Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jarlaxxe
Szerintem te nem akarod megérteni, hogy ami szabályt te hoztál az szembe megy a fórum szabályzatal.
Az általad emlitett topikokban csak kiemelik amit a fórum szabályzat egyébbként is tilt.
Tényleg nem értem miért félsz megkérdezni a közösséget, hogy mondjuk spoilerbe mehetnek e a videók és a képek / ami mellesleg rajtad kivül senkit se zavar /

IMYke2.0.0.0
Direkt csinálod a feszkót...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Nem kell átláthatóság, szerintem az a 20 ember aki idejön tökéletesen tudja mit lehet és mit nem.
Nem arról van szó hogy változzon bármi is, csak mindig is kíváncsi voltam mi a hátulütõje ennek a spoiler-ezésnek.

Mikor régen volt a 300k-s dolog meg a direkt link a videóknál, akkor megmondta Imike, hogy miért nem szabad, mert egyrészt külalakra rontja a topikot, másrészt terheli a sávot.
Érthetõ is, nincs is baj, amennyire tudok odafigyelek azóta jobbára kerülöm is az ilyeneket, sõtt most sem tettem spoiler-be youtube-ot, csak ha már valaki megemllítette gondoltam leszek bátor és megkérdezem mi az az ok. 😊
Nekem nem szükséges hogy kitegye bárki is 1x elmondta értem én....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Egy darabig volt bannerben a dolog, de azt hittem, vagyunk annyira felnõttek, hogy nincs rá szükség, és a banner is funkcionálhat másként.
Majd kiteszek egy mindenre kiterjedõ bannert, és mindenki megnyugszik.
Nem szeretem, hogy én szerepelek a téma középpontjában. Nem léphetnénk tovább ezen a kérdéskörön?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Dec 21, de most volt az õszi és a big screen leárazás is egy hete😊

[merlinw.org]

genndy
Steam leárazások: legvalószínûbb kezdés dec 20 vagy 21.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Még ezt is meg kell magyarázni?!

A topikunk, az "Eredeti játékaink" szinte állandóan a Top10-ben van, látogatottsága, olvasottsága révén.
Az olvashatósága, átláthatósága, kezelhetõsége, és a beszélgetésre fókuszálhatóság érdekében - s ebben csak minimális személyes érdekek húzódnak meg -, muszáj volt meghozni, és betartatni néhány rendkívül egyszerû, a felsoroltaknak megfelelõen életszerû szabályt.
A spoiler tagba beágyaztott faszságok épp ezt szarnák arcon.

A három, példának felhozott topikban sokkal durvább a moderáció. Kontrasztnak kívántam állítani õket. Ott miért is nem szapulják az emberkék a házigazdát? Mert kemény szabályok vannak, vagy mert bannoltat? Ezt kéne itt is bevezetni?

Bízom benne, hogy nem. Cserébe, tessék már elfogadni az élhetõ szabályokat, és abbahagyni a téma minden hónapban legalább egyszer elõhozását!

jarlaxxe
Pengeélen táncolsz...<#vigyor3>

Éppen most akartam megemlíteni, hogy helyi szabályok is elférnének bannerban, mert anélkül számon kérni akkor sem lenne korrekt, ha a belterjesség lenne a cél. Vagy csak én vagyok vak, hogy nem látom, már a szövegboxnál sem villog mostanában a képméretes dolog nálam.

Emellett nekem úgy jött le, hogy a külön topikszabályzatot megelõzi valami ún. konszenzus, megbeszélés, nem a házigazda bocsát ki - közlönyben közzé nem tett - pátenseket. De ez biztos változó, nem túl sok topikba nézek be az SG-n. Nem téged támadlak, Imy, csak jobb lenen egy kicsivel több átláthatóság, és akkor te is még inkább jogosan ugorhatnál a renitensekre.
benőmenő
Modestep-nek vannak még jó klippei, de a hg most elég paprikás és a hanghatások amik érnék nem tennének jót neki 😄
Karácsonyi Steam leárazások kb. mikortól kezdõdnek? Már hónapok óta a kliens sem volt elindítva 😞
DarkSector
Oké a leírtakat ismerem, ezek életszerû dolgok, de ezzel azt mondod hogy mert megkérdezem mi az oka, bannlistára teszel? Vagy mi?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Sajnálom, ha túlságosan nehéz elfogadni a szabályokat - elég kevés.
De, ha Diablo III
Infó:

tomsolo - 2012. júl. 21. 12:02 | privát | galéria | válasz | #52125 |

Mivel nem sikerül megegyezni - és jelenleg a nyomát se lehet látni ennek esetleges sikeréhez, innentõl a topikban egyszerûsített moderáció lesz, ezért jelenleg házigazda se kell:

- aki becsmérli a másikat vagy annak játékbeli teljesítményét: ban
- fenyegetés, kirekesztés, flood, szándékos offolás / flamekeltés: ban
- folyamatos butáskodás: ban
- proxys kicsibék és újregek, valamint disznófülû lepontozós álregek: ban
- aki moderációs problémákat itt beszél meg: ban
- moderációval való humorizálás, tiszteletlenség: ban
- jogvédés, politizálás, cigányozás, zsidózás: ban

Egy kis segítség:
1. A tapasztaltabb játékosok legyenek elnézõbbek a kezdõkkel szemben, utóbbiak pedig használják jobban az eszüket és olvassanak sokat mielõtt kérdeznek valamit.
2. Nem kötelezõ kommentelni. Ha Géza kérdez egy full baromságot vagy trollkodik/flamel, ne reagáljatok rá - foglalkozzatok a játékkal. Játék != Diablo III topik
3. Nem kellenek ide a hurtful mémek, pláne nem kép formában. Walltexteket tessék spoilerbe tenni, a nagyméretû képek pedig linkbe.

vagy "Battlefield 3"
Infó:
"TÖRLÉSRE KERÜLÕ HSZ-EK: WAREZ, OFF, CHEAT, SPAM, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS, CODvsBF, KONZOLvsPC! "

esetleg "World of Tanks"
Infó:
"A TOPICBAN, BAN lista mûködik, tehát ha valaki nagyon elfajzódik, banolva lesz. "

topik szintû moderáció kell, elintézhetjük.

Rapid81
Azért nem találod, mert kitalált szó amúgy is. 😊
Meg akkor benyögöm már, hogy ez azzal van kapcsolatban, hogy a Rochard-ot fordítom. HIVATALOSAN! 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
oFF:

Ha valakit érdekel egy torrentoldalra meghívó, egy torrentoldalra aminek a neve hasonlít a tökmagra, az írjon.
Csak általam jól ismert itteni felhasználóknak akkor irjatok

DarkSector
Egyetértek, de erre van a spoiler, mert azt csak akkor tölti be neked a géped/telefonod ha rányomsz!

davidka003
16 KB/s sebességû mobilnettel nyomom mégsem sírok. Úgyhogy az érvelésed hibás. Ez valami berögzõdés lehet de mivel úgysem szoktam nagyon videókat linkelni így nem igazán érdekel.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
lehetnek szabályok, nincsen ezzel probléma, csak ez a spoileres szerintem olyan megoldás, ami nem okoz hátrányt, nincsen hátülütõje.

a 300k-s képek oké, mert lehet nagy képet levenni kicsire, megoldható, ne lassítsa be a gépet.
idétlen képek vicces facepalm képek oké, én is utálom, spolerbe szoktam tenni.

meg a youtube vidik is bár nem szedik a sávszélt, csak ha rányomsz hogy játsza le, de tény hogy sok helyet lefoglal...
de spoilerben még helyet sem foglal.
Mindegy már megkaptam a választ. Csak mert! 😄

DarkSector
Ok értettem! 😛

jarlaxxe
És a fórum szabályzat se érvényes itt? de hagyjuk engem nem érdekel az egész. Csak akkor ne problémázon imike ha idöröl-idöre felmerül ez a dolog.

Shep
Akkor a válasz: mert, csak 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
télleg nem baszogatásból, a 300k oké, vicces képek oké, sima youtube oké, ezeket értem is, mert van negatív kihatása, de a spoilerben? ott nem értem a negatív felét a dolognak, de ha a válasz az hogy "mert csak" akkor elfogadom. 😄

Jövõre veszek egy pre-order játékot iminek és majd akkor megengedi. 😄

Shep
Mert azt nem is lehet érteni, csak elfogadni 😊

HappyHunter
Szoktak olyat csinálni, hogy beetetésnek egy pár napra elérhetõvé teszik az összes csatornát, de a mindigtvt nem iamerem, úgyhogy inkább kérdezz utána.

Be happy. :) Running!

DarkSector
már elfogadtam csak a spoileres részét nem értem még máig
😄

Shep
Nekem rémlik valami pár napos akció de inkább kérdezz rá, biztos ami biztos.

IMYke2.0.0.0
Megfogtál - míg az explózió szó létezik, explóziumról nem hallottam még, és a Google sem tud róla.
Így, a humoros fordítást jó ötletnek tartom. Frappáns.

MerlinW
Gépigényesebb. Hogy mennyivel... nos azt nem tudom, de több nafta kell neki az biztos. Próbáld ki a warezt, nézd meg hogy fut.

[merlinw.org]

Shep
Önkényuralom és személyi kultusz, ez van, akinek nem tetszik mehet máshova 😄

Shep
Ha AMD-d van bármibõl akkor nem az igaz, egyébként nincs vele gond.

Rapid81
Ki beszélt itt bármikor is demokráciáról? Ez egy topik, nem egy külön köztársaság.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

HappyHunter
Kompromisszum: spoiler

AC3 mennyivel gépigényesebb mint a revelations? Az még úgy pont jól futott. Futkosott, mondjuk inkább így.

jarlaxxe
Mert egy ember sosem ir felül mondjuk tizet ez a demokrácia...

TBTPumpa
Egy kis Off:
Voltam az Euronics-ban és vásároltam egy MindigTV Extra (alapcsomag) elõfizetést 1 évre. Aktiváltam a kártyát és olyan csatornákhoz is hozzáférésem van, amikhez nem lenne szabad.
Családi csomagnak érzékeli a cucc a kártyát, de én csak alapcsomagot vettem és minden családi csomagban lévõ csatornát tudok fogni - még a HBO-t is, amire külön kéne elõfizetni és havidíjas...

Most én csesztem el valamit, vagy mindenki tudja pár napig fogni az összes csatornát vagy hogy van ez?
Nem akarom, hogy 10 000 Ft-os havidíjat küldjenek a HBO miatt...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
Most miért is nem lehet megérteni, hogy Imi a házigazda, akinek nem mellesleg szar a netkapcsolata és, ha a topik szét van szabva több száz kilobájtos képekkel és videókkal, akkor nem elég, hogy szarul néz ki, de meg sem tudja nézni rendesen. Meg speciel engem is zavar, ha fél óráig kell tekernem az egeret, hogy lássak valamit. Meg telefonon is szar nézni az olyat.

jarlaxxe
Egyszer és mndenkora lezárhatnád az egészet ha megszavaztatnád a topikot videó és kép beszúrás ügyben mert azért azt ne felejsd, hogy itt te vagy a topikért és nem az van te érted.

MerlinW

[merlinw.org]

Rapid81
Imi, tõled kérdezem, mert te járatos vagy a honosítások terén, hogy az "Explosium" szót, te hogyan fordítanád le? Én vagy a "sima" robbanószer szót használnám vagy cifrázásképpen gondolkodtam még "Durranárium" vagy hasonló poénos elnevezésen.

IMYke2.0.0.0
Még mindig ezen a témán rágódtok, úristen - minden hónapban elõ kell ezt rántani?
Tessék már elfogadni a szabályokat és békében beszélgetni...
Esküszöm, mint egy óvódás...

HappyHunter
Ez meg egyenesen elszomorít :-(

Rapid81
Õ a topikgazda...

HappyHunter
Lehet sokféleképpen érvelni valami ellen, de betiltani azért mert egy embernek nem tetszik, nem szép dolog 😞

Én elhiszem hogy Sztálin sem szerette a más pártot támogatókat, de azért még nem kellett volna kiirtani az összeset XD

IMYke2.0.0.0
No, ennek fényében, majd molyolgatós kedvemben belevágok az interaktív film kalandba megint.

IMYke2.0.0.0
A zene szar volt - a "sztorira" voltam kíváncsi. Hááát---

HappyHunter
TWD tényleg baromi jó lett. A játék a sorozat sztorijára épül vagy külön történetet írtak hozzá?

HappyHunter
Szintén. Pedig nincs is annál hangulatosabb idõjárás 😊
Síelésrõl nem is beszélve.

Rapid81
A TWD igen is megérdemli. Nagyon jó játék. Iminek meg üzenem, hogy pont a 3. rész után indul be úgy istenesen...

Rapid81
Nálunk mostanáig a leesett hómennyiség, kérem szépen, 0, azaz egy kibaszott nagy nulla. Egy mocskos, baszott hópehely nem esett...

MerlinW
Én élveztem végig, csak ez számít😊

[merlinw.org]

Fpocok
Akkor is egy rakás szar marad.

Parasite Eve 2, best game EVER!