Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AC3 x360 <-> PC....ez nem ér meg neked pár ezrest, te rosszúvagy? 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De az elv a lényeg. A játékok vezettek el oda, hogy évtizede+ IT-ban dolgozom.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Persze játéka is válogatja a platformok közötti látványbeli különbséget, a port minõsége is lényeges szempont.
Hú de megmondó ember vagyok.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Különbség csak annyi, hogy én a játékokból nem igazán fogok profitálni.
Illetve lehet, hogy folyamatosan profitálok belõlük, csak nem veszem észre. 😊
Persze megértem. Nekem nehéz, mert PC-m se rossz, konzolok is vannak, így néha nagyon durván látom a szakadékot.
Vagy lettél. Mindenkiben a gonoszt látod csak. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Direkt írtam hogy a többi is jó játék, csak annyira nem jó mint amiket felsoroltam amikkel SZÓ nélkül eljátszom, TUTI nem unnék bele.
1000% Hogy ha jönne egy RDR 2 vagy Alan Wake 2 és kb ha nem jobb de kb ugyanolyan mint az utolsó, akkor azt nemhogy nem unnám meg de szanaszét maxolnám.
Végigszenvednék a legnehezebb fokozattal is.
AC2-t is kimaxoltam, Darksiders 2-õt is, de ezeket nem merném odaírni mert az AC2. részét kivéve egyiket sem voltam képes végigtólni, holott AC2-ben meglett boxon az 1000/1000G....
Ez megmagyarázhatatlan...meg érdekes hogy FPS játékot nem is tudok említeni ami ebbe a tuti letólnám kategóriába esne.
értesz?
Nem ezek a jó játékok amiket leírtam, hanem ezek a NEKEM TUTI VÉGIGTOLOM mert NEKEM JÓ JÁTÉKOK...😊
szóval a többi sem rossz....csak ez a lista egy nagyon erõs mag, ami csakis azokat tartalmazza amikért akár 10-12 ezret is kifizetnék.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Elég beteges, nem? 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
eztete...
Þór vígi þessi rúnar
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Next PC upgrade: 2022
Ami nem ruha vagy étel szerintük másnak nincs értelme!
Barátnõm is szeret játszani, nincs probléma ebbõl. Szerencsés vagyok? 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Engem gyerekkorom óta lenéznek emiatt. Csak aztán 12+ éve elõállt az a fura helyzet én segítek rajtuk anyagilag. Azóta ebbõl a lenézésbõl elég durván visszavettek, mert leesett nekik, hogy azzal, hogy 6-8 éves koromba a C64-en a "beszed demo"-val meg a "lebego leggomb"-el szórakoztam, az akkor lehet, hogy szórakozásnak tûnt, de valójában alapkõletétel történt ;-)
@grebber: ne haragudj, poénnak szántam.
Az asszony bekeményített? 😄😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez ismerõs szitu nagyon. 😄
Szüleimnél lakom még (és még sokáig is fogok elõreláthatólag), akik sajna a régi értékrendek szerint élnek, így majdnem lenéznek, ha játékra költök pénzt.
Szóval pl a most cdgalaxisban akciós DooM 3 BFG-t is öcsémmel vetetem majd meg lehetõleg titokban, aki úgyis Pesten van albérletben, 10 percnyire a játékbolttól.
Igen, bevallom, a gondosan felnevelt karakteremmel szerettem volna kimaxolni és valóban célszerûbb lett volna inkább egy újat kezdeni.
És annyira hiányzik hogy mindjárt kettéfejelek valamit!!!
A 3. részt elég frankó árban adtad. Nekem a Trilogy online pass-al együtt összesen benne van kb. 14k-ba :-/ De megéri! :-))
Érdekes, hogy pont a fegyókészítés fogott ki rajtad. Sejtem miért. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy nekiesnek alapanyagot grindelni hosszú órákon vagy napokon át. Pedig sokkal egyszerûbb NG+-ba menni, aztán jön az majd magától, ahogy játszod a sztori.
Ráadásul szórakoztató is lesz, mert eltologatni a World és Character
Tendency-t egyik vagy másik irányba, majd lereagálni a változásokat, simán megéri az újrajátszást :-)
Nekem elsõre 50 óra körül volt, most 40 se lett volna, de picit szöszmötöltem fegyverupgrade-el. Szerintem egyébként nehezebb, mint a DaS. Sok könnyítés nincs meg benne, ami ott megvolt.
Aztán egy-egy nap alatt végig is játszottam mindkettõt és jött a vágy újra a harmadik iránt (szóval magamat szivatom😄)
DeS-t nem platináztam, mert beletört a bicskám a "fegyverkészítõs" trofikba. (vagyis inkább nem volt idõm rá) Egyszerre belement így knight-tal ~120 óra, aztán eladtam (már bánom azt is😄)
Szóval nekem most Trilogy Edition-öm van :-) Karácsonykor tolni fogom! Mind a 3-at ki akarom maxolni totálisan! :-D
"valahonnan vennem kell egy harmadik részt 😊"
:-DDDDDDDDDDD
Közben tegnap este lepergett Demon's Souls 2. végigtolásának credits-e. Nagyon rendben van a játék. Igazi HC mélységekbe is el lehet vele menni, meg lehet vele a felszínt karcolgatva is boldogulni. Atom jól belõtték ezt a részét IS!
Te kiplatináztad? ;-)
Azé' a World Tendency és Character Tendency nem túl világos az elsõ... öööö... 60 órában se :-D
Képzeld, most, hogy eladtam az Uncharted 3-at, 3 hét után hiányzik. 😛
Az 1-2-t megvettem újra, psn-en, valahonnan vennem kell egy harmadik részt 😊 Ez egy ilyen játék, na 😄
Más:
<#conf>#conf> Az általában kifejezetten érdekes és valóban hasznos - Haszon magazin hírlevélben volt:
A világ legmenõbb komputerjátéka
Jelenleg a világ egyik legkelendõbb számítógépes játéka - és egyben legtrendibb karácsonyi ajándéka – a nemrég megjelent Assassin’s Creed III, amely az amerikai függetlenségi háború idején játszódik. A kemény jeleneteket is tartalmazó harci játék valódi filmeket idézõ igényességgel készült.