Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
"Azért kötjük páran az ebet a PC-hez, mert amiket PC-re írnak, azok 100x szebbek, mint konzolon bármi."

Nem igaz. De már nem elõször kérek egy 100x szebb autósjátékot, mint a Forza/GT5... 😉

Stagnálást meg max te érzel pécén (cserébe nem kell évek óta új vgat venned), konzolon látni elõrelépést a nyitó, 2005-ös címekhez képest.

Forza.

Rapid81
Te is sarkítasz. nem vagytok Darksectorral rokonok véletlenül? 😊 Miért is kéne évente 150k gépet venni? Nem értelek. Az én gépem 3, azaz HÁROM éves és minden elmegy rajta max grafikán...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Szörnyen sarkítasz, ugye tudod. Azért egy konzolos és PC-s cím között nem 2 pixel különbség szokott lenni, bármennyire is szeretnéd ezt elhitetni másokkal vagy magaddal. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Ez úgy olvastam valahol. De azért thx! 😊

(neemis😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Felesleges ez a grafikai sírás!

Konzolon már évek óta ugyanaz a hardware van ami nem változik és arra mocskos modon sokkal egyszerûbb megcsinálni/kicsikarni egy játékenginebõl amit csak lehet.Azért tud egy 7 éves hardwaren úgy kinézni a cucc ahogy.
Ezzel szemben meg pc-n van több száz millió konfiguráció amin kéne hogy fusson a cucc és mivel az idõ pénz a kiadó alig teszteli õket pár konfigon és ezért olyanok a gépigények amilyenek.

Mindenki a nex gen-el jön hogy jöhetne már mert mert elavult a mostani meg minden.
Várjátok csak majd lesz ott sírás hogy a mario 3 portja is 2 GTX 680-at fog igényelni.
Szóval NEXT GEN-be ha olcsón kell majd a látvány akkor irány mindenkinek a konzolbolt és venni új konzolokat.
Én már ezt nem játszom el ami évek óta megy hogy a Crysis meg Metro max grafikáról csak videókat tudok nézni mert nem tudom futtatni.Ezért is vettem anno konzolt.Igaz hogy csúnyább de leszarom mert nem kell évente 150ezret költenem hogy maxon tudjak játszani!
Mostani konfigom is már akkor elavult volt amikor kb 2,5 éve vettem,de kinéztem az új cuccot hát köszönöm nincs nekem 300-350k-m hogy maxon menjen minden!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Te nem is vagy hülye 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
UHHHHHHHHH bazzeg, ilyeneket többet ne, kezdek látni repedéseket a falon...<#vigyor5>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
"Azért kötjük páran az ebet a PC-hez, mert amiket PC-re írnak, azok 100x szebbek, mint konzolon bármi. Ami multiplatform, az meg azért néz ki ugyanúgy PC-n is, meg konzolon is, hogy a konzol meg tudjon vele birkózni"

Pontosan errõl van szó.

PC-n lehetne többet is.
De helyesbítenék, nem 100x szebb meg nem is ugyanolyan, hanem annyival szebb pc-n hogy az valakinek megérje azon játszani vagy ne érje.
Sokaknál ez nem fontos, és másik platformon játszik, egy idõ után beleszar az ember még a legszebb fps-eknél is hogy most az árnyék 2pixel széles vagy 4 pixel, meg hogy a fákból egy adott részen 5 vagy 6 darab van....stb.

Szebb pc-n senki nem vitatja, itt a mérlegelésen van a hangsúly.

PC-n közelrõl bámulod a játékot, nagyobb felbontás kell, konzolokat legtöbben tv-n tólják messzebbrõl nézik teház az számít meszebbrõl mit lát, nem azt hogy ha odasétálsz a tv-elé mit látsz.

És ebben az esetben már más a helyzet.

Majd ha olyan eltérések lesznek mint mondjuk LEGALÁBB a Ghost Recon Future Soldier-ben na majd akkor azt mondom hogy ja ezt 2 kép egymás mellé rakása nélkül is megmondom.

Shep
Attól ,hogy most a grafikára igaz attól még a megállapítás helyes és most sem elsõsorban az a volt a fõ mozgatórugó csak ti ragadtatok le annál 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Én pont nem ebbe a kategóriába tartozom 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Nem érdemes hozzá kötni, nem elég nehéz, a kutya elhúzza 😊

Tinman
Jó szöveg, csak itt nem szubjektív, hanem objektív és mérhetõ dologról van szó.

Az, hogy mi mennyire részletgazdag, milyen felbontásban, milyen frame-el fut, az teljesen objektív.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Azért kötjük páran az ebet a PC-hez, mert amiket PC-re írnak, azok 100x szebbek, mint konzolon bármi. Ami multiplatform, az meg azért néz ki ugyanúgy PC-n is, meg konzolon is, hogy a konzol meg tudjon vele birkózni, mert már száz éve elavult technika és visszafogja a játékfejlesztések minõségét. A minõséget itt természetesen a grafikára értem... Nekem összesen ez a bajom a konzollal. Legyen, akinek kell és meg tudja fizetni, csak ne nézzen már le pl engem, mert én nem veszek, nem is fogok venni és nem tetszik az a trend és minõségbeli stagnálás, ami a konzolok miatt kialakult az utóbbi pár évben.

DarkSector
Személyes tapasztalat? 😛

KIS OFF:

Megnéztem a Game of Death-et.

Jól vettem le hogy ebben nem szerepelt Bruce-Lee, hanem csak egy hasonmása, és amikor õt láttam az mind más régebbi filmjeibõl volt beollózva???
Ezt nem értem...😄

genndy
Nem fps, abban igazad van.
Én leginkább a 'hasonlóval se próbálkozott 1 fejlesztõ sem' részére reflektáltam. Ehhez kapcsolódóan, megjelenések:
Far Cry 2: 22 Okt 2008
Just Cause 2 : 23 Márc 2010

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Shep
Nekem ezt nem kell magyarázni, én már régen észrevettem, hogy itt azért van pár olyan ember (néha azért én is) akik folyamatosan úgy vélik ,hogy ami számukra természetese, vagy úgy gondolják az a jó azt mindenáron rá akarják erõszakolni a másikra is és ha az ellenáll akkor hülye idióta. Pedig azért mert nekem igényem van arra, hogy legyen gyümölcsfám az nem azt jelenti ,hogy akinek nincs az hülye, lehet ,hogy csak panelban lakik, persze ettõl még lehetne rá igénye, csak lehetõsége nincs.

DarkSector
Itt nem igazságról szól a dolog, hanem ne legyünk kecik másokkal....😊
Ne erõszakoljuk rá másokra azt ami nekünk tetszik.

Fpocok
Na már megint haldoklik a wow... vagyis az sg forum.

Fpocok
A dobozos verzió cd kulcsát meg lehet promo kódnál adni? ÉN ÚGY TUDOM NEM, de lehet tévedek. Ha meg lehet adni, akkor az jó lenne...

zorrobomber
Igen, de azt hogy nem megy a szerver csak a játékon belül látod. És ha nem szólok neked akkor még az állást is betöltöd mielõtt újraindítanád a game-t offline módban 😊

Shep
Azért jó kis vita kerekedett egyetlen képbõl 😄 Ezért jó ez a topic, mert eddig még senkinek nem sikerült meggyõznie senkit az igazáról de vita az mindig van 😄

Egyrészt nem fps, másrészt elég repetatív, harmadrészt meg mikor volt már az? Legalább 2-3 éve!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

1 kattintás uplay-en belül és már offline is. Nem nagy ügy.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Semmi baj, akkor majd ha megmutatod eredeti képekkel majd folyt-köv. 😊

Hivatalosan letölthetõ. Részleteket ne kérdezd.

Módszer 2: Warez leszed, arról feltesz, kód beír, játék legális. Legközelebb már uplay-rõl töltöd. Ennyi.

Módszer 1 Tippre: upistore belép, játék berak kosár, checkoutnál kód megad promo kód helyén, 0 euró kifizet és hivatalosan letölt.

Fpocok
Uplay, akkor lesz jó, ha be lehet oda regelni dobozos kódot és kliensbõl letölteni. Szerintem. Ez a minimum.

genndy
Khmm, khmm, azért a Just Cause 2-t ne felejtsük el...

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Mi ez a felbontás? Te komolyan viccelsz velem.

Bebaxol ide egy fos*puki méretû átméretezett, agyontömörített jpg-et és finoman ecseteled, hogy kicsi a különbség.

Feladom, ehhez nekem nincs ápolói szakvizsgám.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Respect. 😊

zorrobomber
Hú, az AC-ket ne emlegesd légyszi 😄 Elég volt egy jó darabig ez a pár óra szenvedés a 3al 😄

Tudom hogy steames is uplay-t használ, de attól még szar. Félreértés ne essék, várom hogy jó legyen ez a kliens is, kell a konkurencia a steam-nek. Viszont olvastam sírást, hogy ha nem megy a szerver FC3 alatt(jelzi a game), akkor üres lesz a játéktér, szóval ilyenkor újra kell indítani -offline paraméterrel. Na, pl. ezt csinálhatná magától is.

Trópusi szigetes sandbox fps vadászattal, gigászi méretû játéktérrel, mellékküldikkel, érdekes sztorival...

Véleményem szerint Far Cry 2 óta még csak hasonlóval se próbálkozott 1 fejlesztõ sem. Így biztonsággal kijelenthetõ, hogy hiánypótló alkotásról beszélünk.

Lehet, hogy kifelejtettem a crafting rendszert, a vezetgetést, a fegyver upgradelés rendszert, a számos minigame-t jah és még rpg szerû fejlõdés is van benne. Hát dióhéjban ennyi. És akkor még a multiról és a 4 fõs coop módról és a pályakészítési lehetõségekrõl nem is szóltam egy árva mukkot sem.

Van még kérdés?

Fpocok
Persze be lehet. És teljesen eredeti lesz... csak hát a módszer...

Fpocok
És honnan szerzed meg magát a játékot onnan?

És? AC-k is uplay-sek. Köszönik jól vannak.

Egyébként ahogy wesker is mondta steames is uplay-t használ, innentõl kezdve meg az olcsóbb ajánlat a nyerõ szvsz.

DarkSector
Figy annyit tudok erre mondani, így lezárásképpen, hogy engem nem izgat ha másnak a látvány fontos, én csak azt mondtam hogy szar dolog mikor valakit igényteleneznek, mikor egy ekkora difirõl beszélünk.

Majd ha nagyobb eltérés lesz a játékoknál, talán megértem azokat akik kötik az ebet a pc-hez, de mikor ennyi a difi, akkor nekem ne mondja senki hogy lúzerség megvenni konzolra.

Mert van akinek igenis többet ér az amit a live-al kap, mint amit azzal a néhány pixellel.

Myth Busted! Hálistennek :-)

NA és ez most mit jelent?

tutituti
húhú de sok saints row 3 van a steamgiften😊

Szerk.:jahogy bundle-ba van,most már megvárom hátha nyerek😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Tinman
Mert konzolon atomstabil a frame... fõleg egy FPS esetébe ugye?

zorrobomber
Olyan amilyennek lennie kell:
Some stuff about open world games

Tinman
Már egyszer írta valahol: Õ írja a Viktor beszédeit.

Nem csoda, hogy az ország 3/4-e hülyére van véve <#banplz>

zorrobomber
Az összes nagy hibáját kijavították FC2-nek.

Carlos
Szerintem a FC1 szar volt, innentõl kezdve számomra a franchise a szép grafika és hülye játék kategória. 😊

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Legközelebb titkolni fogom ha megveszek boxra egy játékot, nehogy kilógjaka a sorból és lúzer legyek a szemetekben...😄

Zomil
Amugy miért van annyira oda mindenki az FC3-ért?
FC1 elment szélp volt, ujdonság volt, 1szer le lehetett tolni. FC2 egy nagy szar volt. Akkor most mi ez az örület az FC3 körül?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
"Ti most ilyen vicces fázisban vagytok? Értem én, csak már kezdek gyanakodni.
Hint: Ott a leírásában a konfigja."

Mellesleg még ha elég is a konfigod, nem egyenlõ azzal hogy a játék ugy is fog menni rajta, hála a sok szar bugnak, meg frémingadozásnak.

wesker24
Jah a 4k-s Far Cry 3 Only Uplay a steames Far Cry 3 is Uplay az meg 7k !
DarkSector
Legalább egy rendes csávó. 😊
Mire vonatkozik a kijelentés? 1-es mondat vagy 2-es mondat? 😄

zorrobomber
Igen!

DarkSector
Mond az valamit hogy valakinek a játék számít és nem az a 4 pixel eltérés?

Képzeld a Tomb Raider-t én is x360-ra rendelem elõ...húha. Most igénytelen lettem? 😊

Én butaságokat írok tudom, nem is érdekel senkit, de annyit mondok hogy a pc-n való vásárlás 1-2 régi vételt kivéve a max 2ezer ft-ig terjed, én is baromnak érezném magam ha egy kollektors-t drágán pc-re vennék...