Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ezt azért még nézd meg: SweetFX vs Borderlands 2

Ne csak az elejét! S fõképp, érdemes odafigyelni arra, amit mond.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
köszi mindenkinek a sweetfx infokat, most hirtelen nincs mire "rátenni", de majd talán tavasszal 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
Ne haragudj, de ordas nagy baromságot írsz - épp tegnap moddoltam meg úgy a Borderlands 2-õt, hogy elélveznél, ha meglátnád... kár, hogy nem készítettem róla prezentációt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
ubisoft anno bepróbálta, de felhagytak vele (itthon is 5-6 ezrekért mentek a játékaik nyitáskor)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Bármire, ami DirectX-et használ. 9-10-11.

IMYke2.0.0.0
Komoly stratéga lesz a srác 😊

tutituti
Ezt a sweetfx-et bármire rá lehet erõszakolni amúgy?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

IMYke2.0.0.0
A SweetFX lényege, hogy nem lassít úgy, mint az ENB, vagy FXAA.

grebber

Next PC upgrade: 2022

arty
vevõ lennék, kivárnám amig kivérzik. pár nap=hét és megint ugyan ott lesz az ár... vagy lejjebb :/

Forza.

Jajaj közben már rájöttem, csak nagyon reggel van még. De azért köszi 😊
genndy
"KÜLÖNLEGES AJÁNLAT! Az ajánlat vége: 10 december"
Bármelyik akciós játéknál ezt a szöveget láthatod.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sir Quno Jedi
Az a baj a THQ pack-kal, hogy nekem is mind megvan belõle ami kellett (majdnem az összes kellett), így még1x nem fogom megvenni, mer minek?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tutituti
ingyen angry birds.
mindkét op rendszerre

Ezek a mostani leárazások Steamen vajon meddig tartanak? Van egy adag gém amit bezsákolnék, de csak holnap lesz rá lehetõségem. Ha viszont holnap már nem él az akció a szememet kiszúrom...
Fpocok
Látom YT megint összefosta magát 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Nekem még nincs 😄

grebber
Belassult a pakk nagyon $3,426 millió.Már mindenkinek megvannak a cuccok kb!

Next PC upgrade: 2022

Botond
Na THQ pack 35 giga SR3 nélkül, szóval mielõtt melóba indultam bekapcsoltam a gépet hadd töltsön, mire hazaérek tolhatom is a Darksiderst!
Fpocok
Hülye 😄DD

SzirmosSzisza
Fuu az a Monkey Island csábító 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zomil
Ja hogy végülis csak a szememet szurta ki...ok 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Olvasd el😊
A fél éve készülõ kontroller barát "Big Picture" fícsör megjelenését ünneplik, ezért a kontroller barát játékok akciósak.

[merlinw.org]

Ez nem válasz akart lenni. Bocsi 😄
Azta! Az eredeti Saints Row 3 sokkal jobban fut, mint a csúnya verzió. Gondolom, h az eredetihez kijött 1-2 patch, ami javított rajta, de valami csodát mûveltek.
Zomil
Miért van egy halom játék akcioban steam-en? Pl. Sine Mora, de mellette egy csomo minden.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Hoppá játékok mennek 7.1-ben. 😊

Eddig:
7.1
Hitman Absolution, NFS Most Wanted, Alan Wake
5.1
Resident Evil ORC, Assassins Creed 3

Amiket gyorsan lepróbáltam. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

azt még nem láttam, thx a tippet

amúgy tolhatnád már a h4 rivjúdat, érdekel hogy szted milyen is lett a gém

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Totti5
Nézd a Halo 4et is, hozza a szintet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

otherworld halo 3 rivjút havonta megnézem, jóféle 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

The Protector
Az Otherworld amúgy kik?Vmi újság netes szarja?
A Gameteve-t szeretem,asszem õk a pc guru emberkéi.A gamestar meg nem szól másról mint egymás faszának a fényesítésérõl😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Totti5
Aki nem játszott vele, az ne olvassa el. Meghatározó SPOJLERT nyom a második bekezdésbe a baromállat. Amúgy tipikus rivjú, ugyan azt leírja amit pár eddig is megtettek, új gondolat nincs benne. Azt hogy leírja hogy a bevezetés tutorial, meg vontott, meg felesleges ( + spojlerezik ), meg hogy 15 percbe elég lett volna, meg hogy neki meglepetés??? volt 5 óra után hogy nem Connorral mentünk ( LOL ). Aztán skippeltem a többit, de a végét azért elolvastam. Mass Effect 3 befejezés fika, meg hogy ennek a befejezése sem jó. Teljesen felesleges rivjú ennyi idõ után, ráadásul otherwörld szint.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
zorrobomber
Bátyám miatt ki "kell" 😊 próbálnom a The Hunter címû free-to-play MMO-t, kíváncsi leszek így közvetlenül egy kis FC3-as vadászat(háromszor egymás után kinyírt a Golden Tiger) után milyen lesz.

DarkSector
Jégre velük. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kettõt, de könnyebbet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is kíváncsi lennék az eredményre.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
koris egység, a legbrutálisabb halálosztó XD

tutituti
szibériai hadviselés?😄

DarkSector
Én csak azt nem tudom miért korcsolyázik a középsõ körben a jobb-szélsõ katona? 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tutituti
igazi kis Stratéga!
A testmozgás mellé néha a egy kalandjátékkockázat is elfér
És jó is lesz😄

DarkSector
Késõn csatlakoztál be, az érvelésem lejebb van. 😊
de nekem nem kell érvelnem, az érvelés akkor kell ha be kell bizonyítanom valamit, nekem nem kell, én kérdeztem hogy mutassák meg, persze lejárt lemez nem kezdjül elõrõl, nincs is értelme...

Ez amire válaszoltál ez egy poénos kép, de gondolom te is tudod. 😊

ZsZso
Imádom az érveléseid. Annyira támadhatatlan mint a Csubakka védelem. Gratulálok! <#idiota>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shep
Te tényleg nagyon hülye vagy 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Csupa semmire nem jó dolog minimális a különbség, nem éri meg gányolni vele csak a brightnessel játszik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Jah ez szép és jo a sok hablaty, a crysis 2-ben is a dx11 kiszámolja a sok sok mindent, csak éppen azokat nem látod a játékban, de leírva jól hangzik. 😊

Be tudod egyenként karikázni a képen hogy ezt a 10-15 cuccot hol lehet észrevenni a képeken? 😄

MerlinW
Akkor kedves, hozzáértõ barátom, lássuk mit csinál a SweetFx 😊

Effects included:

SMAA Anti-aliasing : Anti-aliases the image using the SMAA technique - see http://www.iryoku.com/smaa/
LumaSharpen : Sharpens the image, making details easier to see
Bloom : Makes strong lights bleed their light into their surroundings
HDR : Mimics an HDR tonemapped look
Technicolor : Makes the image look like it was processed using a three-strip Technicolor process - see http://en.wikipedia.org/wiki/Technicolor
Cineon DPX : Makes the image look like it was converted from film to Cineon DPX. Can be used to create a "sunny" look.
Lift Gamma Gain : Adjust brightness and color of shadows, midtones and highlights (avoids clipping)
Tonemap : Adjust gamma, exposure, saturation, bleach and defog. (may cause clipping)
Vibrance : Intelligently saturates (or desaturates if you use negative values) the pixels depending on their original saturation.
Curves : Contrast adjustments using S-curves.
Sepia : Sepia tones the image - see http://en.wikipedia.org/wiki/Sepia_tone#Sepia_toning
Vignette : Darkens the edges of the image to make it look more like it was shot with a camera lens. - see http://en.wikipedia.org/wiki/Vignetting
Dither : Applies dithering to simulate more colors than your monitor can display. This lessens banding artifacts - see http://en.wikipedia.org/wiki/Dithering#Digital_photography_and_image_processing
Splitscreen : Enables the before-and-after splitscreen comparison mode.

[merlinw.org]

DarkSector
Lelassítom...érted? lelassítom hogy mindenki lássa. 😄
Csináltam egy szemléltetõt a SweetFX-rõl.

zorrobomber
Úgy legyen!

Shep
Az hányadik stage?