Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami engme illet, én arra próbálok kifogásokat gyártani, hogy miért vegyek Nintendo-konzolt, de valami autópályán szembahajtós stratégiától vezérelve a japán cég ez ellen küzd. Nekem a WiiU vásárlásához már ezer éve elég lett volna annyi, hogy legyen normális online acc, hozzá kötött játékokkal. Milyen lenne egy Play Anywhere, ahol a SNES-es játékokat tetszés szerint játszhatom az accomról WiiU-n vagy Switchen?
Nem vélelten, hogy PS3-nál is a magyar PSN és a "BC" (PS2-es remasterek) voltak a vízválasztó. Addig ezt is mindenki kifogásnak bélyegezte, amíg a Sony ezeken nem javított, és utána, ahogy mondtam, jöhetett is a PS3. A Nintendónál még nem látom az alagút végén a fényt. Ezért vettem ugye N64-et cartridge-kkel, nem azért mert sok a fölösleges helyem porfogónak.
Lehet, hogy zavarnak a Nintendót visszatérően érő heves kritikák, de kegyetlenül unortodox megoldásokkal dolgoztak meg érte. Jó dolog, hogy más utat járnak, csak a józan ésszel szemben mégse kéne, akkor sem, ha ezúttal megint jól fogy a hardverük.
Szerencsére a Switchen már fejlődik az accounthasználat, így erős Virtual Console-könyvtárral (a WiiU-é nekem már megtenné) az már vállalhatóbb kompromisszum lehet. Persze ennyi fejlődés sem lenne, ha mindig mindneki csak elégedett lenne mindennel. Én nagyon várom, hogy okom legyen a vásárlásra és az elégedettségre (a saját preferenciáim szerint, nyilván).
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.07.04. 15:21:40
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.07.04. 13:32:22
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A kívánságlistámon figyelemmel követtem azért mi az ami -90%-ot kapott, ergo egyre közelebb kerülnek a bundlezáshoz. Várjuk eme csodálatos pillanatát minden egyes db-nak <#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.07.04. 11:06:09
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.04. 11:03:00
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
USB-vel csak beszélni tudok discordon , de csak jelzést ad, nem hallani senki beszédjét sem, és Youtuben, játékban hang semmi, 0.
Ha leveszem USB-t, és a jackdugót bedugom a hangszóróban, akkor van játékhang
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.07.04. 11:01:38
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Pont, mint anyám. Szomszéd PET palackot éget, tiszta ideg vagyok, erre letorkol azzal, hogy azoknak a szerencsétleneknek valamin meg kell melegíteni a vacsorájukat, meg, hogy nekem semmi nem jó.
Hátbmg és ne legyek ideges?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.07.04. 10:21:59
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Na, ez érdekesen hangzik, meglehet, hogy beruházok rá.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Alapvetoen egy bazis es resource manager, ahol Neked kell a hosoket felfogadni, kalandokra kuldeni, meghatarozni mikor melyik tipusu dungeonban kalandozzanak, epuleteket felhuzni es fejleszteni, a hosok felszereleset, es kozben a stressz managementjet igazgatni.
Ehhez hozzajarul hogy itt bizony kemeny negativ modositokat/betegsegeket/perkeket is kaphatnak az embereid 1-1 kaland utan ami alapvetoen meghatarozza a jovobeli strategiat.Sot, ezek megtortenhetnek a kaland kozben is, ami okozhat pl. siman egy squad wipe-ot a magas stressz miatt, vagy mert epp megorult a healered mert nem dobta meg a mentodobast valamelyik mob ellen.Esetleg az egyik karaktered kleptomanias es lenyulja az osszes lootot.Vagy haspok es megzabal minden kajat.
Te dontod el hogy a nehezen megszerzett penzedet epp egy negativ modosito levetelere koltod, felszerelest veszel belole, esetleg skillt, epuletet fejlesztesz, stb.Szamtalan opciod van, es igencsak szukos nyersanyagok.
Ezeken tul egy ko-papir-ollo tipusu harcrendszer van, ahol mindennek van ellenszere/ellenfele.Ezt viszont megtalalni igen fajdalmas es hosszadalmas procedura.Bossfightok is tarkitjak a kalandokat, szoval unalmas nemigazan tud lenni.
A grafika teljesen egyedi, mondhatnam fapados a mostani A+ jatekokhoz kepest.Kicsit Lovecraftos horror stilus.
Van egy uj kiegeszitoje is, az nekem nincs meg, allitolag meg nehezebb lett tole a jatek.Nagy a workshop tamogatottsaga is, uj tipusu hosokkel es felszerelesekkel, tenyleg mindenki megtalalhatja a szamitasat akinek tetszenek az ehhez hasonlo kisse mazochista jatekok.
Kicsit talan a Dark Soulsra hajaz a rage quit faktorban, de megis baromi szorakoztato.Amikor eloszor kiprobaltam akkor toroltem az elso kaland utan, de igy par honap elteltevel megint belevagtam es egyaltalan nem bantam meg.
Eleg beszedes a kezdokepernyoje is amin ez a felirat fogad:
"Darkest Dungeon is about making the best of a bad situation. Quests will fail or must be abandoned. Heroes will die. And when they die, they stay dead. Progress autosaves constantly, so actions are permanent."
"The game expects a lot out of you. How far will you push your adventurers? How much are you willing to risk in your quest to restore the Hamlet? What will you sacrifice to save the life of your favourite hero?"
Nagy vonalakban azt hiszem ennyi, de bevallom en csak 30-40 orat toltam es allitolag meg azoknak is nyujt kihivast es ujdonsagot aki tobb szaz ora folott jar 😊
Olyan, hogy esélytelen az előrejutás olyan kb. nincs. Több csapatod is lehet és tetszőlegesen váltogathatod a tagokat. Ami így azt eredményezi, hogy elég sok kombinációjú és képességű csapatod lehet.
Ha éppen rossz szériád van baromi nehéz tud lenni a DS? De még mennyire! Ha nem tántorít el az, hogy időnként be tud nehezedni, sőt akár újra is kell kezdened az egészet (egyébként nincs olyan kátyú amiből ne lehessen kijönni). És bizony az első 20 órában újra fogod kezdeni párszor már csak azért is mert rájössz dolgokra amik alapvetően változtatják meg az ember stratégiáját. De ettől jó a játék. Nem tálcán nyújtja a győzelmet és ha sikerül kivívni baromi jó érzés. Én személy szerint csak ajánlani tudom, de csak ha a fentebbieket el tudod fogadni és megkedvelni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Dzsini is írja lentebb. Ők sem ismerik pl. a humblebundle-t. Felugranak steamre látják mennyi a játék, mérlegelik, hogy megéri-e nekik és ha igen megveszik.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez engem eléggé visszatartott eddig, tudnál kicsit mesélni róla?
A Steamnél egyre hülyébbek dolgoznak, úgy néz ki...
Kíváncsi vagy, hogy a mostani buktás summer sale után változtatnak-e a holiday sale-re valamit. Iszony bukás lehetett most ez a szél, hogy most már még csak gifteket sem vásárolhatsz, meg flash dealek sincsenek. Igazából már értelme sincs így az egésznek.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Mijez-a-szarság-enkór?!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Steam Review - COD: Infinite Warfare
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.07.03. 21:35:04
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A 16x supersampling egy 8K monitorra való képet állít elő neked (4x4x1080p), és abból kicsinyít. Persze, hogy zabálja a videomemóriát.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.03. 21:06:13
Igazából a SS akkor ha jól gondoltam ki, akkor az az a megoldás, hogy egy brutálisan nagy felbontású képet látok 1080 pixelben lényegében. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.03. 21:00:51
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.03. 20:59:28
Igaz hogy ez sima SUPERSAMPLING, de akkor is, nem nagyon lényeges bekapcsolni, de WTF ez egy COD. 😄
És igen ehhez 8GB-os kártya kéne!
és nem 4k-ban!
Gondolom ez attól van, hogy ilyenkor a sok élsimítás hatványozottan érvényesül, nem összeadódik.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.03. 20:58:53
És itt van, nem kamuztam. 😄

Bakker most már nem tudom mi van minnya megnézem még1x, akkor lehet képzelődtem, de még csodálkoztam is.
A JOBB ALSÓ SAROKBAN VAN EGY ÉRTÉK.
Élsimítás 2x-esen még elég a 37xx MB kb de 8x-en maxon 61xx MB-ot ír
Mielőtt félreértés lenne most meglesem inkább újra, a biztonség kedvéért, de tuti ennyi volt az érték, a tévedés max az lehet hogy az nem Vram hanem sima fizikai Ram, de én Videó memóriára emlékeztem....pill....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.03. 20:46:31
A tesztje alapján csöppet kevesebbel és megelégszik FHD-be
Az Infinite az ami rengeteget zabál...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.07.03. 20:18:19
Télleg csak alapjátékra kell, annyira várok pár játékot, aztán persze kiderült hogy a Praey of the Gods jön konzolra is, de soha nem lehet tudni, vagy éppen lesz amit pc-re akarok megvenni, soha nem lehet tudni, és imádtam a régi karimat de van ami el sem indult vele. 😊
Amúgy durva hogy a Call of Duty Remaster-nek 6.2GB Vram szükséges (igen igen, nem DDR hanem VRAM!) ! Maxon 1080p-ben!!!!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.03. 19:50:05
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/