Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
PSN ID.: Beegabor
Ez a Xbox Live gold tagság mire jó? Vagy mi ez? Végül csak olyat kaptam amihez nem volt x hónap gold csak ajándék witcher 2 meg három vmi indie szerû izé.
Kösz elõre is az infót!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Store page meg ugye azért nem elérhetõ, hogy itthon steamen nem lehet megvenni a játékot. De ezt te is írtad, ahogy látom. :-)
Egyébként 1100 Ft-t elvesztésétõl azért nem mentem volna a Dunának XD.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Megvettem én is, aktiváltam, elindul meg megy szépen. Egyedül store page-et nem dob, mert ez a változat nem elérhetõ nálunk."
Szóval szerintem ne aggódjatok. 😊
remélem azé menni fog, különben lezárom kossuthteret
Sok esetben a régiózár magánál a játéknál bukik ki, tehát néha tudod aktiválni,de játszani már nem enged. Így én javaslom valaki tesztelje le, hogy megy-e.
Egyébként meg a Sewers DLC nincs benne ebben a verzióban. Legalábbis a könyvtárban böngészve a dlc menünél nem láttam kiírva. Habár lehet, hogy telepítéskor automatikusan letölti majd. Ezt arra alapozom, mivel külön meg nem megvásárolható.
Valamit szervezkednek, de egyelõre nincs olyan oroszom, aki jelenleg tud bizniszelni.
Ukrán viszont köszöni jól van. Habár õ ésszel csinálja, baromi óvatos, és nem is bonyolít hatalmas forgalmat pedig igen olcsó. Csak ugye sajnos ott is vannak régiós korlátozások (skyrim, rage, Two worlds 2 ha jól emlékszem).
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"September 6th 2013 - The release date of next year's RIDDICK. IMAX... very cool, great job DT.
Grrrr...."
Szóval, 2013 õsz. Nagyon várom!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Itt macskával kell mászkálni.
Viszont, csak itt van STEAM ugye, így itt kellene majd ügyeskednem a HDD-kapacitással.
Már kooperatív felkérésem is van 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Az az "NA" nem hinném, hogy bármi gondot jelent, nem régiózáras, ha tudtad aktiválni. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Hülye szokás megszivtam párszor.
Meló után ha hazaértem és be tudok lépni a bankomhoz elutalom a pénzt. 😊
Elõre is köszönetem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha esetleg valaki tudna nekem egy ilyet venni, akkor megköszönném, és visszafizetném az árát. Csak ez a 3.24 fontos érdekelne.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Én azt kutatom hol van ennyi Crazy Mashine játék, mert tele van vele a steamgifts. 😄