Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Tehasut
Ennek kapcsán benéztem a ME.hu fórumába és nagy örömömre ezt láttam:
"Jelenleg olyan szinten van a konkrét fordítás, hogy lényegében minden megvan, már csak a kis töltelékszövegeket kell. Tehát az egyes csapattársak kis benyögéseit meg ilyesmiket."
MerlinW
Lands of Lore nem RPG? Vicces lenne😊

[merlinw.org]

ez nem az

rpg:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://betax1.justadventure.com/reviews/Lands_of_Lore/lol2.jpg[/img

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tehasut
Ez nagyon jó!
Nagyon szeretem a ME sorozat zenéit. Sokszor pörögnek az MP3 lejátszómban. Ej, de nyomnám már a harmadik részt. Ha elõre tudom, hogy eddig húzzák a magyarítást, elkezdem angolul. De most már kivárom.
Tehasut
Köszi, hogy szóltál, el is felejtettem megnézni a part3-mat. Baromi jó volt ez is.
Én ha befejezem az új TR-t, visszatérek a félbehagyott Last Revelationhöz. Jó kis kontraszt lesz.
MerlinW
2 OFF

Facebook profil végleges és teljes törlése
Nem árt tudni😊

Másik:
A Mass Effect Citadell DLC zene, Sam Hulick ismét odatette magát. Mondjuk a teljes ME3 soundtrack frenetikus.

[merlinw.org]

MerlinW
Jaja nehéz nagyon. ScummVM egy ideje támogatja az összes lent felsorolt játékot (Lands of Lore, Eye of the Beholder 1-2, Elvira 1-2-3), szóval lehet nosztalgiázni magas felbontáson, grafikai szûrõkkel, FullHD-ban😊

[merlinw.org]

MerlinW
Arena, Daggerfall voltak az igaziak, de Morrowind és Oblivion is jóság. Igaz pont ebben a sorrendben zuhant a komolyság faktor😊
Skyrim nekem nagyon nem tetszett, pár óra után meguntam.

[merlinw.org]

grebber

Next PC upgrade: 2022

wantonly
Az Elvira nagyon-nagy királyság volt a maga idejében, ugyanakkor úgy emlékszem nehéz is, lehet, hogy nem tudtam végigvinni.
Fpocok
Most nézem GT.com on a tomb raider retrospective part3at és bazz... sokkal inkább játszanék a régi játékokkal, mint az újjal. Szerintem a mostanit be sem fogom fejezni...

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Morrowind / Oblivion / Skyrim?
RPG elemeket nyomokban tartalmaz? 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

The Protector
Bele kell vágni,nincs mese.Én egy éve élek bnõmmel Pöstön.Legyen egy kis pénzmagod,keress albérletet vagy ha teheted vegyél lakást go el otthonról ha neked az kell.Mindennek van hátulütõje de megéri.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

MarkBlade
Champions of kryn, Death knight of kryn, curse of the azure bonds, pool of radiance, dark sun..
MerlinW
RPG:

Legend of Grimrock

Lands of Lore

Eye of the Beholder

Elvira

[merlinw.org]

Tinman
SárkányoskardoslötyikreálóskardozósvarázslósFOS! <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
És abszolút spoiler mentes cikkeket szoktak írni, már a szó szigorúan vett értelmében persze.

zorrobomber
Igen, szoktam errõl néha papolni hogy mennyire jók.

MerlinW
A legkorrektebb TR review amit olvastam. Mondjuk RPS általában jó és objektív írásokat publikál.

[merlinw.org]

zorrobomber
Nem "survivor is born" kéne?

Shep
Nekem nem tetszik, túlságosan fakó a színvilága és az sem érdekel ,hogy az eredetije is ilyesmi, nem tetszik és kész 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Pofás lett. De nekem ez már túl visszafogott. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Persze 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber

IMYke2.0.0.0
Saját, visszafogott koncepcióm Lara poszter témában:

Eredeti kép (jobb oldali) 3000x5220. De mivel vektor, arányait megtartva, akár a mennyezetedig érõ méretben kis nagyíthatod 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Hol olcsó a Solar 2? Sokat látom, de még nem nyertem meg, így lehet megvenném, ha occsó.

Þór vígi þessi rúnar

grebber
A Skyrim ára 30 euróra csökkent a Steamen.
Remélem máshol is fog és lassan jönnek majd a -80%-os leárazások is<#idiota>

Carlos
RPG-e:

Þór vígi þessi rúnar

Tehasut
Mekkora divat lett mostanában ez a bundlézás. Jó dolog. Szívesen kapnék pl. a mekiben a bigmac menü mellé is valami steam kódot.<#nevetes1>
zorrobomber
na ez már engem is érinteni fog!

Rapid81
Enyém is. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
"Kezd körvonalazódni a következõ Never Settle csomag. Az idõzítés még nem pontos és a játékok sem véglegesek, de négy címrõl hallani: GRID 2, Company of Heroes 2 vagy Total War: Rome 2 (ez kérdéses a megjelenés szempontjából), illetve Lost Planet 3."

Akkor ezeket is beszerezzük majd a kupont áruló uriemberektõl<#taps><#eljen>

zorrobomber
Irónia volt.

zorrobomber
Nem vicces.

Shep
Irónia volt.

Rapid81
Spoilerba raktam. Aki nem nyom rá, nem lövöm le neki.

Tehasut
Már látom, hogy a TR a DLC-k terén a Max Payne szintjét fogja karcolgatni:
"Az úgynevezett "timed exlusive" kategóriában indul az elsõ Tomb Raider DLC csomag, ami a játék multis részét hivatott színesíteni. Aki rászánja a 400 MS pontot, az kap három új térképet valamint...hát mást nem."
Myselor
a legnagyobb spojlert hintetted most el.vége az életnek,az összes TR fan suicide-olni fog😞 hihetetlen vagy.
Tehasut
Az nagyon jó volt, vigyorogtam rajta rendesen.
grebber
OFF:

PS2 emulátort használóktól érdeklõdnék,hogy ez a Fordbidden Siren fut vele rendesen?

Rapid81
El fog hangzani egy sokkal viccesebb mondat is a szájából, kb a játék 40%-a környékén. 😊

I hate tombs. <#idiota>

ilyenekre írni se szabad 😄

kit érdekel neki mi az rpg? attól még rpg marad mert xy illetõ speciális igényeibe nem fér bele

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Fpocok
gfwl bekaphatja a lomposom!

Myselor
jah azt én is megfigyeltem,meg vannak még dumái,badaass lett a kicsike ^^
Tinman
Jah, hogy csak TE nem kaptál, a kollégék igen! Ó baz! Miért nem ezt írtad? Akkor tökéletesen egyetértek veled! Arghhhh... -.-

"büntetõjogi felelõsség terhel a kiadott jogsikért"

Sok cégnek banki terminálokat állítgatok be néha, vagy 15 évnyi könyvelési anyagért felelek. Itt már nem büntetõjogi felelõsség van, hanem ha elbaxok/elnézek valamit és elveszik 15 évnyi "életük", akkor pár ügyfélbõl simán kinézem, hogy elföldelne a kert végében. "Picit" csúnyán alul vagyok ehhez képest fizetve, fel sem fogják szerencsétlenek, hogy nem is annyira vicces, ha egy félszáz bad sectoros HDD-rõl kell valami rendszert megmenteni, másik vinyón új életet kezdeni. Banki terminálok kérdése u.e. Qrva nagy felelõsség.

" 30-40 ügyfél" "Hát kérlek kurva sok ám az és bizony kifacsarva érkezek haza minden nap."

Tény, hogy nekem kb. a fele akikkel találkozok egy nap és megoldom Mr. Wolf-ként a problémáikat.
A kifacsarás stimmel, mert ha nem kell kimennem vidékre, akkor is minden áldott munkanap MINIMUM 100km-t vezetek le, + min 9 órányi fix melóidõ, amibõl néha 10-11 is szokott lenni, de nyilván volt már 13-14 is.

"És így még én bizony nem jártam. Nekem új szituáció, hogy a meghatározott idõben nem kapom meg a bérem"

Mondom, az új hsz-ed alapján már más a felállás, mert ha senki nem kapja meg 1-2 nap késéssel, az teljesen ok, de ha csak te nem kapod meg, az atomgáz.
Viszont jobb, ha szokod a gondolatot, mert idehaza csak szarabb lesz minden... sokkal szarabb.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Tomb Raider.
Az elõbb 35%-nál járva 10 percen belül 2 meglepetés is ért.
Az elsõ:
A sorozat történetében elõször hangzott el Lara szájából a 'fuck' szó.

A második: nem sokkal ezután összeomlott a játék és kidobott az asztalra. Vagy inkább asztaLara. Bocs... <#idiota>
Fpocok
Ma már minden játék gyakorlatilag az, igen... mindenhol van fejlõdés, talent stbstb...

Maak
Nekunk lenne hova menni, de akkor jonne el a csod, akkora a torlesztes mar rajta, hogy nem gyoznenk fizetni (most meg hogy meglettek az ikrek plane nem) ha nem lenne kiadva, ugyhogy itt sem jobb a helyzet.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Már nem kell 😊
Kitaláltam neked egy koncepciót - küldöm majd a végeredmény linkjét privátban 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.