Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Összekeversz valakivel, nem, nem DS az 😊 én csak rávilágítani szeretnék dolgokra. Engem nem izgat ha nem fogadod el amit mondok de ha csak egy pillanatig is elgondolkodik 1 ember azon amit írok, hogy te ez a marha lehet nem mond mindig hülyeséget, akkor már nem volt hiábavaló, hogy leírtam amit gondolok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Nekem azt szerencsémre sikerült FILLÉREKÉRT BEHÚZNOM 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Az én vagyok! 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Nálad ez már kényszeresnek tûnik, hogy mindent meg akarsz magyarázni és folyton úgy csûröd-csavarod a dolgokat, hogy neked legyen igazad a végén...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Ne dörgöld az orrom alá. 😄DDDDD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Azzal a játékkal én is nagyon szemezek, de még ki tudom várni amíg tényleg olcsó lesz. 😊
wantonly
Ja, 125Ft-ot levontak érte a szemetek. 😄
Shep
Nem, és kiskapukról, lefizetésekrõl meg éhezõkrõl sem. Az a baj, hogy te is meg még sokan csak fekete-fehérben látjátok a világot és nem is gondoltok bele, hogy vannak átmenetek, nem mindig egyértelmû mi a rossz és mi a jó és azért mert valami esetleg most jónak/rossznak tûnik, hosszú távon és globálisan nem biztos, hogy az a jó/rossz. Mondjuk neked úgyis hiába magyarázok hiszen a 4:3-as úgyis tökéletes mindenre. 😊 Na most megint nem írok ide egy darabig, most is csak két kockapóker party között ütöttem el az idõt, míg a számolás tartott a végén 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Resident Evil 5 meg Silent Hill 5 jó lenne a listámra, de soha nincsen olcsón, Capcom meg Konami aranyáron adja a dolgait mint az Activision.

Nekem egy Fallout NV Ultimate Edition kellene már nagyon-nagyon 75%-os leárazásban. Valamiért annyira rám jött, hogy játszanám, de a mostani ára még drága :S
DarkSector
Toki Tori milyen drága lett!
Ugye Want? 😄

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Erdõt nem lehet beszántani. Ott mindig erdõnek kell lennie. Hallottál már az erdõgazdálkodásról és az állami szabályozásáról?

Shep
Ki mondta, hogy veszem, nekünk is mûfenyõ van. Egyébként ha nem lesz rá kereslet mert mûfenyõ lesz, nem fogják ott sem ültetni hanem beszántják és lesz helyette csicsóka vetve, ugyanúgy nem lesz ott fa, szóval ...

Rapid81
Nem úgy értettem, hogy nem lehet vele, csak nem éri meg kitermelni az 5kg fát adó fenyõket tüzelõsnek...

Idén 2 hónapot tüzeltünk 5 cm átmérõjû fával. Melegebb volt, mint most a gázzal fûtés. Mindennel lehet tüzelni ami ég, fenyõvel is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
A kukorica, krumpli, paprika nem termel annyi oxigént, mint a fák, de ezt te is nehezen érted meg. Ha kevesebb a kereslet a fákra (Erdélyben is erre ültetik õket, tévedés ne essék), akkor nem fog annyit kivágni, mert majd talán jövõre nagyobb lesz a fa is, meg a kereslet is, mert tüzelõnek tized áron sem viszik el. Meg az ilyen kis fákat, amiket karácsonyfának árulnak, az tüzelõnek nem való, csak ha emberesen megnõtt, az meg nem 3 év és ha miattam nem vágják ki fiatalon a fát és él még 1-2-3 évet, az nekem már jó. A tüzelõnek való fenyõnek nem 5 centi átmérõjû a törzse, ha ez eddig nem jutott volna el a tudatodig. Te meg ezt nem érted, meg. Mindegy, vegyed, te dolgod, csak ne magyarázd meg, hogy a fák kivágása olyan kurvajó dolog. Ennyi...

Boldog Karácsonyt!

DarkSector
Bazze, mit csináljak nem tudom beregeli mert már megvan, abból nekem is adtak 2db-ot már, a könyökömön jön ki. 😄
Akár árban megegyezõen is jó, nem Skyrim-et meg COD BO2-õt akarok, tudom hogy nem ér annyit, de biztos akad valakinek valami ami netán érdekelne és nincs még meg. 😊

Nekem ebbõl REd Tide-on kívül mind megvan.

Hát ebben nem nehéz balfasznak lenni, mert az egyik legnehezebb stratégiai játék az utóbbi 6-8 évben.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
5db dota2? 😄

DarkSector
Fear 2 Project Origin lenne cserére, szinte minden megoldás szóba jöhet.
Ha valakinek van valami játéka esetleg, amit cserélni szeretne. És ez érdekli, ha nem megy vissza sogórnak ! ?

grebber
Nem igen vagyok nagy stratéga szóval balfasz vagyok bennük!

Most nézem csak milyen részei vannak.
Bundlekba ezeket szórták eddig fillérekért: Sima Men of War,Men of War Red Tide és Men of War: Condemned Heroes. A többi azthiszem nem volt még bundleban!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Akkor inkább már SRT3. Sokkal több értelme van.

DarkSector
egyetértek...😄

Fpocok
Jó, akkor nem emiatt az ok miatt fogok mûfenyõt állítani, hanem a maradék 10 elõny miatt.

grebber
Saints Row The Third The Full Package - 3 T betû ezért a saját ST3 rövidítésem!
De még mindig akciós! Csak bírja ki éjfél utánig!aztán 2.5 ért ugrik papához!

Két kérdésem lenne: Mennyi az az összes és miért dísznek (egyik legjobb 2. vhs stratégiákról beszélünk)

grebber
Fostos bundlekból szinte megvan az összes párszáz ftért! Dísznek jók!

Nálunk ez 3 in 1: Kivágtuk (amúgy is ki akartuk, mert kinõtte a helyét), karácsonyfa lett, eltüzeljük.

Shep
Nem éltetem csak ahogy 1 hsz-el lentebb leírtam tisztázni akartam a dolgot, mert nyilván sokan tisztában vannak ezzel de rengetegen még mindig azt hiszik, hogy mennek a favágó brigádok az erdõbe és tonna számra vágják ki a fákat.

Állítólag nem lesz leárazva a Men of War sorozat most karácsonyi akcióban...:-(

Shep
Nem ez a lényeg csak mindenki hajtogatja ezt a miattam ne vágják ki dolgot, gondoltam, hogy jobb tisztázni a dolgot, hogy ígyis úgyis kivágják, max nem kerül be senkinek a szobájába hanem tüzelõként végzi. Csak ezt megint nem értik meg páran hogy látom 😊

Shep
Az van csak epizódok nincsenek 😊

Én meg kivágtam az udvarból mára egyet. Eredeti is, fenyõ szaga is van, nem is mûanyag, bogár is van rajta, koszol is majd, nem is adtam érte pénzt.... Én nyertem 😛.

Fpocok
Az mi? Sain Tsrow3?

Zomil
Nekünk is müfenyönk van...fene fog fizetni azért a drága fáért amit 2-3 hét után ugyis kidob az ember...ennyi erövel az ablakon is kidobhatnám a pénzt.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
Még 3 óra 34 perc és 25-e lesz és még él a ST3Full akció<#idiota>
F5-ön az ujjam éjfélig de ha elõtte lelövik elmehetne a vérbe!

wantonly
Azért a 2,5 millió fa elszállítása a vevõkhöz, feldolgozása majd karácsony utáni elszállítása (az nem két kör és amúgy is a fákért külön kukásautó megy), ráadásul minden évben nem mérhetõ a mûanyag fák számához, fõleg, hogy azt egyszer megvettem és kész. Ettõl függetlenül tudom, hogy ez is káros, mivel nem bomlik le, gyártás stb. De akkor is elég szomorú, hogy ezt fakivágós rendszert élteted annyira. Viszont ezen ráérünk karácsony után is vitatkozni, most inkább hagyjuk meg az ünnep méltóságát, úgyhogy Boldog Karácsonyt és ennyi. 😊
cod mw3 és black ops -50%. 8700Ft.... <#banplz>

Fpocok
És akkor mivan? Sok drogterjesztõ meg abból él, hogy drogot árul...

Sokkal jobb az a tudat, hogy miattam NEM VÁGNAK KI EGY FÁT. Ráadásul minek fizessek sok pénzt egy olyanért, ami teleszemeteli a lakást és két hét múlva úgy is kidobom. Hülye azért nem vagyok.

IMYke2.0.0.0
Boldog, szeretettel teli karácsonyt, srácok! 😊
Holnap jövök.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

DarkSector
Nincsen még HL-od? 😄

DarkSector
Nem az tény csak megjegyeztem. 😊
Coop-ba mentünk 3-an, cska netem megszakadt néha és abbahagytuk, majd lesz folytatás.

De ugyanaz szerintem mint single-ben.

Shep
Engem egyedül a HL2 EP1 és 2 hoz lázba de nem akarok már semmire költeni, túl sok elment már az idén és még játszani is kellene velük.

Daell Drow
Kellemes unnepeket mindenkinek.
A steam holiday-t pedig jol birom, jelenleg is 0 vasarlason allok. <#wave>
IMYke2.0.0.0
No, ajándék, magamnak:

* Disciples 2 GOLD
* Disciples 3 GOLD
* Dead Island GOTY
* Ignite

Szerintem, most már csak valami rettenetesen jó akció esetén veszek bármit is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Igen nyilván a szemétgyûjtõ autók egyébként nem mennének arra csak direkt a fenyõfák miatt, és ez a pár kukás autó szennyezi szarrá a levegõt, nem pedig a rengeteg 1 sofõrrel rohangáló személyautó.

IMYke2.0.0.0
Ez engem nem vigasztal.

Shep
Ez mit bizonyít szerinted? Nálunk külön ezért ültetik, nevelik a fákat, hogy mikor elérik a megfelelõ magasságot karácsony elõtt áruba bocsássák, sok ember él ebbõl, ebbõl tud ételt rakni az asztalra a gyerekének. De mint már írtam nem akarjátok ennyire védeni a kukoricát, krumplit, paradicsomot, paprikát stb is védeni?