Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Hát hogy egy sima katonát irányítasz ha jól emlékszem és sok zárt sötét helyen botorkálsz valami mellékszálon, de nekem maga a játék eleve nem tetszik.

Ezért nem véletlen a Reach-be csatlakoztam csak be, mikor szép nagy tágas helyeken megy a menet régi játékmenetet idézõ dolgokkal, és bár késõn tudtam meg de utólag mondom hogy a végjáték miatt megéri végigharcolni a játékot. 😊
Pedig nem is vagyok fanatik mint te. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Megy a zöld konzervdobozba öltözött ember és lelõ mindenkit, persze lehet abban a részben nem is õ van 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja és ez a dobj még hozzá 20-at, hát ha így menne akkor vennék kivetítõt, a pincét kibõvíteném atombunkerré, a kertben csinálnék 50m-es úszómedencét, meg megvenném a szomszéd két telket és várárkot is csinálnék, csak elég sok hónap kell meg elég sok 20-as 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Elöfördul, h pár napig azt nézem, de mikor visszaülök a sajátomhoz sosem érzem kisebbnek 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
30 évig jó volt az 52cm csak jó lesz még 5-ig 54 mire elromlik úgy ,hogy a javítása nem éri majd meg 😊 Fõleg úgy, hogy csak sportot, meg pár sorozatot nézünk. Én elhiszem ,hogy mindenkinek kevés az 54 de mások az igények semmi értelmét nem látom 8 csatornához amibõl 4-et ha nézünk (Rodolfo bûvésziskolájához még a mostani is sok 😊) egy brutál hülye nagy tevének (relatíve nagy)

Totti5
Mirõl szól? 😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Elég volt nekem amiket youtube-on láttam a végigjátszásból.
Meg amirõl az egész szól...uh.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Mindegy a sorrend, de nyomd úgy hogy Halo CE, Halo 3, ODST, Reach. Idõrendbe is így jöttek ki, így nyilván grafban is így mennek felfele.

Halo 2 megvolt? ha találsz Xboxos verzát valahol akkor az HDban fog menni, 16:9be ( kis frémdropokkal ).

Totti5
"én ki sem próbáltam"

Hát ez az. Akkor miért szólod le?

Totti5
...

Nem mondtam hogy pont 50. Viszont bocsánat egy 10essel elnéztem 69 az alsó határ full hd 32".

Nézd azt hogy TVt évekre veszel, ha most nincs pénzed, akkor várd meg a köv fizut és csapj hozzá egy 20ast és vegyél egy fullost, vagy vedd meg 50ért a kicsit drágán.

DarkSector
Naná, az ODST szerintem egy f.s, nem sok érdekesége van a fõszálal kapcsolatban, én ki sem próbáltam, szerintem kérd majd kölcsön ne vedd meg, vagy max 1-2 ezerért.

grebber
Gogon elérhetõek a Stronghold HD-k. Magyar nyelv nincs 😞

Next PC upgrade: 2022

balee4
Jövõ héten szeretnék venni egy Xbox 360 Halo 4 bundle-t. Kérdésem: a Halo 3-at a héten beszerzem hozzá, illetve elég jó áron láttam Reach-et és Combat Evolved Anniversary-t is. Az ODST-t egyelõre viszont nem, majd késõbb. Szóval, ha most kihagyom és késõbb pótlom, nem lesz gond, érteni fogom a sztorit?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
Ja gyúrjanak az aksira, ez is igaz, de neked ez alap dolog, de én nem találkoztam eddig autos játékkal ami az Asphalt 7-tõl szebb lenne, bármennyire is kutattam a Play-en, vagy én voltam peches és kerültem el a jó játékokat.

De viszont én ezt nem gondoltam volna hogy ekkora ugrás lesz, hiszen ha szemléltetnem kéne egy vaknak, az Asphalt 7 egy ps1 szint, míg ez ps2 (sõtt)

Szóval biztos naív vagyok de engem ez meglepett.
Törik a verda ahogy kell, nekem ciki vagy nem, ez nekem szokatlan egy telefonon.

grebber
Most mit vagy úgy oda, be ne fossál már!
Már évek óta lehet tudni hogy a telefont zsebpc-vé alakítják elõbb utóbb.
Lassan már mikrohullámú sütõre meg kenyérpirítóra is jönnek játékok a "kornak megfelelõ" grafikával!

Én még mindig amondo vagyok menejenk az annyukba és álljanak le a telefonok hardware fejlesztésével és az aksira gyúrjanak rá találjanak ki valami olyan burkolatot ami ha taperolod átalakitja az energiát vagy tudja tököm de ne merüljön le olyan hamar mint a mostaniak.

Shep
Na hát ez az ekkorákat én is csak ilyen árban találtam de a keret 50, Totti ilyenkor bezzeg hallgat, pedig õ azt mondta ennyiért már van 32 colos. Na de hol? USA-ban?

DarkSector
Ott kezdõdik a WOW hogy a kocsik TÜKRÖZÕDNEK geci, valszeg nem real-time verik vissza a környezet fényeit, tükörképét, de az illuzió megvan.

Mikor meg bemész a garázsba elsõnek egy piros golf van és rányomva körbe lehet tekintgetni a verdát itt látszik hogy nem kartonpapír auto. 😄

DarkSector
<#eljen><#eljen><#eljen>

Nekem sehol nem szaggat, de igen most merem azt mondani hogy ez is tudja pótolni, szerintem egy sima low+ pc-s látványt kapsz a telefonra...
Van Tegra 2 változat asszem, nemtudom nekem melyik van azon lehet szebb is.

Bár azt nem tudom hogy a telós verza ugyanúgy freerun-os vagy csak sima utcaverseny kötött útvonalon, mert csak most kezdtem...😄

DarkSector
Nálam ez bonyolult, szeretem és semmi bajom a nagy mérettel, fõleg ha a lábam közt van.

De nálam van egy határ, ami a terület függvényében változik.

Asztal elõtt ülve a 22-24" sokszor nagy, a szobámban a 82CM-es tv is elég...
Ha nappalim lenne akkor mehetne nagyobb, vagy ha a monitort az asztal mögé tudnám vinni hátrébb...de minek?

grebber
Táblámra beszeteztem ott legalább nem akad mint pc-n <#eljen>

Tinman
Tökéletes meglátás!

Kisebb elõl odaülni egy nagyobb elé, "hû ez nagyobb" érzés.

Na próbáld ki ha módodba áll, hogy 2-3 napig még nagyobb elõtt ülsz, majd ülj vissza a 22" elé, lesz ott meglepi :-)

Amikor anno a 2. VH idején 14"-os CRT-vel toltam a Junoszty után, azt hittem az mennyország és nekem soha más kijelzõ nem kell.

Aztán 15"-ra váltottam, majd 17"-ra, majd 19"-ra, majd 24"-ra.
Konzol fronton meg Junoszty -> 52 cm CRT TV -> 100 Hz 72 cm CRT -> 82 cm LCD 1080p -> 106 cm 1080p, IPS, LED, 3D.

És nem azért mert e-penis-t akartam fokozatosan növelni, hanem azért mert volt alkalmam néhány helyen kipróbálni, vagy huzamosabb idõt jobb kijelzõ elõtt tölteni és rögtön olyanra vágytam.

Örök igazság: A méret a lényeg ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Android off:

Muszáj megemlítenem, most néztem meg a Most Wanted-et telón mert láttam véletlenül hogy kijött.
Hát madafaka!
Ez KIBASZOTT DURVA LETT, nem is értem ezt hogy tudták EA-nál megoldani, valami piszokjól néz ki, pedig edig azt hittem hogy az Asphalt7 a legszebb autós amit lehet telefonra.
Hát kurvára nem. Ez a Most Wanted aláz.

Elõször azt hittem ezek kamu képek de nem:

1.8GB a játék!!!

Zomil
Nemtudom én mikor odaülök apum 24"-es monitorához csak azt érzem, h milyen baszottnagy, nekem a 22"-es 16:10-es monitorom tökéletes.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Azért nem 50k de 81cm. KATT

DarkSector
Nem véletlen kérdeztem vissza.

Nem arra írtam hogy annál ondább a kép minnél nagyobb hogy neked a 106cm-en pixeles fos lesz a kép...😄

Hanem minnél kisebb a pixelsûrüség annál "kevésbé szép" a kép...most ezt ecsetelnem kell külön?

Miért van hogy a jáátékokban ha állítod a felbontást ugyanazon a méreten akkor szebb lesz? mert nagyobb a pixelsûrüség, itt halovány különbségre kell gondolni, de szerintem minden éppeszû ember tudja és érti mirõl beszélek még te is csak szerettek szivatni .😊

Shep
Na tehát hol lehet 50e-ért 32"-os LCD-t venni?

Tinman
Sehogy... hiszen éppen a cetek nemi életérõl beszélgetünk.

<#wow3>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
És ez hogy jön ide? 😊 Vagy mire bizonyíték? 😄

Tinman
Itt ülök most éppen a 106 centis kijelzõ elõtt KÉT ÉS FÉL méterre, a kis PC-m van rákötve, elindítok egy 46 GB-os BR untouched ISO-t és összepisálom magom a gyönyörtõl, pedig jogsi hosszabbításkor a legalsó sor (neeeem az alatti ;-) sem gond.

DarkSector
Miért is?

DarkSector
😊

Sir Quno Jedi
ez színhülyeség

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Hol van Full HD 32-es Tv, és nem monitornak akarom csak ha éppen rá tudom kötni a gépet az nem hátrány, szerintem.

Shep
Mert nekem nem elég a 4:3, mint az egyik illetõnek 😊

Totti5
Mint mondtam 50-60ért már FULL HD 32"os TVket kapsz. Amúgy meg vehetsz kis TVt monitornak, de akkor nem érzed azt hogy kurva drágán adják? mert 50ért 22" felesleges pénzkidobás.

DarkSector
Miért veszel új tv-t? 😊

amúgy minden elfér mindenhol csak ARARNI kell. 😄

Shep
Hát figyelj jelenleg 52-es 4:3-as tévén nézzük -6-7cm-es 16:9-es képet ehhez képest szerintem felüdülés lesz, ráadásul 82-es el sem férne nekünk a berendezés kialakítása miatt, de mivel pénz sincs rá így ez nem is probléma 😊

DarkSector
Nem a méret, csak van egy pont ami alatt kicsi, én sem néznék egy 50centis tv-n azért egy hd filmet. 😄
persze pénz beszél.
De manapság egy 70-80 ezres hdtv (82cm-es) már csak akkor nem alternatíva ha használtan vásárolsz., mert új tv-t sokkal olcsóbban kisebbet nehéz találni.

Shep
Én eleve nem is akartam nagyobb monitort venni 19-tõl. TV-re is az a méret lesz és nem is az érdekelt, hogy ki szerint kicsi/nagy hanem a többi tulajdonsága de hát úgy tûnik itt is csak a méret számít.

DarkSector
Izé bocs a régi volt 22"-os mostani 24"-os, de egy nagyon olcsó változat.

DarkSector
Jah bocs ebben egyetértek, én is így vagyok, csak szerencsémre még futotta egy olcsóbb 22"-osra.
De ha nem kisebbel is beértem volna.

Shep
Ha nincs akkor még 1000 Ft is sok.

Dj Tommy
Akkor én vagyok a legjobban elmaradva monitor ügyileg, nekem egy ilyen van: Samtron 76DF 17".

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

DarkSector
Minnél nagyobb egy tv ugyanannyi képpontal annál szarabb a kép, és annál messzebb kell ülni hogy ugyanazt lásd mint a kisebbnál, viszont akkor meg ugyanott vagy látásban, mert ugyanúgy minden kicsi lesz, ez egy örök szarság.
Én ezért nem veszek soha nagyobb tv-t 82cm-nél mert nem kell.

DarkSector
Azért egy 19"-os monitor és egy standard 22"-os közt kb 6-8 ezer az eltérés ami csekély.
De igen valóban sokan túl kényelmessek pénzköltésben.

Shep
Öcsém ti vagytok már igényesek, 52cm-es a jelenlegi TV!!! 19 colos a jelenlegi monitorom. Ha lenne 100e TV-re nyilván nem az 50 ezres kategóriában nézelõdnék. Ráadásul mi nem a nappaliban TV-zünk hanem a hálóban és az meg csak 3,5x3,5 tudom ez is kicsi, leszarom mi csak ilyen szegényesen élünk.

Tinman
Sajnos az... 24"-os a monitorom, de KOMOLY visszalépés, mikor leülök elé a konzolokra kötött 106 centi IPS+LED+3D kijelzõhöz képest, pedig az is IPS+LED kijelzõ.

Megmondom õszintén néha a 106 centit is kevésnek érzem... egy igazi Blu-Ray tartalom esetében (legutóbbi ilyen: Prometheus, Sunshine) még akarom, még többre vágyok, hogy a teljes látóterem foglalja el a vizuális élmény. Sajnos egyelõre csak erre telt, ez is 0% THM-re, de hál égnek januárban lejár :-)

Rapid81
Engem egy dolog idegesít a legjobban, ami ugyanaz, mint az eddigi összes NFS-ben, amiben rendõrök voltak. Az, hogy megyek 250-nel és hátulról úgy belém száll a szakadt Ford rendõrautójával, hogy konkrétan elrepülök. Ami azt jelenti, hogy kb. neki 350-nel kellett mennie.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Hát azért nem egyértelmûen biztos de nagyon valószínû. 😄

IMYke2.0.0.0
EA leárazás a CDGalaxisnál.
Mass Effect 3, KoAR, Dragon Age-ek, néhány NFS: 2,990 Ft.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.