rapid81
Break Blocks ingyen Desura kulcsok.

Rapid81
Valami olyan progival kellene lementened a videót, ami a hibás szektor kihagyásával másolja át a fájlt. Mivel tömörítetlen, így a videó folyamban max lesz egy kisebb törés és kész. Amikor pl Alcohol 120%-kal (tudom, 1000 éves, de ez jutott eszembe) csinálsz ISO-t, akkor be lehet ikszelni, hogy hibás szektorok/olvasási hibák kihagyása.

Rákerestem és Total Commander-hez van ilyen plugin. Csekkold le