Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Jó, nem kell felvágni, hogy mit tanulsz... véletlenül persze 😄DD

Parasite Eve 2, best game EVER!

balee4
Baszki, belelóg a tételsorom. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nem! A labirintusos, ami forog és közben lézereket kell kilõni.

A végén már pár fordulatot tesz jobbra, aztán megfordul és balra kezd forogni. Na ott szoktam nekimenni a falnak.

Pedig youtube alapján ott még kéne vagy 2 csapdát kikerülni és kész lenne a boss.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sir Quno Jedi
A szeméttel sodrodós???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Volt egy részt ott ha vért hu...ozok, akkor se tudom átvinni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
Magyar hangok jópofák, boss-ok jópofák.
1 óra után meguntam. (nem lehet fejleszteni a járgányt, mint a jets 'n' guns-ban.

HOL VANNAK A FEJLESZTHETÕS scrollozós lövölde játékok??????????????????????????

(sry)

Þór vígi þessi rúnar

Egyediség, magyar szinkron, hatalmas boss-ok... 3 óra játékidõ... Megéri? Döntsd el te.

Fabio Capello
Srácok, van egy játékom számotokra: jellemezzétek a Sine Morát max három szóban, és hogy megéri e az árát 😛 😊

IMYke2.0.0.0
grebber, Te mázlista 😊
Tiéd lett a Velvet Assassin 😊 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
done

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
Persze még szép hogy lehet csatlakozni !
Szabi
és csatlakozni is lehet a csoportba? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Felteszem itt is a kérdést, mivel 4 nap alatt sem volt válasz, hogy (Ingyen FIFA10):

Az ottani leírás szerint beszerzett kódok, meddig használhatók fel? Van felhasználhatósági ideje, vagy akár 1-2 év múlva is felhasználható a serial??
mooo
felesleges magyarázkodni, darksector-t nem az eszéért szeretjük.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Lehet jelentkezni akit érdekel !

IMYke2.0.0.0
Túl könnyen mondta el... <#dumcsi>

IMYke2.0.0.0
Saját fiókom statja 😊
Azt írja, hogy 2013. márciusában lejár a tagságom. <#zavart2>

Kiemelném a kimenõ forgalmat 😊

Rapid81
Tipikus átlagjúzer viselkedés egyébként, hogy mindenféle olvasás nélkül bökjünk a legnagyobb letöltés gombra. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Ezt értsd úgy, hogy nem magamnak pakoltam föl cuccokat, hanem van fönn 12db Omnia 2-es ROM-om, a Defy+ ROM-omnak 4-5 verziója, az Omnia 2-es iránytû progimnak 6 verziója (darabonként több, mint 6k letöltéssel), egyéb Omnia 2-es programjaim, a ~7000 darabos WVGA háttérkép gyûjteményem és pár egyéb ikonpakk. Szóval lehet beszélgetni róla, hogy ki bénázik. 😛

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
3 éve használom a 4shared-et. 15 GB cuccom van rajta. Soha senki nem panaszkodott...

balee4
PS3-on már megvolt. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
Nem csalódtam benned a legszarabb oldalt találtad meg, ehez egy tervrajz meg leírás kell hogy töltsem le innen a fájlt, mert a sok download-ra mindent bead csak amit feltettél azt nem...😄

Zippyshare amit ajánlanék legközelebbre...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ja nekem sem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Outland, ha lesz akcióban próbáld be ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
Nem mondom, hogy nem szép, de nem is annyira kiemelkedõ. Szerintem. Persze csak a demót láttam.

balee4
Köszi az ajánlatokat. Kipróbálom, amiket írtatok. 😊 A legtöbb címet nem is ismerem, arcade játék téren egy kicsit tudatlan vagyok. 😄

wantonly
Nagyin köszi, ezzel a módszerrel be lehet regisztrálni az összes játékot! <#worship>

Minden játéknak megvan a kódja, van egy hosszú lista a Redditen és tényleg mûködik!
Totti5
Shadow Complex nem kérdés. Alapmû.
Trials Evolution
Mark of the Ninja
FEZ - ez nagyon nagyon nagyon!
Splosion Man 1-2

És még van rakat cím.

Sine Mora látványa gyenge? valaha készült legszebb shoot 'em up játék.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Zomil
Jo de én semmilyen kodot nem kaptam 😊
De lehet, h az volt a baj, h akkor töltöttem ki azt a lapot amikor mindenki rácuppant ezért kicsit bugos volt.

Köszönet itt is Happyhunter-nek, mert küldött kodot 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Brotherhood-hoz nem is fog. Az az UPlay accountodon fog megjelenni.

[merlinw.org]

wantonly
Akkor regisztrálj újra, mert azonnal meg kell kapnod az e-mailt.
HappyHunter
Nézd meg még egyszer, szerintem már megjött.

Be happy. :) Running!

Zomil
Nekem még mindig nem jött kod 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zsakosfrodo2
-50% Legend of Grimrock
ZHT2F-RNMQD-0BLCC

arty
Trials / Trials Evolution, nem is kérdés! 😊

Esetleg Joe Danger 😉

Forza.

wantonly
Rapid: köszi. 😊

MerlinW: egyenlõre még nincs serial, de ki fogom próbálni. Köszi. 😊
ez a play pal hogy mûködik?vagy hol lehet igényleni kártyát vagy hogy van pontosan, sokat nem tudok angolul sajnos.

MerlinW
Így tudod aktiválni:

"C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\Uplay.exe" -upc_uplay_id 26

Így elindul az UPlay a Brotherhood játéklapjával, "Go to game" gombot megnyomod és beírod a kulcsodat.

Revelations: -upc_uplay_id 40
Forgotten sands: -upc_uplay_id 11
From Dust: -upc_uplay_id 30
Driver: -upc_uplay_id 13

[merlinw.org]

Shep
Egyértelmû, Ninja. Többi sem rossz de az a legjobb, persze csak ha szereted az ilyesmit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Mark of the Ninja és/vagy Deadlight

[merlinw.org]

Rapid81
Itt a letöltõ fájl. Felraktam neked. 😊

balee4
Gyerekek megkérdezem tõletek is, van itt egy-két boxos kollega. Szóval mire költsem 2400 MS pontomat? Shadow Complex egyértelmû. Eszméletlen zseniális cucc. A következõk között vacilállok még:
- Mark of the Ninja - demó alapján nagyon király cuccnak tûnik
- Deadlight - nem rossz, de mégsem nyûgözött le annyira
- Dust: An Elysian Tail - baromi különleges cuccnak tûnik, a látványvilág, és harcrendszer zseniális
- Sine Mora - vhogy többet vártam tõle, a látvány gyengus, és a demó alapján abszolút nem tûnik kiemelkedõnek, szóval ezt most ki is lõttem, ráér késõbb, persze cáfolni lehet 😊

Egyéb javaslat?

Panzeradler
Nekem az után jelent meg a kliensben, hogy felraktam és patcheltem a játékot, addig egyáltalán nem akart.
wantonly
Én sem kaptam, de majd lesz hozzá, ha meglesz a serial is, amire már egy ideje várakozunk. 😄

Lehet, hogy olyan sokan igényelték, hogy egyenlõre kifogytak a kódokból?

Az Uplay kliensben nincs termék aktiválásra lehetõség, mint a steam-ben. 😞
DarkSector
Jah akkor szívás mert a Brotherhood-hoz nem volt letöltõ fájl...😄

wantonly
Szerintem miután aktiválsz egy játékot, akkor az onnantól accountodon lesz, bár a régiek nem jelennek meg az Uplayben. Tehát csak "külsõleg" tudod használni, de attól azt még regisztráltad az Ubi fiókodhoz. Az újak megjelennek az Uplay kliensben is miután szintén külsõ módszerrel beregisztráltad és onnantól már újratelepítheted bármikor, nem kell megõrizni a fájlokat. Ha nem tévedek.
Rapid81
WTF??!! Itt a világvége. GabeN infót szivárogtatott! 😊 Jól megöregedett szegény ember. 😊 50 éves, vazze.

DarkSector
De nem értem, mindegyik játékot rá lehet iratni az accountomra? Nem csak külsõleg használhatóak?