Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
uplay? <#ejnye1>

Þór vígi þessi rúnar

Solid Snake
Lassan a testtel kevés neki a 3-giga ram. Vaty mégse nem? <#nevetes1><#pias>
zorrobomber
uplay <#shakehead>

Én is fenem rá jaz fogam. Szerintem délután le is bizniszelem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ezt már korábban is megfigyeltem, hogy te nagyon választékosan fejezed ki magad!

Nem vagy véletlenül újságíró vagy mivel foglalkozol ha nem vagyok indiszkrét?

Vannak itt még kollégák, akik nagyon élvezhetõen írnak, de te azt kell mondjam magasan kiemelkedsz a társaságból (no offense a többiek felé, de ezek tények).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
FC3 bezsákolva. cdkulcsokon van 4k-ért uplayes verza.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
"Mert nincs gépe amin maxon elfut?"

Ti most ilyen vicces fázisban vagytok? Értem én, csak már kezdek gyanakodni.
Hint: Ott a leírásában a konfigja.

"Mert x360közösségen akar játszani és acsizni?"
Acsik miatt lemondani a nyilvánvalóan szebb, jobb verzióról? Hát öööö... igénytelenség? Ez a jó szó?

"Mert utána lehet tovább akarja adni?"
PC-re is úgy veszik egyesek a CE kiadásokat, mintha ingyen lennének. Eddig bármelyik CE-m is árultam mindig volt rá vevõ, max én nem mentem bele a boltba...

"Shep-nek igaza van a kontroller miatt nem laggol az irányítás, míg egérrel elég szar (pc-n)."

Persze. Nekem meg 3 felé áll a tököm és egyszerre 41 nõt tudok megtermékenyíteni. Lehetne, hogy komoly dolgokat írsz, aminek alapja is van, vagy tényleg móka TV-t nyomunk ma egész nap?

"Vagy mert konzolon sem csúnyább (kivéve a szokásos dolgokat?)?"

Adasdas... Adidas!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
(/R)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én is így gondoltam egy ideje. Biztos kiöregedtem, hogy már nem tudnak lekötni az új AAA címek. Aztán felraktam egy régebbi játékot (Jade Empire) és rájöttem, hogy a francokat.

Úgy esik a színvonal, mint a befektetõk bizalma Magyarországban.

Egyre jellegtelenebb, lélektelenebb játékok készülnek és kevés már az igazán jó játék. Legalábbis a legtöbbõl valami tuti hiányzik.

DarkSector
Tolhatná, ha venne recevier-t hozzá például, ami 4-5ezer ft.

Csakhogy ott neki a live a lényeg, teljessen más elhatárolható a másik közösségtõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Baromira sok eltérés van, nem is értem hogy vehet valaki ilyet konzolra.....

grebber
THQ bundle megvan a 2 millió dolcsi!És még van hátra 12 nap! Meglesz az a 5 vagy hány milliós indigala rekord lazán úgy érzem!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Mert nincs gépe amin maxon elfut?
Mert x360közösségen akar játszani és acsizni?
Mert utána lehet tovább akarja adni?

Shep-nek igaza van a kontroller miatt nem laggol az irányítás, míg egérrel elég szar (pc-n).

Vagy mert konzolon sem csúnyább (kivéve a szokásos dolgokat?)?

arty
igen, ez a baj, hogy nem látod...

Forza.

Tinman
Ja, hogy ironizálsz... bocsi, még reggel van nekem, nehezen jött át :-DDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Nem, 240p-be. Mond azt ,hogy 3m-rõl ahogy te játszol vagy 2 ezt észre fogod venni játék közben? Na meg az aki9 szerint a DS pc-n kutya jól néz ki az inkább ne szóljon egy szót sem 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
<#ticking>

Ezért remélem 1080p-be nézted ^^

Shep
Én leírtam milyen okok lehettek szerintem a háttérben, ennyi, engem nem kell meggyõzni, hogy jobb a bill+egér fps-hez, meg, hogy kicsit azért szebb fõleg ha majd jönnek hozzá modok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Most engem miért akartok amúgy meggyõzni? 😄

Shep
Minimális, ezt nagy TV-n mert gondolom neki az van távolról észre sem veszed.

wesker24
Jah nekem is ezért is várom a Grim Dawn-t (Titan Quest 2)ezért se lenne jó ha csödbe menne a THQ !
Daell Drow
Nem semmi ez a THQ bundle csomag, csodalom hogy egyatalan idaig jutottak. Marmint hogy igy csod kozelbe, alapvetoen nem rosszak a kiadott jatekaik. Nekem van egy nagy kedvencem toluk ami nincs a listaban, az a Titan Quest.
zorrobomber
Tegyük fel hogy ugyanúgy néz ki PC-n és Xbox-on, még akkor is a frame miatt jobban megéri PC-n tolni.

Fpocok

Fpocok
DE MIÉRT? Lehet, hogy idõvel meg lehet szokni, de akkor is sokkal szarabb lesz, mint a bill egér.

Zorrobomber... már késõ 😄

Shep
Ez nem vita ez igaz amit írtam, arról nem beszélve, hogy mivel tök ugyanúgy néz ki konzolon is nyilván kényelmesebb neki arra megvenni és nem izgulni ,hogy na hogy fog futni. Ennyire egyszerû, ráadásul ha nem jön be neki így el is tudja majd adni.

zorrobomber
Ne kezdjünk kontroller flame-be, már csak azért se, mert az érv ott dõl meg hogy PC-n is tolhatná X kontrollerrel.. Egy pillanatra az én fejemben is megfordult, de gyorsan elhessegettem a gondolatot.

Shep
Most miért? Haverom pl szinte már képtelen fps-t egérrel játszani annyira megszokta már a kontrollert.

Tinman
Omg <#wow3>

Shep
Azért nem rossz, pár órája megy a THQ -s humble és már majdnem 2 milliót fizetett ki a nép. Kíváncsi leszek mennyinél fog megállni.

Shep
Kontrolleres irányítás miatt 😄DDDD

Shep
Elvileg ha nem talál a címen akkor telefonál és egyeztettek de hogy ha másik napra kéred az elképzelhetõ ,hogy plusz pénz.

grebber
Olyankor számolnak fel valami + költséget,ha egy futár megy az adott címre de nincs otthon senki és azt beszéljük meg hogy akkor hétfõn jöjjön vissza megint?

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Höhö, nekem fel se tûnt, de ott a pont 😊

Tinman
<#eljen>

Tinman
No offense, de nooooomális'?

XBOX360-ra????????? Amikor az aláírásodban egy egész jó kis konfig van!?

MIÉRT vesz valaki egy "látvány" FPS-t egy 7 éves hardverre????

Fpocok
Én nem látok olyan linket, mire gondolsz?

arty
hányingerem van a csúsztató link-címeidtõl 😊

Forza.

Maak
En nemtom mi lesz, ha becsodolnek.Egyetlen kiado akinek nem csalodtam meg jatekaban, de ha a ubi megveszi oket akkor bebaszott.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

arty
6 játékból - melyek elkészítése belekerült 80-200 millióba - bejött nekik félmillió $.

ez melyik univerzumban érné meg?

Forza.

arty
jah, +1 napig tudja majd tartani magát a kiadó... 😉

Forza.

Carlos
No, újabb 960 elköltve:
"A VIP regisztrációt 2013.12.07-ig aktiváltuk."

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Ezt úgy nevezik, hogy optimalizálás. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Mondok nektek 1 érdekeset. Az Assassin's Creed 3 sokszor minimum grafikán is szaggat, a Far Cry 3 meg ugyanakkor tökéletesen fut very high-on. Erre varrjatok gombot!
w77d
komolyan mondom nem lenne egyszerûbb egybõl ilyen árakon kiadni a játékokat és pár nap alatt behozni a fejlesztés árát a tömeges és hisztérikus vételekbõl?

DarkSector

Fpocok
Na hát, folytatódik a kálvária.

Magyarok miatt nem nyert aranyat.

Férje azt hiszi õ az atyaúristen.
Szánalmas k*rva.

DarkSector
Kár hogy a total-ból csak egy része megy a THQ-nak, de ettõl még szép...

wantonly
Mióta is megy? 4-5 órája?

Total payments: $1,012,538.98
Purchases: 182,617
Average purchase: $5.54

Azért szépen fogy. Máshonnan is teremthetnek elõ pénzt, meg ebbõl is be fog folyni egy nagyobb összeg.