Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
PC IS!

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Igen, ez kvázi vótmá' (bár látom update-elt a cikk), a lenti kártyán levő, feltételezhetően borítókép még tán eddig nem.

MerlinW

[merlinw.org]

zorrobomber
Target amcsi bolt, lehet még a logóváltás előtt nyomtatták a kártyát...

MerlinW
Ez is valami kínai cuccos?😊 Régi Ubi logo, be nem jelentett játék 😊

[merlinw.org]

MerlinW
Accolade?? Még léteznek?😊

[merlinw.org]

zorrobomber
Egész véletlenül nem akad itt valakinek egy elbizniszelhető Overcooked-ja? <#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.06.09. 13:09:39

<#taps> Várjuk. Szeretem a fantasyt, de végre egy nem fantasy középkori RPG.
Tinman
WipEout-ban is ott az őrület, csak nem az eleje felé. Az elején még lomhább vasakkal vagy, barátibb a pálya, rászoktatós jó ideig. Nem mellesleg ugye zone módban exponenciálisan nő a sebességed, kvázi féktelenül mész... hidd el brutál őrület van később, ahol tényleg ezredmásodperceken múlnak dolgok.

Mondjuk tényleg elég "meredek" egy világ az, ahol egy Nintendogs elmegy 25m példányban. <Random casuals everywhere meme helye.>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.06.09. 11:21:24

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Néztem videót a Vájpáutról, és eléggé más a mozgás, feeling. Fast RMX őrültebb, bár nem tudom mit és melyik modbol láttam belőle. De ez is olyan játék, hogy ha egyet tolok akkor nekem ebből több nem kell.

Van 2 UFC játék már PS4/X1re és egy rakat árkéd verekedős ( de még mennyi, aki ezt kedveli úszkál bennük... ) De én is a Fight Nightot várom, ami viszont "szimulátor". Talán lesz majd egyszer megint. "Top Spin" tenisz új része már készül, szóval bármi lehet. Szerencsére nincsenek ezek elfeledve, csak idő kérdése.

5 millió eladást rengeteg AAA és ex nem képes produkálni. Ez egy nagyon magas szám, ami ezt a számot AAAben eléri ott már pezsgőbontás és buli van ájulásig. Hogy mobilon filléres izék mi mennyi teljesen mindegy, mert ez nem mobil játék. Ez egy AAA platformer akció.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Na... ezekkel már kezd alakulni! Nekem a jelenlegi helyzet kevéske... úgy legyen, változzon, az csak mindenkinek jó!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
- Fast RMX - Igen, de azért azt te is látod, hogy ez egy F-Zero klón és mostanában úgy tűnik az AGR műfaj éledezni látszik. Nem igazán veszítesz vele semmit, ha a Fast RMX helyett PS4-en tolod az Omega-t, vagy Steam-en a Redout-ot.
- Mario Kart - Ahogy említettem, abs. aláírom, hogy sys seller.
- Arms - Nagyon szkeptikus vagyok. Azért a kiváló Fight Night és a nem kiváló Facebreaker se robbantottak bankot. Emiatt senki nem szalad a boltba 100k-ért vasat venni.
- Splatoon 2 - Úgy áll a világ, hogy rengeteg mobil flash vacak ennél jóval nagyobb eladásokat produkál. Nagy szerencséje a Nintendo-nak a japók X360, XOne elutasítása...

Totti5
Monster Hunter XX is jön rá, idén valszeg lesz egy 3Ds Mario, és jöhet egy Xenobalde is, s készül a körökre osztott Mario/Rabbit cucc is, ami nagyon izgalmas. E3 még tartogathat meglepiket. Sok jó játék, csak kell 1-2 év mire ezek felhalmozódnak.

zorrobomber

Tinman
Akkor jó, hiszen nincs flame, csak beszélgetés egy konzolról és annak felhozataláról. :-)

Fpocok
Megjelenési dátumot kapott a Kingdom Come: Deliverance!!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
február 13 <#beka2>

Fpocok
Nem akartam flamet indítani, csak viccből írtam a switches dolgot.

Totti5
- Fast RMX - ez egy őrületesen jó játék, őrületes sebesség és látvány, WiiUra megvan imádom
- Mario Kart 8 Deluxe - pár évig nem lesz 9, addig is ez a tökéletes esszenciája a KART racing versenyeknek, hibátlan kivitelben, leülsz és örülsz, élvezed és boldog vagy ( kivéve ha seggberaknak és legyaláznak a prók )
- Arms - annál sokkal összetetebb, mélyebb mint egy fless, egy verekedős játék Nintendo módra az új kontrollereket kihasználván és a Switch hordozhatóságát ( tökéletesen játszható sima kontrollerrel is ) bele lehet csapni rengeteget online pl
- Splatoon 2 - erősen tévedés, az első részben is volt jóféle, ötletes, szép platformer, single kampány sok pályával és mellette egy kiváló multiplayer cím is. 2. részben még jobb single lesz, már nagyon mutogatják. Majd 5 millió ment el belőle! ÖT. A Nintendo egyik legjobb új IPje...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.09. 10:50:33

Tinman
Feltétlenül a Nintendo hibája, ha kevés olyan címet tudnak felsorakoztatni, amiért az egyszeri gamer megvenné a konzoljukat. Ott volt a NDS. Nem akartam. Küzdöttem ellene. Aztán idővel lett rá vagy 30 must play cím, és kettőt is vettem, már csak 1 van, de nem volt kérdés, hogy gamerként berántsam-e. U.e. a Switch-nél SAJNOS nincs meg. Van a Zelda, Bomberman, Mario. Sigh... újra és újra u.a. a címek és nem sigh, mert újra és újra rohadt jók. It's magic!

Nézd meg Imit. Tudtommal soha nem volt konzolja, de a PS4 vásárláson egyre inkább rágódik, mert van rá annyi kiváló anyag, hogy megérje még annak is bevállalni, akinek keményen be kell osztani a havi járandóságot. A hw-t a sw adja el.

Tinman
Nem is kétlem! Nem véletlen... minek vegyen az Switch-et, akinek már ott egy WiiU a kezében? A handheld miatt. Csak ez marad, de ez is csak azért, mert nincs a téren konkurenciája... kidöglöttek mellőle ill. a handheld gamerek nagy része mobilon tapicskol.

- Fast RMX - Classic F-Zero wannabe, de ugye nem egy sys seller, abs. rétegjáték, mint ahogy a szerintem is jól sikerült Wipeout Omega Collection
- The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Ezt most nem nagyon értem miért írtad ide, tudjuk, hogy ez akkor a sys seller, amekkorát talán még soha nem látott egyetlen konzol sem!
- Snake Pass - Van ez lassan mindenre.
- Lego City Undercover - Dettó. Amúgy az egyetlen Lego játék, amire őszintén vágyom.
- Mario Kart 8 Deluxe - Jó-jó, és még majd a 18. rész is jó lesz és alá is írom, hogy vannak társaságok, ahol sys seller.
- Disgaea 5 Complete - Szerencsére van ez PS4-re is.
- Ultra Street Fighter II: The Final Challengers - Sys seller, még akkor is, ha ez is rétegjáték.
- Arms - Wii-féle rövid ideig vicces, majd sarokba vágós flash szintű cucc
- Splatoon 2 - rettentő rétegjáték, azon belül is szolid esport irány

Pont ezt mondom, szerény... komolyan érdekelne majd, hogy a hazai Switch tulajok a Zelda és Mario végigvitele után milyen játékokat fognak még Switch-re venni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.06.09. 10:40:39

zorrobomber
Ki kell várni a jó árat, jó hörcsög módjára. Ez a Zelda tipikusan nem tűnik rosszul öregedőnek, 5-6 év múlva is baromi jó móka lesz, erre mérget tudnék venni 😊 Szóval én úgy állok hozzá, hogy bosszant hogy várni kell, de ez van. Addigra legalább a gyerekkel együtt fogom tudni tolni 😊

Totti5
Azt neked kell eldönteni, hogy mennyit szánsz ár és mi érdekel. Ha semmi, az nem a Nintendo hibája, sőt senkié sem.

Zelda van WiiU-ra is ( sőt nem csak ez, hanem kapsából 2 fullos remasterelt ), olcsóbban kapsz olyan gépet, arra van már egy rahedli megjelent kiváló játék. Hajrá.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.09. 10:23:08

Voltan
Pontosan.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Az én véleményem szerint túl van árazva. Megengedhetném magamnak, ha nagyon akarnám, de nem akarom. Az ár-érték arány SZERINTEM nem jó ez esetben. Arról nem beszélve, hogy az általad felsorolt címek - ismét csak a Zelda kivételével - vagy nem érdekelnek, vagy hozzáférhetők más, általam birtokolt platformon is.

Ez van.

Totti5
WiiUra is nagyon sok Zelda ment el.

Totti5
Mihez képest van túlárazva? megint a felesleges körök, ez egy erős hybrid gép. Ami van külön kaphatóak, az vagy nem hybrid, vagy ha kézi akkor gyengébb, kisebb vagy gémer eszköz.

Pár példa ( 224 játék van rá bejelentve jelenleg amik egy része már kijött és fog 17/18ban, de ez folyamatosan bővül )

Pl,
Fast RMX
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Snake Pass
Lego City Undercover
Mario Kart 8 Deluxe
Disgaea 5 Complete
Ultra Street Fighter II: The Final Challengers
Arms - június
Splatoon 2 - július

Tinman
Rettentő kíváncsi lennék egy olyan párhuzamos univerzumra, ahol a Zelda csak WiiU-ra jött volna ki.

Az a nagy helyzet, hogy a játéktörténelem egyik legjobb játékáért, nagyon sokan zokszó nélkül vettek Switch-et. Nem tudom őket hibáztatni... az, hogy nekem 1 játék nem ér 120 ezret, az az én személyes nyomorom. A gond az, hogy a Zelda miatt torz képet kapunk a Switch értékesítésekről.

Elnézve a meglévő és érkező játékokat Switch-re már-már ébrenléti REM fázisba kerültem és nem azért mert "nemvagygamer", hanem mert szerény a kínálat és ezen aztán a sok éves PC-s és egyéb konzolos kiadások se segítenek sokat.

Fpocok
Természetesen NEM gondoltam komolyan 😊

zorrobomber
Én pont egy olyan ember vagyok, aki szeretne Switch-et, és kizárólag a Zelda miatt. Egy játék miatt viszont erősen luxuskiadás lenne, és ja, nincs másik cucc ami igazán érdekelne. A hordozható Skyrim még esetleg, de az se jött még ki.

Voltan
Ja, még korán van, és nem ittam kávét.
"Azt hogy megvan más gépre egy Nintendo tulajt hol érdekli?"
Sehol. De ezektől a címektől a nintendo se fog érdekelni egy lélekkel sem több embert.

Amúgy meg mondjál még valamit a zeldán kívül, ami ütős, és arra bíztathat valakit, hogy vegye meg a túlárazott swiccset.
Én nem tudok egyet sem, igaz, nem is követem nagyon

Totti5
Szerintem fika volt.

Amúgy jó dolgok ezek, minél több a játék annál jobb. Azt hogy megvan más gépre egy Nintendo tulajt hol érdekli?

"Szóval ott tartunk, hogy még mindig a Zelda az egyetlen játék a Switch-re. "

Ez butaság, ugye te is tudod!

Voltan
Bocs, de ebben mi a gyilkos?
Syberiák - Megvan máshol
Gear Club - Meh. Plusz ez sem exkluzív
Flashback Remaster - Megvan máshol
Blacksad - Biztos. Multiplatform ez is.

Ennyi? Ez nem sok. Főleg, hogy egyik sem system seller a legkevésbé sem.
Szóval ott tartunk, hogy még mindig a Zelda az egyetlen játék a Switch-re.

Én pont,hogy túl könnyűnek éreztem...bár ez érdekes dolog mert pl a Raiden széria számomra brutál nehéz,a Psykio játékairól nem is beszélve. Ami a legcikibb Lords of the Fallen néha szanaszét szivatott a Dark Souls 3 meg kellemesen nehéz volt o.O
wantonly
Ingyenes játék, naná, hogy behúzom! <#vigyor2>

...szólal meg bennem a hörcsög. Az évek során túladagolt hörcsögölés következtében immáron mérsékelt lelkesedéssel klikkelek a steam-es oldalra... egy újabb címmel gazdagodik a könyvtáram. Majd felvillan a zöld háttér és... "A(z) PAYDAY 2 már a Steam könyvtáradban van". Ne!! A hörcsög éhes maradt ma estére is! Gyorsan csillapítanom kell az étvágyát egy hámbölbándöllel...

Ebben két szomorú (vagy vicces) dolog van: fogalmam sincs honnan van meg és ez már a sokadik alkalom. <#lama>

Amúgy nem ittam... 😊
RatBaG
szarjanak sünt.

Per Aspera Ad Inferi.

Fpocok

Fpocok
WTF

darkSectorxxx
Zsír. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Payday2 ingyenes STEAMen. Megtartható

Scooter
Másért ne utáljanak, csak ezért. Már jól vagy fésülködve. <#vigyor>
RatBaG
nekem még nem jött meg a kódom. 😞
a rs2 vietnamot megjelenés előtti délutánon már megkaptam. nekem olyan 5 óra lesz kb ezt leszenvedni...

Per Aspera Ad Inferi.

grebber
Akit esetleg a Gog free Rebelt érdekel szerintem a legolcsóbb megoldás hozzá
POSTAL: Classic and Uncut 0.19$ <#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Én meg csak szimplán kíváncsi vagyok a véleményedre majd a játékot illetően 😊
S nem utállak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi
jaja, 25megára van korlátozva.. minek sietni 😄

"Nulla tenaci invia est via"

kigyi
Akkor mi is (utálunk) csak, hogy ne legyen olyan rossz egyedül utálni magad 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

3Error
Én is utállak... fél óra kb. a 33 giga? <#beka3><#wink>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Szabi
utálom magam.. :-/

"Nulla tenaci invia est via"

3Error
Nem kicsit... Bár jótól lopni bocsánatos bűn. <#vigyor>

Mass Effect : kb. ezért (is) utálom az EA-t... gyorsan, gyorsan pénzt, mert éhen halunk... <#levele>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.06.08. 17:34:19

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Atisz
Korábban a Waveformmal és a Revolution Ace-szel együtt volt egy csomagban 0,49 majd 0,33 EUR.

Szerintem mind a 2 másik jobb játék a Saviors-nél, de el lehet vele szórakozni, bár bitang nehéz.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Dzsini
olvasható változatban is, ha valakinek nem lenne facebook regisztrációja

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.