Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.06.09. 13:09:39
Mondjuk tényleg elég "meredek" egy világ az, ahol egy Nintendogs elmegy 25m példányban. <Random casuals everywhere meme helye.>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.06.09. 11:21:24
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Van 2 UFC játék már PS4/X1re és egy rakat árkéd verekedős ( de még mennyi, aki ezt kedveli úszkál bennük... ) De én is a Fight Nightot várom, ami viszont "szimulátor". Talán lesz majd egyszer megint. "Top Spin" tenisz új része már készül, szóval bármi lehet. Szerencsére nincsenek ezek elfeledve, csak idő kérdése.
5 millió eladást rengeteg AAA és ex nem képes produkálni. Ez egy nagyon magas szám, ami ezt a számot AAAben eléri ott már pezsgőbontás és buli van ájulásig. Hogy mobilon filléres izék mi mennyi teljesen mindegy, mert ez nem mobil játék. Ez egy AAA platformer akció.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- Mario Kart - Ahogy említettem, abs. aláírom, hogy sys seller.
- Arms - Nagyon szkeptikus vagyok. Azért a kiváló Fight Night és a nem kiváló Facebreaker se robbantottak bankot. Emiatt senki nem szalad a boltba 100k-ért vasat venni.
- Splatoon 2 - Úgy áll a világ, hogy rengeteg mobil flash vacak ennél jóval nagyobb eladásokat produkál. Nagy szerencséje a Nintendo-nak a japók X360, XOne elutasítása...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
- Mario Kart 8 Deluxe - pár évig nem lesz 9, addig is ez a tökéletes esszenciája a KART racing versenyeknek, hibátlan kivitelben, leülsz és örülsz, élvezed és boldog vagy ( kivéve ha seggberaknak és legyaláznak a prók )
- Arms - annál sokkal összetetebb, mélyebb mint egy fless, egy verekedős játék Nintendo módra az új kontrollereket kihasználván és a Switch hordozhatóságát ( tökéletesen játszható sima kontrollerrel is ) bele lehet csapni rengeteget online pl
- Splatoon 2 - erősen tévedés, az első részben is volt jóféle, ötletes, szép platformer, single kampány sok pályával és mellette egy kiváló multiplayer cím is. 2. részben még jobb single lesz, már nagyon mutogatják. Majd 5 millió ment el belőle! ÖT. A Nintendo egyik legjobb új IPje...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.09. 10:50:33
Nézd meg Imit. Tudtommal soha nem volt konzolja, de a PS4 vásárláson egyre inkább rágódik, mert van rá annyi kiváló anyag, hogy megérje még annak is bevállalni, akinek keményen be kell osztani a havi járandóságot. A hw-t a sw adja el.
- Fast RMX - Classic F-Zero wannabe, de ugye nem egy sys seller, abs. rétegjáték, mint ahogy a szerintem is jól sikerült Wipeout Omega Collection
- The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Ezt most nem nagyon értem miért írtad ide, tudjuk, hogy ez akkor a sys seller, amekkorát talán még soha nem látott egyetlen konzol sem!
- Snake Pass - Van ez lassan mindenre.
- Lego City Undercover - Dettó. Amúgy az egyetlen Lego játék, amire őszintén vágyom.
- Mario Kart 8 Deluxe - Jó-jó, és még majd a 18. rész is jó lesz és alá is írom, hogy vannak társaságok, ahol sys seller.
- Disgaea 5 Complete - Szerencsére van ez PS4-re is.
- Ultra Street Fighter II: The Final Challengers - Sys seller, még akkor is, ha ez is rétegjáték.
- Arms - Wii-féle rövid ideig vicces, majd sarokba vágós flash szintű cucc
- Splatoon 2 - rettentő rétegjáték, azon belül is szolid esport irány
Pont ezt mondom, szerény... komolyan érdekelne majd, hogy a hazai Switch tulajok a Zelda és Mario végigvitele után milyen játékokat fognak még Switch-re venni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.06.09. 10:40:39
Zelda van WiiU-ra is ( sőt nem csak ez, hanem kapsából 2 fullos remasterelt ), olcsóbban kapsz olyan gépet, arra van már egy rahedli megjelent kiváló játék. Hajrá.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.09. 10:23:08
Ez van.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Pár példa ( 224 játék van rá bejelentve jelenleg amik egy része már kijött és fog 17/18ban, de ez folyamatosan bővül )
Pl,
Fast RMX
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Snake Pass
Lego City Undercover
Mario Kart 8 Deluxe
Disgaea 5 Complete
Ultra Street Fighter II: The Final Challengers
Arms - június
Splatoon 2 - július
Az a nagy helyzet, hogy a játéktörténelem egyik legjobb játékáért, nagyon sokan zokszó nélkül vettek Switch-et. Nem tudom őket hibáztatni... az, hogy nekem 1 játék nem ér 120 ezret, az az én személyes nyomorom. A gond az, hogy a Zelda miatt torz képet kapunk a Switch értékesítésekről.
Elnézve a meglévő és érkező játékokat Switch-re már-már ébrenléti REM fázisba kerültem és nem azért mert "nemvagygamer", hanem mert szerény a kínálat és ezen aztán a sok éves PC-s és egyéb konzolos kiadások se segítenek sokat.
"Azt hogy megvan más gépre egy Nintendo tulajt hol érdekli?"
Sehol. De ezektől a címektől a nintendo se fog érdekelni egy lélekkel sem több embert.
Amúgy meg mondjál még valamit a zeldán kívül, ami ütős, és arra bíztathat valakit, hogy vegye meg a túlárazott swiccset.
Én nem tudok egyet sem, igaz, nem is követem nagyon
Amúgy jó dolgok ezek, minél több a játék annál jobb. Azt hogy megvan más gépre egy Nintendo tulajt hol érdekli?
"Szóval ott tartunk, hogy még mindig a Zelda az egyetlen játék a Switch-re. "
Ez butaság, ugye te is tudod!
Syberiák - Megvan máshol
Gear Club - Meh. Plusz ez sem exkluzív
Flashback Remaster - Megvan máshol
Blacksad - Biztos. Multiplatform ez is.
Ennyi? Ez nem sok. Főleg, hogy egyik sem system seller a legkevésbé sem.
Szóval ott tartunk, hogy még mindig a Zelda az egyetlen játék a Switch-re.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ebben két szomorú (vagy vicces) dolog van: fogalmam sincs honnan van meg és ez már a sokadik alkalom. <#lama>#lama>
Amúgy nem ittam... 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
a rs2 vietnamot megjelenés előtti délutánon már megkaptam. nekem olyan 5 óra lesz kb ezt leszenvedni...
Per Aspera Ad Inferi.
POSTAL: Classic and Uncut 0.19$ <#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
S nem utállak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Mass Effect : kb. ezért (is) utálom az EA-t... gyorsan, gyorsan pénzt, mert éhen halunk... <#levele>#levele>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.06.08. 17:34:19
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Szerintem mind a 2 másik jobb játék a Saviors-nél, de el lehet vele szórakozni, bár bitang nehéz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.