Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Köszönöm szépen.Remélem vhol magyarul is fellelem õket.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
Jó de azért 6 játék vagy mennyi elõállítási költsége nem 3,3 millió, úgyhogy az új játékot 1 dollárért adjuk modell nem fog mûködni mindenesetre én is kíváncsi lennék egy olyanra, hogy pl az új AAA cím legyen példának okáért a Bioshock Infi mennyit hozna rendes áron és mennyit ha mondjuk csak 5 dolcsiért adnák. Szerintem mindenféle számolgatás meg egyéb nélkül valahol 25-30 dollárnál lehet az az ár ahol érdemes lenne próbálkozni de a fene tudja valamelyik kiadó bepróbálhatná 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

<#eljen> 1 dodó: Metro és Vörös Frakció for me.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Labirintus monsterig eljutsz és sikítva fogod domesztosszal sikálni még a winchestert is, hogy onnan is eltûntesd a maradványait a játéknak...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ezt megkérdezted? Hisz ez egy klasszikus EDDA mûvek formáció. Fedõneve: A kör...XD

Ui.: Egy ilyen túlerõvel szemben szerintem már Stalone is lerakta volna a fegyvert a Rambóban....XD

Botond
Hát ez a THQ akciós csomag nem gyenge. Nem szeretem az fpseket, SR3 minden DLC-vel megvan, de egy dodót megér, hogy darksiderst kipróbáljam.
ZsZso
+1! Nagyon jó kis játékok!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shep
Téged kellene már belassítani! 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Amúgy nem rossz csak valahogy nem tudott lekötni de még a gépen van mert ha bármikor úgy támad kedvem ... 😊

DarkSector
Miért is lassítana? a Brightness csik sem lassítja be a játékot. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ízlések és tockosok ugyebár...

MerlinW
Nem, SweetFx nem lassít.

[merlinw.org]

w77d
Gyerekek egy kis offot engedjetek meg nekem.
Unokaöcsém nagy katona rajongó és magától 3 éves korában elkezdett stratégiai helyzeteket kialakítani 😄

A legújabb mûve:

megkérdeztem, hogy most éppen mit látunk, erre a válasz: "a Vjip (VIP) bácsikat védi a speciális alakulat"

én az agyamat eldobtam 😄

30%-os forgalmi érték emelkedés az bõdületes érték! Még az is lehet, hogy el se kell adni. Ennyivel már befektetõt is simán találhatnak, vagy akár üzlettársakat, akik betömködik a pénztárcán keletkezett réseket. És pont a mélyrepülés miatt nagy szó ez egy csõdközeli fejlesztõtõl, kiadótól.

Meg az, hogy 3 nap alatt eladsz 600 000 példányt 3,3 millió dollár értékben játékot pc-n az azért nem rossz mutatószám. Jah és ez nem 0 day eladás, mielõtt valaki ahhoz hasonlítana. Nem COD, nem MMO sima játék.

Még az is lehet, hogy ez lesz a jövõ üzleti modellje... De ezt mintha valaki már emlegette volna... Jah tényleg! Én voltam :-)

Shep
Beleuntam a vonatos résznél 😊

Shep
4-5 fps-t eszik úgyhogy nem olyan, mint az enb, ráadásul azzal sokszor van gond ezzel meg semmi.

DarkSector
" x360on a demo nagyon tetszett"

nem kell neki ajánlani, ismeri õ. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Már miért lenne hangulatkeltõ?

MerlinW
Ahogy elõttem is írták, ezen a szinten nem számít a kápé. A tõzsdén való szereplés jelent mindent. Az egy dolog, hogy 2-3 milcsi bejött, a lényeg, hogy a cég értéke nõtt milliókkal.

[merlinw.org]

zorrobomber
Oké, most emelkedik, de korábban elõtte meg folyamatos mélyrepülés volt. Esetleg arra jó volt hogy felkeltse valaki figyelmét és eladják a kócerájt. Mintha olyat is olvastam volna hogy van érdeklõdõ is aki ráadásul nem a nagy játékipari mammutkiadók egyike.

Emelkedett a részvények ára 40 cenntel. Nem tudom hány részvényük van, de ennyivel többet ér a cégük. Tetszik érteni? 30 %-al ér többet egyik napról a másikra a cég. Tudod ez egy ekkora óriásnál mit jelent???

zorrobomber
Ráadásul hangulatkeltõ és ferdít. Az se mentség hogy csak átvették, szerintem.

Rapid81
Na, 105 Ft-ért megvettem már a SkyDrift DLC-jét a 3 repcsivel. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sine Mora-t ajánlom, mert nagyon jó! Labirintus boss-nál jártok írjatok már ide egy kis szösszenetet, hogy mennyi vért hu..gyoztatok... Köszi elõre is...XD

Megafail!!!!! XD

Gamestarról hoztad? Látszik!

2 millió darab a fenét, 2 milliód dollár értékben... BAzdmeg, hogy ezek még olvasni se tudnak. Szégyen.

Eddig a percig 591000 Darabot adtak el... 2 milliód darab...XD

Totti5
Az új Metro játékot remélem gond nélkül kiadják... 0day buy.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
1 dollár már bocs nem vagyok ennyire azé gazdag. 1 dollár bõven elég nekem, 10 gyereket etetek. 😊

arty
megvesszük egy euróért? 😉))

Forza.

zorrobomber
Drawn-trilógiát tudom ajánlani a Bigfishtõl!
Drawn: The Painted Tower
Drawn: Trail of Shadows
Drawn: Dark Flight

DarkSector
Ha a CoH2-õ kijön az nekem elég. 😊

DarkSector
Ja ezt énis kicsit furcsálltam hogy mirõl beszélnek, biztos túlteng a hozzáértés. 😄

arty
mekkora az a siker? kaszáltak 2-3 millió $-t? két nappal tovább finanszírozhatják a COH2-t vagy a saints row4et?

én sajnálom õket, de ez két dolog miatt sem siker szvsz:
- kevés bevétel
- átnevelik a vásárlókat a filléres kiadásokra - egy idõ után senki nem elsz hajlandó drágábban vásárolni (tõlük), hiszen "úgyis jön majd filléres akcióban" ...

Forza.

Rapid81
Az összeg érte el a 2 misit, nem az eladott példányok száma. Az még most közelít a 600k felé.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
lassít? olyan mint az enbseries, hogy játszhatatlanná degradálja a játékot?

Forza.

arty
köszi én is bezsákoltam 😊

a két magyar remekmû (bang bang racing, skydrift) megnövekedett a bizodalmam a honi cuccok iránt - remélem ezúttal sem kell csalódnom (nem kell, x360on a demo nagyon tetszett)

Forza.

DarkSector
Remélem néhány játék csinál ilyen akciót még. 😊

"Sikeres a THQ Humble Bundle, megmenekülhet a cég?

A kiadó kétségbeesett lépésre szánta el magát, hogy megmeneküljön a csúfos végtõl: potom áron kínálta a legnagyobb kiadott címeit és bejött a trükk!
A THQ jó ideje pénzügyi nehézségekkel küzd, emlékezzünk csak arra, hogy le kellett mondania a Devil's Third kiadásáról is, hiszen nem engedhette meg magának, hogy jól bejáratott szériái mellett belevágjon egy új projektbe is.

A cég végsõ elkeseredésében megpróbálkozott egy kétélû fegyverrel, ami rosszul is elsülhetett volna, ám õk 19-re még lapot húztak és csodával hatásos módon nyertek. A THQ Humble Bundle kiadásának lényege az volt, hogy egybepakoltak néhány nagy címet az eddig megjelentetett játékokból, majd az így kapott csomagot annyiért kínálta a felhasználóknak, amennyit azok ajánlottak érte.

A kezdeményezést siker övezte, ami nem is lehetett volna másképp, hiszen a THQ olyan produktumait dobozolta be, mint a Darksiders, a Metro 2033, a Company of Heroes, a Company of Heroes: Opposing Forces és a Company of Heroes: Tales of Valor, illetve a Red Faction: Armageddon és az átlagon felüli fizetõknek a Saints Row: The Third. A felsorolt játékok mindegyikéhez járt a betétdalokat tartalmazó lemez is, ami kihagyhatatlan ajánlatnak tûnt és rengetegen éltek is vele, hiszen a statisztikák szerint már az elsõ 16 órában két millió darab kelt el a csomagból. A THQ Humble Bundle még kilenc napig beszerezhetõ, így aki szeretné magáénak tudni a fenti játékokat és támogatná a THQ-t, az ne habozzon és látogasson el a megfelelõ oldalra.

A THQ Humble Bundle olyannyira sikeres lett, hogy az akkor haldokló részvények rövid idõn belül 40%-os emelkedést tudtak felmutatni, ami igazi ünnepi ajándéknak számít és talán maga a cég is fellélegezhet kicsit két probléma orvoslása között. Vajon a kiadó ezen lépése azt közvetíti felénk, hogy elérték a pánik határát vagy csupán remekül kigondolt üzleti stratégiának vagyunk szemtanúi? Egy biztos: temérdek játékos bízik abban, hogy a THQ megmenekül és továbbra is minõségi címekkel látnak el minket."

DarkSector
Ez tud ilyet? 😄

DarkSector
Vagy szemüveg mi?
Azt amúgyis kell irattatnom. 😊

The Protector
Hali.Ezt a Bigfish gamest ismeri valaki.Csak úgy ontja magából a pont and click,keress a képen 20 tárgyat egy kaptafa játékokat.Ezek telefonos játékok átírva pc-re?Vagy vmi steames letöltõs,mert dobozosan nem tudom elképzelni?

Bnõm játszik ezekkel a "játékokkal" és szereti õket,bár itt van elõttem a ps3 Heavy Rain Move kombó és inkább ezekkel játszik😞
Keresgetek neki több ilyen stílusú játékot és ajánlhatnátok vmi egyszerût neki.Be van tárazva az a régi Dracula-játék ami szinkronos de azzal még nem játszott.Anno azért a játékért voltunk úgy oda(nekem bejött)

Szóval tudtok ajánlani inkább gondolkodós mintsem akció Point and click gamekat ajánlani?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Rapid81
Steamgifts Enhancement Addon

Én már hónapok óta használom és nagyon jó...

Tinman
Olajszûrõ esetleg? <#idiota>

Tudtommal nincs.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Vajon a Steamgifs-en létezik az hogy azokat kiszûrje nekem az oldal amikre nekem nincs elég contributor értékem?
Mármint ami nem zöld? azt nem lehet kiszûrni valahogy?

Poénos hsz nem hiányozna, hogy tsztaszûrõvel meg szitával...😊

DarkSector
Nekik simán elég ilyenkor a +3-as karika...😄

Tinman
Halo Reach-et is ezé' szerették :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
A külföldiek számára vonzó, hogy egy ilyen idegen nyelv hallatszik benne. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Az k.jó akkor. 😄

Tinman
Te... ez alapból magyar mindenhol az egész k. világon :-D

DarkSector
Letelt a 3 perc.

Sine Mora...Buy...remélem steam-en is magyar. 😄

Warezba csk belejátszottam majd itt csinázom végig.

Ha vannak acsik az plusz élményfaktor...

Tinman
<#nevetes1>

DarkSector
Thx.
Hát sok érte ez a 700, asszem várok még 3 percet vele. <#vigyor5>