Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Nekem csak a 12-essel sikerült összehozni a TV-t rendesen. 11-essel nem láttam a megosztott Library-t egyáltalán UPnP-n.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
11-eshez is van a 10.1-es skinje, gyak úgy ugyanaz + DXVA gyorsítás kompatibilisebb. A 12-esnek majd adj egy esélyt, az már képes truehdt, dtshdt kiadni, meg milliárdnyi apróságot. Egyelõre még "béta", bár RC1 a neve, csak tesztelni jó.

totti: köszi! tinmannak hála már én is tudom, hogy lesz olcsó a pontos is 😄

Forza.

Nettop, meg dlna meg anyámtyúkja...<#wow1>

Ebbõl is látszik, hogy bizony a szegény ember technikailag mocskosul le van maradva. Géphez még némileg konyítok, de ezekhez a kütyükhöz. Ember legyen a talpán aki naprakész tud maradni.

Megyek is venni Batman DLC-t steamen, ahhoz legalább van eszem...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Milyen UTP, meg UDND, meg KKND... Hát én ebbõl a technodumából egy árva kukkot nem értek...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Viszont nekem a 11-es verza nem jött be, kezelés se és néha belassult nettopon.

10.1-es atomjó "évek" óta használom, korábbi nettopon is toltam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
XBLA játékok csak pontokban vehetõek. GoD esetében van lehetõség forintba és pontban.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
infravevõ pécéhez egy ezres talán? ok, lehet kettõ is 😉

ha xbmc-t egyszer a másodlagos kijelzõn inditod, utána mindig ott indul. a távirányítóval akár indíthatod is.... sõt, írhatsz egy bat fájlt, ami bakapcsolja a másodlagost, majd inditja az xbmct 😉

sorozatokat érdemes külön könyvtárba gyûjteni, minden sorozatot a saját könyvtárába:
\sorozatok
\Dexter
\CSI
\Finder
... a sorozat könyvárnak beállítod, hogy ott sorozatok vannak, ekkor amikor belelépsz látod a sorozatok coverjét, majd abba belépve látod a részeket, minden részhez ott lesz (ha hagyod az eredeti fájlnevet tuti megtalálja az infot) a tartalom, egy kép belõle, stb. Skin és nézetfüggõ. Amit megnéztél, rak mellé egy pipát, így tudod hol tartassz. Ha valamit félbehagysz, másnap felajánlja h onnan folytassa vagy elölrõl.

Sorolhatnám ... majdnem olyan jó cucc, mint a kokain! 😄D

Forza.

Tinman
Szívesen! :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Köszönöm Tinman a DNFet! Holnap megy a pénz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

jarlaxxe
Az utolsó óráinkban visszagondolva a 2012 gamer évre lehetett volna jobb is felhozatal.

Rapid81
Beléd is...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Most csináltam csak most csak nektek! Happy Armageddon!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
De az XBMC-t nem tudom a TV távirányítójával kezelni, hanem a gépet kell nyomkodni és áthúzgálni a másodlagos monitorra (TV) a progit vagy a lejátszót. 😊 Nekem ez kényelmetlenséget okoz, ahelyett, hogy döglök az ágyban és nyomkodom a távirányítót. 😊

Meg ahogy néztem, a sorozatokat elég macerás bepakolni, amiket ugyebár nézünk jónéhányat. Nem is rakott be egyet sem. Filmeket szépen belistázta, meg borítót töltött, stb.

arty
Ha elégedett vagy a dlna-s lejátszással, akkor nyilván jó ez így, de egy 15 méteres hdmi kábel nem a világ, cserébe a filmgyûjteményed képekkel, azonnali imdbs filminfókkal egyben böngészheted - hidd el, jóval kellemesebb (és könnyebb) sokszor így választani néznivalót.

Nyilván igaz ez zenére, képekre, sokmindenfélére. A kompatibilitása mindent felülmúl, a testreszabhatóság pedig a DLNA-s megoldásra köröket ver. Legalább adj neki egy esélyt, használd pár napot, kataligozáld be a filmjeid, stb 😊 Alig várom, hogy végre kijöjjön a 12.0 végleges. (most aktuális, év végén!)

Forza.

Rapid81
Nekem a Bioshock nem kõ, tehát akinek kõ, az jelentkezzen rája...

Tinman
Xbox XBLA címek vásárlása MS pontokért... vagy az nem eredeti játék?

Fpocok
Jahhh... én erste vagyok.

Tinman
Megtörtént.

Tinman
Értem és a többiek? Vagy ennyire nem fontos? ^^

Rapid81
Valami nagyon nincs rendben a Steam-mel jelenleg. Egyszer ejró, aztán rubel, most meg fontban írja az árakat...

Rapid81
Ezért.

Ha HDMI-vel akarom összekötni, akkor 10 méter nem elég, ha nem a szobán keresztül akarom húzni, hanem el akarom rejteni a fal tövében. Az UTP meg a TV mögül megy, ahol nincs útban. A WiFi lett volna a legjobb, de az sovány, sajnos.

arty
nem nagyon értem, hogyan jó az utp és hogyan nem a hdmi 😊 laptop rossz oldalán van a hdmi vagy hogy?

Forza.

Rapid81
Még van a Mezzmo, amit ki akarok próbálni, hogy mit tud. Elvileg ez is tolja a külsõ feliratokat.

Rapid81
Hoztam haver számtechboltostól HDMI kábelt, kipróbáltam, nagyon szép és jó, de rossz irányban szeli át a szobát. 😄

Közben turkáltam a Wikipédián, mert ott ugye minden van. Találtam egy listát az UPnP Media Szerverekrõl. Ebben pedig ráleltem a Wild Media Server-re, ami tökéletesen streameli az srt feliratot is, a HD film mellé, UPnP-n keresztül. Egyedül annyi volt a gond, hogy az 54Mbps WiFi nem gyõzte, így UTP kábelt kellett dugnom a TV-be. Igen, ez is újabb kábel, de ez másik irányból jön és nem szeli keresztül a szobát. 😊

Fpocok
Hát azért nagy õrület nincs...

Na úgy látom megindult az õrület! Steam Chritmas Sale

Carlos
én OTP

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Mirõl van szó? Steam-en vannak pontok?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
Okíts! 😊

Forza.

Tinman
Jah aki a "tudjukkitõl" vásárol pontokat... nekem elfogyott a türelmem irányába.

arty
Tin!

Érdekelne, hogy kell/lehet 800ért fez-t venni! 😊
Nálam 400pont x 2.6ft látszik ... át lehet kapcsolni forintra??

Forza.

DarkSector
Jah akartam is mondani csak sokak szerint az onlive nem számít.

zorrobomber
Onlive-on ingyen adták

Tinman
Melyikõtök CiB-es?

DarkSector
volt há. nem is 1x.

nincs hozzá kupon így nagyon drága. 😄

wantonly
Zeno Clash -90% 9,99€ 0,99€

Ilyen akciót még kaphatott volna néhány játék....

Ez a játék volt valami bundle-ban is nem? 😊
arty
inkább fogsz végre egy hdmi kábelt és összekötöd a pécét a tévével? 😄

de komolyabban: nagyjából ismerem az xbmct (még xboxon kezdtem használni), de dlna adóként sosem használtam, nemtudom funkcionális-e ez a része (esetleg ellenõrzésképpen nézd meg a 12.0 RC1-et - ha abban se megy, akkor valami konfigurálási gond lesz (pécé vagy tv oldalon). ha azzal megy, akkor a 11.0 ezt még nem kezelte (megbízhatóan), de a 12-esbe rengeteg "médiasugárzó" új fícsör került be, ezzel 2011-ben (amikorról a 11.0 származik) még nem foglalkoztak priorizáltan!

Forza.

DarkSector
A 25 euro-s THQ pack is megtévesztõ, mert 25 dollárból (nem euro, hanem dollár) kb összeszedhetõ darabonként más idõben lévõ akciókkal azok a játékok amik a packban vannak...szóval az is a lustáknak éri meg.

DarkSector
Nem tudom, 1 BIZTOS ez a szavazás értelmetlen, ha hétköznapi árakat szavaztatnak meg.

tutituti
jaja most néztem,megint medálra lehet "hajtani".Se szén se candy cane vagy valami...

rosszul megy a steamnek?😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
Ha steam-re célzol.

várható volt mivel buzernyák zavazás van és nincsen acsi meg széngyûjtés, lofaxt nem ér, hétköznapi árakat szavaztatnak meg veled, unalomig ismétlõdõ árak....

egy rakat szar, de nehéz is versenyezni amazon és társaival euro--ban.

zorrobomber
PoP Complete, Fable 1 és Zen Bound 2 befigyelt nálam, összesen €14.35-ért.

Carlos
Már csak ember kéne aki megvenné nekünk. 😞

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Bioshock-ért annyira nem vagyok oda. 😊 Az 1-be 1/3-nál beleuntam, 2-be 2 óra után. 😊

wantonly

Nincs, de ha Rapid-nak jó a Bioshock 1-2 is, akkor jobban jártok. De nekem mindegy. A WTF pack se rossz vétel.
grebber
Ej de hurka a kezdõ nap <#levele>

Next PC upgrade: 2022

Carlos
Viszont abban nincs Darknes 2.

Þór vígi þessi rúnar

wantonly
Nem akarok belekotyogni, de az amazonos 2K Shooter Packban az alap verziós DNF helyett DNF Collection (+2 DLC) van ugyanennyiért. Ugyanúgy van benne Borderlands GOTY, csak Darkness 2 helyett van Bioshock 1-2. Szerintem ez jobban megéri, de ti tudjátok. 😄
Fpocok
Annyira nem. De aki szereti az autósokat...

Carlos
Akkor ha valaki megveszi nekünk akkor kifizetjük...
Addig sajna várnunk kell.

Þór vígi þessi rúnar