Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
votma? az ilyen videok mindig meghozzak a kedvem az ilyen jatekokhoz, es megfogadom, hogy na majd most jatszok ilyet es brutal warriorallat leszek, aztan nem is jatszok vele sose...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

grebber
DN 3D High Resolution pack

Ezt hogy kell felrakni?

Next PC upgrade: 2022

Zomil
Szvsz a Black Mesa jobb ennél 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Talán a legdurvább "tuning" a Quake-é (Quake Darkplaces):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[merlinw.org]

MerlinW
Néztem videót a Reloaed-rõl, ez elérhetõ a Polimer-el is, sõt. Van vagy 5 oldalnyi beállítás. Persze vas is kell hozzá.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[merlinw.org]

Fpocok
Fizetsz és akkor alfázhatsz, bétázhatsz. Ennyi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Steam Early Access. Ez miszösz?!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Reloadedhez képest csira! De ha jól olvasom törölték a projektet 😞

Rapid81
Trackmania összes része mai napig tele van. Nekem a United Forever van meg és imádom. 😊 Sajna Steam-re nem lehet regelni... 😞 A Canyon nekem drága. A United-et 1500ért vettem. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
#105092 Ez nem elég agyon tuningolt?😊 4096-os textúrák, 3D-s modellek, remastered ost, dinamikus fények, árnyékok, stb.

[merlinw.org]

fery02
Tomb Raider multi?

Már most halál az egész...
- Lobbiban súlyos percekig várakozás játékosokra.
- Balansztalan csapat felosztások ellen semmi intézkedés (XP szint alapján).
- ...amik miatt aztán nem lehet szinte normálisan lejátszani egy teljes meccset se az unfair helyzetet megunó kilépegetõk miatt.
Komolyan, ma másfél óra alatt nem tudtam normálisan végigjátszani egyetlen egy csapat alapú játékmódot sem (az a gáz, hogy 4 játékmódból 3 csapatalapú)!

Nem is zavarna mindez amúgy, ha nem lennének multi acsik.
Így viszont mindig ott van (számomra) a motiváció, hogy belépjek multiba szenvedni, mert olyan hülye vagyok, hogy még így is el akarok érni minden eredményt a játékban (de ez már ugye egyéni problem 😊).

Miközben ott van még nekem egy Trackmania 2 Canyon is, ahol játék indítástól számítva multiplayerben fél percet sem kell várni feleslegesen. Helyette folyamatos verseny, amelyek ráadásul nagyon élvezetes tudnak lenni, írtó jó körítésben, hangulatban (mikor ~50 játékos egyszerre megindul, majd szerte indul az egész boj a pályán...na azt látni kell 😊.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

grebber
Az agyon tuningolt grafikájú Duke Nukem 3D Reloaded az elhalt nem lesz belõle semmi?

Rapid81
Az Atomic Edition-t én GoG-on ingyér' megkaptam. 😊 A mostaniért 10 ojró kurvasok.

MerlinW
Rapid81

DarkSector
Ezt mondtam én is...nem azt hogy HA MAJD LESZ.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Acsikkal bakker. Meg mi az a Megaton edition? Sosem hallottam róla.

Rapid81
Azért például az ausztrálok sokkal szarabb helyzetben vannak. Ott az ausztrál dollárban sokkal többe kerül nekik minden. Az oroszoknál meg minden sokkal olcsóbb, mint bárhol máshol. Ez a nagy marhaság ebben a büdös nagy globalizációban. Legalább ez lenne mindenhol ugyanannyi.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mondjuk azt: Többször szarják le az európaiakat, mint nem :-).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nekem a top 9 hónap volt. Idegileg már eléggé ki voltam a végére!

Rapid81
Ezt így következetesen nem lehet kijelenteni. Kiadófüggõ. Az indie, Valve, kisebb kiadók általában nagyjából jól számolnak. Nagy kiadók minden esetben $=€ az átváltás.

Rapid81
Voltam többször, több hónapig, 1x egy évig munkanélküli az elmúlt 12 évben. Ha anyámék, anyósomék nem segítettek volna bennünket, már rég éhen haltunk volna. Szerencsére mostanság vagyunk olyan helyzetben, hogy mi segítjük õket.

MerlinW
Ez mindig kiadófüggõ volt. EA, Activision mindig $=€-val számolt, de pl Valve, Ubi, 2K nem (mindig).

[merlinw.org]

Súgok: már most is dollár = euró van steamen...

Ez természetesen igaz, csak tudod a kurva nagy bizonytalanság, ami konkrétan az idegrendszert felõrli.

Meg aztán nem mindegy, hogy 1 hétre rendezkedsz be fizetés nélküli idõszakként, vagy 2 hónapra. Murvára nem mindegy!

A másik nem mindegy, hogy ledolgozod tisztességgel az egy hónapot, kettõt, sokat és nem fizetik ki. Ez azért még úgyis más hogy elméletileg neked ezért jár jövedelem, amit gyakorlatban ki tudja megkapsz-e. Munkanélküliként tudod, hogy mit fogsz kapni, avagy mit nem fogsz kapni. Némileg tisztább helyzet, mint a talán fizetik az egy havi gürcölésedért.

Természetesen egy percig nem vitatom, hogy munkanélkülinek szar és iszonyat idegállapottal jár (tudom voltam már párszor sajnos).

Dj Tommy
A Street Racing Syndicate jó (nehéz )játék. <#vigyor>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

DarkSector
Erre a válaszom:
Carmageddon 4

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Ja, értem. Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HeadHunter86
Már elkezdték küldeni. Van aki már megkapta, van aki még nem. A héten folyamatosan küldik ki.

Rapid81
Majd akkor küldik, amikor indul a preload, ha indul. Ha nem, akkor megjelenéskor.

Shep
Hát pedig mindjárt jön a játék. 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Még nem.

Shep
Szekerce? 😊

Botond
Kösz a tippet Tinman, de asszonyt csak olyasmi érdekli ami eléget 500 kalóriát 20 másodperc alatt. 😄
Rapid81
A Steam boltja le van dögölve. Mit adnak ingyen?

Shep
Az AMD-s Bio kódot már megkapták az illetékesek?

Totti5
Ez most mellbevágott... miért nem csinálnak? a játék nyilván nagyon sikeres lett. Rengeteg dolgot ki lehet hozni belõle.

Nem is kell hogy a storyhoz kapcsolódjon, de talán még is. Van benne az a bizonyos szál amire simán lehetne kincskeresõs felfedezõs, elveszett tökömtudja mit építeni. A játék fizikát jól kezeli, puzzlékat építeni rá, barlangokba, szerkezeteket bûvölni. Kompletten erre építeni egy kalandot. Ellenfél? hát ott van az állatvilág, adottak azok is...

Most évekig nem lesz TR? ezek után hogy ilyan brutál jó játékot hoztak össze? 😞((((

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81

Rapid81
Netom mi bajod van. Tavaly Mo-n a bruttó átlagkereset 219 200 Ft volt. <#idiota> (Tudnám ezeket honnan szedik...)

arty
(kellett a pénz a magas(abb) keresetûek adókedvezményére... mert akinek 270 a nettója, annak milyen jó, hogy mostmár 300 környéki, pláne ha még esetleg gyermeke is van. kiemelném: én a rendszer nyertese vagyok, de látom a tágabb családban, hogy máshol azok a minusz tízesek a havi megélhetéseket sodorták veszélybe. abszurd. ... mondjuk tõlem bölcsõdei térítési díjként jelenleg "vissza is veszik", de ez már az én - lelkemnek kedves -" bajom" 😊 )

---

nem bírtam ki és belenéztem a bio infinity elsõ perceibe, amikoris kikapcsoltam..... mert ez valami kurvajó lesz 😊 sietni kéne a revelationsal... jajdeutálok így játszani 😞(( )

Forza.

grebber
Build a Bundle már csak 13 óra.
Azt remélem nem a sok fost kapjuk<#idiota>

Shep
Gun Metal meg a Nosferatu pl jó játékok.Azért az idõlimites megoldás eléggé adja neki a hangulatot. Azóta sem találkoztam ilyesmivel más játékban.

Carlos
elég vacak...

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Indie Gala Dwarves

1$:
-Nosferatu (DRM Free)
-Street Racing Syndicate (GamersGate)
-Gettysburg: Armored Warfare (Steam)
4.99$:
-Guilty Gear Isuka (GamersGate)
-Gun Metal (GamersGate)
-A Game Of Dwarves (Steam)
-Warlock - Master of the Arcane (Steam)

Megvárom mi lesz az unlockolt 2 cucc és ha lesz akár 1 értelmes game is a sok fos között 1.5-2 dolcsiért beszerzem a steam group-ból!

Shep
Nekem a Quarintine jobban bejött, jó tudom kicsit más kategória is de azért akkoriban melyik játékban lehetett uzival lelõni a leendõ utasokat? 😊

Rapid81
Hosszú évek óta töprengek, hogy vajon miért nincs már hosszú évek óta új Carmageddon... 😊 Imádtam, fõleg hálózatban, egymás ellen.

grebber
arty
+1

Forza.

Rapid81
DLC és DLC között is van ám különbség. Az 1 autó/1 ruha/1 fegyver DLC marhaság, úgy ahogy van. Viszont például a Borderlands 2 DLC-i több órányi játékot, új ellenfeleket, jármûveket tartalmaznak, ami jó.

A probléma ott kezdõdik, hogy az embernek nincs kedve hosszú éveket várni egy új, az elõzõre épülõ játék megjelenésére. A motor, a karakterek, a játékmechanika ott van, csupán új helyszínekre van szükség, ami tized annyi munka, tehát hamarabb is jöhet. Sajnos a TR esetében a multi erõltetése hatalmas hiba, mert pár héten belül ki fog halni, ugyanis nem akkora nagy durranás.

Annyi biztos, hogy a Mark of the Ninja DLC-je instant buy lesz számomra. 😊