Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek ajánlom, aki könnyedén, kicsit gondolkozva akar elütni ennyi időt 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megveszed 40ért a húszon játékos gépet, támogatod dupla annyi pénzzel ezt a szemétláda disztribútort ( nem nem a Nintendót, Ő onnan fele ennyiért se veszi ).
( WiiUn kategóriákkal több Nes, Snes, 64 játékkal tudsz játszani jelen pillanatban, mint fogsz a Snesen, persze tudom fel lesz törve és le lesz töltve rá mind a 2000 ezer játék, mert szemétláda a Nintendo )
Amúgy a DS-en is megtudod ezt tenni : List of Virtual Console games for Nintendo 3DS
Van rá lehetőséged hogy van.Ha nem lenne Virtual Console akkor sem dőlne be a világ, mert ez csak egy plusz. Egy retró egy szolgáltatás, amit vagy kihasznál valaki vagy nem, az adott genes gép életét túlzottan nem befolyásolja. Azt nem mondhatod hogy gyenge lenne a falhozatal, mert rengeteg N játékot játszhatsz sok féle platformról válogatva, még ha nem is az összeset.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Majd pont N ígéretekre vennék gépet... hát tényleg nem. Ellenben tényleg előrendeltem a SNES Mini Classic-ot... emberkísérlet lesz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
játékokhoz, mint DMC-féle hack 'n slashek vagy bunyós cuccok, felejtős. Ahol célzás kell, ott jobb leszel vele, de például egy Dying Lightban egy zárat nem tudok kinyitni a tapicskolással, míg normális gamepaddel vagy bill+egérrel ez nem gond. 3D-ben parkourozni sem szeretek vele. Viszont Borderlands 2-ben tök jó a nagyobb pontosság miatt. StarCraftra meg FPS-re meg ez sem lesz az igazi.
A testreszabhatóság meg jó (több isa gomb rajta), de mondjuk Steamen már egyre inkább megteheted ezt a többivel is. A minap DirectInputot használó DualShock 4-gyel is játszhatsz már XInput-exkluzív játékkal DS4Windows nélkül (mondjuk én ezt továbbra is használom), az irányítást meg átállítgatod, fityiszt mutatva mindenkinek, aki korlátoz.
Ami nagyon kellemetlen rajta, az szerintem az, hogy a shoulder gombok bénák, illetve az ABXY-t nagyon szokni kell, kényelmetlen helyen vannak. Rezgés meg csak valami kísérleti van, nem tűnt fel még, hogy létezne (nem hiányzik).
Én bírom, használom, de szerintem inkább kiegészítő kontroller speciálisabb célokra (vagy bizonyos játékokhoz, melyek éppen jobbak vele, de másokhoz meg egyenesen rühellem), mint egy hagyományos jobbfélének a kiváltója. Mondjuk azt nézve, hogy jár hozzá adapter (sőt ahhoz hosszabbítós telep, ami kell is, mert anélkül szakadozik a Bluetooth) eleve érezhetően olcsóbb mondjuk a Microsoft és a Sony megoldásánál - főleg akcióban. Egyetlen kontrollernek nem venném (ha szeretne visszavonulna a 360-as), de egyébként is leginkább DS4 vagy Xbox One S-kontroller mellé tudnám inkább elképzelni, legalábbis abból a szempontból, hogy a fentebb említett verekedős játékokhoz legyen valamin jó D-pad.
Mivel lenne másabb a helyzet ha most van VC Switchre? megvennéd? Ó dehogy, miért vennél egy gépet amin SOKKAL kevesebb játék van mint WiiUn. Szóval teljesen mindegy a te szemszögedből hogy az N mikor indítja el a szolgáltatást az új gépén.
"Super Nintendo Classic Edition: Super Nintendo Entertainment System (SNES Mini) Előrendelhető
Összesen 1 db termék,
Előrendeltél 1 db terméket , melyet a megjelenéskor kell kifizetned, mikor a terméket átvetted az általad megjelölt átvételi mód szerint.
Ingyenes szállítás."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Arról az apró tényről már nem is beszélve, hogy WiiU-t már nem gyártanak a Szviccs miatt, de a Szviccsre meg nincs virtual console. Bohócok. Abból a borotválatlan, szájszagú, izzadt, húgyfoltos, vonalkódos gatyás fajtából.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.07.01. 18:14:49
Kliens: működik (igaz, reggel óta ki se léptem)
S közben játszom: "Hitman GO: Definitive Edition" --- épp most fogom elkezdni ezt:
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nagyon tudom ajánlani, pláne ha egy kicsit is érdekli az embert az ókori Róma, és a gladiátorok. Én nagyon élvezem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.07.01. 15:06:30
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.07.01. 14:30:03
De én tippet nem adok, akor végy csak valamit ha kell...
WiiU:
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
WiiU:
Mario Kart 8
New Super Mario Bros. U
Paper Mario: Color Splash
Super Mario 3D World
Super Mario Maker
Super Smash Bros. for Wii U
Eshop szerint ezeket a Wii játékokat tudod megvenni ( lemezről meg bármit le tudsz játszani, ezekhez remote+nunchuk kontroller kell )
New Super Mario Bros. Wii
Super Mario Galaxy
Super Mario Galaxy 2
Super Paper Mario
Bomberman csak Switchre jelent meg.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.01. 14:20:58
Amúgy Totti, feldobom a labdát most nektek! Veszek egy Nintendo konzolt és TI mondjátok meg melyiket, DE az elvárásom az, hogy a lehető legtöbb klasszikus játékkal tudjak rajta játszani! Főleg a Bomberman, Zelda, Mario ne maradjon ki szinte 1 sem.
Tessék... figyelek. Mit vegyek? Komolyan kérdezem.
Elárulom nektek akkor, hogy van egy kedvenc Dark Souls YT gamerem és nem lány az illető és nem, nem magamat bámulom és igen, tök más arc, mint én. Angolul kommentálja végig, "ezer éve" találtam rá.
Mondom: Folyamatosan hazudoznak.
N a múltban él. Sorra jön ki olyan dolgokal amitől az ember lelőné őket és teljesen érthetetlen megoldásokkal fárasztják a közönséget, DE amit játék fronton, játékélményben, minőségben, optimalitálásban, tartalomban és kreativitásban adnak az csodálatos. Játszani kell ezekkel a többi meg innentől kezdve nem számít, mert mocskot mindenhonnan elő lehet kaparni, de azzal senki sincs előrébb ha csak ezt gyűjtögeti megában, miközben több generáció is lemegy mellette és lemarad ezekről a csodás játékokról.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az megvan, hogy az IT hw témában HÁROM néha ÖT éves garanciákról van szó? Másik liga a N.
Nézd már meg a NES, SNES termékeket a múltban és nézd meg miket dobál ki most a cég? Azok a régi vasak brutális dolgokat kibírtak, tudtommal neked is megvan a rommá játszod NES géped, ahogy nekem is... bedugom működik, pedig egy talicskányi gyereksereg végigment rajta, de, hogy én hosszú évekig kínoztam az biztos.
Viszont tényleg zárható a téma, mert én ehhez már többet hozzátenni nem tudok és N témában az életben nem fogunk egyetérteni, ha csak a cég meg nem változik, amire 0 az esély.
Azokat a kiadásokat keresem 99%-ban, melyek az összes DLC-t magukban foglalják. Kerülöm és nem veszem addig azokat a játékokat, ahol tudvalevő, hogy még pár story DLC jön... majd veszem akkor, amikor teljes lesz.
Akkor dobálok egy cégre köveket és lótrágyát, amikor csak akarok, ezt hívják szólásszabadságnak... pontosabban, amikor megérdemli és a N qrvára megérdemli. Ezzel szemben neked SEMMI jogod engem bírálni, mert az meg személyeskedés. Semmi köze a Nintendo trógerségének ahhoz, hogy én mit vásárolok steam-en... ne maszatolj.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Jól is néznünk ki, ha előbb játék formájában ismernénk meg az eredeti epizódokat, és nem a sorozat alapján XD
Na de Cersei még így is eszméletlen gyönyörűen ki van dolgozva, a kopottas graf ellenére is <#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.07.01. 03:19:12
Ezek novelty itemek, vicces, és nagyon szerethető kütyük lettek volna, és valóban megér egy gamernek 20-25 ropit, hogy bent legyenek a gyűjteményükben. Így is reklámozták a dolgokat az előzőnél, és a mostaninál is.
Ehhez képest már megjelenés előtt dupla áron árulnák a cuccot, ami megengedhetetlen kéne legyen minden épeszű gyártónál, de le van szarva. A disztribútor azt csinál, amit akar, és a gyártó nem avatkozik közbe.
Semmi gond nem lett volna, ha a nintendo alapból úgy hirdeti meg, mint egy collectors itemet - és jelzi, hogy így is gyártja, fizess többet, vagy nincs. De nem ezt tette, és hagyja, hogy a viszonteladók kalózkodjanak. Ilyet nem tehet meg egy gyártó. Illetve megtehet, persze, de akkor ne csodálkozzon, ha az arcába köpnek.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.07.01. 01:37:33
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.01. 00:52:39
Szerinted mennyire ugyan az a Galaxy és a 3D World? mert szerintem semennyire. Totálisan más pályadesing, irányítás és felépítése.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"De tényleg, egyre jobb és jobb a gép"
Végre, hogy jobb lett, mert indulóban elég röhejes volt. Tehát akkor került bele végre jobb GPU és értelmes kijelző, meg jött rá sok nívós, igényes exclu és nem valaminek a 3234. része? Még a végén meggyőzöl.
"Zelda DLC is és egyszerűen nem tudom, hogy fogom bepréselni a szabadidőmbe."
Egy élmény lehet a 18 ezres játék mellé még szembe nézni azzal, hogy a Nintendo a megjelenés után nem sokkal, máris kiokád magából egy DLC-t, ami gyaníthatóan visszatartott tartalom volt. És ehhez persze mindig akadnak, akik örömmel tapsikolnak. Aztarohadt :-D
"Ez is egy cég a szórakoztatóiparban, Neked nem szimpi, téma lezárva."
Szimpi lenne, ha úgy viselkednének. A folyamatos lenyúlás, lehúzás, vásárlók hülyének nézése, hazudozás, hitegetés, silány minőségű hardverek, ez a Nintendo. Éppen elég nagy tökön rúgás nekem, hogy gyermekkorom kedvenc cége egy olcsó kokós prosti szintjére züllött le.
"Tényleg olyan szélsőségesen és indulatosan beszélsz róluk, hogy nehéz ezzel mit kezdeni."
Ha méltóztatnátok külföldi fórumokat is olvasni a témában, még cukorkát is kapnék azért, amennyire visszafogottan nyilatkozom róluk.
A kapcsolatunkat pedig trágyás gumicsizmával erőszakolta meg a cég. Tavaly főleg érzékenyen érintett, amikor karácsonyra akartam a páromnak a NES Mini-t és erősen úgy tűnt, hogy semmi nem lesz belőle és alig volt vissza 2 nap, pedig 2 hónappal korábban megrendeltem több helyről is. Végül a Gamepark húzott ki a csávából, szó szerint az utolsó nap kaptam meg tőlük a pakkot. Én megkaptam. És akik nem? Miért gyárt, reklámoz valaki valamit, amit aztán nem tudsz megvenni? Vagy többszörös áron? Tényleg undorító, amit tolnak.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A Zeldamariokirbybombermanmariokart jó, de valójában a core gameplay vajmi keveset változik, csak a díszlet más és ezt évtizedek óta újra és újra el lehet adni. Kb. az a szint, mint amit a From csinál, csak a Nintendo legalább veszi a fáradtságot, hogy amennyire lehet átdolgozza az adott sorozat újabb darabjait.
Na de ez mind nem számít, mert amiért most leginkább gyűlölöm őket, az a SNES kapcsán elkövetett húzásuk. Viszont jó látni, hogy alig maréknyian maradtak már csak ennyire elvakultak, mint az itteni fanboyok és a nagy többség szép nagy darabokat tép ki belőlük most a SNES Mini patkánykodás miatt...