Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
MÛKÖDIK A KUPON AMAZONON! <#pias>

Saints Row 3 FULL megvéve 2.5 dollár!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1>
Én azért majd kipróbálom - ehhez talán nem kell majd állandóan online lenni, és F5-öt smashelni a belépéshez, és online aukciós ház sem lesz 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ez mekkora D3 koppintás, te k. élet ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Hú, gyerekek! a "The Incredible Adventures of Van Helsing" eléggé diablós lett - mindenképp ki kell majd próbálni 😊
S ráadásul, a magyar Neocore készítette.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
van ami 2012/12/25-ös, ezeket akkor kapod ha vásároltál THQ játékot, vagy EA vagy asszem még 1-2 kiadótól...Ubisoft, meg ilyen.

Én 1 dolláros Nexuiz-re kaptam. (az e-mail ezt írja legalábbis) vagy nemtudom, mert vettem nemrég egy havernak Darksiders packot is.
De mégsem mûködik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dj Tommy
Ez lesz a "teszt", ha bejön akkor elgondolkodok az újabb vételen.<#vigyor0>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Tinman
Rengeteg ilyet kaptam, de egyik sem szól 2012-re.

Köszönjük, hogy megvásárolta az Amazon.com.

A legutolsó rendelés ***-********-******* feljogosítja Önt egy promóciós jóváírást, amelyhez hozzá fiókjához. Ez a hitel lehet alkalmazni, hogy a következõ kvalifikációs vásárlást.
Promóció részletek:

További információ az ajánlat itt található.

Köszönjük a vásárlás Amazon.com. Ez a mi öröm, hogy tudd, hogy már szerzett egy $ 5 kredit felé vásárlási select játék letöltés kikiáltási 2013/01/01 és jó a 2013/01/31. Ahhoz, hogy megváltsa a jutalma, csak látogasson el a http://www.amazon.com/gp/feature.html/?docId=1000728511 január 2013 kattintson a "Vásárlás és letöltés", és a promóciós kódot automatikusan kell alkalmazni, hogy a játék letöltés . Kötelezett kódok a promóció csak akkor használható, egyesével.

A promóciós jóváírás kell használni január 31-ig 2013. Ez az ajánlat tárgyát üzleti feltételeket.

Még egyszer köszönöm a vásárlást velünk.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0

DarkSector
"Köszönjük, hogy megvásárolta az Amazon.com.

A legutolsó rendelés 111-8291335-9567405 feljogosítja Önt egy promóciós jóváírást, amelyhez hozzá fiókjához. Ez a hitel lehet alkalmazni, hogy a következõ kvalifikációs vásárlást.

Promóció részletek:
További információ az ajánlat itt található.

Köszönjük, hogy megvásárolta a THQ Digital Video Game-ben 2012-tõl Amazon.com. THQ és az Amazon szeretném felajánlani Önnek egy $ 5 hitel felé bármilyen THQ Video Game eladás az Amazon.com és ára magasabb, mint 4,99 $ on 2012/12/25 csak. Ahhoz, hogy a jóváírás beváltásához látogatás: http://www.amazon.com/gp/feature.html/?docId=1000894321 megvásárolni a játékot az Ön által kiválasztott, és a hitel automatikusan alkalmazzák után pénztár. Megjegyzés: hitel csak egyszer használható egy ügyfél, és fel kell használni 2012/12/25 csak.

A promóciós jóváírás kell használni a december 25., 2012. Ez az ajánlat tárgyát üzleti feltételeket.

Még egyszer köszönöm a vásárlást velünk.

Amazon.com"

DarkSector
Nekem is ilyen volt az Inversion, talán nem bannolnak utólag. De én azért vettem mert nem tudtam hogy VPN-es, van számla, maz irok supportnak hogy nem tudtam és vegyék ki azt az 1 játékot...és többet nem fordul elõ.

1x egy régi profilommal volt már ilyen, beregeltem egy orosz kulcsot, de nem a vpn miatt hanem valami lopás miatt kiderült, és mondtam hogy kellene a profil és töröljék azt a játékot, azt ennyi.
2. esély nincs de elsõre lehet velük beszélni ha netán szõröznének valamiért.

Tinman
Tele a net olyanokkal akik repültek emiatt.

SOHA nem csináltam még ilyet, de 100000%, hogy nem is fogok.

Tinman
Megveszed?

Én nem tudom... ha banolnak nem akarom még ezt is elbukni :-/

IMYke2.0.0.0
Nyugodj meg, sokan VPN-elnek - szerintem, nem lesz baj 😊

Tinman
Biztos én vagyok a hülye, de az amazon 5 dolcsis kuponjaihoz oda van írva az összeshez, hogy JANUÁR 1-31.

Nem is értem mirõl beszéltek...

IMYke2.0.0.0
Megnéztem még egyszer az elsõ videót - ez a Giana Sisters embertelenül nehéz lenne nekem... 😊(

DarkSector
Most néztem van egy lista is játékokkal, azok közt nincs a Nexuiz, hiába vettem meg ahoz nem jár kupon ezekszerint!

Mondtam PH-n a csávónak hogy ez baromság.
Szerintem azokhoz jár csak kupon amik a listán vannak.

Tinman
5.99 dollárért vettem, de lehet, hogy banolnak... az a baj a tegnap kissé el voltam varázsolva (karácsony, párom gasztro költeményei, nem mondom meg mi) és rutinból megvettem Amazonon.

Igen ám de region lock-os, így IT-sként szintén rutinból 2 perc alatt fellõttem egy VPN-t, beaktiváltam.

1 órával késõbb meg pánik, hogy tuti banolni fognak... nem tudom mi lesz. Balfax voltam.

grebber
Küldtek emailt hogy jár az 5 dolcsis kupon,akkor le kéne vonódnia.
Vagy lehet valami idõhöz van kötve hogy 10-tõl vagy akármi!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Mail-t már küldtek...

DarkSector
a kupon automatán levonodik ha beteszed a kosárba, de félek hogy mégsem jár 5 dolláros kupon a Nexuiz-hoz.
Mert beraktam a kosárba de 7.5 dollárt ir még mindig.

Tehasut
Gondolom, majd mélben értesítenek. Már én is rá vagyok izgulva.
grebber
Valakinek sikerült az Amazonon az 5 dolláros akciót érvényesíteni, ha igen hogy?

Tehasut
Nekem c64-en hatalmas kedvenc volt, de végül jóval késõbb, PC-n, emulátorral játszottam végig.
Az új rész demója kb. 1 perc alatt beszippantott (mikor elkezdtem váltani a két szereplõ között és változott a táj meg a zene is).
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Én egyetlen epizóddal sem játszottam még, de az aktuális rész videója tetszett.

IMYke2.0.0.0
Akarom mondani mínusz 6 óra - számolni se tudok, korán van még 😊

IMYke2.0.0.0
Hozzánk képest mínusz 5 óra - a keleti parton. (New York, Washington stb.)
Tehát, már náluk is 2012.12.25 van.

Tehasut
Dettó. Bár jobb lett volna egy 75%-ozás, de így is tuti vétel, ha megnyeri.
Tehasut
Jó nagy dilemma volt nekem is ma reggel, de aztán erõs voltam és sikerült nemet mondanom.
IMYke2.0.0.0
//Giana Sisters-re szavaztam

IMYke2.0.0.0
Azt a paszta! A teljes Tomb Raider-csomga "csak" 14,99 €!
Ezek ki akarnak fosztani engem!

IMYke2.0.0.0
Drágán vettem - 6,79 €.

grebber
amazonon mennyi az idõeltolodás hozzánk képest, már ott is 25.-e van?
Ezt az 5 dolláros levonást hol tudom aktiválni vagy automatikusan levonja majd? Nem találok semmi ilyet a vásárlásnál 😞

ollie
Ez csak egy töredéke, és oda is van írva.

tutituti
Kellemes Karácsonyt mindegyikõtöknek és családjának!

Köszi az egész éves infózást az ingyen vagy olcsó játékokról.
A sok filmajánlást,vitát,mókát!

(a törvénytisztelõ polgár tényleg nagyon nagyon jó film!)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fpocok
Pedig ezt láttam és kurva jó volt!

Parasite Eve 2, best game EVER!

ffxi
Akkor ezt sem ajánlom neked 😊

Fákjúal!

Totti5
Miért pont a Race 07? miért nem az "újat"?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Én meg ma néztem meg az agyon hypeolt Oldboy-t és fos volt. <#levele> Megint egy példa, hogy az elõérzetemre kéne hallgatni, nem pedig amit mások mondanak.

Fpocok
Egyedül a végével nem voltam teljesen megelégedve. De tényleg nagyon jó film.

Rapid81
Akárki is ajánlotta itt nemrégiben a Law Abiding Citizen c. filmet, hát ezer hála. Qrvajó film! 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Dj Tommy
Jól látod.<#kacsint>
Amúgy eljátszok még az Alan Wake, F.E.A.R játékokkal, Homefront, Killing Floor, Tony Hawk's Pro Skater HD, de legjobban tényleg az Autós játékok a kedvenceim.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Fpocok
Nem akarok levonni nagy következtetést... de te szereted az autós játékokat 😄

Dj Tommy
Én is kicsit vásároltam, ezeket vettem:
-Race 07
-Ignite
-Bang Bang Racing

Tinman
Dead Island GOTY-t mennyiért vetted?

wantonly
Ja, hogy a Bethesda Pack. :p
Fpocok
Mondjuk csak január közepén lesz kulcs... de addig elvagyok.

Fpocok
Az 😄

Rapid81
Ultimate Edition?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Olyan 650ft körül volt a fallout new vegas 😄