Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
"Jelenleg olyan szinten van a konkrét fordítás, hogy lényegében minden megvan, már csak a kis töltelékszövegeket kell. Tehát az egyes csapattársak kis benyögéseit meg ilyesmiket."
rpg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nagyon szeretem a ME sorozat zenéit. Sokszor pörögnek az MP3 lejátszómban. Ej, de nyomnám már a harmadik részt. Ha elõre tudom, hogy eddig húzzák a magyarítást, elkezdem angolul. De most már kivárom.
Én ha befejezem az új TR-t, visszatérek a félbehagyott Last Revelationhöz. Jó kis kontraszt lesz.
Facebook profil végleges és teljes törlése
Nem árt tudni😊
Másik:
A Mass Effect Citadell DLC zene, Sam Hulick ismét odatette magát. Mondjuk a teljes ME3 soundtrack frenetikus.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Skyrim nekem nagyon nem tetszett, pár óra után meguntam.
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
RPG elemeket nyomokban tartalmaz? 😊
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022

Eredeti kép (jobb oldali) 3000x5220. De mivel vektor, arányait megtartva, akár a mennyezetedig érõ méretben kis nagyíthatod 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Þór vígi þessi rúnar
Remélem máshol is fog és lassan jönnek majd a -80%-os leárazások is<#idiota>#idiota>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Akkor ezeket is beszerezzük majd a kupont áruló uriemberektõl<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
"Az úgynevezett "timed exlusive" kategóriában indul az elsõ Tomb Raider DLC csomag, ami a játék multis részét hivatott színesíteni. Aki rászánja a 400 MS pontot, az kap három új térképet valamint...hát mást nem."
PS2 emulátort használóktól érdeklõdnék,hogy ez a Fordbidden Siren fut vele rendesen?
kit érdekel neki mi az rpg? attól még rpg marad mert xy illetõ speciális igényeibe nem fér bele
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"büntetõjogi felelõsség terhel a kiadott jogsikért"
Sok cégnek banki terminálokat állítgatok be néha, vagy 15 évnyi könyvelési anyagért felelek. Itt már nem büntetõjogi felelõsség van, hanem ha elbaxok/elnézek valamit és elveszik 15 évnyi "életük", akkor pár ügyfélbõl simán kinézem, hogy elföldelne a kert végében. "Picit" csúnyán alul vagyok ehhez képest fizetve, fel sem fogják szerencsétlenek, hogy nem is annyira vicces, ha egy félszáz bad sectoros HDD-rõl kell valami rendszert megmenteni, másik vinyón új életet kezdeni. Banki terminálok kérdése u.e. Qrva nagy felelõsség.
" 30-40 ügyfél" "Hát kérlek kurva sok ám az és bizony kifacsarva érkezek haza minden nap."
Tény, hogy nekem kb. a fele akikkel találkozok egy nap és megoldom Mr. Wolf-ként a problémáikat.
A kifacsarás stimmel, mert ha nem kell kimennem vidékre, akkor is minden áldott munkanap MINIMUM 100km-t vezetek le, + min 9 órányi fix melóidõ, amibõl néha 10-11 is szokott lenni, de nyilván volt már 13-14 is.
"És így még én bizony nem jártam. Nekem új szituáció, hogy a meghatározott idõben nem kapom meg a bérem"
Mondom, az új hsz-ed alapján már más a felállás, mert ha senki nem kapja meg 1-2 nap késéssel, az teljesen ok, de ha csak te nem kapod meg, az atomgáz.
Viszont jobb, ha szokod a gondolatot, mert idehaza csak szarabb lesz minden... sokkal szarabb.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az elõbb 35%-nál járva 10 percen belül 2 meglepetés is ért.
Az elsõ:
A második: nem sokkal ezután összeomlott a játék és kidobott az asztalra. Vagy inkább asztaLara. Bocs... <#idiota>#idiota>
Parasite Eve 2, best game EVER!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774