Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://raptr.com/account/identities -ben a steam account mellett van egy manual sync opció.
[merlinw.org]
Nem vág földhöz, ha nem sikerül újra beüzemelni, csak igazán mûködhetne, ha már egyszer ez a lényege, meg eddig jó volt. <#conf>#conf>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

R5LV2-YCXYE-QI2LH
QWBAR-KPZGZ-ZZ0T0
QZB3F-FYQC8-X6P06
AC4-el meg alap vétel lesz mivel a legjobb részt a 3-ból a hajózást tették bele.Szóval ez is izom 0 day fullos gyûjtõi lesz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nem. Õk mind a játék szereplõi.
Sorrendben:
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valaki legyen szíves szóljon nekik, hogy a szándék jó, de még 10k hiányzik az épelméjû és elfogadható árhoz -> (6.990 Ft).
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
PSN ID.: Beegabor
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Nekem itt van a BF3-as pólóm amit simán hordanék csak a mocskok 2XL-est raktak be 😞
Az érdekelne, hogy pl két különbözõ játékhoz járó (,mondjuk) L-es póló tud-e esetleg mégis különbözni valamennyit méretileg.
Valószínûleg nagyon jó kérdést tettem fel. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kedves Megrendelõnk!
Ismét szeretnénk megköszönni, hogy nálunk rendelted elõ / vásároltad meg a várva várt új Tomb Raider játékot. A termékhez exkluzív ajándék DLC-ket (Explorer Pack és Combat Strike Pack) is meghirdettünk elõrendelõi ajándékként, melyekbõl úgy döntöttünk végül, hogy mindkettõt el tudjuk küldeni részedre.
Köszönettel:
Konzolok Szervize
Úgy értem, hogy általában XL-es pólókat hordok, ámde az L-es Tomb Raider póló pl tökéletes rám.
Ha egységes, akkor át is írom a Carmageddon jutalompólómat is L-esre XL-rõl weboldalon.
Lehet elég hülyén fogalmaztam most így munka után, de hátha van, aki értett is belõle valamit. 😊
Jó a kép de a fejeket én sem tettem volna bele, valamint fura árnyékot vet a logo...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A méret a fele a valósnak.
De amit írt Imy, az valóban hátrány...😄
Tudnék rajzolni de azt utána kiszínezni, stb...azért az necces. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
A könyvben levõ hibák
Tartalmi
Egyéb hibák
[merlinw.org]
Sokkal rosszabb, mint az elsõ 3? Én azokat csíptem.
Viszont ha kijönne a ME3 magyarítása, melõtt befejezném a Tomb Raidert (persze úgysem), úgy dobnám sutba, hogy csak úgy csattanna a sut falán Lara karcsú teste. <#eplus2>#eplus2>
[merlinw.org]
Eleinte nagyon hiányzott, mára már egyáltalán nem.
Több idõm jut játékra. 😊