Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hát ez valóban szép lista. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Simán megéri. Gmail-re regeld át, amire meg aktiválj egy SMS küldõs cuccost, hogy még véletlenül se tudják lenyúlni, aztán jóccakát. <#wave>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Mivel sejthetõen nem lesz nekem megfelelõ áron Mafia 2.Így nem hinném ,hogy fogok már venni mást ebben az évben!Így leírom az éves összesítõmet.
Az általam 2012-ben vásárolt játékok listája:

Sid Meier's Civilization V 
Nation Red
Magicka Collection 
Dawn of War Platinum Edition
Borderlands Game of the Year Edition
Just Cause 2
Total War: Shogun 2
Alan Wake
Saints Row 2
FM 2012
Dead Horde
Deus Ex 3
Spellforce Universe
Ruse
Dungeon Siege 3
Bioshock 1-2
Payday
Warhammer 40000 Space Marine
Order of War
C&C Tiberium Wars
Square Enix Ultimate Collection
Sleeping dogs
Trine 2
Half Life 1 Anthology
Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Naval Warfare
Bucaneer The Pursuit of Infamy
Alan Wake American Nightmare
Alian Breed Impact
Syberia 2
Dogfighter
Batman Arkham City
Rome Total War Gold
Ignite
Splinter Cell Conviction
Saints Row 3 + Season Pass
Soldiers Heroes of World War 2
Warhammer 40000 Dawn of War 2
Xblades (bemine 5)
Hitman Blood Money
Just Cause 1
Anna
Cryostasis
Post Mortem
The Darkness 2
Men of War, Robin Hood legend of Sherwood
Homefront
Legend of Grimrock
Death Rally
Perimeter 2
Dead Island Goty
Fear 3
King Arthur 2
Call of Juarez The Cartel
Skydrift

Pakkok:

Bemine 1-2-3
Indiegala 6-7-8-9-10-11
Humble Bundle: 6

Dobozos:

Act of War
Battlefield 3 Premium
Far Cry 3 Insane Edition
Assassins Creed 3 Freedom Edition
Risen 2 Collectors Edition

IGN 1 éves elõfizetéssel ezeket kaptam illetve cseréltem a kapott játékokért: (Chopfilter HD, Botanicula,Samarost 2,Machinarium, lara croft and the guardian of light,space pirates and zombies,payday the heist= LA Noire Complete, Sacred Gold

Amiket nyertem rengeteg játékot nem írom le,mert a visszajelzések alapján több embert írritált!

Végösszeg: 144.242FT

Next PC upgrade: 2022

Tinman
"de hogy a fenébe van neked xp+xbmc alatt dxva (gpu) gyorsításod mkvkra?!"

Már rég nem XP-t hajtok rajta, mert gaming is megy ágyból (kaland, logikai cuccok). Most Win7 Pro van rajta meg egy Intel SSD, Corsairt gariztatom :-D

Fogyasztása is nagyon baráti, és picike, rendkívül halk.

NAS? Felesleges pénzkidobás! Ott a routeren az USB port, külsõ vinyó rá, aztán a hálózat összes tagja elérheti.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Tényleg rég volt amikor csak azért játszottam végig minden szart, hogy elmondhassam végigtoltam. Volt amikor már a hátam közepére kívántam a játékot, de félbe nem lehetett hagyni (kivétel persze voltak akkor is). Most meg?! Ami nagyon jó, azt elviszem a feléig 😊, ami nem az meg kap 1 órát - max. (persze régen és most is voltak kivételek)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Munka + család kombó a nyerõ. A kettõ kombinációjából olyan kreatúra keletkezik, ami lehetetlenné teszi 0-24 órában elkövetett gémelést.

Annyi játék felhalmozódik majd, hogy nem gyõzöd majd pótolni. A végén pedig rájössz, hogy a lehetetlenre vállalkozol, ha mindent pótolni akarsz.

Felnõtt ember egyébként csak egy esetben tudja az ilyen lemaradásokat pótolni: Ezt úgy hívják tartós munkanélküliség, de akkor meg nem igen fogsz megint csak erre koncentrálni.

Komolyan mondom olyan régnek tûnik, amikor még csak tanulás és kockulás volt a "dolgom". Már el is felejtettem milyen az.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#wow1> Na akkor ezt fordítsák már le egy olyan átlagparasztnak mint én, mert ebbõl megint nem értek egy kukkot se... XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Monkey Island pack volt az elsõ vételem 2 éve, amikor civ5 miatt regisztrálnom kellett. 😊
Fpocok
Nekem már nincs a telómon net, szóval nem érdeklnek acsik, úgy sem lenne meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Mivel freemailre van regelve azt meg kb már óvodások is feltudják törni!

ZsZso
Ha nem találnak workaroundot rá, akkor kb. soha. Nálam a steamhez tartozó fiókon Google Authenticator mûködik, a SteamGuard bekapcsolva. Ennél többet nem tudok tenni az ügy érdekében (mondjuk 2 giftem van össz-vissz szóval nem kaszálnának nagyot ha feltörnék).

arty
steamguard mellett milyen esélyt látsz a feltörésre?

Forza.

grebber
Megvettem a Skydriftet 500ft-ért ,de csak mert kellett a giftes acsi<#idiota>
Ellenszegülve magammal anrdoidon is beléptem az acsi miatt szóval most parázhatok mikor törik fel az accountom.

Tinman
Köcsög Steam!

1067 Ft-omat lenyúlta <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Annyiért vettem én is még júliusban. Minden egyes forintot megért: az elsõ rész se lett rossz remake, de a második az csodás!

grebber
Mafia 2 legyen már ennyiért ,mert kettéfejelem õket!

Eddig nagyon azt akarja a Steam hogy ne költsem a pénzem!

Tinman
Gyerekek!

Monkey Island-ra ne faragjatok rá!

Nyert a Vote-on 75%-ot a The Secret of Monkey Island: Special Edition így 2.24 Euroba kerül ez az 1 rész.

Viszont!!!

A Monkey Island Special Edition Bundle is 75%-on van és AZ TARTALMAZZA A 2. részt is a Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck’s Revenge-t és így csak 3.74 Euro az egész pakk!

Már veszem is :-D

grebber
Korán reggel arra böktem! Bár majd csak ilyen 2,49-ért fogom beszerezni hátha addig raknak bele optimalizációt is!

Tinman
Miasmata 50%-ra bökjön, akinek mindegy melyik kap leárazást. Thx :-)

grebber
Nincs mit.Sajnos az IGN Prime csak ilyen számomra értéktelen cuccokat ad,meg értelmetlen indie játékokat a 7500ft-omért 😞
Remélem a maradék 3 hónapba még adnak valami értelmeset ami kell is!

Tinman
+1

Tuti, hogy kap egy szép leárazást.

Tinman
Voáááááá maaaaaaaaaaan! Köszi!

Tinman
Szívesen! :-)

ZsZso
Srácok, most csak 25 EUR az F1 Race Stars! Vigyétek, mert "limited availability"! <#idiota><#idiota><#idiota>

Mennyit adnátok érte? 1,5 EURnál nem ér többet szvsz 😊 Kíváncsi lennék az eladási adatokra...

Botond
Na behúztam Deus Ex collectiont is. Múltkor megfogadtam, hogy ha lesz ennyiért megint akkor megveszem megnézni.
Fpocok
Itt a világ vége (trailer)Faxa kis film lesz, sry az offért.

DarkSector
Uh ne is mond nekem is nagy kedvencem, jó ötletet adtál, régen annyira szegény voltam hogy egyenként akartam megvenni a lemezeket, 3 vagy 4 cd-s volt.
Csak 1 lemezt vettem meg belõle. 😊
És nem sikerült végigjátszanom sajnos....uh thx hogy eszembejuttattad, a téli szünetben neki is állok! Nagyon szupi játék!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Carlos
ÉNIS KÖSZÖNÖM TINMAN A BORDERLANDS GOTY-OT!

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Akit esetleg érinthet:

God of War: Ascension PS3 zárt béta kód: 92G5-DJNA-L6CC

robotnyk
kösz, és kösz @wantonly, jól csináljátok, még hétvégéig kibírom így talán 😄
grebber
Engem az izgat a THQ csõdje mellett, hogy a multis játékainak a szerverei vajon meddig fognak menni?

Myselor
hát ,eezek közül ami érdekelt már megvolt 1x vagy többször is,pl most játszottam a dragon age 2-t + összes dlc.devil may cry 4,ezeket befejeztem,de még ami maradt megcsinálom,a skyrimre gondoltam én is,ugye jövöre jön a dragonborn,kicsit felkészülök rá😊 de valami tps nézetû is jó lenne.az a baj kevés van szerintem ami ne lett volna meg xd
genndy
Írj inkább le egy párat, mit NE ajánljunk...
Én persze kapásból a Skyrimet mondanám, így télen pont stílusos...<#vigyor>
Morrowind-Oblivion-Skyrim, Witcher 1-2, Fallout 1-2-Tactics-3-NV, Baldur's Gate EE, Dragon Age 1-2, Deus Ex 1-2-HR, Jade Empire, KotOR 1-2+rajongói kiegészítõ mod, Fahrenheit, Mass Effect 1-2-3, Neverwinter Nights 1-2+kiegészítõk...
jRPG-kben nem vagyok otthon.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Szerintem egy 66%-os kapni fog

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Én minden játékra azt mondanám, hogy ha nem sürgõs még kivárhatod, hátha lesz flash sales-ben. Ha nem, még mindig megveheted a leárazások végéig.
robotnyk
tippeket várok: érdemes még komolyabb walking dead leárazásra várni vagy vegyem meg -25%-on?
Myselor
már megvoltak azok is😊
jarlaxxe
Darksiders 1-2?

Myselor
hmm.kellene valami jó játék így az ünnepekre,valami rpgre gondoltam ki mit ajánl?kevés van amit még nem vittem végig,de devil may cry stílus is jó lenne,pcre.😊
DarkSector
Tökre szeretem a steam-ben hogy 5 PoP rész külön 0.24 euro-val drágább mint egyben....<#zavart2>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem tudom mi lesz de elköszönök az a biztos. 😄

ufó invázió. <#mf1>

Ez viszont nem semmi, hogy az amcsik mit akarnak: Halálcsillag <#wow1><#banplz>
Renjike
Spoiler : a zombik nyernek.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

wantonly
Neked is Boldog Nemlétezõ Világvégét! 😄

Amúgy kiszivárgott már mi lesz? Zombi apokalipszis, özönvíz, atomháború, meteor? Gondolom zombik, mert az most a sláger. Esetleg trailer van már? Az infókat az apokalipszisrõl szigorúan spoiler-be kérem, le ne lõjétek elõre a sztorit. <#idiota>
arty
de hogy a fenébe van neked xp+xbmc alatt dxva (gpu) gyorsításod mkvkra?! én egy ramkezelõhekkes w7startert hajszolok a htpcn, de szívesen elfogadnám a nettopodat! (már rájöttem, hogy a "nagy házas" htpc tévút 😞 nas + buta playerpécé a tuti)

Forza.

Tinman
<#worship>

Fpocok
ööö.... kössz 😄

Rapid81
Én is köszönöm a Darkness 2-t! A zseton elutalva. Köv. banknyitásnál át is fog csusszanni. 😊

Tinman
Saját. Minden fillért megért... imádom :-)

Öööö... most is ezen keresztül kommunikálunk, közben szedi a JVCD-t, aztán alt+f4 ide, xbmc indít és nézem az Into the electric mist thrillert, közben javít az arányomon is ;-)