Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Reedem-be nem próbáltad?
Ha ott nem megy, akkor ha belépsz a menüben van egy Extra vagy milyen menüpont....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
Nem oldja meg. Eddig nem volt olyan steames játékom ami nem indult volna el. Eddig. Köszönöm uborkasoft.

Myselor
srácok van olyan akinek van eredeti xbox360 Far Cry 3 rajtam kívül?a lost expeditions van meg,és nem igazén értem hogy az egyik kódot hol is kell aktiválni az elsõ sor 3 betûs.
DarkSector
Nekem nem indul el ez a tesztmérés...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szokott ilyet mûvelni, egy steam restart általában megoldja, de lehet egy uplay restart is elég neki.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Nemtom mi van, de nem is rémlik hogy mikor megvettem akkor kért volna uplay accot. Elindítottam és ment, emlékeim szerint. De mivel a gmail indulása óta három email címem van, így kizárt hogy bárhova máshova regeltem volna.

Fpocok
Nekem a kedvencem az, hogy elvileg uplayes a játék, még sincs rajta uplay accomon... elindítom uplay klienst, elindítom játékot steamen... és kéri, hogy zárjam be a uplay klienst, hogy újra megnyissa.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Hát basszameg ha valaki azt meri nekem mondani hogy a uplay jó, kiröhögöm. Steames Driver SF nem indul, uplay logint kér, belépek, kéri a cd kulcsot, megadom és aszondja ez már regelve van egy accountba. Mindhárom uplay accountomba is beléptem és mindre ezt mondja.

genndy
Szerintem haldoklik a modemed. Nálam is volt ilyen: Speedtest szerint jó volt, torrent is egész jól jött, de a böngészés meg lassú volt (fõleg képek letöltésénél lehetett érezni). Tesztszerver (tök mindegy, ha nem is T-Onlineos neted van, tesztre jó). Ha ez lassú, akkor a modemed szar.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Pont ezaz a spoiler a spoiler-re van de nem jelenti azt hogy csak és kizárólag arra lehet használni, valamint ahogy mondod, hiába arra van elvileg MÉG ARRA sem használják sokan.
Mert ha nem teszik ki, mint én vagy például grebber fc3 topikban. Ki van téve egy gomb, mert valóban szerintem béna megoldás hogy a spoiler tag EL VAN REJTVE SZÓ SZERINT, valamint aki ismeri, elég idegesítõ begépelni mindig.

Én MW3 meg egyébb topikomba ezért raktam be. Mert átérzem azt hogy idegesítõ és unalmas begépelni.
És nem olyan ritkán használt mint a többi rejtett tag, hanem mint a url-kép-videó linkek sokszor használatos.

IMYke2.0.0.0
Az bevallottan az én hibám volt - nem szokásom lelõni poénokat, dolgokat filmekrõl, és én is kerülöm az ilyen tartalmú hozzászólásokat [bár, siekrült nem egy alkalommal belefutni ilyenbe - a legdurvább egy koreai sorozat utolsó, itthon még adásba nem került epizódjával kapcsolatban ért, aminek élményét gyakorlatilag teljesen tönkretette egy nem ebben a témakörben íródott hozzászólás a Youtube-on - a film zenéjéhez írt hozzászólások között volt. A sorozat címe: Queen Seon Deok ('A Silla királyság ékköve')] - meggondolatlanul nem daraboltam szét a hozzászólást spoiler-tagokkal. 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Gyere annyit vihetsz amennyit elbírsz, nem kell fizetned. 😄

Te mint pcmaster.

Van valami tipped miért van hogy töltök torrenten, és 1.7MB- helyett 3-500KB-al töltök csak, és miért van hogy elvileg 1000-1200KB maradna ugye, de valamiért kurva lassú mégis a böngészés holott 100KB-os netsebesség is bõven elég kellene hogy legyet.

wantonly
Gondoltam nem veszem el elõled a munkát.. 😄
Totti5
Spoiler tag meg azért van hogy arra használjuk ami. Imyvel kicsit összekaptam a filmes topikba, mert nem kívánta használni és a közösbe benyomta full spoileres szöveget, habár õ kiírta hogy Spoiler, de mivel nem vagyunk vakok 1-1 szó csak beleég az ember szemébe 1 pillantás alatt is és véletlen pont a film végérõl az egyik leg lényegesebb volt az. Na mind1, igazából nem értettem ott sem hogy miért nem hajlandó használni, és valószínûleg sosem fogom megérteni, így muszáj elfogadnom, max csukott szemmel megyek hszeket olvasni😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
+1

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zomil
Sosem értettem ezeket az idiota szabályokat a topicban...

Egy topic-ot nem a házigazda szája ize szerint kell megalkotni, hanem az közösség szája ize szerint aki megalkotja a szabályokat. A SG szabályzata világosan kimondja, h a házigazda munkája annyi, h betartja a szabályokat. Én sehol nem láttam szavazást ezeknek a szabályoknak a meghozásárol. Bármennyire is nyersen hangzik, egyáltalán nem a személy ellen irányul a véleményem, hanem, mint topiclako(már jo ideje), én igy látom a dolgokat.

És még mielött valaki félreérti még csak nem is harag szol belölem vagy sértödöttség, ugynis Imy az én hsz-eimet még SOHA nem törölte. Csupán nem értek egyet ezzel a szemlélettel.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Meg se szólaljon az, akinél már van hó. Inkább küldjél ide is! 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Rendes vagy hogy még kutyának sem nézel! 😊

DarkSector
Annyira nem vészes a helyzet azért. 😊

Rapid81
Ezt a kutya sem fogja észrevenni. Sztem min. pirossal. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Ja, meg közbe esett a hó úgyhogy mire a ház egyik felén ellapátoltam a másik már megint tiszta hó volt... Attól nem kell félni, hogy megolvad, nagyon hideg lesz a jövõ héten.
IMYke2.0.0.0
Nem "csak" - ha valami tilos, vagy nem megengedett egy helyen, de nem kötik ki a megkerüléséhez használható módszer tiltását, akkor a szabályt felállítók hibáznak, a kiskaput megtalálók tobzódnak.
A kiskapu itt a spoiler tag.
Tehát, amúgy nem megengedett Youtube- stb. videókat, és kép mémeket beszúrni, de spoilerben mégis lehetne?
Az pont a szabályt csapná arcon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Párommal mi is most végeztünk. Váh, de útálom. A szomszéd háztetõjérõl pedig pont a garázsbeállóba fog esni a hó, mikor egy picit megolvad ... imádom!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shep
Egyszerûbb lett volna, hogy ha azt írod, hogy ne csinálj a topicban semmit 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Dishonored
"Egyéb jellemzõk: internet szükséges, havidíjas"

Én eddig nem így tudtam... <#wilting>

jarlaxxe
Köszi, tehát röviden és tömören azért mert csak, igérem többet nem kérdezem.

ZsZso
(No offense, csak filózok...) Biztos, hogy nem fogyasztja a sávszélt? display none -t kap CSSben, de attól megjelenik a kódban, semmi async varázslás nincs a történetben. Szerintem attól még berántja a böngészõ, hogy nem látszódik.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

HappyHunter
<#whatever>

Be happy. :) Running!

DarkSector
Geci és elénk nem jöttél.
Há ba+, most haragszom. 😄

DarkSector
Az is tény hogy a britt tudósok nem léteznek. 😄

DarkSector
De kisebb az esélye hogy fejsérülésbe halok bele. 😄

wantonly
Ja, most voltam lapátolni. :S
HappyHunter
Nem kifogás, a hideg felébreszt! Brit tudósok által bizonyított tény. 😄

IMYke2.0.0.0
Hetvennégyezer-négyszáz-huszonhatos hozzászólásban a válasz. 😊

Így máris jobb <#eljen>

Abban én nem bíznék a helyedben, hogy egyáltalán nem kerül elõ a téma, hiszen - az említetteken és az egyéb vitás kérdéseken túl - DarkSector kobakjának a keménysége egy banhammerével vetekszik 😊
DarkSector
Ja értem. Már késõ van 4x voltam kint lapátolni, csak a magaslabdákat látom...😄

jarlaxxe
Nyugodtan bannolhatsz de tényleg érdekelne, hogy mi bajod a spoiler tagba tett tartalmakkal?
Csak egyszer kell megmagyaráznod, többet nem kérdezem, hogy megértsük, mert a topikdizájt nem rombolja a sávszélt nem fogyasztja akkor mi az indok amiért üldözöd.

IMYke2.0.0.0
Ironizál, az én káromra.

DarkSector
Miért cseszné szét, ne idegesíccsé már! 😄
Na tudodmit inkább ne tárgyaljuk meg...😄

HappyHunter
Arra próbáltam utalni hogy a spoilertag teljesen szétcseszi a topikdizájnt, úgyhogy legközelebb kérlek mellõzd a használatát. Megértésedet köszönöm.

DarkSector
Kurva hóesés.

(enyhe terelés. <#whatever>)

IMYke2.0.0.0
Nos, beírtam a bannerbe. Így már csak abban bízom, hogy nem kerül újra elõ ez a téma, és végre beszélgethetünk más, arra érdemesebb témákról is.

Shep
Jó mocskosok vagyunk, teszteljük Imi határait, mikor szakad el nála a cérna és bannol mindenkit 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gondolni kell az új betérõkre is és a nehezebben kapcsolókra is: ha vannak szabályok, akkor azok elférnek bannerban valahol (külön menüpontban, akár egymondatos indoklással), a te dolgodat is csak megkönnyíti.

Ezen kívül az a gond, hogy annak idején is konszenzus/szavazás nélkül lettek a szabályok keresztül verve, és azóta is csak az elhallgattatás megy. Engem nem zavarnak a meglévõ szabályok (bár korábban szóvá tettem, hiszen nem volt tiszta, hogy miért és hogyan), nem is hágom át õket, szóval nem ezért mondom. Viszont az, hogy újra és újra elõjön, az az említetteknek is köszönhetõ. Bizonyos topik jövõjét illetõ kérdéseket szerintem bátrabban ki kellett volna/ki kellene beszélni. Ez csak megerõsítené a szabályok és az azokat betartató házigazda legitimációját.

Ennek amúgy csak annyi köze van a személyedhez, amennyire házigazdaként személyessé teszed. Ha nem tetted azzá vagy nem vádolnak ezzel, akkor értelemszerûen nem is személyedben támadnak, nem is te vagy a téma középpontjában. Én mindenesetre biztos nem így kezeltem sem az alábbi hozzászólásomban, sem a jelenlegiben. Persze ha megszólítom a topik házigazdáját, akkor nyilván téged szólítalak meg, de ettõl ez nem személyes.
Rapid81
Azt a renitens, értetlen qrva eget... <#zavart2> <#wilting>

DarkSector
Maga a torrent nem illegális, csak a tartalom, olvassuk el a törvényeket!
THX...

Sõt, továbbra megjegyzem hogy max a t.oldalnál lehetne kifogásolható, a meghívó, de nem az, amit úgymond elleneznek az a profil eladása, árusítása, nem a meghívás, hogy aztán utána ki és mit töltöget le az már egyéni szocproblem.

az átláthatóság alatt mit értesz? 😄

DarkSector
Ha nagyon hiányzik:

Imike ezt tedd a banner alá, és a kép linkje helyett egy paint-ell kell írni egy másik szabályzatot, elmenteni és kicserélni a kép linkjét, ha kell:
Title-t is átírhatod ha akarod.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<hr>
<a href="http://www.sg.hu/galeria/1168345275/11683452751319214579.png" class="thickbox"><input type="button" value="Szabályzat" title="Köszönöm hogy figyelsz!"></a>

HappyHunter
Hadd illusztráljam képekkel:

Egy
kettõ

genndy
Zó szerintem egész egyszerûen csak arra gondolt, hogy az a pár sor amit most leírtál (és amit a topik lakóinak többsége be is tart) nyugodtan elférne a bannerban is. Így aki ritkábban jár ide, vagy régen volt itt és közben elfelejtette ezeket a kis "házi szabályokat" (amik a topik érdekében hasznosak!) az is rögtön látja hogy mit lehet/nem lehet.
Nem kell semmilyen szigorú moderáció, egyszerûen ki kell egészíteni a bannert ezzel a pár sorral.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Nem akar senki kellemetlen helyzetbe hozni, én sem, nem is teszek be videókat meg oriás jpg-ket, csak 1 kérdés volt, semmi egyébb rosszindulatúság. 😊
Értettem én eddig is hogy nem lehet, csak ennek a spoileres okát nem tudtam.
És csak te voltál az egyetlen akit kérdezhettem ezügyben. 😄

De shep mondta hogy "csak, mert" elfogadtam megértettem...megvan.
Részemrõl nincs is más probléma, sõtt eddig sem volt.