Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Nekem sem fut már minden 1600x1200ban. Akkor cseréljek monitort kisebbre vagy cseréljek gépet erõsebbre? Vagy ne játszak új játékokkal?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Mindig megnézem de és ezért íro mamit írok, persze nyilván mások az elvárások de engem mindig is rohadtul zavart ha kicsit életlenebb a kép. És amit írtam továbbra is tartom, érdemes a gép erõsségét és a monitor nagyságát összhangban tartani ha játékgéprõl van szó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Igen - ez NFS. 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Érdekes kijelentéseid vannak 😊
Fõképp, hogy még nem is használtál nagy monitort 😊

Még egyszer leírom: a képpontok jobban befolyásolják a képminõségedet , mint maga a felbontás.
Tehát, amikor a monitorokat vizslatod, mindig nézd meg a a 'pixel size'-t is!

S zárjuk le annyival a meddõ vitát, hogy nem lesz sokkal homályosabb a kép - nem bemozdult állófényképekrõl beszélgetünk -, mint azt sokan írják, mondják. Nyilván, szebb, ha FHD-ban fut, de valamit-valamiért.
Kategorikusan kijelenteni, hogy natív alatt szar játszani pedig blõdség 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Engem az jobban zavar, hogy az ellenfélnek se nem mennek neki a zsaruk, se nem lyukad ki a kereke a szöges bizgentyûtõl. Elém meg 2 centire dobálják le a szöges cuccot, hogy esélyem sincs, kikerülni. Még jó, hogy már van benne újra felfújódó gumi.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

w77d
engem rendõr elõzött már le 300-nál XD na meg olyat is láttam, hogy az ellenfelek úgy zárkóztak fel rám, mintha állnék pedig 280 fölött mentem...

Rapid81
Jöttek már belém 250nél úgy, hogy elszálltam. Autópályán toltam maxon és hátulról belém állt egy zsaru, aztán elrepültem elõrefelé és crashed, aztán meg busted. 😞

IMYke2.0.0.0
Velem 'kocogott' párhuzamosan ilyen járgány.
Persze, elsõsorban a szembõl, oldalról felöklelést - teleportálással - jobban favorizálják.

Totti5
De az már 4-5ös szint, a lényeg hogy nehéz legyen. 1-3ig simán ott lehet õket hagyni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Na én pont ezért nem vettem nagy monitort, mert egy szar géppel natív felbontás alatt játszani szar. És szerintem jobb éles kép mellett 30+ fps kisebb monitoron, mint óriás monitoron életlen kép mellett a 30+ vagy éles kép mellet a 15-20. Szar gép mellé akkor van értelme nagy monitort venni ha munkához kell, egyébként érdemes a két dolgot összhangban tartani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Ezért NFS. 😊 Már illõ lett volna ezt megszokni.

Totti5
Nem vettem észre ilyet. Erõs végsebességû autóval ótópályán állva maradnak. 250eig bírják aztán kifújt.

IMYke2.0.0.0
Bizony.
Amikor 4 tonnás páncélozott SVU-k mennek veled párhuzamosan 280-290-el, akkor eléggé elmegy az ember kedve az egésztõl...

IMYke2.0.0.0
Higgyétek el: lennék én szívesen grafomókus, ha lenne hozzá pénzmagom: kórájhét (4-6-8 mag), sok csiga RAM, brutál erõs szingli VGA (vagy SLI vagy Crossfire) és sok-sok GB-nyi SSD.
Nem sírna akkor az én szám se 😊

w77d
ennél a játéknál teljesen mindegy a csúcssebesség, az ellenfelek és a rendõrök is igazodnak a sebességedhez, sõt le is hagynak...

IMYke2.0.0.0
Én lemegyek akár 1280*720-ig is, mert a grafó nem húsba vágó kérdés.

Shep
Tapasztalatból beszélek nem olvastam, enyém is tud 64x480-at hát hagy ne mondjam mennyivel gyengébb a képminõség, persze szép sima az egész csak éppen nem éles. Mondjuk van akinek ez is bejön 😊

wantonly
1280x720-ban a legtöbb játék nagyon rondán néz ki! 😞 Filmet nézni viszont a 720p tökéletes! Én játékoknál az 1600x900 felbontást szoktam használni, nem natív, de így már baromi jól néz ki minden. Muszáj valamilyen kompromisszumot kötni, ha nincs nagy vasam.
IMYke2.0.0.0
Öööö... amikor az ember kényszerbõl nem FullHD-n játszik, hanem 640*480-ban?
Az ember mindig tanul valamit 😊

Sir Quno Jedi
Nem le, hanem felskáláz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rapid81
A végsebesség azért nem minden. 😊 A Bac olyan 250 körül megy + nitróval olyan 280, viszont nagyon jól lehet irányítani. A többi autó ehhez képest úgy érzem, hogy alig akar elindulni, mikor átülök másikba. 😄

Kreáltam én is egy kis vdejót. Most tömörödik, aztán feltolom, hogy bemutassam, az én gépemen hogyan fut. 😊

IMYke2.0.0.0
Van annál sokkal progresszívebben is reagáló autó. A Porsche Carrera S kifejezetten kezesbárány néhány - na jó, inkább betonszaggató vadállat - feloldott tuning opció után. <#buck>
A csúcssebesség, amivel tépni tudtam vele, az 310 km/h volt eddig 😊

Fpocok
Kössz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Ne dõlj be minden baromságnak, amit a neten olvasol 😊

A mai LCD-monitorok - a nem gagyik - képesek akár 640*480-as felbontásra is leskálázni. Nyilván - és ezt írtam korábban is! - nem lesz olyan pengeéles, mintha FullHD-n futna az adott tartalom, de, (játékok esetében) a látványjavító opciók nem tûnnek el... használni kell és nem lesz olyan vészes, mint aminek sokan beállítják.
Természetesen, ettõl függetlenül, tessék is mindig a monitor által támogatott maximális (natív) felbontáson futtatni a tartalmakat... csak akkor erõs PC-t is tenni alá 😊

Rapid81
Én a BAC Mono-val nyomom, amikor csak lehet. Ez a leggyorsabb, legjobban gyorsuló, legjobban irányítható autó az egész játékban. Megy mint a golyó. 😊 Nagyon könnyû vele versenyezni.

IMYke2.0.0.0
Emellett, a 27"-es monitorom is "csak" 1920*1080-at tud - ebben az értelemben, ugyanakkora, mint egy 22"-es.
Amiben különböznek ezek, azok a képpontok nagysága - az enyém: dot pitch/pixel pitch = 0.294mm

Shep
De ha nem a natív felbontásban nyomod állíthatsz te akármit homályosabb lesz a kép, legalábbis én így tudom és akárhány monitort néztem így volt.

IMYke2.0.0.0
Nem mosott, mert minden más maxon van. A Youtube videó ne tévesszen meg!
Nyilván, nem olyan pengeéles, mint amikor az ember FullHD-ban, minden maxon játszhat, de a HD4850-es nem mai gyerkõc, 10 FPS alatt játszani pedig nem élvezet...

IMYke2.0.0.0
Rá vagy kényszerítve és a korábban, egy bizonyos autóval feloldott tuning elemek azzal az autóval nem érhetõk el: az új ótóval is fel kell oldanod, hogy telepíthesd... <#szomoru2>
810-20 km van eddig a játékban, és Porsche 911 Carrera S-el mentem eddig több mint 550 km-t.

Shep
Na hát ez az.

w77d
ha nem ablakban játszik akkor mosott szar a kép, ez egyértelmû

Shep
Egy akkora monitoron nem gáz 1280-ban játszani, nem lesz túlságosan homályos, mosott a kép?

IMYke2.0.0.0
Saját Need For Speed: Most Wanted (2012) videóm

Offline mode - My system in the description!

My rig (no tuning):
* E8400 (2 cores, 3.00 GHz)
* 4 GB RAM (DDR2, 1066 MHz)
* Sapphire HD 4850 (512 M😎
* Samsung HDDs (7200 RPM)
* Samsung P2770H - 27", 1920*1080/60 Hz

Game settings: 1280*720, everythings max, just shadows off
In Full HD unplayable with my PC. 😞(

A végig látható, hogy a fenti PC-vel mennyire szarul fut néha - fõképp a végén. A videók rögzítése során még a HD textúrák aktívak voltak.

wantonly
Persze, a könyvjelzõket, elõzményeket és a mentett jelszavakat is lehet.
Rapid81
Aki többet tolta már az NFS MW-t, mint én, az légyszi világosítson már föl, hogy tényleg csak ~10 futam van az egész játékban, csak más-más kocsikkal + a boss-ok vagy én nézek el valamit? Minden autónál van 5 futam, amibõl általában néggyel már találkoztam. Ez most milyen, hogy nem tolhatom olyan autóval, amivel akarom és rá vagyok kényszerítve, hogy autót váltsak?!

mooo
Akinek még nem lenne meg:

Sok szerencsét!
ZsZso
Grat!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fabio Capello
aslfjaspfjkopfvkkfpaskf

You have been selected to hit the front lines and participate in the PlanetSide 2 Beta! With a variety of vehicles and weapons to choose from, PlanetSide 2 is about to bring massive combat on an epic scale to your doorstep and we want you there!

most nagyon örülök! 😄

Tinman
Hát ja... az ODST az egyik legjobb Halo. Számomra mindenképpen rendkívül kellemes csalódás volt.

- nem volt flood
- nem szuperkatona voltam, hanem egy könnyen sebezhetõ és könnyen haló mezei szoldzsa
- komolyabb taktikázást igényelt mint eddig bármely Halo single-be
- audionovella jó volt, dobott a hangulaton
- az egésznek teljesen más hangulata volt, mint a többi Halo-nak... amolyan túlélõs, nyomasztós, NYOMOZÓS hangulat
- más karakter bõrébe is bele kellett bújni, akik más szemszögbõl látták a dolgokat
- fülbemászó zene

Az a helyzet, hogy az ODST mintha nem is a Halo sorozat része lenne.

Talán éppen emiatt ossza meg azokat, akik játszották ugyanis a Halo 3 hangulatához semmi köze. Ez nem egy pörgõs dara, ahol miközben ugrálsz rakéták süvítenek el a fejed felett.
Ez sokkal inkább egy taktikai shooter, survival elemekkel. Erõsen kellemes hangulat alakul ki már az elejétõl, ahogy az elveszett csapattársaid után nyomozol és kezd kibontakozni egy -szvsz- sokkal emészthetõbb történet, mint ami az egész Halo sorozatra jellemzõ.

Sok esetben Half-Life feeling támadt a játék során. Az audiologban, ami tulajdonképpen egy vizuális novella pedig szépen lassan egy másik történet kezd kibontakozni, ami szintén kellõen érdekes.

Hogy darkos-e? A szó megszokott jelentését vizsgálva, azt kell mondjam, hogy igen.
A nyomozós részekre ez különösen igaz.

Szerintem a Halo 3-at és az ODST összehasonlítani nem érdemes, nem is lehet, mert bár FPS mind a kettõ, de teljesen más a cél. Egyik esetben az akció, akció és még több akció, no meg a pörgõs cselekmény, míg a másik esetben a taktika, a megfontoltság kell, hogy átjárja az egész játékmenetet, mert aki Halo 3 jellegûen darálni akar, az igen gyorsan ledöglik. Persze ez csak normal és afeletti fokozatokra igaz. Easy-n nem szabad megnézni sem.

Iszonyú nagy elõnye, hogy sok esetben egyáltalán nem lineáris a játék. Mombasa városában egy idõ után oda mész ahová akarsz. Vannak rejtett felfedezni valók, egészen érdekes achik a qrváknak és jó kis survival hangulat.

A játék legnagyobb negatívumaként én a VISR-t éltem meg. A sötét helyszínek nélküle annyira sötétek, mint 1-2 SG-s újtopikonyitokbazmegcsakazértis fórumozó.
Túl sokszor kell használnunk és azért ezt a látványt fél órákig nézegetni nem a legkellemesebb.

Ettõl függetlenül nálam a maga nemében nálam ez a legjobb Halo, talán mert nem is igazi Halo :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Volt már olcsóbb is, de aki lemaradt volna és van ennyi pénz a malacperselyben:

Saints Row 3 $14

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
OFF: FF könyvjelzõket meg elmentett oldalakat át lehet portálni chromeba?

Parasite Eve 2, best game EVER!

balee4
Igen, Halo 2 megvolt PC-n, és anno nagyon tetszett, ahogy az elsõ rész is, ezért sajnálom, hogy nélkülöznöm kellett eddig a sorozatot.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Daell Drow
Na ezt atrix 4g telomon kiprobalom. <#eljen>
DarkSector
Ez hány %-ban jellemzõ a játékra?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
hát nem az én stílusom...:S

Totti5
Miért baj az ha sötétbe kell menni?
Amúgy Random ODST.

DarkSector
Na erre gondoltam énis csak nem irtam pontossan mert régen olvastam róla...de igen.

Nah ez nekem nem fekszik sajna, és szerintem egy nem Halo fannak ugyanúgy nem fog érni sokat.
De mindegy max nézze meg neten az illetõ és eldönti hogy ez a stílus bejön-e neki.

DarkSector
Majd itt a Reach, random belepörgetve a kb közepére, hát nekem nagyon más.

Reach

Totti5
Nem.

Halo 2 New Mombasa ostromát mutatja be egy ODST osztag szemszögébõl. A lényege hogy emberekkel mész és egy elit katona osztag küzdelmét kell végigjátszani. Érdekessége hogy a város szabadon bejárható, lopakodni, taktikázni lehet és felfedezni s az ostrom alatt szétszakadt csapat tagjait kell megtalálni és felkutatni. Tovább nem mondom mert spoiler.

DarkSector
A játék nagy %-át ez jellemzi de javíts ki ha netán tévednék. 😊

ODST

Unokabátyómnak megvan eredetibe, nem is kértem kölcsön. 😊