Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Valami készül a Gas Powered Gamesnél

Január 14-én lehull a lepel! Kíváncsi vagyok mi lesz ez.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Nos meg is van Fortnite után a 2. UE4-es game:
Unreal Engine 4-gyel dolgozik a Zombie Studios

Seth
fix'd

PSN ID.: Beegabor

Sir Quno Jedi
Egen a MS legnagyobb lehúzása EVER! Élbõl, elvbõl nem veszünk live-ot ugyebár. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Botond
Wikipedia barátom 😊 de köszi!
Seth
Például a multiplayer, bármilyen játékban, kizárólag gold tagsággal használható, illetve egyéb, exklúzív tartalmak, demók is csak azzal tölthetõek le. Nem jársz messze az igazságtól ,ha pénzszagot érzel a levegõben .

PSN ID.: Beegabor

Botond
Na 3 giga a Dance Centrál 2 😄 már töltöm le.

Ez a Xbox Live gold tagság mire jó? Vagy mi ez? Végül csak olyat kaptam amihez nem volt x hónap gold csak ajándék witcher 2 meg három vmi indie szerû izé.

Kösz elõre is az infót!
wantonly
Amúgy valaki benne lenne majd egy coop-os Death Rally mókában? Meg nem tudom legyõzni a The Aversary-t. 😄
Zomil
Miért lenne bukta? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

shaddam
A zombik az új nácik. Siralmas hogy addig fejnek minden hülyeséget ameddig tudnak

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Binary Domain 1.356 Ft (steam-es)

Inversion 10 euró, de nálam nincs buy now gomb: GMG

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

IMYke2.0.0.0
Háááátt....

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Már megtörtént amikor Summer sale volt ! 😄
grebber
Ilyen szarért ne vedd meg.Bár az alap C2 istenkirály már magába megéri megvenni!

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem, mert steames játék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
Look, more hidden footprints! <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
Meg nem veszett volna el, mer gamersgate-en is le lehet tölteni, nem?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kösz az infót! Ez megnyugtató. Én meg a DLC-nek olvastam utána és azt írják, hogy a Sewer DLC minden verzióhoz ingyenesen jár.

Store page meg ugye azért nem elérhetõ, hogy itthon steamen nem lehet megvenni a játékot. De ezt te is írtad, ahogy látom. :-)

Egyébként 1100 Ft-t elvesztésétõl azért nem mentem volna a Dunának XD.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wantonly
Én nem vettem meg, de idézném a PH!-ról "Windex" hozzászólását Rage ügyben:

"Megvettem én is, aktiváltam, elindul meg megy szépen. Egyedül store page-et nem dob, mert ez a változat nem elérhetõ nálunk."

Szóval szerintem ne aggódjatok. 😊
Sir Quno Jedi
huhh, én is megvettem, beaktiváltam, de utána lesenem töltöttem

remélem azé menni fog, különben lezárom kossuthteret

Na azon én is elgondolkodtam (NA-> North America?) Aktiválni tudtam, de még nem szedtem le.

Sok esetben a régiózár magánál a játéknál bukik ki, tehát néha tudod aktiválni,de játszani már nem enged. Így én javaslom valaki tesztelje le, hogy megy-e.

Egyébként meg a Sewers DLC nincs benne ebben a verzióban. Legalábbis a könyvtárban böngészve a dlc menünél nem láttam kiírva. Habár lehet, hogy telepítéskor automatikusan letölti majd. Ezt arra alapozom, mivel külön meg nem megvásárolható.

Pc-re csak extra változat létezik.

Idõlegesen letiltották a gift adási jogukat. Nagy volt a forgalmuk és szemet szúrt.

Valamit szervezkednek, de egyelõre nincs olyan oroszom, aki jelenleg tud bizniszelni.

Ukrán viszont köszöni jól van. Habár õ ésszel csinálja, baromi óvatos, és nem is bonyolít hatalmas forgalmat pedig igen olcsó. Csak ugye sajnos ott is vannak régiós korlátozások (skyrim, rage, Two worlds 2 ha jól emlékszem).

ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
Bár pont most lett igazam egy sorozatos dologban. Dexter elsõ részekor már megjósoltam, hogy mi lesz az évadzáróban... és igazam lett. Elég unalmas, hogy ÁLLANDÓAN igazam van.

Fpocok
Akkora bukta lesz. Ne legyen igazam...

IMYke2.0.0.0
Vin Diesel

"September 6th 2013 - The release date of next year's RIDDICK. IMAX... very cool, great job DT.
Grrrr...."

Szóval, 2013 õsz. Nagyon várom!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
LIMBO-koopintás: "A Walk In The Dark" - próbálta valaki?
Itt macskával kell mászkálni.

IMYke2.0.0.0
Még nincs helyem - ezen a gépen csak 3 GB szabad hely van. Otthon meg már fenn van a játék megjelenés hete óta 😊
Viszont, csak itt van STEAM ugye, így itt kellene majd ügyeskednem a HDD-kapacitással.
Már kooperatív felkérésem is van 😊

ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso

Szinte biztosan összejön a pénz. Amíg 24 órával zárás elõtt 50-60%-on áll egy projekt, addig mindig van reális esély. Nem is értettem az aggodalmakat. (Mármint a Molyneux miattiakat értem...)
wantonly
Szívesen, te is segítettél már nem egyszer, ez csak természetes.

Az az "NA" nem hinném, hogy bármi gondot jelent, nem régiózáras, ha tudtad aktiválni. 😄
DarkSector
Köszönetem a segítségért, holnap rendezem a piszkos anyagiakat! <#worship>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
Felpörgött rendesen visszatért belém a remény, h mégis megvalosul 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wantonly
Oké, akkor mindjárt megveszem. Az e-mail címed majd küld el privátban, mert asszem nincs meg, hogy el tudjam küldeni a kódot. 😊
DarkSector
Oksa thx, nemsokára megyek aluszni, be kell mennem melo után a bankba mert félreütöttem a netbanknál a jelszavam és ez a kecseg takarékpöty letilt ilyenkor és be kell mennem új jelszóért.
Hülye szokás megszivtam párszor.

Meló után ha hazaértem és be tudok lépni a bankomhoz elutalom a pénzt. 😊
Elõre is köszönetem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Megveszem én neked, ha még aktuális. 😊
Myselor
okés,ment a link stb😊
DarkSector
Megvan válasz is ment. 😊

Myselor
szia ment neked privát üzi,légyszi nézd meg köszi😊
DarkSector
Köszke, azt hittem 5 dollárosban többet adnak. 😊 Akkor meg is vettem volna.

DarkSector
Nem megy sajna a Paypal-om.

Ha esetleg valaki tudna nekem egy ilyet venni, akkor megköszönném, és visszafizetném az árát. Csak ez a 3.24 fontos érdekelne.

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

jetblack
Akkor kerdem amit levelbe kuldtem fel lett mar rakva ? 😄

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

DarkSector
Én mondjuk nem szimpatizálok vele, most nem költök inkább pénzt, de gondoltam hátha páran nem figyelik steam-et és érdekli ennyiért a játék, mert ez valami extra változat ha jól látom.

DarkSector
THX neem. 😄

Én azt kutatom hol van ennyi Crazy Mashine játék, mert tele van vele a steamgifts. 😄

arty
mi történt? (ha publikus)
kitiltották õket a "kereskedelem" miatt?

Forza.

arty
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
zárjam ki azokat a blogpostokat, amikben leírják, hogy a mostaniak épp mit, mennyit, hogyan lopnak?
azt mondod csukott szemmel egész jó a fidesz? 😄

szerintem ébresztõnek olvass el pár bejegyzést a vastagbõr-ön 😉

Forza.