Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Publikus a steam profilod?

http://raptr.com/account/identities -ben a steam account mellett van egy manual sync opció.

[merlinw.org]

genndy
Van valakinek tippje arra, hogy feb. 28. óta miért nem frissült a Raptr Wall-om? Össze van kapcsolva Steammel rendesen, frissülgetett is szépen. Végignéztem minden erre vonatkozó beállítást, nem is állítottam el semmit, mégse akarja megjeleníteni az azóta elért játékokat meg eredményeket. <#help>
Nem vág földhöz, ha nem sikerül újra beüzemelni, csak igazán mûködhetne, ha már egyszer ez a lényege, meg eddig jó volt. <#conf>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Nagy Mass Effect rajongó vagyok és nagyon szívszaggató ez a szám. Tök rossz, hogy a tegnapelõtt megjelent DLC-vel véget ér a sorozat. Legalábbis Shepard korszaka. Biztos, hogy jön majd folytatás, de más szereplõkkel egész más lesz 😊
balee4
Nem játékos téma, de talán nem harapja le Imyke a fejem, szóval: gyûjti/gyûjtötte közületek vki a bélyegeket? Van pár tétel, amit régóta keresek, de normális áron beszerezhetetlen. Kizárólag a magyar bélyegeket "gyûjtöm", az 1950-1959-es idõszakból hiányzik pár darab, ezeket szeretném pótolni. 1960-tól napjainkig minden megvan, postatiszta formában (összes blokk, egyedi bélyeg, sorozat, kisív), és tulajdonképpen, ha pótolni tudnám azt a pár hiányzó darabot, akkor meglenne minden. Az '50-es évek elõtti bélyegek (egyelõre) nem érdekelnek, mert azok postatisztán irreálisan drágán szerezhetõek be. (értsd: 50-100k-ról indulnak)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Ez mijjen lyáték ez? <#wilting><#boxer><#gun><#bdead>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Age of Empires 2 HD április 5-tõl a steam-en sokallom érte a 19 eurot. De még az akciós 17,1-et is!

Next PC upgrade: 2022

Végre megérkezett a Survival Edition-om. Mivel a napokban egyáltalán nem volt téma a Tomb Raider és nem láttatok képeket mások példányából ezért megosztom veletek az enyémet. <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tehasut
Ha valakinek kell a Darksiders II - Van Der Schmash Hammer DLC, de lusta végigcsinálni az ingyenkapós procedúrát, az innem vihet egyet.
R5LV2-YCXYE-QI2LH
QWBAR-KPZGZ-ZZ0T0
QZB3F-FYQC8-X6P06
grebber
AC3 már a kezdeti videóknál megvett kilóra full ára Freedomot vettem mert megérdemlik!
AC4-el meg alap vétel lesz mivel a legjobb részt a 3-ból a hajózást tették bele.Szóval ez is izom 0 day fullos gyûjtõi lesz.

MerlinW
Digitális AC3 2400Ft-ért is kapható és még a Washington DLC is jár hozzá😊

[merlinw.org]

Laza
Az a játék minden fillért sokszorosan megért 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tehasut
Nekem már a kép sem tetszik Laráról. Úgy néz ki, mint egy kifordult szemû zombi.
Laza
Még a szürke felirat sem kéne, és pont jó. A kevesebb néha több 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

grebber
AC3 a felére csökkent és még mindig van pedig olyan 375x jobb játék mint az Alienfos. Lesz ez még 9990 is,de még annyiért sem kell.

MerlinW
Még a szürke feliratot is leveszed róla és máris rendben van a kép.

[merlinw.org]

MerlinW
Nekem egy A kategóriás ízlésficam😊

[merlinw.org]

wesker24
Jó ez csak szerintem is ez a szürke felirat nem illik hozzá valami más betûtípussal kellene és persze kisebben és nem szürkével !
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hát a képet elkérném de az eredetit az a survivor felirat nagyon gagyi rajta<#idiota>

Rapid81
Szerintem így túl egyszerû a kép.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Amúgy meg, ha levágott fejek lennének, nem igazán így néznének ki.

Nem akarok a játékban többször is elõforduló tömegsírokból és rothadó hullahegyekbõl képet rakni a poszterre. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Azért, mert Lara badass ezen a képen. 😊

Nem. Õk mind a játék szereplõi.

Sorrendben:
Joslin, Samantha, Jonah, Dr. Withman, Alex, Angus, Roth

Botond
Lara Croft and the guardian of light 0,89 EUR-t megért. Nálam ennyi a Tomb Raider mánia. 😄
Shep
The current estimated release window for Season Two of The Walking Dead is for fall of ‘this’ year (2013),

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Galaxis árat csökkentett Aliens: Colonial Marines Collector's kapcsán. Kemény 3k-val olcsóbb.

Valaki legyen szíves szóljon nekik, hogy a szándék jó, de még 10k hiányzik az épelméjû és elfogadható árhoz -> (6.990 Ft).

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pc-re rendeltem de én nem rég rendeltem elõ a survival editiont, cd galaxisnál csak úgy van hogy sima verzió amit lehet kérni fémdobozzal, vagy sima fémdoboz + 2dlc vagy sima + poló dlc nélkül.Konzolservize-nél rendeltem 11490-ért 1 polóval meg ami volt hozzá alapból dlc.Ott lehetett választani hogy Explorer Pack vagy Combat Strike Pack vagy poló.Viszont azt nem vágom hogyha a survival drágább akkor azt miért nem fém dobozzal adják mér csak simával.

fery02
Írni is akartam, csak aztán mégse. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Seth
Ha ránézek erre a képre nekem az jön le, hogy Lara kivégezte az összes többi tagot és most a fejük elõtt pózol 😄

PSN ID.: Beegabor

lostprophet
Ez a konzolos változatra vonatkozik? Mert PC-n tudtommal alapból járt a fémdoboz + póló + 2 DLC (legalábbis amikor én elõrendeltem, akkor biztosan).

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

grebber
Nem ritka csak írni kell nekik.Mert ha nem összevissza küldözgetnek.
Nekem itt van a BF3-as pólóm amit simán hordanék csak a mocskok 2XL-est raktak be 😞

fery02
Igen...hülyén fogalmaztam. 😊
Az érdekelne, hogy pl két különbözõ játékhoz járó (,mondjuk) L-es póló tud-e esetleg mégis különbözni valamennyit méretileg.

Valószínûleg nagyon jó kérdést tettem fel. 😊

IMYke2.0.0.0
Tudtommal, egységesen L-es méreteket szoktak postázni. Ritka az, hogy még válogatni is lehet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

háháháhááh<#taps>
Kedves Megrendelõnk!

Ismét szeretnénk megköszönni, hogy nálunk rendelted elõ / vásároltad meg a várva várt új Tomb Raider játékot. A termékhez exkluzív ajándék DLC-ket (Explorer Pack és Combat Strike Pack) is meghirdettünk elõrendelõi ajándékként, melyekbõl úgy döntöttünk végül, hogy mindkettõt el tudjuk küldeni részedre.
Köszönettel:

Konzolok Szervize

fery02
Aszeretném kérdezni azoktól, akik rendeltek már játékokat úgy, hogy póló is járt hozzá, hogy egységes méretezések vannak-e kb?

Úgy értem, hogy általában XL-es pólókat hordok, ámde az L-es Tomb Raider póló pl tökéletes rám.
Ha egységes, akkor át is írom a Carmageddon jutalompólómat is L-esre XL-rõl weboldalon.

Lehet elég hülyén fogalmaztam most így munka után, de hátha van, aki értett is belõle valamit. 😊

DarkSector
Te azok a fejek nem különbözõ játékokból vannak?
Jó a kép de a fejeket én sem tettem volna bele, valamint fura árnyékot vet a logo...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Daell Drow
Azokat a fejeket komolyan gondoltad? <#guluszem1>
Rapid81
Ilyesmi lesz a végleges formája a plakátomnak. Még kicsike csiszolgatások, finomítgatások kellenek rajta, de holnap ezt kinyomtattatom, aztán megy a falra, a monitor mögé/mellé. 😊

A méret a fele a valósnak.

Botond
Gog.com ki akar fosztani! Kezdték az imperialism 1-2vel, most meg settlers3 complete?! Viszik a pízem!
DarkSector
THX...
De amit írt Imy, az valóban hátrány...😄
Tudnék rajzolni de azt utána kiszínezni, stb...azért az necces. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Az a legjobb, hogy Grimrock-hoz kiadták a pályaszerkesztõt és a lelkes modderek már el is kezdték készíteni az Eye of the Beholdert 😊

[merlinw.org]

Botond
Az elsõ kimaradt, majd ha jön iPadre, akkor ránézek. És jön!
MerlinW
De az, de még így is botrányos. Nulla sztori, nulla szókincs. Azt már nem Drew Karpyshyn írta sajnos.

A könyvben levõ hibák
Tartalmi
Egyéb hibák

[merlinw.org]

Tehasut
Ne már. Már megvettem. <#wilting>
Sokkal rosszabb, mint az elsõ 3? Én azokat csíptem.
Tehasut
Inkább nem, én szeretem a default arcokat.
Viszont ha kijönne a ME3 magyarítása, melõtt befejezném a Tomb Raidert (persze úgysem), úgy dobnám sutba, hogy csak úgy csattanna a sut falán Lara karcsú teste. <#eplus2>
genndy
Nem az az, amibõl magyarul már valami javított verzió jelent meg?

MerlinW
Ha jót akarsz magadnak soha sem veszed a kezedbe a negyedik kötetet. Borzalmas.

[merlinw.org]

genndy
De Lara kinézetû Shepardot csinálj! <#idiota>

fery02
Szeptemberben ennek a linknek a segítségével töröltem én is magam, mert túlzottan rá voltam függve Face-re.
Eleinte nagyon hiányzott, mára már egyáltalán nem.

Több idõm jut játékra. 😊

Tehasut
Lehet, hogy TR után inkább elkezdem a Mass Effect elsõ két részét újra (sokadjára), hogy bemelegítsek a háromra. Meg el kéne már olvasni a negyedik könyvet is.
IMYke2.0.0.0
OFF

Nem kicsit képzavar: "...a temérdek szórengeteggel…"