Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem rémlik, hogy akár én, akár bárki más kifogásolta volna, hogy Nintendo-játékokkal játszol, és írsz róluk. Engem az zavart, hogy felültél egy magas lóra, és a legutóbbi diskuezus során úgy állítottad be a vitapartneredet (Tinmant), mintha hater lenne, aki kifogásokat keres, hogy miért ne vegyen WiiU-t vagy Switchet, és valójában nem is szeretne azok exkluzívjaival játszani. Ezzel, a másik motivációinak kiforgatásával te gyakorlatilag megkezdtél egy személyeskedést (ami nem anyázást jelent, ahogy azt sokan hiszik). Ha ezt a jövőben nem teszed, azt üdvözlöm, de a Nintendo-játékokról írhatsz tőlem nyugodtan, eddig se nagyon szóltam bele.

Ami engme illet, én arra próbálok kifogásokat gyártani, hogy miért vegyek Nintendo-konzolt, de valami autópályán szembahajtós stratégiától vezérelve a japán cég ez ellen küzd. Nekem a WiiU vásárlásához már ezer éve elég lett volna annyi, hogy legyen normális online acc, hozzá kötött játékokkal. Milyen lenne egy Play Anywhere, ahol a SNES-es játékokat tetszés szerint játszhatom az accomról WiiU-n vagy Switchen?

Nem vélelten, hogy PS3-nál is a magyar PSN és a "BC" (PS2-es remasterek) voltak a vízválasztó. Addig ezt is mindenki kifogásnak bélyegezte, amíg a Sony ezeken nem javított, és utána, ahogy mondtam, jöhetett is a PS3. A Nintendónál még nem látom az alagút végén a fényt. Ezért vettem ugye N64-et cartridge-kkel, nem azért mert sok a fölösleges helyem porfogónak.

Lehet, hogy zavarnak a Nintendót visszatérően érő heves kritikák, de kegyetlenül unortodox megoldásokkal dolgoztak meg érte. Jó dolog, hogy más utat járnak, csak a józan ésszel szemben mégse kéne, akkor sem, ha ezúttal megint jól fogy a hardverük.

Szerencsére a Switchen már fejlődik az accounthasználat, így erős Virtual Console-könyvtárral (a WiiU-é nekem már megtenné) az már vállalhatóbb kompromisszum lehet. Persze ennyi fejlődés sem lenne, ha mindig mindneki csak elégedett lenne mindennel. Én nagyon várom, hogy okom legyen a vásárlásra és az elégedettségre (a saját preferenciáim szerint, nyilván).
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.07.04. 15:21:40
zorrobomber
Ez mind a két oldalra igaz, mert valahol a kettő között van az igazság. Én akarok Zeldázni, úgyhogy egy számomra még kényelmesen elérhető árszinten belépek majd a Nintendo-sok táborába. Egyszer, valamikor.

IMYke2.0.0.0
Én már rég feladtam volna a szélmalom harcot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Fura steam-en, hogyha valamit bundle-ben veszek meg úgy olcsóbb mintha egyedül önmagában venném meg. Itt van ez a The Longest Journey Bundle ami 5.43€. Azért kerül ennyibe, mert már 2 cím megvan belőle és csak a Dreamfall: The Longest Journey hiányzik. Önmagában viszont 6.79€-ért márik. Egyértelmű melyik éri meg. Viszont ez a licenceknél, hogy fog szerepelni? Úgy mint The Longest Journey Bundle, vagy minden játék külön névvel? Mondjuk oly mindegy, mert egyiket remekművet se áll szándékomban törölni, csak érdekelne. Még ez az egy második rész is simán megér kb. 1700 Ft-ot, nemhogy mind a 3.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.07.04. 13:32:22
Totti5
Többé engem N játékok kapcsán itt nem fogtok hallani, azt csináltok amit akartok, azon játszotok amin akartok és úgy fikázzátok ahogy akarjátok. Természetesen elnézést továbbra sem fogok kérni azért amiért a WiiU és az N játékok több 100 óra felejthetetlen élményt nyújtott.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Tudod mit? nem ajánlok semmit. Ne vegyetek N gépet, N játékot és ne játszotok velük. N+1 MarioZelda mind, a géphez kötés miatt játszhatatlan, élvezhetetlen minden. Ezt ajánlom, a nagy semmit.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Ez a stealm sale is jó volt 45.11 euro digitális lóvét spórolt nekem, úgy hogy közbe a nyári kártyák miatt csak növekedett is egy csöppet.
A kívánságlistámon figyelemmel követtem azért mi az ami -90%-ot kapott, ergo egyre közelebb kerülnek a bundlezáshoz. Várjuk eme csodálatos pillanatát minden egyes db-nak <#eljen>

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Én pl. nagyon keveset veszek steam-ről (-75% alatt semmit és azt is csak akkor ha nagyon jó ára van máshoz képest), de G2A-ról soha! Bundle és más boltokban jobban bízok.
Scooter
<#taps><#eljen>
Dzsini
valószínűleg a hang a "középső" hangszóróból jönne, ami a fülesednél nincs, vagy nincs jól beállítva (én akkor jártam így, amikor a 4.1 hangfalamat 5.1-ként kezdte használni valami, és a centerre tolta ki a beszédhangokat... ami nem volt)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Prince23
Pl most néztem Witcher 3-at, és Geralt hangját egyálatalán nem hallom, vagy csak alig alig. csak környezeti hangokat hallani... ez miért?

Prince23
Most azt csináltam hogy letiltottam a hangszórókat. Most jó. De nem lehetne úgy beállítani hogy ne kelljen mindig átváltanom, ha hangszóróról akarok? Viszont most Youtuben semmit sem hallok, de discordon hangot már igen
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.07.04. 11:06:09

Dzsini
át kell valószínűleg kapcsolnod a kimenetet is az usb-re, amikor azt használod (amikor bedugod, akkor meg kell jelennie új hangeszközként)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.04. 11:03:00

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Prince23
Sziasztok, megjött életem első fejhallgatója 😄 De problémám van
USB-vel csak beszélni tudok discordon , de csak jelzést ad, nem hallani senki beszédjét sem, és Youtuben, játékban hang semmi, 0.

Ha leveszem USB-t, és a jackdugót bedugom a hangszóróban, akkor van játékhang
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.07.04. 11:01:38

zorrobomber
Amúgy ja, ne legyél ideges... nem azért mert ok nincs rá, hanem mert nem egészséges. #cptnobvious

genndy
Na jó, tényleg. Schedulet persze nem nézem, csak linkelem ész nélkül. Az még a vicces, hogy azt hittem ma hétfő van...

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Totti a tolerancia mintaképe, a mai kiadók és fejlesztők etalon lvl vásárlója. Ha elverik egy sötét sikátorban, akkor is azt fogja mondani, hogy jól tették, ő ettől csak erősebb lett, ráadásul éppen volt egy szuvas foga, örül neki, hogy teljesen free megszabadították tőle, na meg járhatott volna rosszabbul is.

Pont, mint anyám. Szomszéd PET palackot éget, tiszta ideg vagyok, erre letorkol azzal, hogy azoknak a szerencsétleneknek valamin meg kell melegíteni a vacsorájukat, meg, hogy nekem semmi nem jó.

Hátbmg és ne legyek ideges?

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.07.04. 10:21:59

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Köszi szépen! Ratgab, neked is.

Na, ez érdekesen hangzik, meglehet, hogy beruházok rá.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

dartonite
RNG alapu jatek, mint az XCOM2 is pl.Igen, ez neha baromi igazsagtalan.Ugyanugy tortenhet teljesen unfair harc a Te oldaladon mint a CPU oldalan.Kockadobas dont el rengeteg mindent.

Alapvetoen egy bazis es resource manager, ahol Neked kell a hosoket felfogadni, kalandokra kuldeni, meghatarozni mikor melyik tipusu dungeonban kalandozzanak, epuleteket felhuzni es fejleszteni, a hosok felszereleset, es kozben a stressz managementjet igazgatni.
Ehhez hozzajarul hogy itt bizony kemeny negativ modositokat/betegsegeket/perkeket is kaphatnak az embereid 1-1 kaland utan ami alapvetoen meghatarozza a jovobeli strategiat.Sot, ezek megtortenhetnek a kaland kozben is, ami okozhat pl. siman egy squad wipe-ot a magas stressz miatt, vagy mert epp megorult a healered mert nem dobta meg a mentodobast valamelyik mob ellen.Esetleg az egyik karaktered kleptomanias es lenyulja az osszes lootot.Vagy haspok es megzabal minden kajat.
Te dontod el hogy a nehezen megszerzett penzedet epp egy negativ modosito levetelere koltod, felszerelest veszel belole, esetleg skillt, epuletet fejlesztesz, stb.Szamtalan opciod van, es igencsak szukos nyersanyagok.

Ezeken tul egy ko-papir-ollo tipusu harcrendszer van, ahol mindennek van ellenszere/ellenfele.Ezt viszont megtalalni igen fajdalmas es hosszadalmas procedura.Bossfightok is tarkitjak a kalandokat, szoval unalmas nemigazan tud lenni.
A grafika teljesen egyedi, mondhatnam fapados a mostani A+ jatekokhoz kepest.Kicsit Lovecraftos horror stilus.

Van egy uj kiegeszitoje is, az nekem nincs meg, allitolag meg nehezebb lett tole a jatek.Nagy a workshop tamogatottsaga is, uj tipusu hosokkel es felszerelesekkel, tenyleg mindenki megtalalhatja a szamitasat akinek tetszenek az ehhez hasonlo kisse mazochista jatekok.
Kicsit talan a Dark Soulsra hajaz a rage quit faktorban, de megis baromi szorakoztato.Amikor eloszor kiprobaltam akkor toroltem az elso kaland utan, de igy par honap elteltevel megint belevagtam es egyaltalan nem bantam meg.

Eleg beszedes a kezdokepernyoje is amin ez a felirat fogad:
"Darkest Dungeon is about making the best of a bad situation. Quests will fail or must be abandoned. Heroes will die. And when they die, they stay dead. Progress autosaves constantly, so actions are permanent."
"The game expects a lot out of you. How far will you push your adventurers? How much are you willing to risk in your quest to restore the Hamlet? What will you sacrifice to save the life of your favourite hero?"

Nagy vonalakban azt hiszem ennyi, de bevallom en csak 30-40 orat toltam es allitolag meg azoknak is nyujt kihivast es ujdonsagot aki tobb szaz ora folott jar 😊
Dzsini
(vasárnap este kezdődött)

genndy
Akit érdekel: mától megy és tart egész héten vasárnapig a Summer Games Done Quick 2017. Linkek:
Twitch
Menetrend
Utoljára szerkesztette: genndy, 2017.07.04. 09:29:29

Belevágtam pár 10 órát. Erősen el vannak túlozva ezek a vélemények. Nem randomabb, mint bármely olyan játék amiben kockadobás dönt a sebzésről. Ha szerencséd van nem vág beléd hatalmas nagyot az alap ellenfél, ha nincs akkor igen. Egyébként ugyanúgy hozzátartozik a Darkest Dungeonhöz az, hogy elveszíted a játék kezdete óta dédelgetett karaktered, mint pl. a Shadow of Mordornál a halál, vagy az Xcom bármelyik részénél.

Olyan, hogy esélytelen az előrejutás olyan kb. nincs. Több csapatod is lehet és tetszőlegesen váltogathatod a tagokat. Ami így azt eredményezi, hogy elég sok kombinációjú és képességű csapatod lehet.

Ha éppen rossz szériád van baromi nehéz tud lenni a DS? De még mennyire! Ha nem tántorít el az, hogy időnként be tud nehezedni, sőt akár újra is kell kezdened az egészet (egyébként nincs olyan kátyú amiből ne lehessen kijönni). És bizony az első 20 órában újra fogod kezdeni párszor már csak azért is mert rájössz dolgokra amik alapvetően változtatják meg az ember stratégiáját. De ettől jó a játék. Nem tálcán nyújtja a győzelmet és ha sikerül kivívni baromi jó érzés. Én személy szerint csak ajánlani tudom, de csak ha a fentebbieket el tudod fogadni és megkedvelni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem hinném, hogy bukás nekik. Sok ismerősöm van aki pl. nem is tud a szürke oldalak létezéséről sem.

Dzsini is írja lentebb. Ők sem ismerik pl. a humblebundle-t. Felugranak steamre látják mennyi a játék, mérlegelik, hogy megéri-e nekik és ha igen megveszik.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Voltan
Szemezgetek én is vele egy ideje. Az tart vissza, hogy sok helyen írják, hogy nagyon random az egész, tehát igazságtalanul. Sokszor előfordul, hogy teljesen esélytelen az előrejutás, és a jól felépítgetett kis csapatodat egy pillanat alatt szétkapja egy mob, esélyed nincs.
Ez engem eléggé visszatartott eddig, tudnál kicsit mesélni róla?

Dzsini
Azért a vásárlók túlnyomó többsége soha nem használ egyéb beszerzési forrást, mint a Steam, így számukra ezek az alkalmak vannak. Nem böngészik az isthereanydealt, nem foglalkoznak bundle-okkal, nem is tudják, hogy lehet máshonnan vásárolni (vagy ha igen, nem bíznak meg bennük, mert olvastak pár cikket pl. a G2A-ról)

Rapid81
Még meg is érteném, ha nem ez lenne a fejlécben, az encore alatt: The best summer deals return!
A Steamnél egyre hülyébbek dolgoznak, úgy néz ki...

Kíváncsi vagy, hogy a mostani buktás summer sale után változtatnak-e a holiday sale-re valamit. Iszony bukás lehetett most ez a szél, hogy most már még csak gifteket sem vásárolhatsz, meg flash dealek sincsenek. Igazából már értelme sincs így az egésznek.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Jól értem, te azt a WiiU-t ajánlgatod, melyre ha veszel digitális játékot (ha már Virtual Console), azt a géphez köti, ergo ha bármi történik a hardverrel, minden szoftvert is buksz? Nyilván ez is korrekt szerinted, de a csúnya, gonosz, örökké elégedetlenkedő hatereknek dealbreaker. Mert egy eszméletlenül nagy baromság.
darkSectorxxx
Igen sajnos, de annyit nem dob a látványon. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Van talán 2 beállítás ami iszonyat megdobja a vram fogyasztást, ahogy olvasom.

genndy
Azok vannak kint a főoldalon, amik a legkelendőbbek voltak. Ennyi.

IMYke2.0.0.0
Csatlakozom!
Mijez-a-szarság-enkór?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Újabb játékot sikerült rövid tesztpadra fognom a Steam Review értékelő résznél. Lehet sokan megköveztek ezért, de baromi jól szórakoztam a COD IW kampányán. A multija mindent egybevetve átlagos, és Black Ops 3-as, de nagyon. A zombi része pedig sokszor Marty Vissza a jövőbe című klasszikum utazásait juttatta eszembe, lehet a zenei választás miatt 😊

Steam Review - COD: Infinite Warfare
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.07.03. 21:35:04

dartonite
Darkest Dungeon.
Egyedul ez kot le most.Igaz ez nagyon, zsenialis jatek.
darkSectorxxx
Ja közbe már megvan a dolog csak eddig asszem más néven hallottam ezt a tech-et. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Dzsini
Igen, nagyobb felbontásban készíti el a képet, és onnan különféle mintavételezési módszerekkel hozza létre a képernyőre jutó változatot - ha van bőségesen teljesítmény és videomemória, akkor ezzel lehet az egyik legjobb képminőséget összehozni.

A 16x supersampling egy 8K monitorra való képet állít elő neked (4x4x1080p), és abból kicsinyít. Persze, hogy zabálja a videomemóriát.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.03. 21:06:13

darkSectorxxx
Ja én is közbe írtam a kommentben hogy valszeg erről van itten szó....nem csodálkozom, csak érdekes hogy egy Remaster-nél gondolnak a Titán tulajokra. 😊

Igazából a SS akkor ha jól gondoltam ki, akkor az az a megoldás, hogy egy brutálisan nagy felbontású képet látok 1080 pixelben lényegében. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.03. 21:00:51

Dzsini
szorozd fel, hogy a 16x supersampling mekkora felbontásban számol, aztán annyira nem fogsz csodálkozni 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
7680*4320

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.03. 20:59:28

darkSectorxxx
Valami IRGALMATLANUL BRUTÁLIS!

Igaz hogy ez sima SUPERSAMPLING, de akkor is, nem nagyon lényeges bekapcsolni, de WTF ez egy COD. 😄

És igen ehhez 8GB-os kártya kéne!
és nem 4k-ban!

Gondolom ez attól van, hogy ilyenkor a sok élsimítás hatványozottan érvényesül, nem összeadódik.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.03. 20:58:53

darkSectorxxx
Nem tudom elhiheted, én is gülü szemekkel figyeltem!!!!

És itt van, nem kamuztam. 😄

grebber
Néztem dzsátubin videókat igazad van ... akkor a tesztet amit linkeltem nem értem. <#nemtudom>

darkSectorxxx
Ezeken a képeken nincs VRAM adat!

darkSectorxxx
itt van a gépemen és ezt írta ki. 😊

Bakker most már nem tudom mi van minnya megnézem még1x, akkor lehet képzelődtem, de még csodálkoztam is.

A JOBB ALSÓ SAROKBAN VAN EGY ÉRTÉK.
Élsimítás 2x-esen még elég a 37xx MB kb de 8x-en maxon 61xx MB-ot ír
Mielőtt félreértés lenne most meglesem inkább újra, a biztonség kedvéért, de tuti ennyi volt az érték, a tévedés max az lehet hogy az nem Vram hanem sima fizikai Ram, de én Videó memóriára emlékeztem....pill....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.03. 20:46:31

grebber
Ha mutatsz képet ami annyit eszik elhiszem...

A tesztje alapján csöppet kevesebbel és megelégszik FHD-be

Az Infinite az ami rengeteget zabál...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.07.03. 20:18:19

Az utolsó mondatot honnan szedted?

Most ezzel a Hitmannel mi van?..Esküszöm mintha már a sale előtt láttam volna 1-2 nappal leárazva..és gyanús,hogy nem látok az adatlapján dátumot,hogy meddig akciós..sőt a listámban nézve egyáltalán nem látok árat...el fogják tüntetni a piacról nemsoká?
darkSectorxxx
Én is amúgy néztem, gondolkodtam is sokat, de győzött az ár, persze nem egetrengető, asszem 5-7k az eltérés ha 4gb rammal nézem, de hát az sem kevés nekem, 1 pre-order. 😊

Télleg csak alapjátékra kell, annyira várok pár játékot, aztán persze kiderült hogy a Praey of the Gods jön konzolra is, de soha nem lehet tudni, vagy éppen lesz amit pc-re akarok megvenni, soha nem lehet tudni, és imádtam a régi karimat de van ami el sem indult vele. 😊
Amúgy durva hogy a Call of Duty Remaster-nek 6.2GB Vram szükséges (igen igen, nem DDR hanem VRAM!) ! Maxon 1080p-ben!!!!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.03. 19:50:05

darkSectorxxx
Hát nem lep meg, persze mindenkinek más a drága, de én aztán tudom mire írod. 😄 Nekem ennyiből egy olcsó autom lehetne. 😄

Így igaz :-).

Voltan
Hálisten mostanában nem tervezek ilyesmit. Csak igen meglepődtem a bedurvult árakon.

Rapid81
Valaki magyarázza meg nekem plíz, hogy hogyan lehetséges encore days a Steamen, amikor az elejétől fogva mindennek ugyanannyi az ára?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/