Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
hogyan? te a 4:3-as képcsõves + projektoros szebbes mint tv-s õsember? 😄 Vettl TV-t? 16:9-est? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
Grimrock miatt én megvettem. Az is jóó.

shaddam
PS3 media server? PC-n futtatod aztán tolhatod a cuccot minden dlna képes kütyüre

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Rapid81
No, megvettem a 650-es Sony-t. 😊 Skacok, ez nagyon durva cucc! XD El kell kezdenem HD cuccokat letölteni. <#idiota>

Szabi, ha itt vagy, pls mondd meg, hogy hogyan lehet stream-eléskor az srt feliratot is áttolni a TV-re.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
Megint nem ismered a helyzetet, csak a fröcsi megy. De mamár nem költöm rád/rátok a drága idõmet 😊

Forza.

shaddam
A shank 2 ér ebbõl valamit. MINDEN más megvan. Az átlag ár szépen csökken hála a sok 1 dolláros üzérnek 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

grebber
Ez most kimarad nem annyira ütõs pakk!
Várom a be mine 7-et hátha <#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
pff... felháborítóan olcsó 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Sir Quno Jedi
Köszi, de már átverekedtem magamat a karácsonyi esti forgalmon. Nem mondom hogy nem voltam síkideg. Sok kOcsOg reggel/hajnalban alszik, aztán délutánra beindul a vásárolhatnékja/bulizhatnékja és aki meg melózik, nem szabin döglik, az nem jut haza...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
Ez van nincs pénz kiadják mindenáron csípjenek el valakit!
Engem kb minden nap 6x büntethetnének mert gyalog nem tartok be se pírosat se nem gyalogátkelõn megy át!

shaddam
Na a war z egyik fejlesztõjének mi a korábbi játéka? Ne tippeljetek Mikor ezt megtudtam elkezdtem reménykedni eltûnik az egész bagázs. Az ilyen fejlesztõk a süllyesztõbe valóak. Nem lennék meglepve ha nemsokára telefonra gyártanák futszalagon a "free to play" förmedvényeket.

Edit: Ez a játék bûzlik. Kontárok
PÁLGIUM

Zomil
Hát ez nagyon nem jo hir...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Offical statement by valve:
"From time to time a mistake can be made and one was made by prematurely issuing a copy of War Z for sale via Steam. We apologize for this and have temporary removed the sale offering of the title until we have time to work with the developer and have confidence in a new build. Those who purchase the game and wish to continue playing it via Steam may do so. Those who purchased the title via Steam and are unhappy with what they received may seek a refund by creating a ticket at our support site here."

Fpocok
Sir Quno Jedi

A lánchidat kerüld el messzire! 😄

zorrobomber
Helyes <#eljen>
Kapcsolódó Gamespy interjú
"'Over 100 sq km' falls in '100 to 400' right?"
"There's no such thing as 'Release' for an online game."
<#wow3>

Botond
Asszony levert Dance Battle-ban, a házasságunk újabb 10 évre stabil alapon nyugszik. 😄
shaddam
Dede hisz indie meg grínlájt meg a közösség.... Kidögölhetne már a zombi téma

Fpocok
Levették a war-z a steamrõl. Éljen! <#buck>

zorrobomber
Nyugi másért is megbüntetnek (Nálunk pl. a ház lakóit is rendszeresen amiért ráállnak a két autónyi széles járdára a saját házuk elõtt). Másrészt én támogatom, hogy a gyalogosok az átkelõhelyen menjenek át az úton, ott mindig megállok és átengedek akárkit. Viszont legutóbb 25 méterre a zebrától átment egy fekete bõrdzsekis úr a koromsötétben, én kanyarodtam és úgy álltam meg reflexbõl 5 centire az orra hegyétõl. Természetesen még õ b@szott le engem.

DarkSector
Jó árban van de nemrég vettem meg Dead Island-ot, most meg Rage-et, fékeznem kell magam. 😊

Tessék megvenni 3.74 usd-ért: GOG

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

ZsZso
Na ez nem semmi! Nem is gondoltam, hogy létezik ilyen. Az csak a bosszantó ebben, hogy nap mint nap szával látsz ilyet és senkit soha meg nem büntetnek. Kösz, hogy elmesélted, ezentúl jobban odafigyelek, hogy figyelnek -e 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Jók voltak a riddick játékok nekem tetszettek, 1 nagy bajom hogy az x360-as lemezem tönkrement.

DarkSector
Nem is forgattam tovább egy utcsó érdekes megállapítás spoilerben, semmi kérdezfelelek, nekem van egy véleményem amit ez alá is támaszt. 😊

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ezt magyaráztam már korábban is... <#rolleyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
+1

Ezért tenném fizetõssé az egyetemet. Vagy "röghöz kötni" az ingyen tanulókat x évre.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
A legegyszerûbb az lenne ha minden magyar állampolgár kiköltözne külföldre.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hírek->Tüntetés->megkapták már amit akartak, annyit kértek ne vigyék a pénzt külföldre->Még mindig tüntetnek

Kell nekik a támogatott tandíj, de ha megkérik õket cserébe hogy maradjanak magyarországon, akkor már nem jó. <#idiota>
Ja õk nem készülnek utána külföldre, á nem.

DarkSector
az korrekt összeg, én kb 15 éve fizettem 2500-at.

Fpocok
Mennyi volt?

Tinman
Kegyelem 5k :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Régen fizettem én is ilyenért, 2500ft-ot, diák létemre, pár haverral mi 2-3 méterrel arrébb mentünk át, igaz keresztezõdésben.
Ezt amúgy komolyan veszik megértem mai fejjel mondjuk, ha baleset van azért nem feltétlen jó dolog, a gyakorlat más mondjuk mert nem mindig logikusan vannak elhelyezve a zebrák sem.

shaddam
A dark souls "tesztjük" óta én nem nagyon adok a véleményükre. Kíváncsi vagyok melyik játékkal játszottak többet teszt elõtt.

lalakov
Mennyibe fájt?
Tinman
Asszonyt elkapták a yardok... helyszíni bírság.

Gyorshajtás?
Stop tábla?
Piros lámpa?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyalog ment át a gyalogátkelõtõl ~25 méterre.<#zavart2>

zorrobomber
Nem tudtam értelmezni, segítsetek:
"A casual gamerek úgyis 1-2 hét alatt elérik a max szintet."

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Nehezíti a farmolók életét, csakhogy a fizetõeszköz is jó több accounthoz, tény hogy 2-300 accountnál már durva ugyanazzal a paypal-al fizetni. 😄

Botond
Sierra csomag csábító!
tutituti
<#eljen> jó hír!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

IMYke2.0.0.0
Might and Magic Madness: <#taps>

IMYke2.0.0.0
Nagyon helyes dolog.

Fpocok
helyes.

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

grebber
Steam Winter sale protected from farmers this year?

There is a rumor from people connected with Valve Software that the Winter Sale is going to be protected from farmers – remember the coal farming last year?

New Steam accounts that haven’t purchased any game with a credit card, PayPal or any other payment method this year (adding a CD-Key on your Steam account does not count as a purchase!) will not be able to participate in the Winter Sale achievements.

Fpocok
Évek óta készül... vajon miért?
Túl nagy a hype, nem fog felérni hozzá=> bukta