Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
AC3 is nézd meg mennyivel szebb ne vitatkozz velük...vegyé pécét inkább, vagy fejlessz. 😊

AC3 x360 <-> PC....ez nem ér meg neked pár ezrest, te rosszúvagy? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Ezt a nagy beleölés dolgot sosem értettem. Ti mennyit költötök, vagy költöttetek vagy szerintetek mennyit kell ahhoz költeni ,hogy jó legyen a pc-n a játék?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Solid Snake
Persze hupákolás az egész. Legnézettebb csati a Tied a zsütübön mióta van rajta Dark Souls oda-vissza.<#pias>
davidka003
Én tudom, hogy van olyan játék ami PC-n sokkal jobban néz ki de mondjuk úgy, hogy nekem nem érné meg beleölni annyit a jobb grafika miatt. De valszeg majd veszek középkategóriás gépet egy 2 év múlva mikor kijönnek az új konzolok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Nekem az tetszik még mikor azt mondják ,hogy á hát egy összehasonlító video az nem mérvadó. Szerintem meg pont az a mérvadó, mert egymás mellett látod a 2 platformot hd-ben, azonos körülmények között.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Játékból profitálni én is csak újságírós meló alatt tudtam... jah meg a Diablo 3-on is kerestem <#banplz>

De az elv a lényeg. A játékok vezettek el oda, hogy évtizede+ IT-ban dolgozom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Az vagy. Meg igazad is van :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

fery02
Általában olyanok állítják, akik szerint már konzolon is eleve nagyon szép egy adott játék, mindemellett pedig nem vagy nincs alkalmuk összehasonlítani PC verzióval.
Persze játéka is válogatja a platformok közötti látványbeli különbséget, a port minõsége is lényeges szempont.

Hú de megmondó ember vagyok.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Igen, nálunk is valamikor (ha minden jól alakul) hasonló fordulópont fog egyszer majd bekövetkezni.
Különbség csak annyi, hogy én a játékokból nem igazán fogok profitálni.
Illetve lehet, hogy folyamatosan profitálok belõlük, csak nem veszem észre. 😊

Shep
Mégis vannak akik állítják ,hogy alig van különbség.

Tinman
Megnézni mondjuk egy AC3-at vagy egy Dark Soulst X-en, majd elindítani egy normális PC-n... hááát izé, már nem egy liga.

Persze megértem. Nekem nehéz, mert PC-m se rossz, konzolok is vannak, így néha nagyon durván látom a szakadékot.

DarkSector
De szõrõsszívû vagy...😄
Vagy lettél. Mindenkiben a gonoszt látod csak. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Haligali.

Direkt írtam hogy a többi is jó játék, csak annyira nem jó mint amiket felsoroltam amikkel SZÓ nélkül eljátszom, TUTI nem unnék bele.
1000% Hogy ha jönne egy RDR 2 vagy Alan Wake 2 és kb ha nem jobb de kb ugyanolyan mint az utolsó, akkor azt nemhogy nem unnám meg de szanaszét maxolnám.

Végigszenvednék a legnehezebb fokozattal is.

AC2-t is kimaxoltam, Darksiders 2-õt is, de ezeket nem merném odaírni mert az AC2. részét kivéve egyiket sem voltam képes végigtólni, holott AC2-ben meglett boxon az 1000/1000G....
Ez megmagyarázhatatlan...meg érdekes hogy FPS játékot nem is tudok említeni ami ebbe a tuti letólnám kategóriába esne.

értesz?
Nem ezek a jó játékok amiket leírtam, hanem ezek a NEKEM TUTI VÉGIGTOLOM mert NEKEM JÓ JÁTÉKOK...😊

szóval a többi sem rossz....csak ez a lista egy nagyon erõs mag, ami csakis azokat tartalmazza amikért akár 10-12 ezret is kifizetnék.

davidka003
Én PC fejlesztésbõl kiszálltam. Semmi értelme. Nekem teljesen elég az Xbox grafikai szint. Így csak játékokra kell néha költeni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Carlos
Pilóta keksz elfogyott, már ne gyertek!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
az

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
A hétköznapi (PC-t, internetet nem sûrûn látó, viszont 8-12 órát gürizõ, és utána is más elfoglaltságokat rendszeresen ûzõ) emberekhez képest meg mi, PC/konzol-játékosok vagyok "mások"... Sõt, mi a nehezen megkeresett pénzünket is bitek okozta, nem testi örömökre költjük!
Elég beteges, nem? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Tökéletesen egyetértek... pedig nem nekem volt/van is asszonypajti.

IMYke2.0.0.0
Ha budapesti lennék... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Jószándékom jeléül aki eljön érte a corvin negyedhez, az kap amig el nem fogy:
eztete...

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Mi tiszteljük a másságot!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Már elmondom párszor de megint elmondom. A gépezés sokkal jobban érdekel mint a nõk!

Next PC upgrade: 2022

Carlos
ott a szmájli a végé.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Ne személyeskedjünk srácok, kérlek! <#law>

Carlos
buzi vagy? 😊

Þór vígi þessi rúnar

n000rbi
Sz@r ügy... :/

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

grebber
Asszony nincs ,nem is volt és nem is lesz! A szüleim nem értenek egyet hogy pc-re és hozzávalóira költök pénzt.
Ami nem ruha vagy étel szerintük másnak nincs értelme!

IMYke2.0.0.0

n000rbi
Nekem ezzel sose volt gondom, sõt apuval és bratyómmal együtt nyomtuk a C64-en a Batty-t, meg a Bierflash-t 😄😄😄

Barátnõm is szeret játszani, nincs probléma ebbõl. Szerencsés vagyok? 😊

Tinman
Bizony! Elég kellemetlen, hogy mindent õ nyer <#schmoll2>

Tinman
Majdnem?
Engem gyerekkorom óta lenéznek emiatt. Csak aztán 12+ éve elõállt az a fura helyzet én segítek rajtuk anyagilag. Azóta ebbõl a lenézésbõl elég durván visszavettek, mert leesett nekik, hogy azzal, hogy 6-8 éves koromba a C64-en a "beszed demo"-val meg a "lebego leggomb"-el szórakoztam, az akkor lehet, hogy szórakozásnak tûnt, de valójában alapkõletétel történt ;-)

n000rbi
Bocsánat, én nem tudtam és nem is akartam bántani.

@grebber: ne haragudj, poénnak szántam.

IMYke2.0.0.0
Ne bántsuk grebbert ! A topik lakóinak nagy része tudja már, hogy milyen kényelmetlen helyzetben van.

n000rbi
"az eredetit nem itthonra rendeltem hanem haverhoz ,hogy ne tudják meg hogy ilyenekre költöm a pénzem"

Az asszony bekeményített? 😄😄

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bizony :-) Elsõ körben egész jól levertem 50%-ig, aztán nyomott egy combo-t és kész voltam. Aztán rájöttem, hogy amikor csap egy bazi nagyot egyenesen elõre, akkor szépen mögé kerülök és lebackstabelem az anyjába. Na úgy már mindjárt 60 körül ment le a HP-jából és amikor kelt fel, akkor is egy 14-es körüli sebzést még gyorsan ki lehetett neki osztani. Eljátszottam vele így egy ideig, aztán eluntam és rányomtam egy Poison Cloud-ot + támadtam lángoló karddal! Iszonyat hamar megdöglött :-D

fery02
"hogy ne tudják meg hogy ilyenekre költöm a pénzem csak szerdán kapom meg"

Ez ismerõs szitu nagyon. 😄
Szüleimnél lakom még (és még sokáig is fogok elõreláthatólag), akik sajna a régi értékrendek szerint élnek, így majdnem lenéznek, ha játékra költök pénzt.
Szóval pl a most cdgalaxisban akciós DooM 3 BFG-t is öcsémmel vetetem majd meg lehetõleg titokban, aki úgyis Pesten van albérletben, 10 percnyire a játékbolttól.

n000rbi
Igen, baráti és még a több, mint 4 éves usa fat-em meghajtóját se kínozza 😊

Igen, bevallom, a gondosan felnevelt karakteremmel szerettem volna kimaxolni és valóban célszerûbb lett volna inkább egy újat kezdeni.

Hehe, jó, hogy felhoztad a jó öreg Doran-t. Szívtam vele rendesen, többszöri taktikaváltás után kénytelen voltam a lovagomat csuhába öltöztetni és egy dárdával kb. fél óráig evade-elve kinyírni a szemetet. Micsoda katarzis volt az kérem 😄

grebber
Én most a Far Cry 3-al vagyok így. Warezba gyorsan végigtoltam boxon aztán töröltem mert kell a sok másik gamenek a hely.És mivel az eredetit nem itthonra rendeltem hanem haverhoz ,hogy ne tudják meg hogy ilyenekre költöm a pénzem csak szerdán kapom meg.
És annyira hiányzik hogy mindjárt kettéfejelek valamit!!!

Tinman
5.4k a 2 elsõ részért elég baráti... kb. ennyibõl igaz dobozos is megúszható, de ez pont az a játék, amit úgyis újra fogsz tolni, vagy ha nem te, akkor majd a gyereked :-D

A 3. részt elég frankó árban adtad. Nekem a Trilogy online pass-al együtt összesen benne van kb. 14k-ba :-/ De megéri! :-))

Érdekes, hogy pont a fegyókészítés fogott ki rajtad. Sejtem miért. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy nekiesnek alapanyagot grindelni hosszú órákon vagy napokon át. Pedig sokkal egyszerûbb NG+-ba menni, aztán jön az majd magától, ahogy játszod a sztori.
Ráadásul szórakoztató is lesz, mert eltologatni a World és Character
Tendency-t egyik vagy másik irányba, majd lereagálni a változásokat, simán megéri az újrajátszást :-)

Nekem elsõre 50 óra körül volt, most 40 se lett volna, de picit szöszmötöltem fegyverupgrade-el. Szerintem egyébként nehezebb, mint a DaS. Sok könnyítés nincs meg benne, ami ott megvolt.

Azért az milyen durva, hogy 5-600-at sebzel már szinte minden kis átlag mob-on, aztán odamész Old King Doranhoz, megcsapod, aztán veszít az életerejébõl 10-12-öt :-D

n000rbi
Nekem azért jött ilyen hirtelen, mert október végén volt egy akció a psn-en, ahol 5400-ért meg lehetett venni az elsõ két részt. Persze utolsó nap néztem fel véletlenül és nem tudtam ellenállni (pedig a Trilogy edition be volt tervezve😄)

Aztán egy-egy nap alatt végig is játszottam mindkettõt és jött a vágy újra a harmadik iránt (szóval magamat szivatom😄)

DeS-t nem platináztam, mert beletört a bicskám a "fegyverkészítõs" trofikba. (vagyis inkább nem volt idõm rá) Egyszerre belement így knight-tal ~120 óra, aztán eladtam (már bánom azt is😄)

Tinman
Így voltam vele én is... igaz nekem 3/4 év kellett a hiányhoz, de nekem DaS keményen betöltötte az ûrt.

Szóval nekem most Trilogy Edition-öm van :-) Karácsonykor tolni fogom! Mind a 3-at ki akarom maxolni totálisan! :-D

"valahonnan vennem kell egy harmadik részt 😊"

:-DDDDDDDDDDD

Közben tegnap este lepergett Demon's Souls 2. végigtolásának credits-e. Nagyon rendben van a játék. Igazi HC mélységekbe is el lehet vele menni, meg lehet vele a felszínt karcolgatva is boldogulni. Atom jól belõtték ezt a részét IS!

Te kiplatináztad? ;-)
Azé' a World Tendency és Character Tendency nem túl világos az elsõ... öööö... 60 órában se :-D

n000rbi
Tinman!

Képzeld, most, hogy eladtam az Uncharted 3-at, 3 hét után hiányzik. 😛
Az 1-2-t megvettem újra, psn-en, valahonnan vennem kell egy harmadik részt 😊 Ez egy ilyen játék, na 😄

zorrobomber
Nyilván <#pardon1>

Shep
Ezzel azt kívánod sugallni, hogy szeretnél egy AC3-at, hogy céltalanul tudjál ugrálni a tetõkön? 😄

IMYke2.0.0.0
Ha filmszerû élményre vágyik valaki, akkor már inkább Max Payne 3 (ezt csak hírbõl tudom), vagy Hitman: Absolution (tapasztalat).

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Minimum 10 órát játszanod kell vele ha megnyered 😊

Más:
<#conf> Az általában kifejezetten érdekes és valóban hasznos - Haszon magazin hírlevélben volt:
A világ legmenõbb komputerjátéka
Jelenleg a világ egyik legkelendõbb számítógépes játéka - és egyben legtrendibb karácsonyi ajándéka – a nemrég megjelent Assassin’s Creed III, amely az amerikai függetlenségi háború idején játszódik. A kemény jeleneteket is tartalmazó harci játék valódi filmeket idézõ igényességgel készült.

IMYke2.0.0.0
Szívesen, és akkor sok sikert 😊

Carlos
Köszi, nekem még nincs meg. 😊

Þór vígi þessi rúnar