Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HappyHunter
Még processingel valamit, elvégre Ausztráliában még csak reggel 6 óra😄

Kód elküldve Shepnek de van még egy, lehet jelentkezni.

Dark: If your order contains download products, you can complete the download by looking up your order using the information and link below. When the order summary appears, click on the Download link next to the product name.

Szóval igen, majd valamikor megjön.

Be happy. :) Running!

DarkSector
Honnan is töltöd el?
Mert én a Brotherhood-hoz nem kaptam letöltölinket. 😄
Ésszerûen vlem hogy automatán kéne ráírodnia a profilra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
😛

Szerintem menni fog a Bhood.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

BigBlue
Le kell tölteni, telepíteni.. Kódot megadni utána lesz accodon csak.

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

wantonly
Egészségetekre! 😊

Nálam még mindig "processing" fázisban van a Brotherhood, azért remélem ad majd kódot.

Ja és köszi a Metro-t, nagyon tetszik! Már majdnem korán ítéltem a "próbaverzió" miatt, amiért állandóan lefagyott, de most minden oké.
DarkSector
Shep kollegina érdeklõdött. 😊

Én beregelem valakinek ha nem akar szórakozni, viszont tudni kell hogy csakis a Brotherhood ami rajta marad az Uplay kliensen, a többi úgy mint amazonon egy EXE-vel tölthetõ le és csak cd-kulcsot ad.

Brotherhood meg fog, csak várni kell sokszor 1 napot.

HappyHunter
Ha van kedve valakinek VPN-nel szórakozni, annak tudok lynxes kódot adni, én már fáradt vagyok ehhez..

Brotherhoodot sikerült megvenni, de nem nagyon akar megjelenni az accounton.

Be happy. :) Running!

Botond
Regisztráltam gog.com-ra, kaptam 10 ingyen játékot, viszont korábban azt hittem witcher2t is regisztrálni lehet oda, félreértettem?
Rapid81
Ezt ismeritek? Egy bizonyos Baráth Endre fejleszti. Az Episode 1 letölthetõ és nemsoká kész az Episode 2 is. Fönn van Greenlight-on.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Igazándiból sok múlik azon melyik részeket kapja el az ember. Az elsõ évad borzasztó gyengén indul. Én a második évadot láttam az elejétõl kezdésnek, és hát az nagyon beszippantott, és onnan már nem volt megállás. 😊 Most még az elsõ évad vége megy a tv-ben, azt nézem, nem mintha nem lenne meg mind a hét évad dvd-n és nem láttam volna mind a hét évadot 5-6x. 😄
Botond
Kettõ meg három évesek, de karácsonyra idõszerû lenne egy második ipadot beújítani, mert arra már most sorbanállás van. 😄
DarkSector
Nem. 😄

Shep
De egyszer sem játszottad végig, mi? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Mondjuk jah nem egy kihagyhatatlan dolgok ezek, mert GMG-n így is olcsó a Brother....És ugyanúgy regisztrálható Uplay-re.

Valamint Vicces de nekem a Prince Of Persia TFS már 4x van meg eredetiben.

Onlive+Steam+Uplay x2

😄

Shep
Igen, közben visszaolvastam de hát akkor ott egye meg a fene, még egy kamu acc, van már így is vagy 3, inkább majd ha annyira akarok Brotherhoodozni (mivel jön a 3 nem most lesz) inkább megveszem valahol olcsóért.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Igazából ilyen kódokat szerezhet bárki magának, 3 oldallal visszább Want. le is írta hogyan.
😊
Hátránya hogy külön profilra kell, mert VPN-es...nehogy bukta legyen.

DarkSector
Igen ez az érdekes, és szerintem az van mint amit Prohardveren emlitett egy tag hogy ELFOGYTAK a példányok...persze nem véletlenül.

Shep
Brotherhoodot nem akarod nekem adni? 😊

Rapid81
Én is köszönöm neki még egyszer, mert most bepróbáltam még egy fb acc-ról és a PoP Sand of Time-ra még sikerült szert tennem. 😊 Sajnos sem a Driver, sem az AC Revelations, sem pedig az Anno 2070 nem lett ócó. 😞 Tudnám, hogy akkor miért vannak a listában.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Köszönöm Wantonly-nak a segítséget, az akciós játékokért! <#worship>

IMYke2.0.0.0
S ez milyen komoly igazság! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az még két óra. Addig sok mindent lehet csinálni.
Az "Elnök emberei" sorozatból, ha jól tévedek csak 3 részt láttam - nekem annyi elég is volt 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solid Snake
Várj csak, mindjárt felnõnek, aztán téphetsz sorszámot a géphez <#nevetes1>
Botond
20.45kor Elnök emberei az ATV-n, addig kibírjuk vhogy. A gyerekek lepattintottak, az egyik duplozik, a másik matchboxokkal nyomul, asszem pótlom a lemaradásom steames játékaimban, amíg indul az estimese. 😊
IMYke2.0.0.0
😊))))))))

Botond
Unalmas vasárnap délután van, elsõ a topik a top10ben...
IMYke2.0.0.0
Biztos vagy benne? <#ravasz1>

DarkSector
utána már az zavart. 😄
mert nem látom a villanykapcsolót.

tutituti
a graw sorozat nagyon jó.Multiban fõleg.Az elsõ része nagyon nehéz és szórakoztató.Ott ha meghalsz akkor nincs respawn késõbb.
Míg ebben van.Mi sajnos egyik pályán bezuhantunk a map alá ahányszor próbáltuk így a második része nem lett kijátszva.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

davidka003
Nekem ilyen van. Jó kis billentyûzet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Rapid81
Ez egészen érdekes, csak az a baj, hogy fogalmam sincs, hogy milyen a szobában használt energiatakarékos izzó színhõfoka, hogy rendesen be tudjam lõni a progit.

Rapid81
Vigasztaljatok még... 😄

Rapid81
Ahhoz képest, hogy 2007es, egészen jó ez a GRAW 2. 😊 Mondjuk a Vegas-t is kedveltem. Jól meg van csinálva benne a csapatutasítás.

Fpocok
Jó mindegy, hagyjuk... ha neked megfelel, hogy nem azt kapod és nem panaszkodsz, akkor jó neked.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Hidd el, szívbõl örülök, hogy neked jól fut a játék - és egyúttal irigy is vagyok (a legõszintébb érzés a világon 😊 ), mert Neked jól fut...
Nekem vannak pillanatok, amikor gyakorlatilag 3-4 FPS-el fut, sõt néha "befagy" pár mp-re.

Totti5
Akkor nem csak engemet tiszteltek meg kitüntetett figyelemmel... azt hinné az ember, hogy egyszerû levenni a polcról azt ami a megrendelésen van, de számukra ez is bonyodalmat okoz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Nem rontod el, mert hiába fut neked akármi hú de jól ettõl még nekem szarul futott és mivel én játszok a gépen így az számít én mit tapasztalok. És 1280-ban én nem próbáltam így arról nem tudok nyilatkozni úgy lehet nekem is jól futott volna. És mivel ugyanabban a felbontásban max részletességgel (elõtt minimumon is 16-25 volt) gyakorlatilag majdnem dupla annyi az fps szerintem nem fogok bánkódni 😊

Totti5
Nem az én dolgom hogy felhívjam a figyelmet arra, h ugyan már figyeljenek rá és nézzék meg hogy mit küldenek a vevõnek. Akkor reklamálok, ha van értelme. Mivel 3 olyan hibát vétettek amit nem szabadna, ezek a jó emberek trehányok és szarnak bele az egészbe. Menthetetlen kategória.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Rontsam, el a kedved?

E8400 + 4 GB + HD4850 + 1280*720 = 60-50 FPS.

Üröm: FullHD-n már ez nem igaz - ott max 20 FPS.

IMYke2.0.0.0
Zavarban vagyok - el sem tudod képzelni mennyire. 😊
Oroszlán jegyben születtem , de én mindig kényelmetlenül érzem magam olyankor. 😞)

Shep
Na kipróbáltam a bámulatos, egyedülálló, utánozhatatlan NFS:MW-al az új konfigot. Azért ezzel a remekmûvel, mert ez futott élvezhetetlenül az elõzõ konfiguráción (16-25 fps néha ment feljebb is). Nem tudom ,hogy a 8 giga ramnak, vagy a procinak, vagy esetleg az xfast ram-nak köszönhetõ-e. De minden maxon kivéve az ambient o-t és a motion blurt kikapcsolva 30+ fps többnyire inkább 40. Mondjuk a játék az nem lett jobb de legalább látom, hogy volt értelme fejleszteni.

jetblack
Most buktad be mert mennem kell megvenni a Scarface filmet mivel itt nyaggat lakotarsam es a game ahol ez van utba esik <#nevetes1>. Tudom hogy a kozossegert dolgozol DE a kozosseg is elismer teged tudod ilyen olyan formaban en arra is emlekszem hogy mennyit szenvedtel a prototype forditoprogram beszerzesevel. a Prototype szamomra kulonosen jo jatek es mar csak az erofesziteseid miatt is megerdemled 😊

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

IMYke2.0.0.0
Nagyon kényelmetlenül érezném magam, hiszen nem ezért készítem a honosításokat 😊
S nagyon kedves Tõled, hogy gondoltál rám, de ne költs még több pénzt játékra ebben a hónapban, miattam 😊

zorrobomber
Amazonról eddig ezeket aktiváltam Steam-re:
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
Dungeon Defenders - 2 Pack
Max Payne 3
LA Noire - Complete Edition
Victoria II
Crusader Kings II: Songs of the Holy Land DLC
Crusader Kings II
Magicka Collection
Crusader Kings II: Ruler Designer DLC
Majesty 2 Collection
Magicka: The Stars Are Left DLC
Crusader Kings II: Mongols DLC Pack
Warlock: Master of the Arcane
Crusader Kings II: Songs of Albion DLC
Majesty Gold - HD
Crusader Kings II: Songs of Faith DLC
Crusader Kings II: Dynasty Shields DLC Pack
The Darkness II
Psychonauts
Dungeon Siege 3
MX vs ATV Reflex
Football Manager 2012

Origin-re:
The Saboteur
Dragon Age Origins: Ultimate Edition
Dragon Age 2
FIFA Soccer 12
Spore
Shift 2 - Unleashed
Mass Effect 3 Digital Deluxe Version

Egyedül az Origin-es Spore-al volt gond, de support azt is aktiválta, viszont valamiért rosszul jelennek meg ingame a gombfeliratok.

jetblack
Mit szolnal ha megajandekoznalak ezzel ? Regota hasznalom a forditasaid es valahogy meg akarom halalni

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Tinman
4 GB ujjlenyomat-olvasós pendrive kellett egy ügyfélnek, sehol nem találtunk, csak náluk. Megrendeltük.
Le is küldték, csak nem ujjlenyomat-olvasós pendriveot, meg meg nem 4 GB-ost -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én nem kockáztatok, itt magyarisztánban.
Ellenben, a ködös Albionban nem biztos, hogy akkora bajban lennél, mint mi, itthon.

Fpocok
Nem azért, de ha nem reklamálsz, akkor ne csodálkozz, ha nem változik semmi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Én is így jártam 😊 - mindig akad valamilyen játék, amire költ az ember 😊
S még ebben a hónapban akarok venni valahogy egy dobozos Saints Row 3-at is 😊